ПРОДАЖ МАЛЬОВНИЧОГО БУДИНКУ ІЗ ЗЕМЕЛЬНОЮ ДІЛЯНКОЮ 10СОТ. В м.ЗДОЛБУНІВ. Будинок окремостоячий, шлаковий, загальною площею 76,8кв.м., житлова площа 53кв.м. Чотири кімнати, кухня, ванна кімната, прихожа. Вода заведена в будинок, власна скважина. Автономне газове опалення. Будинок в хорошому житловому стані, огороджений по периметру. Вікна замінено на металопластикові. Земельна ділянка приватизована. Наявні надвірні прибудівлі. Насаджений молодий садок. Всі документи в порядку. Вулиця заселена. Хороші порядні сусіди. Хороша інфраструктура: школа,садок, магазини, зупинка громадського транспорту. БУДИНОК ВІЛЬНИЙ ДЛЯ ЗАСЕЛЕННЯ! Для огляду та більш детальної інформації, телефонуйтне.

Нова, 56

Продам добротний, утеплений будинок у с.Здовбиця. 20 км від Рівного Будинок із литого шлаку, з цегляною добудовою, утеплений пінопластом Три житлові кімнати (14+14+16,3), вітальня - 12,5 м2, кухня - 10,1 м2, окремий санвузол, бойлер , металопластикові вікна, хороший житловий стан Індивідуальне газове опалення, є піч, під кухнею - погріб на 8м2, у добудові ще один погріб - 16,3 м2 . На території є гараж, господарське приміщення, колодязь, септик, 30 сот. приватизованої землі із виходом до річки. Ідеальний варіант для створення власного ставу Прекрасне місце розташування, поруч зупинка. Продаж можливий із меблями!

Четверта

‼️Продаж домоволодіння з виходом на озеро | Можливо під пансіонат👆 ✔️Великий будинок - 4 спальні кімнати та велика гостинна із каміном ✔️Розташований: Здолбунів, вул. Старомильська 20 ✔️Трьох поверховий будинок (2 поверхи та мансарда) Загальна площа 154 м2 на земельній ділянці в 20 сот з виходом до озера! ✔️Розташований у тихому місці Старомильска із асфальтованим доїздом до будинку. ✔️Будинок в житловому стані ✔️Газовий котел на опалення, який повноцінно опалює велику площу, газова колонка на гарячу воду. ✔️Комунікації: світло, вода, газ, ✔️Недалеко знаходиться ліс, озеро, «Здолбунівський карʼєр», зупинки транспорту, магазини. ✔️Один із варіантів купівлі даного будинку: під пансіонат! Готові розглянути на обмін будинок в Здолбунові меншої площі, з Вашою доплатою. 📞0674774531 Богдан Пропозиція від АН «Пан Рієлтор», детальніша інформація за телефоном в оголошені!

Старомильська, 20
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж КОТЕДЖУ на дві сімʼї Купити цей котедж - зробити правильний вибір - Класна локація, де панує затишок, свіже повітря, близько до важливої інфраструктури - 153 м2 загальна площа, 4 кімнати - Територія: 5.50 сот - Комунікації: •Світло (16 кВт, 320 Вт) •Вода (Скважина) •Каналізація (Септик) •Опалення (на вибір електро чи газ) Виконаний із керамо-блока та цегли Двір викладений бруківкою та буде зроблений ландшафтний дизайн території ВАЖЛИВО! В котеджі буде зроблений повноцінний ремонт «заїхати та жити» до жовтня Відео: https://vm.tiktok.com/ZMraTTwyg/ Пропозиція від АН «Пан Рієлтор»

Суперова), 1

Продається 1/3 частина будинку,з можливістю зробити окремий вхід. В центрі міста в гарному районі, все поряд,базар,магазини,школа,садочок автобусні зупинки,тихий гарний район.Приватизований. 3 великі кімнати,майже всі пластикові вікна,крім кухні, великий санвузол,частково мебльована, високі стелі є сарай, підвал є двір,садочок 2сотки.Фруктові дерева,виноград. Хороші сусіди...є місце для достройки. Всі комунікації автономне опалення,газ,вода,каналізація....В дворі є колодязь.Пишіть відповім на всі питання.Продажа від власника.

