Хозяин. Продам Дом старой постройки,4 комнаты,2 входа. Есть хоз.постройки, имеется сад, колодец стоит во дворе а также 36 сот приватизированного огорода сразу за забором - земля чернозем.Нет на связи, пишите Газ рядом, подъезд к дому ровный асфальт. Напротив дома есть магазин с продуктами. Рядом находится лес, в селе есть 3 ставка. Электричка, автобусы ходят регулярно.

владелец
Срочно продам дом-ТОРГ!

Продам часть дома в Андрушевке по улице Радищева. Есть все коммуникации, в доме 3 комнаты и кухня, общей площадью 70м2. Возле дома есть сарай, и город 6 соток. Речка в 100 метрах от дома. Можно в обмен на авто.

владелец
Часть дома в Андрушевке

Справжнім поціновувачам дикої фауни і природи, особливо палювання! ПРОДАЄТЬСЯ ДАЧНА ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА у кооперативі * ЯРОПОВИЧИ * , який знаходиться на 62 км, залізної дороги ЖИТОМИР - ФАСТІВ. Земельна ділянка площею 20 соток огорожена з усіх боків парканом з колючого дроту. На ділянці є будинок, жила площа (2 роздільні кімнати) 30 м. кв, кухня з пічкою 15 м. кв, гараж 30 м. кв, льох під кухнею 15 м.кв. На ділянці є цегляний туалет, колодязь, блочний фундамент под будівництво 6.0м. * 6.0 м, також є фундаментні блоки, будівельні матеріали. На ділянці ростуть плодові дерева, виноград , є город. До м. Житомира 50 км електричкою ЖИТОМИР - ФАСТІВ з ж. д вокзалу. Від ж. д. зупинки до ділянки 10 хвилин пішки. ДО ЛіСУ З ГРИБАМИ, ЯГОДОЮ, ЗАЙЦЯМИ 10 ХВИЛИН ПІШКИ, ГРИБИ І ЗАЙЦІ ЗУСТРІЧАЮТЬСЯ ПРЯМО НА ДІЛЯНЦІ. Також можливо доїхати особистим транспортом до села СТЕПОК або села ЯРОПОВИЧИ по асфальтній дорозі , а далі через залізничний переїзд по грунтовій дорозі 4км. Земельна ділянка приватизована. Є кадастровий номер. Торг, без фанатизму.

владелец
Дача 20 соток 50 км от Житомира электричкой на Фастов
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам цілісний майновий комплекс, який знаходиться в м.Андрушівка(2км. до центру) на одному з ключових перехресть, що включає: 1. Будинок з ремонтом придатний для проживання або під магазин. 2. Приміщення гаражів. 3 бокси, котельня, склад. 3. Мийка автомобілів. 4. Склад ГСМ. У всіх будівлях встановлені окремі твердопаливні котли з діючим опаленням, 380В і підведена вода. Ділянка в оренді з виїздом на центральну проїжджу частину. Можлива довгострокова оренда як всього комплексу так і кожної будівлі(приміщення) окремо.

владелец
Продам будинок в м. Андрушівка

Продам будинок у місці Андрушівка, житомирська область. Район спиртзавода. Будинок побудований в середині 80-х. В будинку ніхто ніколи не жив. Потребує внутрішніх робіт Є питання - пишіть, телефонуйте. Торг

владелец
Будинок - Андрушівка

Продам будинок в с.Волосов,Андрушівський район (30 км від м.Житомир) + 58 соток приватизованої землі. Квадратура будинку приблизна (3кімнати, кухня, веранда, підсобне приміщення, комора, погріб). Додаткові прибудови - гараж, літня кухня з горищем, погріб, сарай, підсобні приміщення для зберігання господарських знарядь, криниця. До будинку проведений газ. На вікнах встановлені решітки. Є сад з фруктовими деревами и місце для посадки нових. За будь-якою інформацією звертайтесь до приватних повідомлень чи телефонуйте.

