Будинок розташований в районі Димитрова. Будинок продається з Бонусом: Меблі і частково Техніка а також хоз. інструменти. В ванній кімнаті та коридорі підлога з підігрівом. В будинку є підвал, в якому Ви зможете зберігати консервацію. Встановлені всі лічильники. Будинок Без боргів. На території подвіря є Гараж з ямою в якому Ви зможете зберігати Ваше авто. Також є літня кухня з гарячою водою, газом і світлом. Є хоз. постройка для зберігання інструмента. На ділянці є літній душ та туалет. Ділянка приватизована, кадастровий номер Є. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш ріелтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

можливий продаж по єОселя
Мечникова вул., 143

ПРОДАМ комфортна 3 поверхова дачу в затишному садовому товаристві Прогресс. Будинок площею 162 квадратних метри, а також містить у собі ділянку землі площею 4 сотки. На території є літня кухня площею 24 квадратних метри, яка обладнана піччю, каміном і кондиціонером. У будинку встановлені всі необхідні комунікації: свердловина, зливна яма, електрика 220 В, у кухні підєднані газові балони. Поруч річка, ліс, ЕКО чисте місце для проживання та відпочинку. Є приватизація. Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд. Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз ! У нас завжди багато клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми активно залучаємо потенційних покупців і орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах, забезпечуючи юридичні консультації, займаємося оформленням всіх необхідних документів.

можливий продаж по єОселя
8 криничанська вулиця, 8

Продам затишний будинок у мальовничому районі Романково, Дніпропетровської області, місто Камянське. Будинок розташований на приватній ділянці з площею 24 сотки. Площа будинку становить 65 квадратних метрів і має 2 спальні та залу, кухню, санвузол та кладову. На подвірї побудована господарча будівля та підвал. Є колодязь. Навколо будинку є зелена зона, яка забезпечує комфорт для відпочинку та проведення часу на свіжому повітрі. Зручна локація: до зупинки 4 трамваю та 24 маршрутного автобуса - 150м, а на відстані однієї зупинки розташована 28 школа, АТБ, Укрпошта, кавярня, перукарня, банкомат, аптеки, продуктові та промтоварні магазини, базар, автомийка. Ціна цього будинку становить лише 12000 доларів США. За таку доступну ціну ви отримуєте будинок з усіма необхідними зручностями. Не втрачайте можливість стати власником цього будинку! Зателефонуйте нам вже сьогодні та домовтеся про перегляд. З повагою, Сотник Наталя, Агенція з нерухомості Авангард, проспект Свободи, 2

Романківська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам частину будинку в центрі міста на вул. Сокола. Виконано свіжий косметичний ремонт, встановлено металопластикові вікна, замінено електропроводку, труби водопостачання та центральної каналізації. Опалення в даний момент здійснюється за допомогою двох електроконверторів, але можна встановити газову або електричну автономку. Є твердопаливна піч із грубою, яка добре обігріває обидві кімнати. Обидві кімнати укомплектовані меблями, у санвузлі встановлений бойлер, є лічильники на газ та електрику. Дах покритий шифером, не протікає. У будинку є горище і льох, у дворі є гараж, сарай та невелика ділянка землі. Будинок ідеально підходить як для проживання, так і для комерційних цілей, оскільки розташований в районі з розвиненою інфраструктурою - за два кроки транспортна розвязка на площі ДМК, АТБ, ТРЦ Dmart, поліклініка, ринок, парк. Телефонуйте в будь-який зручний для вас час, якщо потребуєте додаткової інформації або хочете оглянути будинок.

