Продається будинок із приватизованою земельною ділянкою 15 соток за адресою Чернігівська область,Чернігівський район,селище Добрянка(70км від Чернігова). У будинку підведене газове опалення,є піч та груба,що дозволяє отоплювати усі кімнати. Є скважина,вода підведена у будинок. Будинок складається із наступних приміщень: коридор,веранда,вітальня,кухня,зала та спальня. Усі кімнати мають необхідні меблі. Наявний звичайний косметичний ремонт. З техніки: бойлер,телевізор, електрична плитка. У дворі є сарай,погреб,гараж. Поряд є продуктовий кіоск. До центру селища та зупинки транспорту 15хв. Ціна договірна. Звертатись за телефоном 09******76

владелец
Житловий будинок

Дом 8 х 10 м. Газ, централизованое водоснобжение, интернет, все удобства (туалет, ванна). Земля 2,5 га. Водоем 50. Х 15 м. Лес 0,20 га. 2 й дом 7 х 15 м. под хознужды.

владелец
Дом Добрянка, улица Коцюбинского

Продам приватний будинок в смт.Добрянка. Будинок на 4 кімнати, кухня, веранда. М/п вікна, вода заведена в будинок. Каналізація відсутня. Опалення пічне на дровах. Колодязь у дворі. Сарай, погреб, хоз.будови. Огород близько 9 сот. Сінокос.

владелец
Будинок в смт. Добрянка