владелец
Продам будинок з ділянкою с.Волосів Андрушівський район

Будинок розташований м.Андрушівка, в затишному місці, біля річки та лісу. Всі подробиці по телефону Власник.

владелец
Будинок в затишному місці

Продам дачний будинок в селі Стара Котельня Відстань від Житомира 26 км Земельна ділянка 60 соток На ділянці два фруктових сада Є фундамент під великий будинок Будиночок придатний для проживання Є вода, електрика, інтернет Я власник, з документами все гаразд

владелец
Дом Дача в с. Стара Котельня

Продається дім в м.Андрушівка(150 км від Київа).Недобудований (коробка) з 10 сотками землі. Всі питання по телефону

владелец
Дім,недобудова. Обмін ,Адрушівка вул.Східна 2

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ ЯК Є, НИЗЬКА ЦІНА! Продаю житловий будинок з земельною ділянкою в селі Бровки Перші, Житомирської області, Андрушівського району. Загальна площа прибудинкової території 114.2 м², житлова площа 51.6 м². На території ділянки, крім будинку, присутні 2 сади, криниця (без води, кільця), сарай, погріб і земельна ділянка (огород). У будинку розташовані 2 веранди, великий коридор, 2 спальні кімнати, зал і кухня. Санвузол і душ винесені на вулицю. Опалення індивідуальне, присутня піч, стоїть газовий котел. Електрику проведено. Загальна площа земельної ділянки 0.6 га. Загальна площа приватизованої земельної ділянки з будинком - 0.8500 га. Земля для додаткового будівництва в прибудинкової території 0.25 га. Присутнє місце для автомобіля. Будинок потребує часткового ремонту, підведення води та відновлення газопостачання і продається разом з меблями. ДУЖЕ ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!!! Є ТОРГ!!!

владелец
Продаю будинок з землею

Продаж будинку в с. Іванків Житомирська область, до м. Житомира 20 км. Загальна площа будинку 60 м2, сарай з глибоким погребом 60 м2, колодязь, земельна ділянка 40 соток, підведений газ, електрика підведена 3фази (380в).

владелец
Продаж будинку, с. Іванків

Продам дом в с.Малые Мошковцы (Андрушовский р-н) деревянный обложен кирпичем 2 комнаты,кухня, коридор,веранда. Газовое отопление,есть печь. Есть сарай, колодец. С Житнего рынка ходит автобус Житомир-Червоне (через Кодню).

владелец
Дом в с.Малые Мошковцы

У селі Волиця на перехресті Попільні та Андрушівки продається будинок 4 кімнати, мебльований. На всі запитання залюбки відповім по телефону (38********22).

владелец
Будинок в селі Волиця (Житомирська обл.)

Будинок обкладений цеглою. Літня кузня кладовка погреб коровник курятник дровник сінник. Криниця Можливий торг додатк.тел. 09******17

владелец
Будинок село Гальчин

Продам гарний будинок в с.Гальчин Андрушівка, 150м від центральної дороги і кафе У Петровича. Будинок, сарай, літня кухня 2 погреби металевий гараж на фундаменті. Ванна туалет 2 груби. Гарні сусіди. Є проблеми із опаленням. Виникнуть питання телефонуйте...

владелец
Гарний будинок в с.Гальчин

Продається будинок місто Андрушівка (Гагаріна 24) з документами усе гаразд, земля оформлена. Усі питання по телефону. Власниця. В оренду будинок не здається.

владелец
Будинок Андрушівка Дом Андрушевка

Телефонуйте надам повну інформацію, якщо цікаво. Вулиця Щорса 43 До Лісівки Треба робити ремонт груби. Опалювальні система є Меблі(старі) Скважина Опальвальна площа 87 кв.м

владелец
Продам Дім Срочно!!!

