Продається будинок в м .Кам’янка-Бузька , Львівська обл. Будинок має 4 великі кімнати з меблями, коридор і кухню, ванна з туалетом сумісна. Хороший жилий стан з меблями. Є можливість переробити другий поверх на дві кімнати. Загальна площа - 102 кв м. 4 кімнати 10.2м *8.12м = 82.8 кв.м Коридор і сходи 2.65 м *(2.65м +1.13) = 10кв м Ванна і кухня 3.6*2.65 = 9.24 кв м Разом житлова площа: 102,34 кв м Нежитлові приміщення: гараж на два авто, дві комори, приміщення побутового призначення. Загорожа і хлів для тварин. - 56.07 кв.м Територія навколо будинку - 13 соток Усі зручності та комунікації, безпровідний інтернет. Опалення центральне та кафельний п’єц на дрова. Біля будинку велике подвір‘я, сад, город, колодязь. Більше фото надішлю особисто.

владелец
Продається будинок в м.Камянка-Бузька Львівська обл. чотири кімнати

Новозбудований будинок від власника.Продаж або довготривала оренда. -Цегляний будинок,лицювальна цегла,утеплювач,металочерепиця,пластикові вікна з підвіконням. -Внутрішні роботи:штукатурка,шпатлівка,гіпсокартон,чистові стяжки(плитка в наявності,але не вмощена),вмонтована тепла підлога на 1-му поверсі. -Підведено газ з лічильником,каналізація септик,вода централізована,електрика 3 фази з підключеними резетками та вимикачами. -Загальна площа 224м2 Житлова-174м2 Тераса 1поверх-4,7м2 Тераса 2поверх-42м2 Гараж-22,4м2 -Огороджений фасад,вимощена бруківка,сад,на задньому дворі залита бетонна чаша під басейн чи водойом. -Дуже тихе та комфортне місце для сімї,близько ліс,2дитячих майданчика,до центру міста 10хвилин ходьби. Телефонуйте або пишіть на viber,whatsApp,telegram.

владелец
Продам будинок,оренда

Міцний фундамент, перший поверх чорнова штукатурка, залита підлога (гідробарєр, пінопласт, стяжка ) між поверхами деряне перекриття. На другому поверсі нові вікна, накриття металошифер. (Перекривали в 2020році). Ділянка 5.78 сот приватизована, є оновлений кадастровий. Буд паспорт є, але потрібно оновити(добудову робили пізніше) на ділянці є гос.будівля (курник і сарай) також муровані. Є пивниця, діюча криниця, лічильник на світло, газ на ділянці, але до хати не проведено. В хаті також є сухий підвал В користуванні грядка 2 сотки одразу через дорогу, без можливості приватизування. Залишається на подвірї щебінь, трохи піску. В місті є школи, дитсадки, супермаркети, аптеки, салони краси і ресторани, пошти

владелец
Продаж незавершеного будівництва

География, Каменка-Бугская