Продається двоповерховий житловий будинок (дача) 1991 року побудови, вул. Приозерна, буд.114, Садове товариство «Жовтень», с.Ясногородка (поруч Страусина ферма та село Музичі), Фастівський р-н, Київська обл. Будинок розташований на земельній ділянці площею 6сот, кадастровий номер 3222789200:03:021:0079. Загальна площа – 57,5 кв.м., житлова- 35 кв.м. Зручне планування: 1-й поверх: кухня, дві спальні, погріб; 2-й поверх: коридор, спальня, балкон. В будинку можливе постійне проживання. Опалення в будинку - газовий котел, водопостачання в будинок не заведено, але є можливість завести та добудувати в будинку душ та санвузол, на подвір’ї є скважина, та криниця. На території подвір’я є літній душ, туалет, гараж та літня кухня, сад з фруктовими деревами, оброблена земельна ділянка. Територія домоволодіння доглянута та огороджена парканом. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Олександром, за ціною узгодженою з власником. Можливий торг реальному покупцю!

Приозерна, 114

Власний автономний будинку біля озера з ремонтом всього за 15 хвилин від Києва! Пропозиція спеціально для вас - двоповерховий Таунхаус у закритому котеджному містечку "Северинівка" м. Ясногородка, що розташоване всього за 19 км від Києва по Житомирській трасі по вул.Сулими Івана 13 Можливий продаж по єОселя, єВідновлення та постанови. Будинок розташований на 2.8 сотках доглянутої ділянки. Загальна площа 164 кв.м. 1-й поверх - передпокої (16 кв.м) з підігрівом підлоги та деревяними сходами на другий поверх; - функціональна кухня вітальні (39 кв.м) з виходом на терасу з власним двориком та садовими меблями; - гостьова кімната з власним виходом на вулицю та санвузлом (душ); - санвузол (душ). 2- й поверх - спальня з балконом та гардеробною (22 кв.м); - спальня (16 кв.м); - спальня (12 кв.м); - просторий коридор (23 кв.м); - ванна кімната (5.6 кв.м). У будинку зроблений ремонт, є все необхідне - меблі, побутова техніка. Котеджне містечко "Северинівка" - це ідеальне місце для тих, хто хоче насолоджуватись затишком та комфортом за містом. Містечко розташоване неподалік від центру Києва і має розвинену інфраструктуру. Тут є все необхідне для повноцінного життя: озера з пляжем місцем для риболовлі, ліс зі стежиною здоров’я, спортивні обєкти, фітнес-центр, тенісні корти, мініфутбольний поле, продуктові магазини, ресторан, нова пошта, закрита територія під охороною з пропускною системою та багато іншого. Також в містечку є дитячий садок та школа мистецтв, що дозволяє забезпечити всебічний розвиток для дітей. Забудова містечка здійснюється виключно якісними матеріалами, що гарантує високий рівень комфорту. Містечко цілодобово під охороною та відеонаглядом. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Івана Сулими, 13

Ясногородка, КМ Ясногородська Садиба. Неймовірний, максимально адаптований для сьогодення будинок 200 м.кв. створений з любов’ю, розміщений в тихому, затишному місці, спів пташок. Басейн. Камін. Велика облаштована альтанка з зоною барбекю, освітленням, холодильник. Тераса з гойдалками. Земельна ділянці 10 соток, ландшафтний дизайн, фруктові дерева, автоматичний полив, освітлення по території, поляна для відпочинку. Басейн з підігрівом 8*3,4 м., глубина 1,5 м., зі сходами, з полекарбонатним телескопічним накриттям, можна купатися в прохолодний час у закритому вигляді, з підсвітками керованими з альтанки та з пульта. Це місце для перезавантаження та відпочинку щодня, свій куточок релаксу. Раціональне планування: кухня, вітальня з каміном та терасою, 3 спальні кімнати, гостьва кімната – ігрова, 2 санвузла, побутова каміната. Будинок повністю облаштований та продуманий для комфортного проживання. Мебльований, є всі необхідні меблі та техніка. Газове та електро опалення, бойлер, тепла підлога по всьому будинку. Система комплексної очистки води + сорбційне очищення, ультрафіолетовий знезаражувач, система зворотного осмосу. Відеоспостереження, охоронна система, тривожна кнопка, сирена.Автоматичні ворота. Автономний інтернет Облтелеком на 300мбіт з безперебійником і акумулятором (якщо немає світла, працює більше 8 годин). Генератор бензиновий 11квт, дає живлення майже на всі вузли. Є функція автоматичного запуску генератора при вимкненні світла. Гарне місцерозташування . Сусіди проживають. Масив знаходиться в мальовничому місці, поруч ліс (150 м.), Відкрите озеро з пляжем, річка. Ціна: 1 600 у.е.

