Продається приватизований будинок в селі Іванопіль 70м2. В будинку пічне опалення. По вулиці проходить газ. Вода в криниці біля сусіднього будинку. Погріб в будинку під кухнею. Біля будинку є сад, город ≈15 соток. На подвірї є додаткові споруди (кухня, хлів та ін.). Поруч поле для випасу. До центральної дороги 250м.

власник
Продається будинок

Опис:Продається будинок.В будинку є:газ,вода,грубка.На подвірї,сарай на два невеликих ввіділення,гараж,погріб, літня кухня, баня, також маються два садкі з плодовитими деревами. В селі є:Магазини,кіоск,школа,дитячий садок,відділення нової пошти,зупинка транспорту,ринок,супермаркет,ТРЦ,парк,зелена зона,дитячий майданчик,аптека,лікарня,центр міста,ресторан,кафе,відділення банкомату.На 2001 р населення 3993людей, зараз більше.За детальною інформацією телефонуйте

власник
Продається будинок. В смт. Іванопіль

Продається приватизований будинок в селі Іванопіль 69.8 м2, загальна територія ділянки 18 соток. В будинок проведений газ, опалення газове( встановлено 2 конвектори), як альтернатива є пічне опалення. Перекритий дах у 2022 році. Вода в криниці біля сусіднього будинку 30 м. Біля будинку є багото фруктових дерев, город 10 соток. На подвірї є додаткова споруда (літня кухня, хлів та ін., яка потребує ремонту). Поруч ліс. До центральної дороги селища 700 м. В ціну не входить переоформлення. будинку. Реальному покупцю торг.

власник
Продам будинок в смт. Іванопіль, Чуднівський  р-н, Житомирська обл.