Продається дача з великим триповерховим будинком, біля річки, с. Осещина. Площа ділянки 4 сотки, обгороджена сіткою-рабицею, є ворота для заїзду машини та одне місце для паркування. На ділянці ростуть фруктові дерева (яблуні, груша, вишня, горіх) Є свердловина з питною водою та потужний насос. Деревяна господарська споруда у вигляді душу та туалету з унітазом. У душі гаряча вода від підключеного електричного водонагрівача. Дерев’яний будинок площею 180 кв.м. Цокольний поверх – господарські приміщення. Перший поверх - житлові приміщення: 4 кімнати - кухня, вітальня, кабінет та спальня. Другий поверх - велика вільна мансарда з повноцінною висотою стелі. Зовнішня обшивка фасадний ПВХ-сайдинг. Цоколь обкладений цеглою. Також встановлені пластикові вікна з москітними сітками, на першому поверсі захисні решітки на вікнах. До будинку підведено 10 кВт, проведено холодну воду, без проблем можна підвести і гарячу, або встановити окремий водонагрівач. На кухні встановлена раковина зі змішувачем, газова двоконфоркова плита, працює від газових балонів і маленька індукційна плита на 1 конфорку. Є два робочі холодильники. Опалення немає. Для холодних днів можна використовувати електрообігрівач. Будинок прогрівається дуже швидко. Будинок чистий, прибраний. Всі меблі необхідні для життя є і залишаються в будинку після продажу. До найближчого пляжу йти одну хвилину. Ліворуч і праворуч є ще два пляжі. Найближчий пляж маленький та дуже затишний. На дачі можна жити із квітня по листопад. Атмосфера тиха і спокійна. Дача ідеальна для відпочинку з дітьми. За пять хвилин ходьби від будинку знаходяться два продуктові магазини. До зупинки автобуса йти 15-20 хвилин не поспішаючи. Машиною від вул. Богатирської у Києві до дачі їхати 15 хвилин. (Прохання рієлторів та посередників не турбувати)

власник
Продаю дачу біля річки

Продається дача з великою земельною ділянкою 9 соток та невеликим будинком , Київська область, Вишгородський район, Хотянівська с.рада, СТ"Ветеран" с. Осещина. Ділянка обгороджена сіткою-рабицею, є ворота для заїзду машини та одне місце для паркування. На ділянці: Свердловина з питною водою. Підведено 10 кВт. Альтанка. Хозспоруда Будинок з цокольним поверхом. Газ біля ділянки. Цокольний поверх – господарські приміщення. Перший поверх - житлові приміщення: 3 кімнати - кухня, спальня та спальня. Загальна площа +- 60 кв.м. Зовнішня обшивка фасадний ПВХ-вагонка. До будинку підведено 10 кВт, проведено холодну воду, без проблем можна підвести і гарячу, або встановити окремий водонагрівач. На кухні встановлена раковина зі змішувачем, газова двоконфоркова плита, працює від газових балонів і маленька індукційна плита на 1 конфорку. Є робочий холодильник. Для холодних днів можна використовувати кондіціонер. Будинок прогрівається дуже швидко. До найближчого пляжу на каналі йти одну 5-8 хвилин. Ліворуч і праворуч є ще два пляжі. Найближчий пляж тихий, затишний. Усі пляжі регулярно чистяться. За бажання можна прогулятися до узбережжя річки Десна. На дачі можна жити із квітня по листопад. За пять хвилин ходьби від будинку знаходяться два продуктові магазини. До зупинки автобуса йти 5 хвилин не поспішаючи. Машиною від метро Героев Дніпра у Києві до дачі їхати 20 хвилин.

Продам Дачу СТ"Ветеран", 9 сот. Осещина, Вишгород, Хотянівка, Десна,

Київська, Вишгородський, Осещина, 3 поверх., площа: 115,0 кв.м, 4 кімн., ділянка 6,0 сот; Продаж дачі у садовому товаристві Верстатобудівельник, село Осещина Вишгородського району. Кооператив розташовано на березі Дніпра, охорона, закритий візд через шлагбаум. У пішій доступності від дому 200 метрів - пляж, рибалка Дніпра та зелена зона. Ділянка правильної форми, рівна, є вода на участку (свердловина) для поливу та літного душу. Газ підведено до будинку. В домі пічне опалення, 5 кімнат, гараж. Стан житловий. Багато фруктових дорослих дерев.; A-115222; Ціна: 40 000 USD Агенство, комісія 5%

Дача Осещина Вишгородский район на березі Дніпра, 115 м2, 6 соток

Популярні запити

Географія Осещина