Комфортний будинок ,у будинку 11 житлових кімнат, сауна, сучасний ремонт; Газ, ,3-х фазний лічильник на електроенергією, криниця, центральне водопостачання , каналізація ,котел газ, дрова , гараж, погріб,літня кухня,сарай. Участок 0.33га, загороджений по периметру, молодий сад. ⁶

власник
Недвижимость Продажа дома

Продаю будинок по вул. Козацька 23. Потребує ремонту, є літня кухня на дві кімнати, в кухні газ конвектор. В дворі є вода, гарний погріб. За подробицями звертайтесь по телефону.

власник
Срочно продам будинок!!!

Продається будинок в Врадіївці. Планування будинку: - кухня - вбиральня - коридор - гостинна - спальня В будику зроблений косметичний ремонт: - замінений лінолеум - натяжна стеля - стіни шпакльовані та олеїні шпалерами. Будинок комфортабельний: вода та каналізація в будинку. Будинок та літня кухня газифіковані. Встановлений котел, який дозволить вам опалювати будинок газом, дровами або вугіллям, що значно економить кошти в опалювальний сезон. Є гараж, господарські споруди, ділянка огороджена. Будинок розташований в зручному місці: продуктові магазини, поштове відділення, Нова пошта, до магазину Аврора 5 хвилин пішки.

Будинок в Врадіївці
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам газифікований будинок,на три кімнати+ санвузол в будинку та коридор В будинку є ванна, туалет, а також є туалет на вулиці, вікна -двері металопластикові,є газ і є пічне опалення.Будинок теплий сам по собі багато опалення не потрібно! Кому цікаво звертайтесь за тел.09******24-09******83

власник
Продам Газифікований Будинок

Продам дім , Врадієвка Миколаївська область,дім в доволі гарному стані ,2 кімнаті, великий коридор, котельна,вана туалет все знаходиться в домі, загальна площа 76.7, житлова 36.6,є город,та гараж можливий під розборку або під ремонт , більш детальна інформація по номеру телефону.

власник
Продам дім під ремонт