можно с животными
Київська
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Оренда будинку 300м2, с. Ясногородка, Макарівський р-н Аренда дома: 300м2, с. Ясногородка, Макаровский р-н Пропонується в оренду чудовий будинок у Київській області, с. Ясногородка, на території садового товариства. Площа будинку складає 300 кв. м, а ділянка, на якій він розташований, має площу 6 соток. На цій ділянці є все необхідне для комфортного відпочинку і життя: плодово-ягідний садок, ландшафтний дизайн з невеликим озерцем, деревяна альтанка на 8 місць, автополив газону, вигрібна яма з переливом на 15 куб. м, автоматичні ворота та навіс з майданчиком для паркування двох авто. Будинок був побудований у 2011 році, він має 2 поверхи і висоту стелі 3,60 м. Стіни з ракушняка, утеплення з пінопласту та обробка цеглою. Дах покритий бітумною черепицею. У будинку знаходяться: • підвал площею 18 кв. м • два діючих каміна, один з яких можна використовувати як мангал у їдальні • вітражні вікна • зимовий сад • 4 спальні з мансардою • 4 санвузли • гардероб • велика гостьова зала з каміном • сауна • технічна кімната. • кухня обладнана технікою Smeg • вбудовані меблі та сантехніка Система опалення забезпечена газовим/твердопаливним котлом, є тепла водяна підлога та кондиціонери з опцією охолодження до -15 градусів. У будинку є власна свердловина глибиною 75 метрів, встановлено фільтр для всього будинку та систему зворотного осмосу із мінералізацією. Для вашої безпеки встановлено відеоспостереження (будинок і вулиця), а також охоронну сигналізацію. Запрошуємо на перегляд! A3.147

Оренда будинку, с. Ясногородка, Макарівський р-н

Продам будинок з великою ділянкою біля моря. 114 кв.м. з просторою кухнею. Чотири кімнати, велика веранда. Є кладова і погріб, багатосекційний сарай і гараж. Пічне опалення, свердловина. Будинок в житловому стані, без ремонту. Шикарна широкофасадна ділянка. Поряд магазин, зупинка маршрутки. 150 метрів до центрального пляжу. Ціна 35 тис.у.о. Чудове місце для розміщення декількох будиночків, під здачу для відпочиваючих.

Біля води, Ясногородка, цегляний будинок  114 кв.м з ділянкою 30 соток

Продаю квартиру в КМ Ясний, с. Ясногородка, 90/54/18, єворемонт із якісних матеріалів, підлога з підогрівом (економія для вашого гаманця), встановлений швидкісний оптичний інтернет, два с/в, власна скважина, електроенергія. Є можливість розподілу на дві, а той три незалежні квартири. Нове містечко розташоване в чарівному місці на лоні природи серед розкішного соснового лісу. Територія охороняється, в"їзд через шлагбаум. Відстань до Києва лише 34 км. Неймовірно тихе, спокійке, чисте місце для проживання, або для праці дистанційно. В населеному пункті є Нова Пошта, два сучасні супемаркети, школа, страусина ферма, зоопарк, будівельний магазин, автомагазин, фотостудія, все для розваг дітей. Хто не знає де рай на землі, то це саме тут. Завітайте не розчаруєтесь.

