Продається будинок в Довбиші. Всі питання за телефоном

владелец
Продам дом в ПГТ Довбыш, Житомирской области

Будинок в селі Дубрівка, по вул. Адмірала Левченка 87а, Новоград-Волинського району, Житомирської області. В хаті є меблі, та 2 працюючих холодильника. Також на ділянці є літня кухня площею 16,8м2 з прибудованою господарською будівлею площею 28,7м2, та хлів площею 59м2. Також ще є земельна ділянка площею 0,47Га далі від будівлі. В селі є відділеня Укрпошти, та Нової пошти, також є залізничний вузол. Є загальноосвітня школа на 11 класів, будівля амбулаторії. Є управління селищної адміністрації. Ціна - договірна Всі питання за телефоном: +38********58 - Володимир Васильович; +38********82 - Євгенія Сергіївна.

владелец
Будинок в селі Дубрівка

Продается недострой на 700 кв. м. от хозяина в г.Барановке , Житомирской обл. Площадь дома позволяет вести небольшой бизнес - СТО, цех по деревооброботки, хлебо-пекарного помещения . Газ и электроэнергия на участке. Есть несколько пластиковых окон на 1 этаж. Крыша покрыта ондулином. Дом расположен на 70 сотках, очень пейзажной местности. Кирпичная хоз. постройка.

владелец
Продам дом (недострой)+ 70 соток - Барановка
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається великий новий будинок в с.м.т. Першотравенськ Баранівського району, Житомирської обл. Знаходиться в мікрорайоні «Смолярня», поруч є ставок, 1 км. до річки Хомора, сосновий ліс за 1 км., автобусна зупинка за 1.5 км., продуктовий магазин за 0.5 км. НАЙКРАЩИЙ ВАРІАНТ ДЛЯ ДАЧІ!!! Будинок просторий, є два погріби, сарай, гараж, можливість зробити другий поверх, приватизована земельна ділянка 0.15 га., невеличкий садочок, приємні сусіди. МОЖЛИВИЙ ТОРГ!!! Детальніше звертайтесь за номером телефону 09******93.

владелец
Продам будинок в СМТ Першотравенськ, в Баранівському районі.

Продам будинок, знаходиться СМТ Камʼяний брід. За деталями пишіть

владелец
Продам будинок

Продам приватний будинок. Зроблений новий ремонт. Електрика,всі комунікації нові. Всі зручності. Ремонт робився для себе, продавати не збирався. Продаж з меблями і побутовою технікою. Своя криниця і каналізація. Вікна з потрійним склопакетом і захистною плівкою від ультрафіолету. Автономне електрично-водяне опалення. Тепла підлога по всьому будинку.Погріб під будинком із зручними сходами. 1 спальня 12м2 Кухня 13 м2 Зала 18 м2 2 гардеробні кімнати по 3,3 м2 З документами жодних проблем. Кадастровий номер все є . 12 сотих під будинком + 4 сотих поряд. Молодий садок. Дизайнерський ремонт.Будинок знаходиться в тихому місці де малий рух транспорту. Цікавить обмін на квартиру в Житомирі .За деталями звертайтесь по телефону,а краще на вайбер. Часто їжджу у відрядження за кордон. Моб. 06******76

владелец
Продам комфортний будинок

Продається участок доглянутий, є будинок з газом, великий гараж перевозний.... Всі питання по тел: 06******56 Ціна договірна.. телефонуйте

владелец
Продається участок

Продам дом в мальовничому місці з виходом на Смоківський парк. Будинок потребує ремонту.

