Затишний будинок розташований по вул.Концертна 2. Є лічильники на газ, воду та світло. Індивідуальна вигрібна яма. Замінено водопровід на новий. Єврозабор з обох боків . Заїзд до дому з двох сторін з вул.Концертна та вул. Степова. Землі 8соток ,приватизована є кадастровий номер. Продажа від хазяїна. Документи повністю готові. Без боргів.

владелец
Продам будинок  дом Божедаровка (44 квартал)

Чудовий варіант для тих, хто планує переїхати за місто, зараз це дуже актуально Продається будинок в смт. Божедарівка під ремонт Дом з житловою площею 59,6 кВ.м. В наявності 3 житлові кімнати, вітальня, кухня, коридор, підвал прямо у будинку. Також є свердловина. Будинок з однієї сторони утеплений Житло знаходиться в самому центрі селища на вулиці Зеленій. До школи та дитсадку 5-10 хвилин. До магазину 10 хвилин. Пропонуйте свою ціну в межах розумного!

владелец
Продам дом за городом‼️

Срочно продам дом, кирпичный,пять комнат.Газ заведён во двор,не подключен,есть паровое отопление.Потолок высокий,дом в жилом состоянии,не убитый.Во дворе имеется:летняя кухня,погреб,гараж, бассейн для воды.Рядом находится:ж/д вокзал,авто вокзал,центр,больница,садик,школа.

владелец
Срочно продам дом в Щорске, Криничанский район.

География, Божедаровка (Щорск)