Будинок у селищі Великий Березний за адресою вул. Короленка 8. Розташування будинку зручне. Зовсім поряд є паркова зона на території начального закладу зі спортивними майданчикам та магазини. Відстань до КПП Малий Березний - Убля ( Словаччина) складає 8 км. Підключений газ, світло та вода. Також є гараж, великий підвал, літня кухня та багато інших побудов на території. Ще є великий фруктовий сад. Будинок має загалом 5 справних кахельних печей, дві з яких дають можливість приготування їжі. Це дає можливість не використовувати постачання газу. Хоча є справна газова плита та двохконтурний котел. Будинок продається разом з усіма меблями. Всі інші подробиці потрібно уточнювати за номером телефону чи домовлятись про особисту зустріч.

власник
Продам будинок у Великий Березний, Ужгородський р-н, Закарпатська обл.

У звʼязку з виїздом закордон молода сімʼя проживає новозбудований будинок у Великому Березному. Будівництво площею 226,5м2 на земельній ділянці 7,5 сотин Будинок для великої сімʼї, 5 спальних кімнат, два санвузли Будівництво було розпочато в 2014 році із якісних будівельних матеріалів по сучасним технологіям. Використовувалися найдорожчі будівельні матеріали, столярка виконана з натурального ясеня. Опалення будинку сучасний економний котел на дровах. Будинок утеплений ззовні Якісна огорожа(автоматичні ворота) Територія облаштована бруківкою Є велике гаражне приміщення Також гарна деревʼяна бесідка Сучасні системи відеоспостереження Гарне затишне місце, неподалік річка,ліс пункт переходу з Словаччиною Продається з меблями та технікою та бонусом йде генератор на 7,5 КВт Деталі за телефоном

Продаж сучасного будинку біля кордону(Великий Березний)

Продається цегляний двохповерховий житловий будинок в с. Великий Березний, загальною площею 146 км.м., житловою площею 73 кв.м., літня кухня, сарай, гараж з надбудовою ( 2 кімнати та коридор ), два підвальні приміщення. Будинок розташований на приватизованій земельній ділянці площею 9 сот. ( для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ). Крім того, є ділянка площею 13 сот. ( для веденння особистого селянського господарства ). В будику 5 роздільних кімнат, кухня с\в роздільний. Водопостачання та каналізпція централізовані. ( є свій колодязь ). Опалення – газове ( котел, бойлер ). На кожному поверсі є піч для отоплення дровами.

Продається будинок