Будинок, дача 2-ва поверхи з гаражем та балконом. Від власника без комісійних! Знаходиться на крайній лінії під лісом (з власним виходом у ліс через струмок) в закритому під охороною садівницькому товаристві "Мрія" (Київська область, Бучанський р-н, тг. Бучанська. вул. Лісна буд. 92 .поруч з с. Блиставиця. Будинок зареєстрований, ділянка у власності. Багато заможних сусідів які проживають на постійній основі. Дуже тихе та красиве місце, багато грибів, до території підходять козулі, живуть качки у струмку.., пташки та білки. Будинок цегляний, власний гараж у підвальному приміщені. Ділянка засаджена фруктовими деревами. Доступ до території товариства через охорону. Поруч зупинка транспорту. Є відеоогляд звертайтесь- відправлю Дуже вартий уваги варіант дачі та навіть постійного житла.

Лісна, 92

Продам новий фасадний дачний будинок 40 кв.м, 2 кімнати, кухня 4,5m, санвузол, коридор. Розташований на фасаді вулиці. Старою Варшавською трасою. Від межі Києва 19 км. Бучанський р-н. До Бучі та Гостомелю 10 хв. автомобілем. До Блиставиці 3 км. Садове товариство "Медик", напроти інше товариство "Мрія". Прекрасне місце для відпочинку без міської метушні та багатоповерхівок. Дорога – асфальт. Зупинка автобуса поряд. Ділянка 7 соток, огороджена, із заїздом у двір, плодові дерева, ягоди. Свердловина септик. Електрика. Інтернет. Металопластикові вікна. Є вагончик – госпприміщення. У будинку є піч. Будинок новий із газоблоку. Готовність 98%. Ще ніхто не мешкав. Будинок розташований на ділянці компактно, можна побудувати ще будинок. Усі документи готові. Дехто з сусідів поряд живе цілий рік. Кадастровий номер: 3221084000:04:003:2139 За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтесь по вказаному телефону.

власник
Продам фасадний дачний будинок. Зручне розташування. 19 км від Києва

Продам двоповерховий будинок у мальовничому місці с.Блиставиця,Бучанського району. Добротний будинок побудований із цегли площею 92 кв.м. з великою критий терасою. В будинку три кімнати,коридор,передпокій,кухня.У дворі е душ із підігрівом. На другому поверсі кімната з балконом. У всьому будинку нові евро-вікна. Е готовий фундамент для добудови допоміжних приміщень будинку. У будинок проведено воду із власної артезіанської свердловини 52 м глибина (на території ділянки). Також проведено інтернет та супутникове ТБ. Сад 6 соток (якісний чорнозем), сад із молодих родючих дерев. Окремий великий госпблок для будь-якого інвентарю. Будинок розташований біля лісу: Садове Товариство "Калина", село Блиставиця (16 км від КП) Комісійні Агентству Нерухомості сплачує Покупець! Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю! Телефонуйте! Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла,для наших клієнтів безкоштовно! З повагою АН «Ideal Home» Номер оголошення на сайті компанії: SH-188-603-LX. Галина Анварівна, +38**************27.

Продам добротний двоповерховий дачний будинок