Чудова частина будинку з окремим подвірям, літня кухня, більше подробиць і фото в особисті

Фізкультурна вул., 5

Пропонується на продаж недобудований одноповерховий будинок загальною площею 150 м², розташований у тихому та живописному районі Житомира. Будинок знаходиться в новому сучасному районі міста, що активно розвивається. Поруч розташовані ліс та озеро, що створює сприятливі умови для проживання або відпочинку на природі. Будинок будували для себе з використанням якісних матеріалів, таких як червона та рвана облицювальна цегла. Всі необхідні комунікації знаходяться біля будинку, що значно спрощує підключення. Земельна ділянка площею 6 соток, з можливістю розширення території за рахунок сусідніх ділянок. З будинку відкривається чудовий вигляд на озеро та зелені насадження, що додає відчуття спокою та гармонії. В районі живуть порядні сусіди, що забезпечує комфортне та безпечне проживання. Переваги: Тихе та спокійне місце, ідеальне для сімейного проживання або як дача для відпочинку. Близькість до природи, можливість насолоджуватися прогулянками та риболовлею на озері. Перспективний район новобудов, що сприяє зростанню вартості нерухомості в майбутньому. Не упустіть можливість придбати цей будинок і втілити свої мрії про комфортне проживання в екологічно чистому та спокійному районі!

ексклюзив
Антоновича Професора вул., 72

Пропонуємо вашій увазі ексклюзивну можливість придбати частину приватного будинку 78 м2 разом з земельною ділянкою 6 СОТОК в районі ЖК "Сімейний" у місті Житомир. Будинок має ГАРНИЙ, ЖИТЛОВИЙ стані та всі необхідні зручності для комфортного проживання, включаючи автономне опалення та централізовані комунікації. Маємо власний окремий двір та МОЖЛИВІСТЬ РОЗПОДІЛУ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ для будівництва окремого будинку або для будь-яких інших цілей за бажанням нового власника. В дворі знаходиться окрема будівля майстерні та підсобних приміщень. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової нерухомості. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ від агентства нерухомості EXCLUSIVE.

ексклюзив
Старицького, 5

Продається окремий цегляний будинок площею 74 м² по вулиці Героїв Пожежних р-н Мальованка в Житомирі. Ділянка площею 6 соток, ФАСАДНА, що ідеально підходить для використання в комерційних цілях. Будинок збудований з екологічної червоної цегли, має 3 кімнати, підведені центральні комунікації, автономне опалення – газовий котел, санвузол обєднаний, металопластикові вікна, господарські приміщення. Будинок розташований у зручному місці з гарною транспортною розвязкою. Поруч є зупинки громадського транспорту, магазини, школа, паркова зона. До центру міста всього 3 хвилини на автомобілі. Цей обєкт нерухомості поєднує в собі переваги комфортного проживання та можливість використання у комерційних цілях, завдяки своєму вигідному розташуванню. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості EXCLUSIVE.

Пожежників, 60

Продам ч/б 65 кв, по вул. Пушкінська. 2кім. Нова покрівля, АО, МП, подвал, жилий стан, можна під перепланування, під добудову. Поруч парк, лікарня, зупинки, кафе, магазини. Все поруч. Ціна 42000$

Пушкінська вул.

Будинок сучасного формату, з готовими документами та можливістю реалізувати власну мрію!!! ☆ Вільський Шлях ☆ суха, простора ділянка ☆ огороджено з усіх сторін ☆ одноповерховий дім ☆ 3 кімнати+ кухня з виходом на терасу, санвузол ☆котельня, два виходи ☆ ГАЗ, ВОДА, КАНАЛІЗАЦІЯ- всі комунікації ☆ дуже гарне місцерозташування ☆ якісно збудований, без внутрішніх робіт ☆ приємна ціна!

Вільський Шлях

Продаж приватного будинку з земельною ділянкою 8.7 соток Будинок капітальний,в гарному стані. Всі центральні комунікації. Є погріб,майстерня,кладовка. Зручне місцерозташування,спокійний район. Ексклюзивна пропозиція! Детальніше за номером телефону.

Провулок Цегляний, 9а

Частина будинку, по документам, як квартира в центрі міста. Гарний стан, меблі та техника. Автономне опалення, погріб, центральні комунікації. Є мансардний другий поверх (без внутрішніх робіт). Двір окремий, гараж, 4 сотки землі. Все оформлено документально. Вільна

Маяковського вул., 17

Продається частина будинку в тихому центрі з окремим двором. Зручності в будинку. Металопластикові вікна. Велика кімната. Гарний, охайний стан квартири. Торг.

