Продам будинок з ділянкою 0.5 гектара. Тут можна втілити ваші архітектурні мрії. Село Гоголів Броварського району, вул. Шевченка. 35км від Киева. Житловий будинок загальною плошею 70 кв м.. 3 житлові кімнати. Опалення газ + піч. Поряд 2 лінії єлектро передач. Ділянка розташована на розі. Є можливість зробити заїзд з двох сторін. В дворі є погріб та літня кухня, колодязь зі смачною водою. Також садок з фруктовими деревами : абрикос, вишня, груша, кізил, виноград. В будинок вода не проведена. В селі є багато магазинів, ринок, дитячий садок та школа. Можливий торг.

власник
Продам будинок в с. Гоголів, Київська область

Одноповерховий житловий будинок по вул.Жовтнева в с.Гоголів Броварського району Київської обл. Будинок добротний, побудований із цегли, 1956 року. 4 кімнати, кухня, коридор, котельня, санвузол 104,4 кв.м У дворі цегляний гараж, погреб, двоповерхова будівля, де є газ підведений, піч, кімната також можна жити, побудований 1997 року. Земельна ділянка під забудову - 24 с. По комунікаціям : - світло - вода подача : скважина - вода злив : вигрібна яма - газ заведений в будинок і в двоповерхову окремостоячу будівлі . Будинок опалюється грубкою та газовим котлом. Підʼїзд асфальтований, поруч зупинка транспорту, магазин. В кінці городу озеро, поле, зручна транспортна розвязка

власник
Продаж будинку під Києвом

Цегляний будинок від власника в центрі села Гоголів по вулиці Русановича.111 квадратів першого поверху. Жилий стан. Потребує ремонту. Опалення газове, двухконтурний котел, електрика, скважина на воду. Насосна станція. Бойлер. Інтернет оптоволокно, wi-fi роутер. Гараж на дві машини, ворота для заїзду в двір, гарний подвал. Другий поверх не жилий.потребує ремонту. Деякі меблі та кухня залишаються.без бит.техніки. Пять хвилин пішки від сільської ради! Поруч школа, магазини, нова пошта, фора,аврора, ева,зупинка транспорту в сторону Київа, Броварів. 38500долларів. Документи готові. Якщо нема звязку пишіть на вайбер.

власник
Гоголів!Центр!19сот. Вулиця Русановича
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в с.Гоголів Броварського району загальною площею 82,5 м. кв. з усіма необхідними комунікаціями (газ, світло, вода) та земельною ділянкою 0,25 Га. Неподалік будинку є магазин, школа та центральна автодорога Київ-Прилуки.

власник
Продаж будинку

Продаж нового будинку. Броварський р-н, с. Гоголів, 140м,2 поверхи, Ій пов. повністю готовий, кухня 20м, вбудована кухня та шафи залишається. Н = 3м. 2й пов- 2спальні і зал, стіни поштукатурені, електрика розведена. Стеля і підлога розділені між собою (повітряна подушка). Тераса -балкон -на весь поверх. Електроопалення, 1/квт, 3 фази, тепла підлога+батареї. Свердловина 80м+фільтр. 3 септики. Також приміщення, яке слугує котельною та санвузлом - вхід з вулиці- повністю обладнане для використання. Ділянка 15 соток повністю огороджена, задня частина ділянки виходить на центральну дорогу (можливо використання під комерцію).Сусіди поруч живуть і будуються. Підʼїзд зручний. У дворі є фундамент, можна використати під гостьовий будинок, зону відпочинку і т.і. Ворота автоматичні, відеоспостереження, на охороні. Можливий обмін на квартиру у Броварах, Києві. Ціна 85 000 дол.США, Больше фоток могу отправить вайбер/ телеграмм

власник
Продажа дому

Продаю будинок з ділянкою селі Гоголів від м. Лісова 36 кілометрів 1 година на громадському транспорті та півгодини на машині. Загальна площа ділянки 20 соток будинок на 40 квадратних метрів + веранда також є погреб у самій веранді. Газ та світло підключені є котел він топить як на газу так і дровами також у будинку є груба сажа почишена можна топити нею, вода з свердловини підключена до будинку (але не проведено по будинку) встановлений новий насос достатньо потужний. Самий будинок з міцним фундаментом та збудований у дві цегли. На ділянці є гараж з ямою та сарай збудовані з пеноблоку. З документами порядок. Всі запитання по телефону.

