Пропонується двоповерховий будинок преміум-класу під Києвом, в котеджному містечку "Нова Олександрівка" в селищі Безуглівка, Бориспільського району (12 км від Києва по бориспільській трасі, 10 хв. на авто від метро Бориспільська). Загальна площа будинку - 186,22 м², будинок має 4 окремих кімнати, простору вітальню та кухню-їдальню, земельною ділянкою площею - 6 соток. Будинок має зручне та раціональне планування. На першому поверсі просторий світлий хол та простора вітальня, кухня із зоною їдальні, із підігрівом підлоги та великим видовим вікном у двір, тераса із зоною відпочинку, санвузол, технічне приміщення під комору та пральня. На другому поверсі три світлих кімнати, окремий санвузол із підігрівом підлоги та гардеробна. Будинок побудований компанією "Євро Дім" за сучасними стандартами канадської каркасно-панельної технологі SIP. В будівництві використовувались якісні європейські будівельні матеріали, будинок утеплений та облицьований в естетично витриманому стилі. Опалення в будинку економне, будинок гарно зберігає тепло, на вікнах стоять трикамерні склопакети. Комунікації працюють відмінно, встановлена система очищення води, 2 септики, потужний швидкісний інтернет. Територія має озеленення газоном, є хвойні та фруктові дерева, квіти та декоративні рослини. Є критий навіс для автівки.Територія обгороджена деревяним парканом, витриманим у стилі котеджного містечка. Підїзд асфальтований до самих воріт. Котеджне містечко має свою окрему охорону, відеоспостереження та контрольно-пропускний пункт. Дружня атмосфера, навколо підтримується чистота та затишок. Є спортивний майданчик для дорослих, 2 дитячих майданчики для дітей. За всіма деталями звертайтеся в особисті або телефонуйте.

ексклюзив
Лебедина, 13

Терміновий продаж!!!дуже знижена вартість Безуглівка (Мала Олександрівка) Бориспільского району .метро бориспільська 10 хв на авто . У наявності є вибір таунхаусів загальною площею 110 м2 та 127 м2 на ділянках по 1,6 сотки. Дуже гарна та зручна локація .висока якість матеріалів.Усі комунікаціі .Висота стелі 3 м2 Дзвоніть за більш детальною інформацією 55500 $ + % АН.

Терміново!!! Таунхауси Безуглівка, Мала Олександрівка

Продаж 2-пов. будинку, Нова Олександрівка, Безуглівка, Бориспільський. Продажа 2-эт. дома, Новая Александровка, Безугловка, Бориспольский. ПЛОЩА будинку - 187 м.кв. ПЛОЩА ділянки - 11,5 соток До вашої уваги пропонується сучасний двоповерховий будинок з ділянкою в тихому та затишному місці с. Безуглівка. Будинок знаходиться у чудовій локації на вулиці, всього за 15 км від метро Бориспільська із зручними підїзними шляхами та розвиненою інфраструктурою. Це унікальне місце, яке зберігає в собі затишок та гармонію і при цьому знаходиться серед нових забудов. Це саме те місце, де Ви отримаєте комфорт і тишу і сповна зможете насолодитися спокоєм, який справді заворожує. ПЛАНУВАННЯ : 1-й поверх - простора кухня-вітальня - прихожа - санвузол -кімната (кабінет) - шафа 2-й поверх -Кімната -Санвузол з ванной -Дитяча кімната -Гардеробна КОМУНІКАЦІЇ: - Електрика - - Вода - скважина на весь КМ - Каналізація - септик - Опалення - (електричне ) На території будинку є террасса та зона мангальна, сарай, також тент для двох машин Дуже багато дерев та квітів 15 хв на транспорті до метро Бориспільська Є – відео, геолокація Перегляд у будь-який час за домовленістю! #3159.17351877

Продаж 2-пов. будинку, Нова Олександрівка, Безуглівка, Бориспільський
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продаж чудовий затишний будинок, що знаходиться в с. Безуглівка, неподалік м. Києва, по Бориспільській трасі. 13 км. від метро Бориспільська. Поряд супермаркет Фоззі. Загальна площа будинку складає 256 м2., що знаходиться на мальовничій ділянці площею 27 соток. Поряд вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садок, супермаркет, тощо. Будинок будувався для себе та проживав власник. Дизайнерський ремонт у поєднанні сучасних стилів: використовували лише якісні та дорогі матеріали. Якісні великі панорамні склопакети з енергозберігаючим склом. Будинок повністю мебльований дорогими та якісними меблями світових виробників, укомплектований необхідною технікою, меблями та усім необхідним для проживання. Будинок складається з 2-х поверхів. На першому поверсі будинку розташовані: кухня-вітальня із власним виходом на внутрішнє подвіря, гардеробна кімната, санвузол з душем. Тепла підлога на усьому поверсі. На другому поверсі – три спальні кімнати, санвузол з душовою та ванною. Кондиціонери Дайкін в кожній кімнаті. ТБ, інтернет, відеодомофон. Літній басейн, гараж на 1 авто + паркування у дворі. Підтримка та догляд будинку та території. Неймовірно красивий ландшафтний дизайн ділянки: декоративні дерева та кущі, близько 40-ка фруктових плодоносних дерев, клумби, автополив, освітлення. Огорожа, асфальтований підїзд. Гостьовий будинок площею 40 м2 із зоною барбекю, душовою, санвузлом та підлогою з підігрівом. Вольєр для собак. Підвал, котельня, індивідуальне твердопаливне опалення, тепловий насос, камін на першому та другому поверсі та резервне живлення (електрогенератор 7,5 кВт). Власна свердловина глибиною 30 м., фільтри очистки води. Великий септик, що потребує очищення 1 раз в 5 років. Можливість продажу в розтермінування.

