Продається будинок з меблями та технікою . Загальна площа 103,5 кв. метрів. Площа ділянки 25 соток 5 кімнат, ванна ,кухня, сауна, 2 підсобні кімнати. З хати доступ на горище та вихід у погріб. Нові металопластикові вікна. Підведена вода та зроблений септик для водовідведення. Зроблене електроопалення. Можна опалювати будинок також грубами. На території знаходиться сарай, гараж, кімната-майстерня, дровітня, курятник. В майснерні є станок для обробки дерева, дощок. Також є фруктовий сад та 22 сотки огороду.

владелец
Незалежності

селищі Володимирець по вулиці Новій. Площа земельної ділянки 0.12 га. Центральне водовідведення. Власна скважина. Будинок обігрівається як твердопаливним котлем так і електричним. Ціна 93 тис. доларів. Можливий торг. За детальною інформацією звертайтеся за номером 0977600501

владелец
None 93000.0 USD

Продам будинок в центрі Володимирця, опис оголошення доповнюватиму з часом. ціна не кінцева. за додатковою інформацією дзвоніть не вагаючись.

владелец
продам будинок, смт. Володимирець, вул. Грушевського, 47
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок у Володимирці. Деталі за телефоном

владелец
Продам будинок у Володимирці

Новий будинок в смт.Володимирець,вул.Д.Галицького( в районі аеродрому)Загальна площа земельної ділянки 12 га.Також побудовані два гаражі,скважина,проведено світло.Всі деталі по тел.06******93. МОЖЛИВИЙ ТОРГ!!!

владелец
Продаж нового будинку

Будинок на стадії будівництва 1, 5 поверховий . Земельна ділянка 12 сот. біля лісу. Є будівельний матеріал ( блок Аерок, щебінь, пісок), свердловина. З документами. Н.Рафалівка

владелец
Продам житловий будинок на стадії будівництва

Будинок знаходиться в смт Рафалівка.Дуже велика земельна ділянка,мальовниче місце на окраїні селища,великий гараж-сарай,кухня,деревяний будинок.Деталі по телефону.

владелец
Продам будинок в гарному місці

Дерев;яний будинок 75.5 кв.мв затишному та спокійному селі Полиці Варашського району 70 років побудови., 21 км від м.Вараш. Поруч села проходить траса Киів/ Варшава М О7 На територіі є скважина, погріб, літня кухня цегляна, літня кухня деревяна з старовинною пічкою та плитою, сарай, гараж, додаткові будівлі . Земельна ділянка площеюю 25 сот ( є кадастровий номер) та в користуванні під городину 0,2576 га. Також до літньоі кухні є добудови на ванну та баню. Село велике та красиве, недалеко ліс.

владелец
Будинок в с. ПОЛИЦІ

Продам гарний умебльований будинок у центральній частині м.Володимирець (Рівненська область). До вашої уваги – простора вітальня, 3 спальні, передпокій, їдальня, кухня, ванна з туалетом, веранда. Водяне опалення, доповнене 3-ма надійними і перевіреними грубками. Водопостачання здійснюється із власної свердловини, а водовідведення – у глибокий септик, поєднаний з надвірним туалетом. Загальна площа першого поверху будинку – 110,9 кв.м. На 2-му поверсі – просторе горище на всю площу будинку з підлогою і додатково - одна комфортна кімната. Особливої зручності додає літня кухня, розміщена під одним дахом із гаражем, господарським блоком (курник + засік для свиней), а також входом у капітальний підвал із стелажами та засіками для овочів. Зручний в’їзд у окремо побудований цегляний гараж із оглядовою ямою, за яким розташоване господарське приміщення для зберігання дров та реманенту. За літньою кухнею – дбайливо доглянутий фруктовий сад, виноградник, грядки. Загальна площа земельної ділянки – 0,118 га. Будинок із меблями, ліжками, диванами, телевізорами, холодильником, пральною машиною, бойлером, дрібною побутовою технікою, сантехнікою у гарному стані. Це якраз той варіант, про який кажуть: «Заселяйся, і живи!».

владелец
Будинок у м.Володимирець

Продається незавершаний будинок. По вулиці стрілецікій 41 На бурках

владелец
Будинок   продаж

Продається простора хата з двома сараями на доволі великій ділянці . Ділянка виходить на берег озера. Моб. +38********10

владелец
Продається хата с.Озеро Варашського району

Продам будинок у Володимирці (бурки центральна вулиця). Деталі за телефоном 09******45 06******16

владелец
Продам будинок у Володимирці

Продається будинок з підвалом та мансардою. Також побудований сарай, гараж, літня кухня. Підведений водопровід. Більше інформації, фото та ціна особисто в повідомлення або телефонуйте.

