Продається будинок в Свалявському районі, с. Голубине. У мальовничому місті в кількох км від сан. "Квітка Полонини" та сан. "Джерело". В будинку є 3 житлові кімнати, кухня та кладовка. Загальна площа земельної ділянки 18 соток. У дворі є сільськогосподарські прибудови та садові насадження ( виноград, малина та фруктові дерева). У будинку є газ, вода та електрика. Дім придатний для житла, але потребує ремонту.

власник
Продається будинок із земельною ділянкою в с.Голубине,Свалявський р-н

Продам будинок з земельною ділянкою 25сот. в Закарпатті с Голубине З двух сторін ділянки види на гори. Вода,світло,газ в будинку, Дорога асфальтована. Поблизу школа садочок Розмір будинку 100м² За питаннями 05******99 Сергій

Продам будинок в Закарпатті

Продам будинок в с.Голубиное.Свалява.Закарпатська обл. Загальна пл.125кв.м.також є підвал на цілий зріст практично під цілим будинком.Будівля 80-х років . Технічно все надійно без будь яких пошкоджень. Комунікації присутні. Вода,газ,каналізація(септіки 2),опалення . Загальна територія 24 сотки .Документи в порядку . Будинок знаходиться в межах міста Свалява.50 м.від центральної дороги. Будинок зпроектований на два входи,тобто е повноцінні дві,окремі зони. Ціна 32тис $. Вся інша інформація за номером.т-н 09******91.

власник
Будинок с. Голубиное.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаємо будинок в селі Голубине, Мукачевського району, Закарпатської області. Поруч з селом санаторий Квітка Полонини. Будинок в жилому стані, має 2 спальні, залу, кухню- столову та санвузол. Ділянка біля будинку 6 соток на якой є плодоносящий сад. Будинок знаходиться в центрі села, поруч магазини, школа, детячий садок, медицінська служба. Ціна 43000 доларів США (вартість 2_3 км квартири на вторички ), оплата оформлення за рахунок власника, комісія рієлтора всього 2,5%.

Вартість знижено! Продамо будинок Голубине Закарпаття курорт Поляна

Географія Голубине