Будинок цегляний в Кам"янка-Бузькому р-ні , біля смт Добротвір, 1 поверховий + високий мансардний поверх. Площа 92,5 м.кв. Кількість кімнат 3 , кухня і 2 веранди. Опалення твердопаливне -2 печі кафельні та батареї. Накриття будинку металеве листове, вікна дерев"яні. Будинок на горбочку, з високим фундаментом, сухий і доглянутий. Є окрема цегляна будівля, в якій знаходяться гараж і літня кухня (56м.кв.). Допоміжні господарські будівлі пл. 95 м.кв.. Погреб для зберігання овочів та фруктів. Криниця . Площа ділянки 70 соток (40 соток сад і 30 город). Великий родючий сад (яблуні, груші, вишні, липи, берези, смородина, малина, порички). Город поруч будинку. Огорожа дерев"яна, стовбці металеві + сітка. Можливий обмін на 1-2х кімнатну квартиру в м. Червоноград або м. Львів . Тел. 38********78 Вікторія Тел. 09******25 38********62 Валерій

Цегляний будинок в Добротворі (Долина)

Будинок з земельною ділянкою загальною площею 40 а . Розташований поряд залізничної станції Добротвір . Все документально оформлено . Гарний сад та город . В будинку є 3 кімнати та кухня . Кладова велика . В садку є льох та криниця . Водопровід з наливними баками . Пічне опалення . Електроплита . Є лазня та гараж . Туалет на дворі . Велике горище . Будинок використувався як дача . Житловий стан . Розглянемо всі варіанти .

власник
Будинок в Добротворі

18 000 $ ТОРГ Код обєкта: 1074 Продаж: Житловий будинок з сауною та земельною ділянкою 34 сот. смт. Добротвір ( хутір Кошаковські ), ( 15 км від м. Камянка-Бузька, 50 км від м. Львів ). Будинок складається з: 3-х житлових кімнат, 2-х коридорів, кухні та кладовки. Загальна площа: 77,5 м². Житлова площа: 54,1 м². Кухня: 7 м². Опалення пічне на дрова. Водопостачання криниця з підводом до будинку. Електрика. Житловий стан, фасад будинку штукатурений, перекриття деревяне. Є прибудований гараж, льох. Є сауна з відпочинковою кімнатою. Бак запасу води. Сад, город. Земельна ділянка приватизована. На хуторі є Вокзал, магазин. В школу і дитячий садок возить автобус в смт. Добротвір ( 10 хв пішки від центру Добротвору ). У містечку є: школа з басейном, дитячий садок,дитячий майданчик,супермаркет, АС, лікарня, аптека, базар, ресторан, салон краси, стадіон, пляж і водосховище.

Житловий будинок з сауною та земельною ділянкою 34 сот.