с. Петрушки, Бучанский р-н колишній Києво-Святошинский район. Продам двоповерховий цегляний будинок загальною площею 150 кв.м. плюс в будинку є гараж. Велика ділянка 20 соток по периметру огороджена. Стан будинку - після будівельників, без внутрішніх робіт. На ділянці фруктові дерева, виноград, колодязь. Дорога до будинку асфальтована. Поруч ліс, в селі чисті озера. До Житомирської траси - 1,5 км. До КП Київ - 7,5 км. За додатковою інформацією телефонуйте. На повідомлення не відповідаю.

власник
10км від Києва по Житомирській трасі, дім - дача, ділянка 20соток

Будинок або Дача в Петрушки. Ділянка 6 соток Площа 90м2 • 2 житлові кімнати, гостьова та кухня, роздільний санвузол. • Масандра з панорамним вікном • Піч Груба Фасад утеплений пінопластом на 85% Гараж та технічне приміщення з розташуванням водопостачання та для отоплення. Заведено світло 7 кВт Свердловина 25м + колодязь 15м Септик з переливом на 10 куб Окрема деревʼяна тераса для гарного відпочинку та зони барбекю, навколо висаджені фруктові дерева (молоді яблуні, соковиті черешні), плодоносний виноград, молода сосна та горішина Паркан по периметру з можливістю зробити відкатні ворота з боку гаражу для більш комфортного заїзду. Звертайтесь за додатковими питаннями в особисті та за телефоном. Продаж для покупця без комісії. Ціна: $38000 З повагою Андрій

Продаж Будинку Дачі Петрушки біля Лісу та Озер

Писати на ТГ чи Вайбер. На дзвінки не відповідаю! Продам дачу в селі "Петрушки", неподалік від Києва. Власник. У будинку є погреб, 2 пічки. Світло 6 кВт (день/ніч). Зроблена каналізація (септик 3 по 3) 2 місяці тому (є туалет у будинку). Також проведенно скважину 2 місяці тому (на гарантії). Воду заведено у будинок, але поки не зроблена розводка води (немає планування, де буде ванна кімната/кухня і т.д.). Також є зовнішній туалет (не у будинку). Є 2 поверх (горище). Проведений гігабітний інтернет. На ділянці є сад. Поряд - чудові, затишні озера та ліс (в пішій доступності). Після війни, має запрацювати автоматичний шлагбаум. На даний момент, на ділянці виконані роботи з монтажу каркасного басейну (4,2метри діаметр, 1,5м висота). Без торгу. Обмін не цікавить. Дивіться також інші мої оголошення. Для звязку писати повідомлення на Телеграм, або номер в оголошенні!! Я сам перезвоню.

Продам дачу з басейном, в селі "Петрушки" від власника

Популярні запити

Географія Петрушки