Мазепи, 46

Продам частину будинку , в гарному місці центра Житомира. Два поверхи . 4 кімнати Металочерепиця. Утеплений. Окремий двір , плитка ,капітальний гараж , вольєр , молоді дерева . Сучасний ремонт , вмонтована кухня , меблі. Центральна вода , нова лінія світла , двоконтурний газовий котел. Великий бетонний підвал - бомбосховище. Поруч зупинки , школи , магазини , дитячі садочки і зона відпочинку. Дзвоніть - організую показ. НА ПИТАННЯ - ВІДПОВІДАЮ ТІЛЬКИ по - ТЕЛЕФОНУ. 0939086570

Новопівнічна вул.

Продаж трикімнатного будинку на Мар’яновці. Будувався для себе, продається по причині переїзду. Загальна площа будинку - 97м2. Складається з 3 окремих спалень, просторої кухні-вітальні, тамбура, котельні, коридора та тераси, яка не врахована в загальну площу. Будинок побудований дуже якісно, хороший фундамент, товсті стіни. Над всіма вікнами/дверима залізобетонні перемички. Зроблено чорнову стяжку підлоги. Стоять хороші вікна. Утеплена стеля. Для даху використовувалася якісна металочерепиця. Комунікації: -Електрика підключена до будинку -Каналізація розведена по будинку та підключена до септиків (три переливні колодязі). -Колодязь на території Загальна площа ділянки - 10 соток. Сусіди є, район активно забудовується. До ділянки є декілька під’їздів. Введений в експлуатацію, можна під єОселя та єВідновлення.

можливий продаж по єОселя
Світинська вул., 123

Продам будинок в м Житомир, провулок Вільський , 3 кімнати, площею 80 м, є кухня, котел газовий, лічильники, водопровід, всі зручності в будинку, жилий стан, 10 соток землі, жила літня кухня з газом на території, садок, ціна 48000$ тел.0979198686

Вільський пров.

До вашої уваги ексклюзивна частина будинку по документам квартира, що значно зручніше Чудовий будинок, в житловому стані з усіма необхідними зручностями для комфортного проживання, включаючи автономне опалення та централізовані комунікації Окремий величезний двір, що дає можливість для будівництва або для будь-яких інших цілей за бажанням нового власника В дворі за будинком знаходяться гараж та підсобні приміщення Дуже вдале розташування будинку : тут тихо, зелено та затишно і близько до транспорту, шкіл, магазини, ринок... За більш детальною інформацією звертайтеся за номером телефону

1-й провулок Корольова, 8

Продаж зимового та літнього будинку. Зимовий будинок перший поверх коридор, кухня кімната, другий поверх кімната. Грубка в будинку. Літній будинок дві кімнати, кухня, опалюється дровима. На ділянці є два колодязі технічна та питтева вода, світло, хоз. будівлі. Фруктові дерева, виноград. Земля 15 соток доглянута, оброблена. Все огорожено парканом. Телефонуйте домовимося, торг умісний.

Камянка дачний масив

Часть дома кирпичного в районе Глобала, участок угловой, фасадный. Хорошее жилое состояние, автономное отопление, все центральные коммуникации рядом. Двор отдельный, есть сарай, погреб, колодец.

Михайла Грушевського вул. (Котовського)

📢Продається затишний будинок в Соколовському масиві! Шукаєте добротний будинок🏠? Маємо ідеальну пропозицію: просторий будинок з ділянкою в мальовничому місці ⭐️ ℹ️Основні характеристики: - Загальна площа: 100 кв.м. - Ділянка: 4,5 соток - Кімнат: 3 - Тераса з монгалзоною - скляна веранда з панорамними вікнами. ℹ️Переваги: - будинок цегляний - утеплений пінопластом - 2 хв до зупинки транспорту 🚐 - металопластикові вікна - котел фінський - тепла підлога у ванній кімнаті - світло ⚡️ - колодязь - свердловина - септик з переливом( 3 ями) - асфальтований підїзд - до Житомира 5 км. - маршрутка ходить кожні 15 хв. Цей будинок стане вашим власним куточком раю, де можна насолоджуватися природою та тишею, не відмовляючись від зручностей сучасного життя. Ціна: 59 999$ 💰 Для детальнішої інформації та організації перегляду звертайтеся за телефоном АН Оберіг Наталя 0978118645

Андріівська вул., 1

Продам частину будинка в центрі міста, "під ремонт", район стадіона Спартак, 46/30/6м, 1957р п, дві кімнати. Основа добротна, але потребує капітального ремонту. Є всі комунікації, вода та каналізація центральні. Двір окремий. Одна сотка землі, є дозвіл на приватизацію.

