Продається будинок в центрі Немішаєва, в парковій зоні по вулиці Різдвяна. Земельна ділянка 15 сот. (приватизована). Комунікації : централізована вода,септик,газ ,електроенергія. Ремонт 2021 року. Відстань до центра, залізничної станції та маршруток на Київ 500 метрів. До дитячого садочка 400 метрів ,школи 700 метрів.

власник
Будинок з видом на парк

Пропоную будинок під ремонт з можливістю будівництва на ділянці великого будинку на хорошій ділянці і жилій обжитій вулиці (вул. Мічуріна) в селищі Немішаєве Київської області, гарні сусіди, поруч школа та садочок, 10 хвилин пішки від ж/д станції (електричка до Києва - 40 хв до м. Святошин). До будинку заведено газ та електроенергію, завезені з/б кільця для каналізації, також є колодязь з питною водою. По вулиці проходить централізована каналізація та водопровід. Планували зробити повноцінний ремонт в прибудові (нова прибудова 5*8) - готова під чистове оздоблення, має санвузол з усіма відводами 5м2; кухню 9м2 і кімнату-вітальню 25м2. Стіни виконано з ракушняку та поштукатурені зсередини, утеплено мін ватою, покрівля також утеплена мінватою, підлога забетонована, м/п вікна, металеві двері, електрика, газ. Є старий газовий котел (на перший час). Після цього можна розширити житлову площу за рахунок ремонту старого будинку (цегляний будинок з м/п вікнами). Можливий торг та бонуси у вигляді матеріалів для ремонту, опалення та водопроводу.

власник
Будинок Немішаєве, ділянка 10соток, газ, світло. Торг!

35000 у.е. Недорого продається старий будинок загальною площею 58,7 кв.м. разом із земельною ділянкою 10,38 соток за адресою Київська область, селище Немішаєве, вул. Травнева, 6. Потребує косметичного ремонту. Газове опалення. Централізоване електро-, газо- та водопостачання, власна криниця. Чудовий варіант для переселенців, для тих, хто шукає зручне та доступне житло чи місце для будівництва власного житла або для комерційної житлової забудови. Зручне транспортне сполучення з Києвом, поруч електричка. Гарна інфраструктура, магазини, школа. Затишний район. Асфальтовані дороги. Усі документи готові. Місце казкове, Якщо в Вас є діти, то у Вас є можливість зробити їм незабутнє дитинство на природі. Вони будуть чекати кожного разу, щоб поїхати на улюблену дачу, та весело провести час. Зробіть ремонт та відчуйте себе по справжньому щасливими! Пишіть, коли завгодно, участок чекає на достойного господаря!

власник
Продам дачу село Немішаєве. Газ, електрика. Хороше місце.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок у Микуличах (Немішаєве), вул.Аграрна Будинок збудований з якісних матеріалів, будинок будувався для себе. Загальна площа - 130м2, тераса -14м2, котельня - 7,5 м2 Дах - металочерепиця. Якісні вікна та терасні двері - металопластикові з відзеркаленням. Земельна ділянка - 6 соток. ПЛАНУВАННЯ 1 ПОВЕРХ - велика кухня-вітальня з виходом на терасу, гостьова кімната або кабінет, санвузол з душовою. 2 ПОВЕРХ - 3 кімнати наверху, ванна кімната з туалетом. КОМУНІКАЦІЇ Центральне водопостачання, електрика 13 кВт, лічильник день-ніч. Перегляд у зручний для Вас час.

власник
Будинок в Немішаєве

Знаходиться в центрі, поряд з усією інфраструктурою, територія 15с. Хороший варіант для життя або під дачу. На території розташовані будинок та двоповерхова літня кухня (у якої окремо свої віранда, погріб, гараж, підведений газопровід). Будинок жилий (66м2), документи готові, ніхто не прописаний. частина вже утеплена, 3 кімнати, кухня, роздільний санвузол, коридор, котельня (газовий та твердопаливний котел). В одній кімнаті стоїть захована стара піч ( було по плану зробити камін з неї, або можна відновити). Також встановлена насосна станція з подачею води з колодязя і на вулицю виведений кран для поливу. Під город розбита невеличка ділянка (1,5 сотки). В садку фруктові дерева, ягоди, все родить. Також створений штучний ставок з маленьким водоспадом. Поруч зупинка (5 хв ходьби), 2 сучасні школи, дитячі садочки, магазини, парк. Обмін на мінімум 2к квартиру в Києві (Оболонь, Троєщина, Райдужний), або Ірпінь, з хорошим ремонтом. Торг аргументований після перегляду можливий. Без комісії. Оформлення 2%. З ріелторами можемо співпрацювати ! без погодження фото і опис забороняється публікувати будь-де

власник
Без % Продам будинок центр Немішаєве 15с автономний з гаражем

Популярні запити

Географія Немішаєве