Будинок, в якому є світло, опалення, газ, вода в дворі, 6 сот., кутова ділянка, центр села, ходять маршрутки, електрички,стан потребує ремонту, але будова капітальна. Від Хмельницького 16 км.

Продам будинок Чорний острів, Центр

Продам будинок площею в 149 кВ.м. Під будинком є підвал та гараж. Власник. Зручна транспортна розвязка, від будинку до зупинки 5 хв ходьби. Будинок без внутрішніх робіт: (стіни, цегла, газоблоки, фундамент, бетонні плити, дах). Біля будинку знаходиться город. Неподалік від будинку знаходиться річка. Поруч постійно живуть сусіди. По вулиці проведено світло та газ. Всі документи оформлені належним чином! За більш детальною інформацією - телефонуйте!!!

власник
Продам будинок площею в 149 кВ.м.

Пропонуємо розглянути для життя квартиру в с.Вовча Гора (Чорний Острів). В квартирі газове опалення, вода - криниця поруч біля будинку, Є сарай та ділянка під город. Поруч є все необхідне для життя: магазин, аптека, школа.

Квартира в с.Чорний Острів
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-х кімнатна квартира на другому поверсі у дво-поверховому будинку в центрі Чорного Острова, за 20 км від м.Хмельницький. Поблизу школа,дитячий садочок, магазини, аптека, зупинка, лікарня 1 км. Загальна площа 43.4 м.кв., пластикові вікна,газове опалення,балкон. Ціна 8000$. За детальною інформацією звертайтесь за тел. 06*******96 Геннадій

власник