Продаю квартиру  в новому котеджному містечку

ЖК Ясный Ясногородка , Макаровский район, 30км Киев Жизнь в мегаполисе заманчива и привлекательна. Проживая в Киеве, вы всегда находитесь в центре событий, перед вами открываются карьерные и деловые перспективы. Но разве не приятно иногда убежать от дел и провести пару дней на природе, вдали от городской суеты? Покупка квартиры или коттеджа  в ЖК «Ясный» позволит вам обзавестись собственным загородным жильем, тихой гаванью, где вы можете с большим комфортом жить постоянно или время от времени проводить выходные и праздники.  ЖК «Ясный» — идеальное место для отдыха и жизни современного человека, работающего в столице. Новый поселок располагается вдали от шумных магистралей. Он окружен лесами, в доступной близости озеро. Здесь может собираться вся семья, сюда же приглашают друзей и знакомых. Большой компанией можно устроить пикник прямо под окнами собственного дома, или отправиться в лес за грибами, или искупаться в озере, или покататься на лыжах по сказочному заснеженному лесу.   ЖК "Ясный" - это неспешные прогулку и чистые тротуары, это работа на дому и свежий воздух, это надежный дом и достаток.   достаток.   В рамках проекта будут построены малоформатные (300-600 м2) многоквартирные (5-10 квартир) дома, сблокированные дома (80-120 м2), а также коттеджи различного размера и стиля. Тщательное планирование, основанное на анализе потребностей и концепции экологически-чистого города создаст уникальный в своем роде мир. Мы уверенны, что побывав в нашем поселке, Вы захотите остаться в нем жить или как минимум приезжать сюда каждую свободную минуту.   Добро пожаловать! Квартиры 400y.e / м2 29.5м2 32.2м2 31.7м2 27.6м2 61.6м2 28.8м2 32.7м2 95.1м2 37.4м2 32.5м2 32.3м2 А также есть Земельные участки от 6 соток до 12 соток : 6 соток 8 соток 10 соток 12 соток 600$ за сотку Максимально развита инфраструктура : Магазины, школа , садик, новая почта , укр почта . Невероятная природа , рядом шикарный лес для прогулок , озеро для отдыха и рыбалки , пения птиц . Выберите квартиру Вашей Мечты с Golden Key With Irina До встречи

Продам квартиры 32м2, 64м2, 96м2 ЖК Ясный, Ясногородка, 30кмКиев

Будинок в Ясногородці з великою ділянкою. На ділянці ліс. Продам цегляний будинок 70 кв.м. 2 кімнати (28 і 15 кв.м.), кухня 11 м, суміжний санвузол, веранда і кладова. У житловому стані. Частково зроблений ремонт, замінені вікна. Водопостачання йде з криниці. Встановлений бойлер . Опалення пічне. Будинок теплий, використання дров в сезон холодів незначний. Початок будівництва нового сарая з газоблока. Є погріб. Земельна ділянка 60 соток, поряд з лісом в тихому місці. В пішій доступності Київське море з чудовим пляжем. Ціна 26 тис.у. о

Ясногородка, цегляний будинок 70 кв.м  з ділянкою  60 соток і лісом

Шість соток землі сад будинок 80 квадратних метрів. Вода в будинку є бойлер туалет душова кабіна. Три кімнати. Кооператив під охороною. Ліс озеро. До Києва 25 кілометрів. поруч школа. Охоплення піч брикети паливні дрова дуже економна.

Будинок. Бучанський р-н.с.Ясногородка Промінь сад.товариство.

Продається 2 поверховий будинок, 260 кв. м., Ясногодка, Макарівський район, котеджне містечко "Маєток". 2 поверхи (180 кв. м) + мансарда (80 кв. м), + підвальне приміщення під котельнею. На першому поверсі хол, кухня-студія з виходом на терасу, гостьова спальня, санвузол, котельня, підвал. На 2 поверсі 3 спальні, кабінет із балконом. Стіни газоблок 470 мм+ утеплення 100 мм. Енергозберігаючі вікна. Металочерепиця (Німеччина). Каналізація-септик, заведена до будинку, электрика в будинку. Колодязь із насосом. ВЛАСНИК. Детальніша інформація по телефону. ВЕЛИКЕ прохання до ріелторів, поважайте мій та свій час, не телефонуйте!

владелец
Продаж 2-х поверхового будинку, котеджне містечко "Маєток"

Авторський проект, недобудований будинок, земельна ділянка 25 соток під забудову. В населеному пункті є гімназія, фап, садочок, будинок культури, бібліотека магазини та озера, ліси. Тиха вулиця, асфальтований підїзд.