владелец
Незавершене будівництво

Продається хата з просторим двором, наразі хату потрібно відбудовувати, всі документи є

владелец
Продається деревʼяна хата (4кімнати)

Загальна площа будинку 250 м2. Земельна ділянка 0.4 га. На ділянці є ставок 20х30

владелец
Продається 2-х поверховий будинок з гаражем в с. Собіщиці

Продам будинок в селі Каноничі Вараської ОТГ, Рівненська обл. Будинок деревяний, поштукатурений, побілений. Вікна металопластикові, двері вхідні металеві. Будинок має 3 житлові кімнати та кухня-вітальня. Також є кладовка. Опалення пічне, заведена вода ( на додачу є електрокран підігріву води) Кухня: плита, що твориться дровами + є духовка. Також є електроплита на 2 конфорки з духовою шафою, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, посуд, кухонне приладдя. Кімнати повністю мебльовані та готові до проживання ( ліжка, дивани, шафи, стіл) Телевізор ( підключено Т2) також є супутникова тарілка ( без тюнера), пилосмок. Подвіря велике, зелене. Є хлів клуня та комора. У коморі є газова плита з балоном. Клуня з необхідним господарським інвентарем, тачка ітп. Садок з плодовими деревами: яблука, груші, вишні та сливи. Великі кущі смородини, виноград, малина, квітник. Родюча земля 46 соток. Все приватизоване. Дуже вигідне розташування, одразу біля зупинки автобусів та повороту на Дубівку/ Кідри За більш детальною інформацією та переглядами телефонуйте 09******28 - Майя

владелец
Продам будинок в с.Каноничі

ВЛАСНИК: Продається будинок в смт. Рафалівка, площею 67.6 кв.м: Будинок розміщений на 20 сотих землі , складається з 4 приміщень та добудованої веранди з коморою для складування господарських начинь. Стан будинку придатний до проживання . ( Можна провести поточну освіжаючу побілку та підфарбування). Окремо побудована літня кухня та прибудована веранда спрощують можливість облаштування санвузла . Також є каскад будівель господарського призначення з газоблоків та велика дровітня зварена з бляхи.Окремо від будинку розміщена глибока пивниця. Асфальтоване подвірʼя,паркан бетонований з металічними секціями,колонка з водою знаходиться на подвірʼї . Продається разом зі всіма меблями та іншими господарськими пристроями і знаряддями що знаходяться в приміщеннях . Тел. 05**********70

владелец
Продам будинок житлового стану а Новій Рафалівці в гарному місці

Продається будинок у селищі Володимирець. Поверховість: 1. Загальна площа: 93,5 m². Комунікації: світло, свердловина, водовідведення (централізоване). Площа ділянки: 7,2 сотки. Будинок продається з меблями та всім наявним майном. Вартість 32000₴ (можливий торг). Деталі за телефоном: 06******89.

владелец

Обміняю будинок на 1 кімнатну квартиру в м. Вараш. Загальна площа складається 0,23 га = 23 сотки Деревʼяний будинок обліплений глиною та побілений. Будинок має пластикові вікна, дах вкритий шифером, в хаті є груба, кухня та дві кімнати. До будинку колись була добудована літня кухня та зроблений погріб. До будинку проведене світло та вода. Туалет на вулиці. На території збудований деревʼяний сарай та місце під зберігання дров. На городі є дерева груші, вишні, яблука. Будинок знаходиться за адресою с. Рафалівка, вул.Гранична, 72

владелец
Обмін будинку (23 сот) на 1-кім квартиру

Терміново продам будинок! Біля будинку є окремо залитий фундамент 8 *8 є камінь, балки і крокви! Всі питання у вайбер!!!

владелец
Терміново! Продам будинок!

Продам недобудований будинок в центрі мальовничого села Собіщиці, розташований на земельній ділянці 75 сот призначення: під забудову та для ведення особистого селянського господарства. Заведено електрику. На території хлів з гаражем, власний ставок, фруктовий сад. Один власник. За більш детальною інформацією телефонуйте.

владелец
Продам будинок в с. Собіщиці, Вараш, землі 75 сот. Власник

Продається будинок в смт. Рафалівка Рівненської області, площею 80 кв.м. Будинок розміщений на 8 сотих землі. Ціна договірна. З усіма питаннями звертатись за тел.09*********26. Галина

владелец
Продається будинок

Просторий будинок в смт Володимирець зі всіма зручностями,центральне водопостачання та каналізація.Опалення змішане(електро,твердопаливний котел ,а також пічне).Господарські будівлі(сарай,гараж,літня кухня 2 кімнати з підведеним водопроводом та пічкою),погріб великий зі стелажами та зробленими відсіками),присадибна ділянка з садком.Поряд знаходиться лікарня,дитячий садок,школи та 10хв ходу і ви в центрі селища.За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону.Ціна договірна.

владелец
Продам будинок смт.Володимирець,вул.Грушевського,10

Терміново продам повністю мебльований, теплий з усіма зручностями будинок. Бажаючі оглянути, будь ласка, дзвоніть заздалегідь. Смт. Рафалівка (Нова Рафалівка)

владелец
ТЕРМІНОВО продам бдинок в смт. Рафалівка
1 - 24 из 26 результатов