Продам дачу з ділянкою 6,7сот в місті Луцьку на дачному масиві Маяк, що в районі вулиці Дубнівської за Чевермето Будинок цегляний , 2 кімнати, кухня ванна, веранда. Пічка з повітряходами для обігріву будинку. Житловий стан. Будинок утеплений. Підключене світло -3ф, власна свердловина, каналізація-септик В дворі є гараж і сарай. Територія огороджена зі всіх сторін. По вулиці сусіди живуть постійно. Деталі за тел.

Продам дачу масив Маяк в м.Луцьк, район вулиці Дубнівської

Продаж від власника. Огляд за попередньою домовленістю, торг лише на місці. Площа ділянки 0,0600 га (шість соток), на території: будинок, теплиця, кладова для зберігання інструменту. Є світло, вода, у хатині є газовий балон та плита. Дача знаходиться в дачному масиві Промінь, перший поворот праворуч після залізничного переїзду. Ділянка на горбку - вода не затоплює територію, завжди сухо. Будинок і господарські споруди з цегли. В будинку кімната, коридор-кухня, є місце на горищі, також, є підвал.

владелец
Продам дачу, дачний будинок (дачний масив Промінь)

СРОЧНО, ПРОДАМ ДОМ/ДАЧУ. РЕАЛЬНОМУ ПОКУПАТЕЛЮ ТОРГ, ПОСЛЕ ПРОСМОТРА. Не звонить, на все вопросы отвечаю в мессенджере Olx. Все подробности в описании. г. Луцк, дачный массив "Маяк" по ул. Дубенская, конечная остановка. Можно добираться с ул. Ровенская за кафе "Околиця", где супремаркет АТБ. Отличное предложение для инвестиции или под жилье, 3× фазный счетчик. Общая площадь 70 кв/м, 3 комнаты и кухня в доме есть подвал 8 кв/ м , просторная лоджия, участок огражден сеткой, вход: калитка и ворота. На участке подсобное помещение, туалет, вода, сад. Доезд городским транспортом. В соседних домах живут летом или постоянно, спокойное, тихое место, дружные соседи. Дачный массив находится в городе, цена только участка 12000$ он находится на центральной улице с асфальтированной дорогой, освещением + видеонаблюдением, удобной развязкой с выездом на Ровенскую или Дубенскую улицы. Дом имеет площадь 3-x комнатной квартиры с возможностью изменения целевого назначения и возможностью прописки.

владелец
Луцк. Продам Дом 70 кв/ м, 6 соток.

Продається дача, порчд з Луцьком, (масив "Озерце"). 6 соток, будинок заг. площа 60 кв.м (пічне опалення), є тераса, сарай, дроварня. Централізоване водопостачання, є власна скважина (вода проведена в будинок), електрика, інтернет. Доглянута територія (дерева, кущі, квіти, город). Ціна 25 тис. дол. 05******26

владелец

Продам дачний будиночок новий зроблений з соснового бруса без ділянки на перевезення ціна з установкою на ваш фундамент або зроблю інший.

владелец
Будинок дача новий з дерева сруб ,баня.

Популярные запросы

География, Луцк