Будинок під дачу або під забудову в нормальному стані,є земельна ділянка біля будинку,гарний краєвид,свіже повітря,будино в самому центрі села,неподалік горінь,луг)

владелец
Продам будинок під дачу

Продам будинок в селі Пустомити, Рівненський (колишній Гощанський) район. Будинок деревяний, житловий стан, потребує косметичного ремонту. В будинку чотири кімнати, кладовка та підвал. Будинок теплий, опалення пічне. Біля будинку великий садок, колодязь, город 30-40 соток, літня кухня цегляна з льохом, хлів. Документи на будинок в порядку (можна перереєстровувати у нотаріуса), земельні ділянки не приватизовані (новий власник зможе приватизувати на себе, у разі потреби повністю сприятиму цьому). Поруч зупинка маршрутки, ліс. Тихе і спокійне місце, підійде як для постійного проживання, так і під дачу, дорога з Рівного на 90% - новий асфальт, далі 3-4 км бруківка в нормальному стані. Можливий торг чи обмін, розгляну усі варіанти.

владелец
Продам будинок в селі

Продаж будинку в Горбакові, недалеко від траси . 15 хв їхати від міста Рівного. Ідеальний варіант під дачу. Опалення пічне, газ заведений в будинок. Є надвірні будівлі -літня кухня, сарай , гараж. Поруч з будинком гарна рівна ділянка. Будинок дерев"яний. Газ заведений в будинок, вода підведена в літню кухню, є можливість завести в будинок. Готові вислухати пропозиції по ціні.

Продаж будинку в Горбакові
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок біля Гощі в гарному місці -центр села Курозвани.Заселена вулиця з файними сусідами.Поблизу-дитячий садочок,школа,зупинка,кафе,крамниця,стадіон,риболовецький ставок,річечка....Можливий обмін на авто або нерухомість поблизу міста Рівне!В подарунок -будматеріоли,інструмент,інвентар, меблі та побутова техніка!

владелец
Будинок дачу з земельною ділянкою біля Гощі

Продаж господарства в селі Мятин, в 13-ти кілометрах від Рівного -Будинок 69 м2, цегляний -Надвірні будівлі: літня кухня, хлів, льох, гараж, кузня -Ділянка 25 сотих -Наявні мережі: газ, світло, -Газове опалення, додатково грубки -В будинку є ванна і колонка для нагріву води -Стан житловий, можна відразу заселятись -Біля будинку сад фруктових дерев, виноград -Асфальтований доїзд, їздять маршрутки -Поруч є ліс Підійде для проживання і під дачу -Всі документи готові для продажу

Будинок з господарством. 14 км від Рівне. Мятин

Популярные запросы