владелец
Продам дом із земельною ділянкою

Продається будинок С. Глибочок Звягельський р-н Жит. обл. Будинок розташований в мальовничому, тихому і сприятливому для людської життєдіяльності місті. Поряд протікає річечка і росте сосновий бір. Присадибна ділянка становить 0,51 га. Частина приватизовано. Є сад, криниця. Хліви на всяку потребу, велика деревяна клуня. Хата на два входи. Має північний і південний ганок. Під південним ганком є льох. Жилі приміщення складається з шести кімнат, загальною площею 104кв.м.Водяне опалення, є грубки і плита в кухні. Хата деревяна облицьована плоским шифером, дах під шифером. Сан вузол на дворі. Є можливість підключити газ 70м.від сусіда. Ціна договірна. Тел. 06******02.

владелец
будинок у селі Глибочок

Продаються Будинки без посередників Будинок теплий, на другому поверсі 3 кімнати , кухня. Опалення комбіноване: газове індивідуальне у всьому будинку (автономна самотічна система, не потребує електрики) та пічне . Водопостачання - насосна станція. Водовідведення - власна каналізація обємом 5 м3. Гаряча вода (бойлер). У вартість включено - кухонні меблі, та меблі в деяких кімнатах. В цокольному приміщенні будинку розташований гараж з багатьма полицями, приміщення для консервації, туалет, душ. Пластикові всі вікна.Фруктові дерева, клумби, город ,криниця. Дорога асфальтована. Поблизу поліклініка, магазин, аптека, дитячий садок, до школи недалеко. До цього будинку додається повністю мебльований будинок в с. Червонопрапорне - на 3 кімнати, з підсобними приміщеннями, садок та земельною ділянкою. Всі питання в повідомлення. В повідомленні , якщо потрібно надам телефон для звязку.

владелец
Продам 2 будинки

Будинок знаходиться недалеко від лікарні,центр поруч,газ є,світло Детальніше за тел 09******28

владелец
Продам будинок біля лікарні баранівки

Продається будинок, у місті Баранівка. У зручному місці, утеплений будинок на два поверхи, з меблями - 140м.кв. П’ять кімнат, кухня, допоміжні приміщення. Всі комунікації, проведений інтернет. Літня кухня, підвал, гараж, сарай. Поруч 0,67га. землі. Благоустрій території, огорожа. Заходь та живи! Ціна, не актуальна, не розголошують. Деталі за телефоном: 09******22

владелец
Будинок в Баранівці

Продаж будинку в селі Суємці, будинок деревяний, на 54 квадрати, опалення грубками, є криниця в дворі, садок з фруктовими деревами та малиною і порічки, землі 42 соти всієї, 25 соти приватизовані чорнозем, родить все дуже добре, на території великий добротний деревяний сарай прибудованих дровітник, та літня кухня, в селі є лікарня, школа, дитячий садок, відділення укр пошти та пункт нової пошти, аптека, три магазини, кожного понеділка базар на центрі ,ходять автобуси кожного дня, дуже добрі сусіди

владелец
Продам будинок в с. Суємці

Продається приватний будинок в селищі Довбиш. Є гараж,літня кухня.

владелец
Приватний будинок

Будинок в Баранівці (Заріччя). Без ремонту. Загальна площа будинку без комори 59 кв.м. В хату підведений газ. Дві кімнати, кухня, веранда. Є комора, льох, господарські будівлі. У дворі колодязь та літня кухня. Опалення - груба. Город 17 соток.

владелец
Продається будинок

Продається будинок в м. Баранівка, Житомирська область . Будинок є газифікований, опалювальна система ( котел та пічне опалення). Всі деталі за номером телефона: 09******46.

владелец
Продається будинок

Продам будинок в м. баранівка по вулиці Котовського, 5 хвилин до центру міста, поруч лікарня, аптека, магазин. Будинок газифікований,також є пічне опалення. У дворі є 2 криниці, літня кухня, літній душ, сараї, город, також 2 садка. Більше детально за телефоном 38********44

