Будинок розташований у динамічно розвиненому районі , вся інфраструктура школа, дитсадок, магазини, лікарня. Планування будинку комфортне для проживання великої сімї , хороший вигляд з вікна, тиха та спокійна вулиця з чудовими сусідами. Опис будинку: просторий, світлий будинок , що не потребує ремонту ( виконано у 2021році) 123 м2 спальні -3 ,кухня, ванна, гостьова кімната – зала , кабінет, гардеробна, терраса закритого типу, передпокій, кладова. У будинку 3 входи, наявний високий гараж , літня кухня та господарські приміщення. Нове індивідуальне газове опалення, центральне питне та технічне водопостачання ( наявна басейна на 5м3), вуличне та садове освітлення. Прибудинкова територія в ідеальному стані висаджено багато декоративних дерев та кущів ( ялівець, туя, самшит, магнолія, сакура, гібіскус та ін.). В наявності літній душ, вулична вбиральня, вольєр для собак та фундамент під альтанку. Земельна ділянка 0,25га. кадастровий номером якої 1220384400:02:002:0156 , ділянка рівна , огороджена, у 2020 році висаджено фруктовий сад, у 2021 році висаджено малину, ожину, полуницю, виноград, смородину та інші фруктові рослини. Лише 3 хвилини ходьби знадобиться , щоб потрапити в парк та місцевий пляж на березі Каховського водосховища ( 100 м.) . Зона відпочинку на березі оснащена столиками та лавочками у достатній кількості, тому в теплу пору року завжди знайдеться вільне місце, щоб спокійно відпочити та посмажити шашлик. Берег прекрасно пристосований до купання влітку, багато чудових місць для риболовлі. Взимку мешканці тут розчищають місце на льоду для катання на ковзанах. Вартість будинку стартує з 28 000 $ разом із меблями, торг реальним покупцям. Звертатися за телефонами 06*********75 Ярослав, 09*********64 Оксана В оренду не здаю!

власник
Продам будинок у с. Грушівка

Продається гарний будинок в Апостолівському районі Дніпропетрівської обл, с. Грушовка (Ленінське).На подвірї розташовано практично два будинку, літня кухня, гараж і багато хоз. приміщень. В будинку присутні: газ, вода, туалет, ванна. Опалювання можливо газом і твердим топливом. Е всі можливості для комфортного проживання, тримання тварин та можливість займатися огородним бізнесом, бо гарної землі 30 соток. На подвірї розташований гараж, підвал, літня кухня також е бассейна для води, але е і централізоване водопостачання заведено в хату. Поміняні вікна. Будинок розташований по вул. Б. Хмельницького, також недалеко е школа, магазин та аптека.

власник
Продажа гарного будинку

Продам 2 дома в одном дворе, в Апостоловском районе в селе Грушевка по ул.Зеленая на берегу Каховского водохранилища. Приват земля 46,5 соток. В обоих домах автономное отопление. Санузел и вода в доме. Газ ( индивидуальная ветка подключения от ГРП ), водопровод питьевой и технической воды для полива, скважина 35 м (насосная станция), три закрытых бассейна для хранения воды по 4 кубометра (один из них поливочный с мотором). Проведен стационарный телефон, спутниковое ТВ, возможность подключения к интернету. Гараж, погреб, хоз.постройки, летний душ, теплица, сад. Удобная транспортная развязка: рядом проходит трасса Днепр-Херсон. До Никополя и Апостолово-30 км., до Кривого Рога-65км., а также ж/д (ст.Подстепное) электропоезда направлением Запорожье-Никополь-Апостолово-Кривой Рог-Долинская. В селе развита инфраструктура: аптеки, магазины, стадион, парк, поликлиника, СТО, АЗС, Звоните, торг уместен.

власник
Срочно продам дом в селе Грушевка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам частный дом 1995 года постройки со всеми удобствами и коммуникациями, вблизи Каховского водохранилища в часе езды от Кривого Рога и в 2-х часах езды от Днепра. Дом просторный, комфортный, общей отаплеваемой площадью в 120 кв.м., включает 4 раздельных комнтаты, коридор, кухню и санузел на первом этаже и чердак на втором этаже (с возможностью планировки большой полноценной комнаты). Состояние ремонта очень хорошее, потолки высокие, все строения с красного кирпича. Также на територии владения находятся два капитальных гаража с погребом и ямой, летняя кухня со всеми коммуникациями и удобствами, многолетние сады с виноградом и теплицы (готовый бизнес по выращиванию фруктов и овощей). В пешей доступности вся инфраструктура а также берег водохранилища. Документы в полном порядке. Мебель остаётся по договоренности. Звоните, с радостью ответим на все вопросы. Торг уместен с реальным покупатеоем.

власник
Продам дом с. Грушевка (с. Ленинское, Апостоловский район)

Географія Грушівка (Ленінське)