владелец
Продається будинок

Будувався для себе. Дорого. Жилий стан. В будинку є сауна з маленьким басейном. Спортивний зал. На першому поверсі великий зал 35 м. кв. Кухня 16 м. кв. Ванна 9 м. кв. Великий коридор. На другому три спальні і санвузол. Спортзал 45 м. кв. На території господарська будівля 8*12включає в себе гараж8*6 м і дві кімнати. В підвалі великий льох. . Власник. Більше інформаціі за телефоном. Будинок знаходиться по вул. Квітнева 1. Асфальтований підʼізд

владелец
Приватний будинок в м. Здолбунів

продам 1/2 будинка.Окреме подвір’я,окремий вхід з вулиці,із сусідами абсолютно не пересікаєтесь.Зручне розташування,поруч автобусна зупинка,магазин.Кам’янний забор,поміняні вікна.Двi кімнати після кап.ремонту,ще одна в процесі ремонту,решта потребують.Санвузол не закінченний.Своя скважина,септік.Є можливість підключення до центр. каналізації та водопостачання.Стіни шлак-кірпіч.Є кірпічний гараж.Розгляну обмін на 3-х кімнатну квартиру.Решта питань по телефону 06*********59.Якщо не відповідаю-напишіть, не завжди є можливість відповісти і я передзвоню.

владелец
###            продам будинок    ###

Садовий будинок 7 соток на території збудована будівля яка може служити як літня кухня з жилим верхнім поверхом !!всі деталі по телефону або на viber 09******49

владелец
Незакінчений будинок

Продам будинок в Здолбунові, два поверхи, 5 кімнат, будинок цегляний, на два входи, 12 соток землі, є гараж.

Продам будинок

Продається будинок в м.Здолбунів. Будувався за індивідуальним проєктом, цегляний та добротний. На першому поверсі знаходиться просторий хол, вітальня, кухня, окремий санвузол. Є можливість зробити гардеробну та встановити камін. На другому поверсі є 3 окремі кімнати, вітальня та ще один санвузол. В будинок можна зайти через основний вхід та через великий гараж. В будинку є цокольний поверх, де можна обладнати котельню та підвал. Також є мансардний поверх, де висота стелі дозволяє зробити додаткові кімнати. Фундамент з блоків ФБС, глибина закладання більше 2 метрів. Зовнішні стіни мають товщину близько 40 см та повітряний простір. Перекриття - залізобетонні плити, а також є монолітні участки. Дах - з натуральної черепиці, привезеної з Коломиї. Проведена електрика та газ, викопаний септик. Вода та каналізація проведені по вулиці, є можливість підключитися. Всюди вмонтовано метало-пластикові вікна та є дубові двері. Є залишки будівельних матеріалів (плити-перекриття, доски, балки, черепиця, бочка для води). На земельній ділянці є садок, багато плодових дерев та кущів (більше 20 шт). Дуже зручне місце розташування. Приватний сектор, неподалік автомагістраль, магазин, зупинка автотранспорту. Будинок чекає на власника, який втілить всі мрії у життя!

Продаж / Будинок / Івасюка, Здолбунів

Двір спільний з одним із сусідів. Центрі міста зі своєю літнею кухнею, майстернею, альтанкою та частиною двору. В районі 200 метрів розташовані: школа, магазини, парк, автобусні зупинки У будинку є окремий роздільний санвузол, кухня, 2 кімнати. Також є власне опалення та система кондиціонування Квадратура будинку - 40 кВ м

_Частина будинку з комунікаціями у Здолбунові

Продається будинок в м.Здолбунів. Будинок має два входи. В кожній частині будинку по дві кімнати та та по окремій кухні. Санвузол сумісний. Є велике горище, яке можна облаштувати під житло. Наявний підвал, в який можна спуститись з будинку. Опалення автономне газове. Вода централізована. Лічильники на електроенергію, воду та газ. На подвір"ї знаходиться гараж з ямою та господарча будівля (літня кухня та сарайчик). На земельній ділянці є альтанка та качеля.

Продаж / Будинок / Шевченка, Здолбунів

Продам просторий двоповерховий будинок в м. Здолбунів. Площа-150м². - На першому поверсі: 2 окремі спальні, просторий зал з діючим каміном, кухня, вітальня, санвузол, кладова та вхід в підвал. - Другий поверх: робочий кабінет, підсобні приміщення, спальня, кімната для відпочинку та спорту. - В будинку два види опалення: твердопаливний котел та двоконтурний газовий котел. - Комунікації в будинку міські. Додатково є водяна колонка в дворі. - Земельна ділянка - 6сот.

владелец
Продаж будинку з гаражем і ділянкою на 6 соток, вул. Коротка

Продам будинок в Здовбиці, на два входи, в одній половині 2 кімнати , кухня, коридор, в другій також 2 кімнати, кухня, коридор, в будинку є газ, вода, світло. На території є надвірні будівлі: літня кухня, гараж, сарай, 33 сотки землі.