владелец
Будинок, ділянка 25 соток

В продажі Дача -Будинок з доглянутою ділянкою в хорошій локації. СТ «Жовтень», с. Ясногородка Макарівського району, 0,0638 соток. Огорожа на усю ділянку. Поруч ліс, озеро, гриби, риболовля. В 1км. розташована страусина ферма з розважальним центром з басейнами. Частковий ремонт. 1-й поверх - дві окремі кімнати, 2-й поверх- одна велика кімната, скважина 95 глибина, сад, погреб в будинку. Опалення пічне. Будинок теплий, використання дров в сезон холодів незначний. Біля дому по вулиці є газ, але в будинок не заведено.

Дача з доглянутою ділянкою 26000$

Продам Будинок 70м2, з РЕМОНТОМ, Серед СОСЕН,БіляОзера, 30кмКиїв Київська область , Макарівський район , с. Ясногородка , 30кмКиїв. В котеджному містечку ЖК Ясний, серед Пухнастих Сосен , знаходиться екологічно чистий будиночок . Земельна ділянка 8 сотих , широкий фасад . Будинок побудований в 2024 році Планування Будинку 2 спальні кімнати , гардеробна , сан.вузол , кухня - вітальня , тераса . Кухня повністю з вбудованою технікою : поакдомийна машина , духова шафа , електроплита , витяжка. Будинок опалюється каміном та ще додатково зможете встановити кондиціонер для необхідності . Паркан зроблений за новою технологією , в графітовому кольорі . Заведена електроенергія офіційно з ДТЕК , 10кВТ , для необхідності зможете збільшити . Своя каналізація переливна . Своя Скважина 100 метрів . В вікна до будинку до тебе заглядають сосни , бігають зайчики по лісу , білочки по гілочкам , пташки співають кожний ранок , тиша надзвичайна . В будинку все є , заходь та живи . Чекаємо на нового власника . До зустрічі з GoldenKeyWithIrina

Продам Будинок 70м2, з РЕМОНТОМ, Серед СОСЕН,БіляОзера, 30кмКиїв

Продам Дом в закрытом котеджном городке 80м2 , закрытая территория , в ЛЕСУ, рядом ОЗЕРО, 35 кмКиев. Киевская область , Макаровский район, село Ясногородка . К вашому вниманию предлагаю модульный дом в ЛЕСУ около озера. Дом площадью 70м2, 2 спальни , гардеробная, санузел, просторая кухня-гостинная . Кухня - гостиная невероятным пейзажем за панорамными окнами , С большим диваном и камином, который отапливает весь дом За окном большие сосны, грибы на территории . Это именно место для отдыха и души ! Территория ограждена современным забором , который не мешает наблюдать за видом. В Дом заведено 10 КВТ электричества. Ждем Вас на просмотры в любое удобное для Вас время . До встречи с goldenkeywithirina.

Есть вариант в рассрочку на 2 года , 40% оплаты сразу , остальное на протяжении 2 лет, разбить по месяцам . Продам свой дом. СТ «Жовтень», Ясногородка макаровского района. Живописное место , 6 соток по факту больше . Правильной формы участок . Забор по периметру . Хорошее месторасположение . Соседи замечательные что не мало важно . Тихое место : лес , озера . Грибы , рыбалка. В 1км.расположена Страусиная ферма и развлекательный комплекс, бассейн . Документы на землю , приватизирован . Двух этажный дом , на 3-м под крышей при желание можно сделать 2комнати. Частичный ремонт. 1-й этаж гараж, 2комнаты., кухня, прихожая ., винтовая Лесница на 2-й этаж: коридор и 3 комнаты . Интернет . Колодец. Удобства на улице . Заведена в дом вода ( насос Италия) для кухни, есть ( септик) . Отопление газовое, распределено по 2м этажам , залит теплоноситель не замерзающая до -35 на натуральной основе, экологически чистый и безопасный для здоровья.( газовый котел, работает даже без света) , взрослый Сад.

