Продаж квартири з ремонтом у звʼязку з купівлею будинку. Все необхідне для комфортного проживання

Боголюбська, 116

Центральна, 1

ПРОДАЖ СУЧАСНИХ ТАУНХАУСІВ у затишному передмісті Луцька (с.Тарасове). - 10 хв. до центру міста на авто; - загальна площа: 105 кв.м; - площа ділянок: 3 сотки; - червона цегла; - утеплювач товщиною 150 мм; - опалення електричне; - металопластикові вікна; - перекриття першого поверху та покрівлі – з/б плити; - стяжка-штукатурка; - монолітні сходи на другий поверх; - влаштована каналізація; - хороша транспортна доступність (15 хв до центру міста); - поряд магазини, дитячий садок, зупинка громадського транспорту.

Центральна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж двоповерхового будинку виконано у скандинавському стилі Житло має сучасне планування Цегляний будинок площею-250м.кВ Ділянка площею-9.5 соток ПЛАНУВАННЯ: Три спальні кімнати з балконами гардеробна 2 санвузол 3 тераса на 2 поверсі над гаражем 67м.кВ простора кухня-вітальня, вихід на камін гараж має два входи як із двору так і з будинку котельня огороджена територія комунікації: світло, свердловина,септик є можливість газифікації. Будинок розташований у затишній , чистій місцевості, поблизу ліс та озеро. Просторий будинок ідеально підійде для родини, де Ви зможете зробити гарний ремонт своєї мрії. На власний смак облаштувати відпочинкову зону Місце розташування с. Тарасове знаходиться неподалік м.Луцьк 3 км. Для детальної інформації та стосовно огляду телефонуйте 095 107 17 13

Незалежності

Продаж сучасного двоповерхового будинку у с.Тарасове Новенький, збудований у 2023 році Дуже зручне планування, перший поверх кухня-вітальня, гараж з входом з будинку та санвузол, на другому- три спальні і ще два санвузли, додатково є технічні приміщення. Ділянка 9 соток Індивідуальне електричне опалення, є можливість підведення газового Детальніше інформація на огляді, телефонуйте з радістю покажемо)

Володимирська

ПРОДАЖ 1-кімнатної квартири у сучасному житловому комплексі "ЗАХІДНИЙ ОЛІМП" 🏢 Загальна площа квартири - 39 кв.м; - автономне опалення (двоконтурний газовий котел Proterm); - підігрів підлоги - кухня, коридор, санвузол та лоджія; - якісний, сучасний ремонт; - меблі, побутова техніка; - чудовий краєвид із вікна. Переваги житлового комплексу: - велика кількість паркомісць; - поряд зупинка громадського транспорту (15 хв до центру міста) - облаштовані дитячий та спортивний майданчики; - в ЖК функціонують магазини та кафе; - створене ОСББ, цілодобовий відеонагляд.

Лесі Українки, 10

ПРОДАЖ БУДИНКА у тихому передмісті Луцька (с.Тарасове). Загальна площа - 250 кв.м; Площа земної ділянки - 9,5 сотих. Особливості планування: - велика кухня-вітальня; - спальні кімнати -3; - санвузли - 3; - гардеробні - 2; - дві тераси на 2-му поверсі; - окрема велика тераса на 67 кв.м; - пральня та котельна; - світло, свердловина, септик; - є можливість газифікації. - просторий гараж. В будинку виконані основні внутрішні роботи. Для будівництва були використані якісні, дороговартісні будівельні матеріали. Будинок розташований в зручній локації на тихій та закритій вулиці поруч із лісом, недалеко від озера та зони відпочинку. Відстань до Луцька всього 3 км. (5 хв, на авто).

Володимирська

Продаж будинка з гаражем у передмісті (с.Тарасове) - площа 260 кв.м; - ділянка 10 соток; - центральна каналізація; - світло на 3 фази; - вода центральна, але також є власна свердловина; Будинок збудований з цегли, перестінки з піноблоків, утеплений пінопластом. Дах має подвійне утеплення 20 см з мінеральної вати. Всередині є вже збудовані бетонні сходи на 2-й поверх, штукатурка на стінах, чорнова стяжка на підлогах, розведена електрика. На 1-му поверсі: - гараж; - господарча кімната (котельня); - коридор; - кухня; - великий хол; - гостьова кімната та туалет. На 2-му поверсі: - чотири кімнати; - хол та ванна кімната.

можливий продаж по єОселя
Лисенка, 4

Продам ексклюзивний будинок в Тарасово! Найкраще передмістя Луцька! Будинок будувався для себе( плани та проекти в наявності) , використовувались якісні,натуральні та безпечні для здоровя матеріали! Внутрішній проект містить два житлові поверхи. У вітальні передбачений монтаж каміна. Земельна ділянка 30 соток. Дуже зручна локація! Телефонуйте- не втрачайте можливість придбати такий варіант!