Продам будинок в м. Андрушівка Житомирської області. В місті є все для комфортного життя , школа і гімназія, садочки, училище, лікарня, магазини, аптеки, банки , заводи. Роботу знайти можна. Будинок розташований на 15 сотках землі, двір рівний, своя криниця з дуже доброю водою і централізоване водопостачання, газ і діюча грубка. Є хоз приміщення (хлів і літня кухня) Санвузла немає. Будинок кирпичний, 3 кімнати, веранда, кухня, прихожа. Придатний для проживання, але звісно потрібно прикласти руки.

владелец
Продам будинок  в м. Андрушівка

Гарний будинок на два окремих входи.Газ.вода,каналізація,все в наявності.

владелец
Житловий будинок в чудовому стані

Доброго дня, продається будинок розташований по вул. Чершишевського 12 в м.Андрушівка. Будинок із цегли, заг.площа 78.8кв.м. в т.числі житлової 52.1 кв.м.,( 4 кімнати), До будинку належать: прибудова, погріб,сарай. Газ підведений, електроенергія, вода централізована, але каналізації не має. Є 12 соток землі. Будинок розташований в кінці вулиці зі спуском до річки. Місце дуже мальовниче , як для відпочинку так і ведення господарства. Ціна 10тис.$ торг присутній, тел 09******22 Галина Василівна.

владелец
Продається 4х кімнатний цегляний будинок .

Продам будинок. 2 поверхи часткові внутрішні роботи 35 соток землі поруч зупинка громадського транспорту поруч річка Гуйва Житомирська обл., Андрушівський р-н., село Волосів 7000 дол. телефонувати: 06******28 Олена.

владелец
Будинок два поверхи

Продається половина будинку в м. Андрушівка (Красна Горка). Сусіди по будинку в своїй частині фактично не проживають. Загальна площа близько 125 м3. Два окремих входи, 4 кімнати, 2 кухні, 2 веранди, 2 погреби. Стіни з дерева, обкладені цеглою. Взимку тепло добре тримається. В одній половині зроблений капітальний ремонт, проведена вода, є проект на газове опалення. Інша половина з опалення має два газові конвектори по 3кВт, пальник в грубці. Новий сарай з туалетом - 40 м3. Город - 8 соток. Два сади (молодий та старий) - 10 соток. Недалеко річка, ставок, ліс. Документи на приватизацію та землю оформлені. Тихо, затишно, ніяких обстрілів, ніяких відключень електроенергії.

владелец
Половина будинку (м.Андрушівка, Житомирська область)

Продам будинок в селі Паве́лки в Андрушівській міській громаді Бердичівського району Житомирської області. Загальні площа земельної ділянки 60 соток, чорнозем. Розташований на відстані 10 км від залізничної станції Бровки, від якої приблизно 2 години їзди електричкою до м. Київ. До станції регулярно їздить автобус, до зупинки якого від будинку 500-600 метрів. Також є регулярний рейсовий автобус до Житомира. Загальна площа будинку 60 кв.м. В будинку є газове водяне опалення, дві грубки на дровах та піч. Все в робочому стані. Будинок теплий, витрати газу на опалення відносно невеликі. Стан будинку житловий. В будинку 2 кімнати, тепла кухня, велика кухня без опалення, сіни, веранда. Контакти: +38***********84 Ольга, +38***********45 Анатолій В просторому дворі є криниця, погріб, два хліви. Біля будинку є садок. У селі є магазини, клуб, гімназія з початковою школою, аптека, відділення пошти, інтернет, церква. Ціна будинку 5000 $. Контакти: +38***********84 Ольга, +38***********45 Анатолій

владелец
Будинок, с. Павелки, Андрушівська громада Бердичівського р-ну. 5 тис.$

Продам будинок,потрібен косметичний ремонт В будинку проведений газ,30 сотих землі

владелец
Продам будинок в селі Лісівка
1 - 24 из 32 результатов

Популярные запросы