Будинок знаходиться в смт. Бородянка, вул. Миру. Тихе, спокійне місце, в 5 хв хотьби дитячий садочок, школа, дитячий майданчик, магазини. Площа ділянки 7 соток. Площа будинку 128 м2, утеплений ватою, підключено 15 кВт. Опалення дровяний та електричний котли. Перший поверх - водяна тепла підлога, другий - радіатори. Перший поверх: коридор, гардеробна, сан.вузол, вітальня, велика кухня з виходом на терасу. Другий поверх: три кімнати, гардероб, сан.вузол, тераса. Детальніше за тел. 09******82 Олександр.

власник
Продам новий будинок Бородянка

Будинок,4 кімнати,2 санвузли,біля залізничної дороги,ціна договірна також може бути знана половина будинку

власник

Продається будинок 10 соток, без внутрішніх робіт Всі питання за телефоном 06******50 Ярослав

власник
Продам будинок Бородянка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається старенький будиночок в с. Мирча Бородянського району Київської області. 50 км від Києва. Поряд ліс, озеро. Документи в порядку. Всі питання за тел. 09******32 Тетяна.

власник
Продається будиночок

Пропоную вашій увазі модульний будинок для проживання. Параметри довжина 12 метрів, ширина 2, 5 метра загальна площа 30 метрів квадратних. Висота стелі 2.6 метра. Металопластикові вікна та двері,вхідні двері металеві.утеплення базальтова вата. З кухонними меблями,спальне ліжко,сантехніка,плита,холодильник.В будинку є окремі дві кімнати кухня - студія та спальня. Санвузол з душовою кабінкою, інфрачервоні обігрівачі. Більш детальною інформацією прошу звертатися окремо.

власник
Модульний будинок для проживання

Остання ціна, дешевше не буде! Дача, центр дачного масиву. Дуже хороше місце розташування,поряд продуктові та господарський магазини, базар, бювет, зупинка автобуса. До лісу метрів 100, недалеко озеро. На 1 та 2 поверсі є камін та пічь. На ділянці колодязь та скважина. Перекриття залізобетонні. Всі документи в порядку, ділянка приватизована. На карті шукати Торфяне Бородянського р-ну. Станція електрички "Загальці".

власник
Дача, Бородянский р-н.

Популярні запити

Географія Бородянка