Продам дачну ділянку, 12 сот. Перша лінія, з виходом на воду. Є двоповерховий будинок, велика альтанка, баня, Електро опалення, підігрів підлоги, технічна вода, душова кабіна, бойлер, від банного котла працює автономний обігрів приміщення, автоматична поливна система газона.

власник
Продам дачу, район РЕУ

Приватний 2-поверховий будинок з земельною ділянкою майже 8 соток. Чисте подвірʼя, огороджені межі. Є дуже високий гараж. Вода в будинку, туалет та ванна кімната збудовані але не доведені до ладу. Є септік та комунікації з будинку до нього. Пічне опалення, газова труба 50м від будинку. Є електрика та підключений швидкісний інтернет. Погріб в будинку (треба перекласти). В цілому дуже гарний варіант для заміського відпочинку або проживання, неймовірна природа, поруч є невеличка річка, ставок та луг, в дворі газон. Територіально район 8школи, телевежа, "лиса гора". Продається як незавершене будівництво.

власник
Будинок 2 поверхи з земельною ділянкою та гаражем, дача

Продається дві дачі на розрізі , недалеко від РЕУ. 2 хв. до води . Є будинок: погріб, дві кімнати-перший, другий поверхи. Загальна площа участку 9 соток. Підвод води є, можна так залишити.(качати з розрізу насосом). Дерева:черешні, груші, яблоні, абрикоси.

власник
Продам дачу на на разрезе
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам от владельца Дом+ баня в лесу но в городе. Имеет кадастровый номер поэтому можно прописаться. Участок состоит из 2х по 7соток нижнего (выход в лес) и верхнего (выход на речку где можно установить личную кладку) уровня. В доме и бане заведён 380Вольт. Отопление в доме и бане (теплый пол) . своя скважина, очистка воды (система очистки), видео наблюдение, интернет. Есть много чего показать по дому и двору.. Звоните на все вопросы отвечу Вам. 05******64 Константин

власник
Дом в городе в лесу (возможно Дача)

Популярні запити