Без% Продаж будинку с. Безуглівка Бориспільський р-н. Київська обл.

Продається будинок в КМ Нова Олександрівка 3, Київська обл., Бориспілький район, с. Безуглівка. Загальна площа будинку 139,91 кв м, 7 соток землі. 1 поверх передпокій спальня кухня-вітальня кладова с/в топочна 23 кв м (окремий вхід) фундамент під терасу 19 кв м навіс на 2 авто 2 поверх 3 спальні гардероб комора с/в Побудовано з газоблоку, утеплення мінеральна вата, дах - бітумна черепиця. Додатково утеплена стеля додаванням ще одного шару мінерального утеплювача. Склопакети підвищеної термоізоляції. Заведено 8КвТ з можливістю збільшення потужностей. По будинку та вхідній лінії проведена мідна проводка. Проведений кабель мережевий в кімнатах і до відеокамер на стовпі і по дому. Будинок під охороною. Проведені роботи згідно проекту щодо системи обігріва води, опалення і охолодження будинку, примусової вентиляції, на базі геотермального теплового насосу австрійської фірми IDM. Система повністю розведена трубами по дому, встановлені фанкойли і проведена вентиляція. В геотермальну систему закачана спецрідина. Також, вишиті скважини 300 метрів під тепловий насос. Залишилось доробити - провести теплу підлогу і встановити тепловий насос. Всі контакти виконавців є. Виконавці - компанія. Труби для теплої підлги у і всі потрібні елементи куплені. По дому проведено водопідведення і каналізація. Зроблена ливнева каналізація - викопані колодці з кожної сторони дому (з однієї сторони на 3 кільця до піску, на іншій стороні - 2 кільця). Проведено заземлення дому, на базі німецьких заземлюючих штирів. Повністю металевий навіс під 2 авто. Повністю забетанований і заармований підїзд і місце стоянки для авто. Зроблена бетонна противага, місце встановлення і проводка до автоматичних воріт. Залито площадку під терасу. Котеджне Містечко Нова Олександрівка закрите, під охороною. Поряд з будинку дитячий майданчик. Знаходиться в 16 хв їзди від ст м Бориспілька. До м. Харківське курсує громадськи автобус. До 3 хв на авто знаходиться магазин, 10 хв - школа, 15 хв - дитячий садок, до 7хв - ліс та озеро. До 5 км гіпермаркет Fozzy. #A 1 7 7 2

Продаж Будинку 140 кв м с. Безуглівка, КМ Нова Олекскандрівка

БЕЗ КОМІССІЇ ДЛЯ РЕАЛЬНОГО ПОКУПЦЯ! Продається затишний будинок неподалік від Києва, що розташований с. Безуглівка, котеджне містечко «Нова Олександрівка-3». Будинок розташований в мальовничій місцевості, в закритому комплексі з охороною. Загальна площа будинку 85 кв.м. Будинок одноповерховий, має 3 окремі кімнати, санвузол, передпокої, коридор, гардеробна, тепла підлога. Зроблений якісний та дуже гарний ремонт. Будинок розташований на ділянці площею 6 соток (кадастровий номер: 3220880902:05:007:0318) з великим басейном 7 м на 3,5 м. По периметру ділянка обладнана газоном з рослинами та автополивом. Центральний водопровід. Електрика 8 кВт. Індивідуальна каналізація на 8 куб. Будинок збудований з якісних матеріалів. Дах зроблений з фальцевого металу, утеплений, вікна з металопластик. Зручна локація з гарною інфрастуктурою: - 13 км. від метро Бориспільська - 10 хвилин їзди до школи та садочка - 3 хвилини до магазину - 7 хвилин їзди до лісу або озера Усі документи готові до переоформлення, чекаємо на Ваші дзвінки!

власник
Продається затишний будинок неподалік від Києва.

Географія Безуглівка