Продається дача в тихому , спокійному місці з прекрасним краєвидом . Будинок має два поверхи + мансарда. Збудований в півтори цегли . На першому поверсі є діючий камін який обігріває будинок , можна опалювати дровами . Великий підвал з блоків під цілим будинком. Перекриття панельне. Накритий шифером. Ділянка 0,063 га огороджена. Газ є на вулиці . Вода від башні. Світло підведено до будинку. Телефонуйте , показ в зручний для вас час !!!

Продам будинок дачу в с.Петриків

Дачний будинок з найкращою дорогою від Тернополя (5 км від міста) + автобусне сполучення Підведений газ, електрика і вода. Ділянка 6 сот. Документи в наявності на будинок, сарай (з цегли), землю, газ, електрику - жодних зайвих проблем. Усі будівлі в добротному стані. Ліс і ставок поруч додасть різноманітності вашому сімейному відпочинку. Огляд у зручний для вас час. Для додаткової інформації телефонуйте

владелец
Продам дачний будинок

будинок-дача кооператив "Троянда" з можливістю приписки. 2, 5км до перехрестя вул.Будного та Шептицького. 15хв ходьби до приміської маршрутки. Навколо живописний краєвид. За додатковою інформацією телефонуйте.

владелец
вулиця Урожайна, 25, Петриков, Тернопольская 55000.0 USD

Популярные запросы

География, Петриков