Продається Будинок в дуже гарному місті в Домі є Гараж на 2 автомобіля є 3 великі кімнати є кухня і Сауна Будинок находиться біля асфальтної дороги Також є 7 соток землі с садом

Продається Дачний Будинок Іза

Будинок знаходиться в Хустський р-н,близько 3 км від центру смт Шаян,використовується тільки як дача,дуже тихе спокійне місце з чистим повітрям,біля хати рибник з декількома видами риб,крім звичайної джерельної води є скважина з глибинною мінеральною водою багатою на залізо та інші мікроелементи,якщо приймати ванни допомагає при проблемах м‘язів спини та суглобів, можна використати для бізнесу в цій сфері,великий огород 60 соток,насаджені різні плодові дерева,червоний та білий виноград.Будинок має товсті армовані стіни,в домі зроблені косметичні ремонти,новий ламінат,є гарний новий камін чугунна топка 16 кв з розведенням тепла в інші кімнати,на другому поверсі є окремо ще одна ванна кімната,проведений кабельний інтернет,тепла вода душ,ванна,газ,електрика 3 фази.Також є окремо гараж,кладовня та великий амбар на два поверхи.Більше інформації по тел.

владелец
Продається Будинок,велика територія,гори,рибник,красива природа

Продам будинок в курортному селі Велятино поруч з термально-оздоровчим комплексом «Теплі води».Будинок гарний ,добротний побудований з цегли та повністю придатний для проживання .Після невеликого оновлення без значних капіталовкладень можливе використання його і для туристичного бізнесу під міні готель і під дачу або просто для власного проживання.Будинок розташований на приватизованій земельній ділянці 25 соток поруч з лісом.На території є великий плодоносний сад і протікає струмочок який можливо використати для облаштування рибника або природнього басейну.Гарне місце .чудові краєвиди ,тиша і мінімум сусідів!

владелец
Продам будинок в Карпатах в с.Велятино
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається дачний будинок, мебельованний.Знаходиться в мальовничому куточку на теплих водах Закарпатье с. Велятино. В будинку є всі зручності та меблі .Повністю підходить для відпочинку.Будувався для СЕБЕ. Ще є на цьому земельному участку фундамент з басейном для будівництва капітального жилого ,великого дома.. Також на цьому участку відбудований літній душ і туалет з блоків. Дуже перспективний земельний великий участок під будівництво.

владелец
Продаж дачі  в  селі  Велятино.