власник
Продам будинок с. Гоголів

Около Броваров, Гоголев. Продам участок 20 соток. На нем два дома , сарай , погреб. Газ, свет, септик. Дома нуждаются в хорошем ремонте. Двухэтажный дом новый под ремонт Подробности по телефону (писать в мессенджеры) С домом кое-какая мебель в состоянии на 3-4 (диваны, кухня, гидробокс), все разобранное.

власник
Два дома на участке. Рядом с Броварами

с. Гоголів, Броварський р-н, Київська обл. Продаж. Продається двоповерховий житловий будинок, площею 208 кв.м. на ділянці 20 соток. Рік введення в експлуатацію - 2005-й. Група капітальності – I, фундаменти : бетонні блоки на з/б стрічковій подушці, гідроізольовані. Стіни: у півтори цеглини з повітряним прошарком та з зовнішнім утепленням технопленом. Перекриття: з/б. Дах: металочерепиця "Ranilla" (Фінляндія). Будувався для себе по авторському проєкту. У цокольному поверсі розташовані сауна, гараж, котельня, холодна продуктова кімната. В’їзд у гараж обладнаний навісом з можливістю парковки двох автомобілів. В’їздні ворота автоматизовані ("Roger", Італія). Перший поверх має простору вхідну групу, східцеву частину з другим світлом, студію з керамічним каміном, спальню та ванну кімнату з туалетом. Поли з підігрівом. Другий поверх складається з кабінету з двома лоджіями, спальні, кімнати відпочинку та кладовки. Інженерне облаштування: електрозабезпечення: основне - три фази від загальної мережі та альтернативне - 3-х фазний генератор на 12 кВ, водозабезпечення з власної скважини з системою "Кабінет очищення води" (США), теплозабезпечення: газовий котел "Viessmann" з автоматичним контролем температури повітря, супутникове телебачення, інтернет. Дім повністю мебльований натуральними меблями закордонних виробників. Внутрішні дерев’яні вироби (двері, східцева клітина) виконані з натурального масиву по індивідуальному замовленню. Периметр зем. ділянки огороджений. Земельна ділянка має освітлений у темну пору дизайнерський ландшафт з висадженими біля 100 одиниць плодоягідних та ландшафтних дерев та кущів з улаштуванням красивого комплексу відпочинку у складі водойми з гірським струмком, бесідки та барбекю з трансформованим застекленням. Окрім того, вхідна прибудинкова частина ландшафту облаштована садовими меблями та кам’яним фонтаном – джерельцем. Земельна ділянка та будинок юридично легіалізовані. Відстань до ст. метро "Лісова" – 28 км по новозбудованій трасі. Ціна продажу: 190000 доларів. Додаткову інформацію надам особисто. Тел. +38************70

власник
Продается уютный коттедж в с. Гоголев на ландшафтном участке 20 соток

Продам шикарный дом на два этажа 8 на 9 метров, балкон 3/4, плюс третий под крышей(третий). Земли 20 соток. С видом на лес. Двое ворот. Электричество, скважина, пластиковые окна. Сад 40 деревьев, виноградник 8 кустов, эжевика, малина, смородина.... Чёрнозём в среднем 40 сантиметров. Дом достроен но нужны внутренние работы. Адресс Броваской роён, пэршотравый , ул. Листва 2. При необходимости возможно прописка. ( приблизительно 30 км. до Киева Броварской роён, Гоголев). Обменяю на квартиру в Киеве с моей доплатой.

власник
Шикарный 2 этажа +под крышей дом 8 на 9 метров, обнесённый забором.

Популярні запити

Географія Гоголів