владелец
Продається будинок  місто Баранівка

В селі Рогачів продам деревяний будинок. Є криниця, сарай 12.5 x5. літня кухня, гараж, садок, різні пристройки. Будинок 12.5x7 містить 4 великі кімнати, 2 веранди , 2 прихожі , комора, внизу погріб. Рік побудови будинку 1967, сарая- 1988. Все дерево у хорошому стані. Опалення пічне. Біля хати 32 сотих родючого грунту. (чорнозему). Є ще 45 сотих огороду у полі 500 метрів від будинку. Мебель і все решта продається із будинком. Будинок знаходиься в тихому місті 5-8 хвилин іти від зупинки автобуса. В село постійно курсують автобуси. В селі є школа (був технікум), аптека, будинок культури, дитячий садок, магазини та інше. Для працюючих є робота. Біля села протікає річка « Случ». За річкою ліс де багато ягід, грибів. Чудове місце для риболовлі та відпочинку. Будинок можна купувати під дачу для двох хазяїв. В селі багато коней, тракторів. Проблем з обробкою поля не буде. Хороші сусіди. Ціна 9200$ або 370000 гр. Торг.

владелец
продам  деревяний будинок

Продається будинок,м.Баранівка,вул.Шевченка 58.Ціна 13000у.е

владелец
Продається будинок

Продам деревяний будинок по вулиці Львівська 62 в селищі Довбиш, Житомирської області , 60 км від Житомира. Наявність залу, спальні, прохідної кімнати , кімнати, кухні , та невеличкої віранда, загальна площа 45. Присутній газ парове газове опалення, останні роки та пічне опалення. Є біля дому капітальний великий сарай та колодязь . Наявність земельного уділу біля хати 15+7 соток . Власниця . Є всі необхідні документи, все приватизовано.

владелец
Продаю будинок Довбиш Житомирська область

Продається незавершений житловий будинок, готовність 80 відсотків, потрібні внутрішні опоряджувальні роботи

владелец
Незавершений житловий будинок

Продам газифікований будинок, має резервне пічне опалення вул.Гагаріна(мікрорайон Заріччя). До будинку підведена 3-х фазна система електропостачання. Будинок є придатним для проживання. Мебльований. Вода заведена в будинок, в окремій кімнаті підключені всі комунікації, встановлений душ та туалет. Загальна площа будинку 80кв.м + прибудова + господарські споруди Згідно плануванню в будинку 2 кімнати окремі та дві прохідні, кухня, ванна кімната, коридор. На подвірї розташовані окремі споруди, а саме: цегляний гараж з оглядовою ямою, літня кухня, підвал, сарай. Земельна ділянка рівна - 23сот Кадастровий номер на земельну ділянку сформований, документи готові до продажу, борги відсутні. Поруч з будинком озеро, в кроковій доступності магазин.

владелец
Газифікований будинок

Продається будинок в м.Баранівка, мікрорайон Заріччя, 2-й пров Воздвиженський (Гагаріна) 7, поряд ліс та річка Случ. Будинок газифікований, є літня кухня та погреб, сарай, та інші господарські прибудови, садок, город, криниця та велике подвірʼя, поруч ставоки. Будинок частково мебльований, є газова плита, опалення змішане (є газовий котел, також можна обігріти будинок від однієї груби, та 3 груби по будинку загалом), підведений інтернет. В літній кухні є піч та газ. Дуже зручне розташування, тихе подвірʼя віддалене від дороги. Площа будинку 101.4 м кв, площа городу близько 20 соток. Всі питання за телефоном. Можливий торг.

владелец
Продам будинок м. Баранівка (мікрорайон Заріччя)

Терміново продається будинок в с. Дубрівка Площа будинку: 54,8 м² , 2 кімнат, кухня. Площа ділянки де розташований будинок: 8 соток землі. Будинок знаходиться в с. Дубрівка. Будинок з дерева.Є два види опалення( газове і пічне), проведений газ, світло. Поряд з будинком знаходиться ставок. Тиха місцевість, чудово підходить для дачного і постійного варіант проживання. До смт. Брусилів 3 км.

владелец
Терміново продається будинок в с. Дубрівка
1 - 24 из 25 результатов