Дача находиться в 2 км от Барышевки и 1 км от с Коржи (магазины, аптеки и т.д), речка Трубеж, озеро, лес. Станция электрички в пешей доступности- 10 минут. В доме есть вода, отопление, газ и санузел. Телефон связан с Вотцап и Вайбер. Торг уместен.

владелец
Продам дачу в кооперативе "Трубеж-3"

Продам дачу в садовому товаристві в межах с. Коржі Баришівського р-ну на березі річки Трубіж. Земельна ділянка 6 соток, цегляний будинок 80 кв.м., 2 поверхи, 4 кімнати, 2 тераси, горище, кухня, повноцінний санвузол в будинку (бойлер, душова кабіна, туалет), діюча піч, металопластикові вікна, погреб. На ділянці фруктовий сад з автополивом, літній душ, туалет, сарай, стоянка для авто, 10хв пішки до станції електрички «Коржі», річки Трубіж, а також продовольчих і господарських магазинів. Є можливість підключення супутникового телебачення та швидкісного інтернету, а також підведення газу. Зв"язок Viber чи Telegram 06******01, Ольга; 06******52 Олександра.

владелец
Продам дачу на березі р. Трубіж, 10хв до електрички

Дача в Коржах с/т Лісова пісня Їде електричка до Коржів,потім 15 хвилин пішки.Ділянка 0.0612 га.Балонний газ,але по вулиці газ є,можна завести.Скважина.Вода заведена в дім,є бойлер.Санвузол на вулиці.Грубка на дровах!Молоді дерева,квіти.Гарне місце для відпочинку та відновлення сил.Агентство

Дача Баришівський район Коржі с/т Лісова пісня  Є Грубка!!!