Продам дом с участком,2 огорода с.Великий Хутор,Черкасская обл . по ул Королева Участок 35 соток (двор.огород) Добавка 22 сотки . Можно под дачу Рядом 2 ставка ,хорошая рыбалка

владелец
Продам дом ( участок под застройку) с.Великий Хутор,Черкасская обл.

Дача 27 соток, 130 км от Киева по Харьковской трассе. Дом на дубовых сохах, крыша метал, сарай кирпичный 3и входа шифер, кухня летняя (кирпич шифер), погреб подоходной кирпич, в низу огорода ставочек, рыба. 100 метров от дома шикарная церковь. до электрички 3 км. Груши, вишни, орех, абрикоса, шелковица, бузина.

владелец
Дом в Черкасской обл

Продается дом-дача 110 км от Киева.Расположение-Демки Черкасская обл. С мансардным этаже.Все коммуникации в доме.Бойлер, ТВ,скважина,отопление газовое(котел).Засажен молодой сад,ягоды.Забор по периметру.50 соток.Все документы на руках,никто не прописан. Тихое спокойное место.В селе есть почта,Новая почта,школа,садик,магазины.

владелец
Продается дом-дача
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ТЕРМІНОВЙЙ продаж, ціна договіна. Будинок в жилому стані: 3 кімнати (2 спальні, вітальна), кухня, веранда. На подвір‘ї погреб, криниця, скважина, сарай, сад, 70 сотих городу. Будинок газифікований ( в кімнатах ковектори), вода (криниця, скважина) в дворі. Будинок знаходиться в центрі села поряд школа, 3 магазини, дитячий садок, парк. До найблищої залізничної станції 10 км. (сполучення Гребінка-Київ). Додаткові питання за телефоном: (06*********84.

владелец
Будинок, дача, земельна ділянка

Продається ділянка з будинком та хазяйськими спорудами з городом та садом в тихому, затишному, екологічно чистому селі Тополі, Драбівського (зараз Золотоніського) району, Черкаської області. 45 соток, 25соток двір, 20 город. Велике подвірья, на якому велося господарство – тримали кури, гуси, кролики, свині, кози. Дім будувався для сімї, належав одному господарю. Все не нове потребує ремонту !!, але дім екологічно чистий стіни дерево і глина, обкладені цеглою. Влітку зберігають прохолоду, а взимку тепло. Без шпалер- побілка. У будинку 3 житлові кімнати, коридор, коморя, кухня та велика віранда. Окрема споруда літня кухня- 2 кімнати, піч. Меблювання в цю ціну не входить. Є пара ліжок на перший час і 2 шафи старенькі, пара стільців. В середині голі стіни що потребують побілки чи покраски чи шпалер... на смак вже нового власника. Дорога до села асфальтована. Заїзд з городу –асфальт, від хати – грунтовка, гаража немає. Опалення пічне, в село проведений газ. Випилявши старі дерева хватить на зиму. ВЛАСНИК - НЕ Є ОГОЛОШЕННЯМ ВІД АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ! Якщо Ви зацікавлені чи є питання, то дзвоніть (в розумний час до 20 бажано) чи пишіть. намагаюся всім відповісти.

владелец
хата будинок дом дача ділянка участок город сад у тихому селі

Дача в екологічному районі біля річки Продається будинок з земельною ділянкою 66 соток в с.Михайлівка Канівський р-н, Черкаська обл. Будинок розташований у мальовничій місцевості, поряд сосновий ліс, річка Рось в 500 метрах від будинку. Земельні ділянки 0,25 га і 0,41 га. Загальна площа будинку 65,7 кВ.м.: житлова 47,4 кв.м. три кімнати - 14,4; 11,7 та 11,3 кв.м. Кухня - 8 кв.м. Є піч лежанка. Опалення електроконвектори та дрова. Дах будинку шифер, вікна дерев яні. Дорога по вулиці, грунтова. Газ підведений до будівлі. Інтернет не заведений в дім (але можна домовитись з провайдером). Сусіди у нас хороші. Маємо додатково: сад (фруктові дерева 20шт, яблуні, сливи, груша,ін.), погріб, літня кухня, дерев’яні сарай та гараж, криниця, ворота з хвірткою, огорожа. (Маємо матеріали для нової огорожі та інструменти) Ціна 10500$ або в перерахунку в гривні Без комісії для покупця! Дзвоніть 0 **********78

Дача! еколог.місце і 66 соток, поряд р.Рось і ліс, 12 км.від Канева