Продам будинок в м. Збараж, вул. Маковея. 15 хв. пішки від центру міста. Поверховість: - цоколь (кухня, гараж, підвал, сан.вузол) - перший поверх (три кімнати) - мансарда (вільне планування) Стіни - цегла. Два окремих входи. Площа 300 кв. м. Земельна ділянка 12 соток. До ділянки підведені вода, електроенергія та газ.

власник
Приватний будинок.  Збараж

Будинок на 4 кімнати,веранда,невелика кухня,готовий до постійного проживання, своя криниця,скептик,є стара літня кухня,підвал,3сотки городу,деревяний гараж,є два котли,газовий сучасний і на дрова можливий продаж із меблями ЦІНУ ЗНИЖЕНО!!!

власник
Продам будинок м Збараж

Модульний будинок 54 м2 та двома терасами 18м2 (крита) та 13,8м2 (відкрита). Габарити будинку ДхШхВ – 9000мм*6000мм*3200мм. Накрита тераса є продовженням будинку в торцевій передній частині (мають спільний з будинком дах), розмір тераси ДхШхВ – 3000мм*6000мм*3200мм. Відкрита тераса встановлюється з довгої сторони будинку та слугує в якості проходу з критої тераси до основного входу в будинок. Планування будинку передбачає 2 окремі спальні кімнати, велику кухню-вітальню, ванну кімнату та коридор з місцем під шафу або комору. Будинок розрахований на комфортне проживання 4 осіб, наприклад родина з 2 дітьми. 550 $ грн.м2 129700 $-В ціну входить будинок ,монтаж,внутрішнє оздоблення,розведена електрика і сантехніка Тераса з накриттям 10500 грн.м2 Тераса без накриття 5500 грн.м2

Будинок - Швидко .Надійно .За 2 місяці . 54 м2. Модульний
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок ( незавершене будіаництво) загальною площею 163 кв.м. Є господарські будівлі. Комунікації підведені до будинку. Конкретніше за тел.06******75.

власник
Продам будинок

Продається великий будинок, площею 200 кв.м. біля озера. Будинок складається з двох частин А і Б( можливо на дві сімʼї). Є гараж. Земельна ділянка 6 соток. Будинок знаходиться в затишному місці, поряд з усіма необхідними зручностями.

власник
Продається будинок в м. Збараж, вул. Низька, біля озера

Терміново продається будинок ( не завершене будівництво) в районі Цукрового заводу, вул.Кременецька. Хороший, спокійний район, вулиця обжита. Будувався для себе (продається у звязку з переїздом). Додатково зроблений фундамент під гараж, сауну, льох чи басейн. Деталі по телефону чи зустрічі. Можливий торг

власник
Продаємо будинок у м.Збараж 18км від Тернополя

Продам двох поверховий будинок в. Збаражі вул.Подільська 19, масив Вигін, із земельною приватизованою ділянкою 9 сот. Вікна нові, покриття даху німецька євробляха, підвал 30 кв., поштукатурений із проводкою, проведено 3 фази, колодязь на воду, частково обгороджено, ділянка доглянута. Панельне перекриття. інша інформація по телефону. в середині 5 кімнат і кухня, просторі коридори, в середині сирий.

власник
Продам будинок в м.Збараж

Продається сирий котедж у м. Збараж (Тернопільська область). 300 кв. м., 4 кімнати, є газ, вода, світло. До 500 метрів від центру міста. Поруч є магазини, кафе, дитячий майданчик, магазини, аптеки.

власник
Котедж сирий, м. Збараж