Олекси Сокола вул., 7

У продажу будинок в районі України. Зручний район, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Школа, дитячий садок, АТБ та безліч інших магазинів, зручна транспортна розвязка. Будинок має чотири окремі кімнати та дві прохідних, кухню та санвузол. На ділянці в 8.5 соток є сарай, велика літня кухня, баня, колодязь, та два гаража. Все необхідне для господарювання, та комфорту. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Тургенєва вул., 30

Продам будинок на БАМі який розташований не подалік ставка. На ділянці є фруктові дерева, полуниця. Дуже гарне місце для проживання та відпочинку. В будинку три кімнати, санвузол, кухня. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд вже зараз.

Богуна вул.

продажу гарній будинок неподалік від вокзалу (1.3км). Кизлярська вул. Теплий та просторий будинок з двома окремими спальнями, залом, кухнею та роздільним сан вузлом. Гарний стан, можливо зразу заїхати та жити. Газове опалення (двоконтурний котел) та піч. Усі вікна замінено, криша не тече. Продається часткова з меблями. Біля будинку великий навіс якого достатньо як і для великої машини, так і для відпочинку. 14 соток землі, з літньою кухнею, теплицею, та двома сараями для худоби. Ідеально для ведення господарства. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд

Кизлярська вул., 23

Продаётся двухэтажный дом под ремонт в районе Черемушки, Украина. В 10 минутах ходьбы расположены магазины, остановки общественного транспорта, аптеки, школа и детский сад. Дом требует ремонта, но имеется большое количество строительных материалов для восстановления. Летняя кухня готова на 80% для проживания и оборудована санузлом с душем. В наличии много кирпича для возможной постройки гаража. Одна стена требует восстановления, но нет ничего фатального, и все готово для начала ремонта. Подключены свет, вода и газ, задолженностей нет. Рекомендуется осмотреть дом лично.

Польская

К вашему вниманию продаётся отличный дом в районе Днепростроя , возле больницы . Снаружи дом утеплён пинопластом , во дворе положена тротуарная плитка , установлены добротные металические ворота , есть место под несколько машин также место для зоны барбекю. По всей територии установлен высокий еврозабор. Дом состоит из 2х спален ,гостинной , кухни и ванной комнаты . Установлены мпо , также 2х контурный газовый котёл . Вся необходимая инфраструктура в пешей доступности + в 5 минутах хотьбы расположен пляж . Хороший торг присутсвует🔑😛 Все документы впорядке и готовы к переоформлению. Звоните и записывайтесь на просмотр! Для наших клиентов оценка недвижимости для нотариальной сделки БЕСПЛАТНО!!! ДЕЙСТВУЕТ СКИДКА 5% ДЛЯ УЧАСТНИКОВ ВОЕННЫХ ДЕЙСТВИЙ И ИХ СЕМЕЙ НА УСЛУГИ АГЕНТСТВА. Мирного неба и крепкого здоровья Вам и вашим близким.

можливий продаж по єОселя
Енергетиків, 8

Продам гарний та затишний будинок в елітному районі Курилівки, прекрасне місце для життя та відпочинкузагальною площею 260 кв. одноповерховий будинок з великим підвальним приміщенням, яке може бути використане під будь-яке ваше призначення,блоковий фундамент, стіни з шлакоблоку обкладені червоною цеглою,-три паливні котли: газовий, електрокотел, і твердопаливний,-Два кондиціонери, що діє камін, який створює особливий затишок вашого будинку,- дві свердловини (система очищення води ОСМОС)- затишна літня кухня з душем та туалетомна приватизованій ділянці 14 соток більше 20 блакитних ялинок і можевельника, багато кущів троянд та інших квітів,є і плодові дерева, кущі смородини та малини,у дворі будинку гарна альтанка для відпочинку.у звязку з переїздом будинок продається з усіма ексклюзивними меблями та технікою