Продам будинок

Продається котедж-двоян в Здолбунові. Загальна площа будинку 153 м.кв. Площа землі 5.5 сотих Доїзд асфальтований. На першому поверсі знаходиться велика вітальня з виходом на задній двір, окрема кухня, гардеробна та санвузол. Є можливість поставити камін. Також є гараж, з виходом на вулицю та в дім. На 2 поверсі знаходяться 2 дитячі кімнати з виходом на балкон, батьківська спальня з гардеробною та санвузол. В будинку є просторий підвал на всю площу гаража. Також великі та широкі лоджії. Комунікації: світло 3 фази, септик, скважина, можливість газифікації Будинок на сваях, якісні двері та вікна. Будинок утеплений пінопластом, обгороджений. У вартість входять внутрішні роботи (чистова штукатурка та утеплення даху) Телефонуйте для огляду

Продаж / Будинок / Богдашівська, Здолбунів

Продається Дача в гарному мальовничому місці біля карьєра і пляжа.На дачи є садок з фруктовими деревами і до дачи асфальтована дорога . Проведено світло і вода ,і можна провести газ.

владелец
Продається Дача в Старомильську

Продаю пів будинку у Здолбунові Дві кімнати, кухня, санвузол Газове автономне опалення Житловий стан будинку Власне подвірʼя Земельна ділянка 9 соток Затишне місце розташування Неподалік школа, садочок, гідропарк Вартість 26800 дол, ТОРГ Пропозиція від АН Lion

Половина будинку в Здолбунові

Продається будинок біля міста Здолбунів в мальовничому селі з гарними краєвидами.В будинку чотири кімнати ,кухня та два коридори,ванна кімната ,високий фундамент та мурований фациат є автономне газове опалення,а також є додатково груби ,газифікована літня кухня і піч,загальна площа 94,9 кв.м..Земельна ділянка приватизована і огороджена парканом ,двір асфальтований є льох для зберігання овочів,а також чудовий бонус до будинку шикарнючий садок де є черешні,вишні ,груші,яблуні,персики,айва та кущі смородини та малинник.В селі є вся необхідна інфраструктура(маршрутна зупинка,електро станція ,школа садочок магазини) І найголовніше добрі сусіди.Будинок має добру енергетику,бо жила гарна родина.Всі документи в порядку готові до продажу.

Продається будинок біля м.Здолбунів

Продаж частини будинку, Здолбунів вул. кірпічна Житловий стан. Автономне газове опалення. Всі міські конунікації. Три спальні кімнати, кухня і ванна. На території гараж з великим горищем і підвалом. Підсобне приміщення. Доглянута ділянка на хорошій затижній вулиці поруч водойми. Чудове розташування асфальтований доїзд.

Продаж частини будинку в Здолбунові

Продам цегляний будинок у мальовничому місці, район Старомильського карʼєру. Побудований в 2000- х роках. Огороджена земельна ділянка 7 сотих, асфальтований доізд. Будинок двох поверховий , є підвал і гараж. Торг при огляді! ВЛАСНИК

владелец
Продам будинок Здолбунів

Цегляний будинок в центральній частині міста, розташований на земельній ділянці площею 9 сот. В будинку 4 кімнати, санвузел та кухня. На території розташована господарська будівля. Деталі по телефону 06*********10 - Тетяна

Продаж Будинку 58000$

Продаж частини будинку в місті Здолбунов. Загальна площа 39,8 м². Розташована на земельній ділянці площею 3,22 сот. Будинок газифікований, водопостачання централізоване, також є криниця. В будинку твердопаливний котел, каналізація, септик. Територія огороджена. Деталі по телефону 06*********10 - Тетяна

Продаж частини будинку в Здолбунові

Продам частину будинку. Гараж, сарай, літня кухня, асфальтована дорога, газ, вода, світло. Власник. Торг

владелец
Продам частину будинку

Продається будинок в м.Здолбунів по вул.Парковій. Загальна площа будинку - 230 м.кв. Загальна площа землі - 12 сотих Будинок дуже добротний, з червоної цегли. Ззовні обкладений білою силікатною цеглою. Будинок має 2 поверхи, підвал та мансарду. На території землі є літня кухня, колодязь та альтанка. На першому поверсі знаходиться простора кухня, вітальня з балокном та каміном, кімната та санвузол. На другому поверсі знаходяться 3 окремі кімнати та сумісний санвузол з бойлером. На мансарді знаходиться 2 кімнати та горище. У підвалі є великий гараж, баня, топкова, де знаходиться газовий та твердопаливний котел. Водопостачання - насос з колодязя, водовідведення - септик. 3 фази електроенергії, новий лічильник. Всередині будинок потребує косметичного ремонту. Літня кухня має дві кімнати та підвал. Будинок обгороджений, земельна ділянка облагороджена.

Продаж / Будинок / Паркова, Здолбунів
1 - 24 из 36 результатов

Популярные запросы

География, Здолбунов