Продаём дачу 12 соток возле центральной дороги угловая два подъезда два участка вместе, на территории вагончик к нему подведено электричество летом можно жить, на территории есть огромный металиический бак, сад с плодовыми деревьями ,подведена вода, на все счетчики стоят преватизирована,ограждена забором номера 128/130.

владелец
Дача Комунальник

Продам будинок с. Ш.е.в.ч.е.н.к.о.в.е. - Чудово підійде під дачу. - В будинку дві кімнати. - 50 соток землі. - Опалення пічне. - До міста на машині 10-15 хвилин.

Продам будинок 20км. від міста

Продам дві дачних ділянки з будинками 12 соток.. Будинки в два поверхи. В одному сауна на дровах з санвузлом та басейном. Земля приватизована.. Відстань до найближчого міста: до 10 км.; Кількість кімнат: 4; Тип будинку: Дача; Рік побудови-здачі: Після 2015; Тип стін: Цегляний; Зовнішнє утеплення стін: Мінеральна вата; Тип покрівлі: Металочерепиця; Cанвузол: Роздільний; Опалення: Індивідуальне електро; Ремонт: Авторський проект; Меблювання: Так; Побутова техніка: Мікрохвильова піч, Холодильник; Мультимедіа: Без мультимедіа; Комфорт: Грати на вікнах, Сауна, баня, Душова кабіна, Підсобні приміщення, Підігрів підлоги, Альтанка, мангал, Огорожа, Басейн; Комунікації: Свердловина, Каналізація септик; Інфраструктура (до 500 метрів): Зупинка транспорту; Ландшафт (до 1 км.): Водосховище, Річка; №22380868 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Продам два будинки
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається два участка,на одному будинок і ділянка,на іншому ділянка і фруктові дерева По всіх питаннях телефонуйте 05******89

владелец
Дача Черняхівський ДСК

добротный утепленный дом, две комнаты, пластиковые окна, бетонные плиты перекрытия, печка-груба, свет, вода через дорогу, сарай, въезд для авто, ограждена, до маршрутки номер 220 15 мин пешком возможна рассрочка с первым взносом от 500$ расположение смотрите по ссылке F52X+PFC Липове, Кіровоградська область

дача ДСК за Черняховкой под жилье

Продажа дачі в кооперативі «Будівельник», 5 км від м.Кропивницький. Двоповерховий цегляний будинок с терасою та 4 кімнатами. Між поверхами бетонне перекриття. Є погріб. Знаходиться на жилій вулиці біля охорони. Вода подається 2 рази на тиждень. Біля будинку є зона з лавкою та столом для пікніку. Площа ділянки - 6 соток. На території знаходиться будинок та окрема будівля з сараєм та вуличним туалетом. Вся ділянка з чотирьох сторін закрита парканом з металопрофіля, висотою 2,10 метра (з капітальним фундаментом). Є заїзд для авто. Будинок можна адаптувати під постійне проживання! Є додаткові фото. Торг на місці!

владелец
Продаж Дача, кооператив «Будівельник»

2 эт дом в кооперативе ДБК 15 минут от с Черняховка Приватизирована Две комнаты и кухня Въезд для авто Мебель и холодильник в подарок F623+HQH Липовое, Кировоградская область

владелец
Дача под жилье Черняховка

Продам будинок , вашої мрії. Природа,ставок,рибалка,квіти, фрукти,просто рай. Будинок має два поверхи. 6.5*6 Є криниця.Централізований полив ,два рази на тиждень ( за розкладом) Є великий підвал,під усім будинком ( повністю бетон) Металеві ставні на першому поверсі (вікна дерево) Другий поверх металопластикові вікна Всі інші деталі за телефоном 0.6.6.1.6.3.3.7.7.4

владелец
Продається,дача СТ Гідросила

Дача знаходиться в Нова Павлівка, це приблизно 9 км від міста. дуже затишний будиночок 2 поверхи, з підвалом. Біля будинку тераса із зоною барбекю. мякі вікна захищають у дощову та вітряну погоду. Приватезована ділянка 12 соток. Родзинкою цієї дачі є Лазня. Побудована у 2022 році, сучасна, затишна. у ній є все необхідне для відпочинку: електроопалення, санвузол, басейн, кімната відпочинку на першому та другому поверхах. На ділянці два вїзди, свердловина, септик, баки для води 3 куби, фруктові та хвойні дерева. У ціну входять меблі та побутова техніка.

Продам дачу Н. Павлівка

Продам участок с домом. Приватизирован. Дом не старый но без внутрених работ, есть печка, 2 комнаты. Около 35 кв.м. Свет есть, вода по улице можно подключиться. Кому под постройку или дачу, идеальный вариант. 12 соток огород. Рядом магазин. Торг. Все вопросы по телефону. До города 5-7 минут езды.

владелец
Дом с участком 15 соток с.Созоновка

Двухэтажный домик 6×6...Электричество. Водопровод. Фруктовые деревья. Участок 6 соток огражден забором. Вторая линия от водохранилища. Рядом пляж.

владелец
Продам дачу кооператив "Спутник"

Продам дачу розташовану в селі Кандаурове, СТ «Труд» 10-15 км від міста. Металопластикові вікна, залізні двері (20020 р.). Земельна ділянка 8 соток, на території двоповерховий будинок (~70-75 кв.м) + гараж на цокольному поверсі. На першому поверсі виконані чорнові роботи, другий поверх без ремонту. На території є старі дерева.

владелец
Продам двоповерхову дачу с. Кандаурове

Продам не дорого дачу в кооперативі Ятрань. Близько до ставка. Їздить маршрутка, рядом зупинка. Нова криша, потребує внутрішній ремонт. Перший поверх має 35квм , другий так само. Є молодий сад. Подивитися можна в любий день до 20.00 Можливо в розстрочку, з першим внеском 500₴ .

владелец
Не дорого продам дачу

Популярные запросы