Весенняя

Продам дом в Каменском, Украина, на улице Софьи Ковалевской. Дом включает три комнаты, просторную кухню, коридор и совмещенный санузел. Полностью пригоден для проживания — заходи и живи! Установлены счетчики на свет, газ и воду. Отопление обеспечивается газовым котлом с батарейками, а также есть твердотопливный котел для альтернативного обогрева. На кухне установлен газовый конвектор, остаётся кухонная мебель. Поменяны трубы, установлены металлопластиковые окна и межкомнатные двери. Две комнаты проходные, одна отдельная. Крыша заменена 7 лет назад, нигде не течет. Чердак просторный и полностью сухой. Во дворе расположены летняя кухня и большая комната с санузлом — всё в отличном состоянии. Две сливные ямы, подвал, большой навес, ворота с открывающимися частями и место для парковки трех машин. Дом находится в тихом, спокойном районе с развитой инфраструктурой. В шаговой доступности школа, детский сад, магазины и общественный транспорт. Отличный вариант для семьи, ценящей комфорт и уют. Звоните, приезжайте на просмотр и убедитесь сами в отличном состоянии и удобстве этого дома!

Софії Ковалевской, 5

Бажаєте мешкати поруч з природою , де поряд блакитні озера та хвойний ліс ? Тоді ця пропозиція для Вас! Ззовні будинок утеплено "короїдом", всередині деревяна дошка. До лісу та озер пять хвилин пішки. До Варусу, АТБ та Епіцентру 10 хвилин їзди. Будинок розташовано в дачному кооперативі "Веселка",який має охорону, та обмежений доступ на територію. Є газ, вода та електроенергія, опалення на обидва поверха за допомогою пічки та каміну. Всі зручності в будинку,є сауна та літня кухня.Для Вашого авто є гараж,та навіс. Для затишку та злагоди бракує Вашої присутності. Цей будинок чекає на Вас!

Васелка

Будинок має готовність 80%. Підведені комунікації: вода, електрика, газ. На території ділянки висаджені фруктові дерева. Документи готові до продажу.

Новоросійська

Будинок, загальною площею 200м2, без внутрішніх робіт - це дає можливість майбутньому власнику втілити всі свої сміливі ідеї по створенню інтерєру на свій смак. Будівля розташована на тихій, спокійній вулиці з добрими сусідами. Площа земельної ділянки 8,5 соток. В будинку підключена електрика. Прибудинкова територія викладена тротуарною плиткою. Є велика зливна яма. Огорожа - бетонні секції. Зручна локація: до зупинки 24 маршрутного автобуса 5 хв пішим ходом, на відстані 500м знаходиться дитсадок, 27 школа, амбулаторія, аптека, продуктовий і промтоварний магазин, банкомат, перукарня, а також зупинка маршрутного автобуса 2А.

Новоросійська

Продається затишний будинок у місті Камянське, Дніпропетровська область. Будинок знаходиться в самому екологічно чистому районі Романково. Загальна площа будинку становить 100м2, одноповерховий. Опалення індивідуальне газове. Будинок в жилому стані. Відмінна локація: поряд 27 школа, дитсадок, амбулаторія, продуктові магазини, перукарня, банкомат та зупинка маршрутного автобуса 2А.

Варшавська вул.

Дослідити місцевість

Продам будинок на СІчеславському шляху. Стан житловий. У будинку три кімнати, кухня, санвузол. Опалення Автономне Газове. В наявності усі лічильники. Також є літня кухня, гараж, сараї, льох, вольєр для собак. Земля розміром 10 соток приватизована. Поряд з будинком знаходиться зупинка транспорту та автозаправка. З повагою Ваш агент з нерухомості Куксова Марина. Агенство нерухомості Avangard Місто Кам`янське, пр-т Свободи, 2 Наші філіали: Дніпро, Київ, Черкаси, Запоріжжя, Львів

Січеславський шлях вул., 11

У продажі затишний будинок на вулиці Хасанова (Лебедина), який стане вашим власним затишним куточком. Будинок невеликий, але дуже зручний: 3 кімнати, кухня, а також вже є підготовлене місце під санітарний вузол. У вашому розпорядженні гараж для вашого авто, погріб для зберігання та літня кухня, де можна насолоджуватися приємними літніми вечорами. Огорожа створює відчуття приватності та безпеки. Зручна транспортна розвязка - маршрутки і трамваї - дозволить легко та швидко дістатися до бажаних напрямків. Не упустіть свій шанс на придбання цього чудового місця! Для отримання більш детальної інформації або для організації перегляду, будь ласка, звертайтеся за номером телефона. З повагою, Бадюк Маряна агенція нерухомості AVANGARD.