Михайла Грушевського вул. (Котовського)

Частина будинку Домбровського /Хлібна . 1 сотка приватизованої землі. 28/18/8 , 2 роздільні кімнати , склопакети . підлога на кухні і в с/вузлі-кахель. Гарний стан . Центральна каналізація , газ -опалення , місце для авто , альтанка .

Домбровського вул.

Саме для ВАС, пропонуємо придбати БУДИНОК у ПРЕСТИЖНОМУ та ЕКОЛОГІЧНОМУ районі Житомира, р-н Корбутівки, де комфорт поєднується з ПРИРОДНОЮ АТМОСФЕРОЮ. Цей одноповерховий будинок площею 150 м2 на 10 сотках приватизованої землі, розташований поруч з СОСНОВИМ ЛІСОМ, що створює атмосферу СПОКОЮ та ГАРМОНІЇ. У будинку проведені всі ЦЕНТРАЛЬНІ КОМУНІКАЦІЇ, що забезпечує комфортне проживання. Розведена проводка та поштукатурені стіни. ПЕРЕДБАЧЕНО ТРИ вида опалення дозволять вам вибрати найзручніший варіант. В загальну площу входить ТЕРАСА 25 м2, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та красою оточуючої природи. Будинок має ТРИ окремих спальних кімнати, простора кухня – вітальня з виходом на терасу. 2 санвузла, котельня. Велика гардеробна кімната дозволить зберігати ваші речі впорядковано та зручно. Зручне розташування близько до ПАРКОВОЇ ЗОНИ, РІЧКИ та ЛІСУ створює безліч можливостей для активного відпочинку та розваг. Доброзичливі та порядні сусіди додають атмосфери СПІЛЬНОТИ та БЕЗПЕКИ. Цей будинок був спроектований та побудований з урахуванням потреб його майбутніх власників, а готовий ДИЗАЙН ПРОЕКТ будинку та території додасть вашому життю СТИЛЬ та КОМФОРТ. Не втрачайте можливості стати власником цього прекрасного житла з великими можливостями для повноцінного відпочинку та комфортного проживання.

Хутір Лісовий, 11

Продається добротній будинок для великої родини в котеджному містечку по вул. Антоновича Будинок має три поверхи, в тому числі цокольний поверх з гаражем 40 м2, підсобними приміщеннями В будинку вісім окремих кімнат, простора кухня, роздільний санвузол, величезний зал, з кімнат є вихід на великі лоджії Будинок будувався для себе з якісних матеріалів, опалення індивідуальне газове, твердопаливний котел, є своя криниця, сарай, літня кухня з піччю Площа земельної ділянки 10 сот приватизованої землі огороджена та доглянута Земля оброблена, є молодий садок, та все що потрібно для повноцінного проживання в приватному будинку Не євроремонт, але чисто та затишно по-домашньому!!!!

Професора Антоновича, 2

Частина будинку в центрі Житомира 2 сот. Приватизованої землі. Гараж. В домі газопічне опалення. Місце під санвузол. Поруч вода і каналізація.

Хлібний 1-й пров.

Продам 2-х поверхову частину будинку район Монастиря Гарне затишне місце під лісом В будинку всі зручності. 4 кімнати. 110м/75м/кухня -12м. 4сот землі . Окремий двір. Ціна 85000$

Дачна вул.

ПРОДАЖ 🏡 Окремий БУДИНОК з усіма зручностями. 3 окремі кімнати (18, 14, 11 кв.м), кухня їдальня 17 кв.м. Частково з меблями: шафи - купе в спальнях, передпокої, веранді, вмонтована кухня. Двоконтурний турбо-котел Арістон (Опалення, гаряча вода) Тепла підлога в санвузлі та кухні. Металопластикові вікна із енергоефективними склопакетами. Броньовані вхідні двері. Відеонагляд. Велика господарська будівля 90 кв.м – гараж 30 кв.м + майстерня 30 кв.м. На подвірї камін. Є родючі дерева, город. 7 сот землі. 82000 у.о торг

Новогоголівська вул.

Продаж частини будинка із окремим подвірям. Будинок знаходиться на Марянівці по центральній вулиці (саєнко). Стіни завширшки до 80 см,можна добудувати 2ий поверх.Загальна площа 70м²,кухня 8м²,4 кімнати,всі зручності в будинку. Металопластикові вікна,добротна столярка,двухконтурний газовий котел,лічильник на світло (день-ніч),вигрібна яма.Гарний жилий стан. 4 сотки приватизованої землі,фруктовий сад, зона відпочинку,господарські цегляні будівлі(кладова,сарай,курятник),є місце під автомобіль.Гарний заїзд. Поряд 2 та 10 школи, зупинка громадського транспорту (25,18,108,14),магазини.

Саєнка вул.
123...9
1 - 24 з 207 результатів

Популярні запити