Дзвінок тільки у вайбер 09******02 Продається будинок у Веселиново. Містечко тихе. Є зручності у будинку. Літня кухня жила. Потребую косметики з вулиці. Документи всі в порядку. У дворі є будинок, кухня, гараж, сарай, підвал. Також є басина. Вода і лічильник є. Пічне опалення. Город.

владелец
Продається будинок

Продається будинок зі зручностями. Газ, вода, сан вузел в будинку. Вікна пластикові, потолки гіпсокартон. Потрібен в деяких кімнатах косметичний ремонт за бажанням. Є гараж, літня кухня, господарчі будівлі. Можливий торг.

владелец
Продается дом в пгт. Веселиново

"Житловий будинок, з надвірними будівлями та спорудами, загальною площею 79,4 кв.м., житловою площею 40,7 кв.м., за адресою: Миколаївська обл., Веселинівський р., смт. Веселинове, вул. Пушкiнська, буд. 15 та земельна ділянка площею 0, 0692 га за адресою: Миколаївська обл., Веселинівський р., смт. Веселинове, вул. Пушкiнська, буд. 15 Житловий будинок, з надвірними будівлями та спорудами (літня кухня, тамбур, тераса, сарай, вбиральня, душ, споруди № 1-2), розташований на земельній ділянці площею 0,0692 га, кадастровий номер 4821755100:03:010:0062. Цільове призначення: Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). В будинку зараеєстровано 2 повнолітні особи, доступ відсутній, в будинку проживають люди. Виселення мешканців здійснюється покупцем. Всі витрати, повязані із скасуванням обтяжень, укладенням та нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу, сплачує Переможець аукціону (покупець). Договір купівлі-продажу укладається в м.Київ після повної оплати за придбане майно. Посвідчення договору купівлі-продажу здійснюється нотаріусом, погодженим банком (продавцем). "

Житл.буд: Миколаївська обл., смт. Веселинове, Пушкінська, 15
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок в смт.Веселинове вул.Свободи,зі всіма зручностями площею 75 кВ. Свіжий ремонт зроблений в 2022 р. Опалення комбіноване встановлені газовий та твердопаливний котли, в ванній кімнаті теплий пол. На присадибній ділянці розміщений гараж та хоз будівлі.За більш детальнішою інформацією звертайтесь за моб.ном.80*******10 80*******76

владелец
Продам будинок Миколаївська обл. смт.Веселинове

Продам дім в Веселинове. Документи в наявності. Лічильники на воду, світло, газ. Опалення газ і пічне. Дім під ремонт.

владелец
Продам дім в Веселинове