Хасанова, 49

Продам будинок у затишному місці Камянського. вул. Прорізна. Просторий будинок з чотирма кімнатами. Кухня та сан вузол в будинку. Дах зроблений, не тече. Одноконтурний газовий котел. Хоз-будівлі на ділянці. За більш детальною інформацією, телефонуйте...

можливий продаж по єОселя
Прорізна вул.

Продам великий просторий будинок, три окремі кімнати, велика кухня, також є гараж в який заведено воду! Будинок розташований в центрі, поруч з будинком є магазин, зупинка, школа, садочок нова пошта та сільська рада! Лічильники на всі комунальні послуги, на світло всановлений лічильник день ніч, опалення твердо топливне!

Пушкіна

Продам затишний будинок в Карнаухівці, в тихому місці поруч з річкою! Рибалити можна біля дому! Також поруч пляж! Індивідуально газове опалення, бойлер, санвузол у будинку! У подарунок частково залишаються меблі!

Рибальська, 44

Продам будинок з готовим бізнесом, поруч з будинком платформа 165 км, траса , зупинка маршруток на Камʼянське та Дніпро, також поруч супермаркети та будівельні магазини, телефонуйте прямо зараз та записуйтесь на перегляд!

Нова, 1

До вашої уваги пропонується чудова можливість стати власником недобудованого будинку, який потребує внутрішніх робіт, розташований в Камянському на вулиці Царичанська. Це тихе та затишне місце у Дніпровському районі, де вам буде комфортно жити та відпочивати. Приватизована ділянка в житловому секторі Романково. На ділянці збудовано 2-кімнатний будиночок 3,5x7,0метрів з підвалом. Стіни - шлакоблок, перекриття з/б плити, дах - шифер. Поряд з цим будинком є капітальний фундамент під будинок із підвалом розміром 10х10метрів. Усі споруди внесено до плану. Воду на ділянку проведено. Посаджено фруктові дерева. Кадастровий номер є. Транспорт: зупинка 24 маршрутки – поряд. З такою привабливою пропозицією не варто вагатися! Звертайтеся за деталями та домовляйтеся про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Царичанська

Продам 1/2 частину будинку Знаходиться в центрі 75 кв. Усі пластикові вікна Частково залишається меблі Кухня залишається Шафа купе Не натягнута стеля в одній кімнаті, Вся проводка нова Каналізації централізована, все помінено У дворі газон Усередині все обшито гіпсокортоном, будинок повністю утеплений Опалення електро, лічильник день ніч Боргів з комунальних платежів немає. Дах повністю замінено.

Моршинська

Продається будинок у місті Камянське, розташований в Романково. Будинок одноповерховий, має площу 66 м2, є 3 кімнати, кухня, столова, коридор і сумісний санвузол. Опалення індивідуальне газове. Будинок цегляний, вікна металопластикові. Земельна ділянка 6соток. На подвірї розташований гараж, підвал та господарська будівля. Дуже зручна локація : поруч з будинком знаходиться зупинка маршрутного автобуса 24, на відстані 100 м - кінцева зупинка 4 трамваю. На відстані 3х трамвайних зупинок розташована 28 школа, АТБ, Укрпошта, банкомат, перукарня, базар, аптеки, кавярня, продуктові та промтоварні магазини, автомийка. Цей будинок -відмінний варіант для комфортного проживання у затишному районі міста.

Одеська, 10
1 - 24 з 269 результатів

Популярні запити

Географія Кам’янське