Продається будинок в селищі Бабанка (на автотрасі Умань-Кропивницький, за с.Гродзеве), глиняний обкладений плиткою, 1961р. побудови, площею 56 кв.м, під ремонт 2 кімнати, кухня, санвузол, коридор, веранда Дах шиферний, вікна-пластик Висота стелі- 2,90м Вода підведена в будинок до туалету, пічне опалення, без газу, в дворі вигрібна яма В дворі гараж, літня кухня, сараї Земельна ділянка рівна 28соток приватизована, для ведення ОСГ В селищі велика центральна частина з магазинами, гарною школою, сільською радою, є "Нова пошта" Підїзд асфальтований + 300м насипної дороги До центру та до зупинки до 800м Телефонуйте, розглянемо різні пропозиції

Продається будинок в селищі Бабанка 19км від Умані

Продається будинок в селищі Бабанка(на автотрасі Умань- Кропивницький, зас. Гродзеве). Глиняний, обкладений цеглою, 1961 р. побудови, площею(80 кв. м.), під ремонт. 3 кімнати, кухня, санвузол, веранда. Дах шиферний, вікна пластик, висота стелі 2,9 м. Вода підведена а будинок і до санвузла (душова, ванна). Є вода на кухні. Пічне опалення. Без газу. Встановлений булерьян. Також є дров’яна плита. В дворі вигрібна яма. Також є 2 літні кухні, гараж, погріб, сараї, прибудови з дощок. Загальна площа земельної ділянки 42 сотих. Площа для ведення ОСГ 30 соток. Земля приватизована. Документи на землю і на будинок в наявності. В селищі велика центральна частина з магазинами. Є Будинок культури, ліцей, спеціальна загальноосвітня школа - інтернат, дитячий садок, музична школа, амбулаторія, заправка, бар, кафе, відділення Укрпошти, відділення Нової пошти, сільська Рада, церква. Будинок розташований біля асфальтованої дороги+ 300 м. насипної дороги. Відстань до центру і до автобусної зупинки 1 км.

владелец
Продається будинок в селищі Бабанка.

Продається добротний будинок у смт. Бабанка (за 15 км від м. Умань) Будинок утеплений, зі зручностями, не завершений ремонт в 1 кімнаті. Встановлений сучасний економний твердопаливний котел. Біля будинку земельна ділянка 15 сотих, молодий яблуневий сад. Детальніше за телефоном.

владелец
Продається будинок смт. Бабанка