владелец
Продам Дом . Ясногородка фастовского р-на

Без % для покупця продам будинок 108.8м2 в с.Ясногородка, Макарівський р-н,с/т Жовтень. Ділянка 6 сот рівної,правильної прямокутної форми. Цільове призначення- для колективного садівництва. Будинок 1990р., (побудований на замовлення КиївміськБуд для співробітників) ,цегляний, на високому фундаменті, 3 кімнати і кухня-вітальня. Має 2 поверхи - горище,веранда. З другого поверху є вихід на балкон(потрібно пересклити). На 1 поверсі є великий гараж,по периметру якого підвал. В загальному будинок потребує ремонту. Комунікації: -Опалення пічне ( в будинку є піч з лежанкою) -Світло( замінені на нові дроти ,проізольовані від стовпа в будинок та новий лічильник) -Вода - колодязь(потребує чистки) -Проведений інтернет -Каналізації в будинку немає( туалет на вулиці) Ясногородка розвинене живе село, з добрим транспортним з’єднанням з Києвом та сусідніми містами та селищами. Асфальтовані дороги, казкові краєвиди, розваги та заклади, що необхідні для задоволення необхідних потреб. Відстань до Києва – 30 км., 30 хвилин на авто. Від ст. м. Нивки ходить маршрутний автобус кожні 20 хвилин. Школа 9 класів, дитячий садок, церква, клуб, фельдшер. Магазини: 3 продовольчих, 2 будівельних, Кіоски, Ринок з домашніми продуктами. По середах – привізний базар. Дозвілля: Страусова ферма з рестораном та атракціонами, Великі приватні сади, Пляж. Нерухомість більше 3х.років у власності. Є Відео Огляд.

Без % будинок с.Ясногородка,СТ Жовтень.Гараж,кап.підвал,піч,озеро

Ясногородка, Макарівський р-н Продам недобудований будинок 2021 рік, майже 87 кв. м. Проект на 2-х поверховий. За бажанням можна накривати кришою без добудови. На участку наявний газоблог для 2 поверху (20 полетів), світло куплено 16 кв. Лічільник встановлений. Землі 12,5 соток. Природа чудова, рядом сосни, озеро та ліс. Ціна 26 900 ₴. Торг на порозі. Від Києва 30 км. по Житомирській трасі. Тел. 05******68 Ясногородка, Макарівський р-н. Маршрутка їздить до Києва, від будинку до зупинки пішки 2 хв.

владелец
Продам Будинок (недобудова)

Без коміссіі для покупця! Продаж будинку в стилі шале в с. Ясногородка Вишгородського району. Вітальня 40м з діючим каміном та домашнім кінотетром Кухня 20м з усіма побутовими приладами Три окремі спальні кімнати, кожна по 18м Два санвузли: один з джакузі, другий з душовою кабіною. Бойлер на 100 літрів Є тепла підлога Опалення - електрокотел Будинок з цегли, утеплений 10 см пенопластом покладено стрічковий фундамент Свердловина Заведено 24 кВт електроенергії, Септик Паркан з фундаментом Загальна площа ділянки 42 сотки. На території знаходиться будинок зі сторожем До Київського моря 1.5 км Велика тераса та зона барбекю Є заправка для 2 електрокарів для колег -СПП (без дублюваня реклами)

Продаж / Будинок / вулиця Лісова, Глібівка , Ясногородка

Продаєм свій дім. СТ «Жовтень», с. Ясногородка Макарівського району, згідно документів. 0,0638 соток. Огорожа на усю ділянку. Поруч ліс, озеро, гриби, риболовля. В 1км. розташована страусина ферма з розважальним центром з басейнами. Частковий ремонт. 1-й поверх - дві окремі кімнати, 2-й поверх- одна велика кімната, скважина 95 глибина, сад, погреб в будинку. Опалення пічне. Будинок теплий, використання дров в сезон холодів незначний. Біля дому по вулиці є газ, але в будинок наразі не заведено. Ціна 25000$

владелец
Продам свою дачу (дом) Ясногородка до 30 км до Киева

Продаж 6кімнатного будинку з садом + літній технічній блок з санвузлом. Територія дачного кооперативу, з охороною і сусідами, які проживають цілий рік. Поруч озеро та ліс, ідеальне місце для грибників. Площа 124 м2. В будинку 3 поверхи, санвузол суміжний, є комора, кухня та спальні кімнати. • Газове опалення. • Вода - колодязь з насосом. • Електрика. • Септик. Ділянка 6 соток, огороджена і впорядкована. На території ростуть плодові дерева, всі приносять багато врожаю. Є мангал. Без комісії

‼️Будинок з садом|Озеро|Ліс. Кооператив з охороною

География, Ясногородка