Лісва, 3

Пропонуємо до Вашої уваги пропозицію ПРОДАЖУ будинку в с. Тарасове! Загальна площа будинку становить 205 м.кв., площа ділянки - 7,50 соток. На території можна зробити відпочинкову зону за Вашими власними побажаннями. В будинку є: - простора кухня-вітальня; - 3 спальні кімнати з власними балконами; - 3 санвузли; - котельня та технічні кімнати; - найбільша спальня має власний санвузол та гардеробну; - свердловина, скептик, світло, можливість провести газ; - виконані основні внутрішні роботи. Будинок розташований в мальовничій локації, на тихій вулиці. Поряд є ставок, на якому живуть лебеді) До Луцька 7-10 хв на авто. Більш детальна інформація по телефону або при огляді. Будемо раді Вам все показати та розказати)

Незалежності

ПРОДАЖ БУДИНКА у тихому передмісті Луцька (с.Тарасове). Загальна площа - 250 кв.м; Площа земної ділянки - 9,5 сотих. Особливості планування: - велика кухня-вітальня; - спальні кімнати -3; - санвузли - 3; - гардеробні - 2; - дві тераси на 2-му поверсі; - окрема велика тераса на 67 кв.м; - пральня та котельна; - світло, свердловина, септик; - є можливість газифікації. - просторий гараж. В будинку виконані основні внутрішні роботи. Для будівництва були використані якісні, дороговартісні будівельні матеріали. Будинок розташований в зручній локації на тихій та закритій вулиці поруч із лісом, недалеко від озера та зони відпочинку. Відстань до Луцька всього 3 км. (5 хв, на авто).

Незалежності

Здається в оренду частина будинку в с.Тарасове. Будинок знаходиться в тихому, спокійному районі с Тарасове . Має 3 окремі просторі кімнати,кухню,ванну. В одній кімнаті є вихід на балкон.Зелене подвір*я з мангальною зоною та місцем для відпочинку. Індивідуальне газове опалення Санвузол : суміжний Планування: роздільне Побутова техніка :газова плита + духова шафа,чайник ,холодильник. Комфорт:душова кабінка,меблі на кухні та в кімнатах ,гардироб. Інфраструктура: (до 500м) магазини,зона відпочинку у с.Боголюби,зупинка,супермаркет,ресторан,АЗК,митний пост,лікарння Код будинку #13984601

Центральна

Пропонуємо до продажу квартири в затишному районі с. Тарасове, поблизу Луцька. Квартири двокімнатні площею від 60 м2 до 70 м2. Квартири практичного планування, роздільний санвузол та наявність балконів як засклених так і відкритих, терасного типажу. Будинок 5 пов. цегляний, утеплений (15 см) Є ліфт Чистова стяжка/штукатурка Тепла підлога (радіатори, котел) Розводка електрики та водопостачання Панорамні вікна Балкон Відеонагляд Чудовий доїзд та велика парковка Дитячий майданчик. Можливе без% розтермінування!!! ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ знаходиться у Луцькому р-ні с.Тарасове, вул. Боголюбська 116

2 кімнатна від 60 м² Новобудова

Два поверхи. На першому кухня-студія, вітальня, гардеробна, санвузол з душовою. На другому 3 спальні та санвузол, велика гардеробна. Є гараж з підвалом. На вулиці простора бесідка, деревʼяна гойдалка і камін. Зручне місце розташування, 300метрів до зупинки, поруч магазин, 700метрів до заправка UPG. Центральна вода і каналізація, газ, відео нагляд, сигналізація, зарядка електрокар, гібридний інвектор, генератор, очистка води , домофон, автоматика воріт і гаража і тд.

власник
Будинок з ремонтом і меблями 5хв від центра Луцька

Продам дуплекс в престижному районі с.Тарасове в 10 хв від центральної частини міста Луцьк.Будинок двоповерховий, загальною площею 100 м2 із просторою земельною ділянкою 2,5 сотих або другий 5 сотих.Зручне планування: 1 поверх кухня, вітальня з виходом на терасу та задній двір, є можливість встановлення каміна, гостьовий санвузол, прихожа та коридор, 2 поверх три окремі спальні, з однієї кімнати є вихід на балкон та санвузол, вихід на горище.Деталі та огляд по тел. 09*********30

Продам дуплекс, 100 м2

Продається 1 поверховий будинок в Тарасове. Заг пл 120 м2. 4 просторі окремі кімнати (26, 18, 17 і 15 м2), кухня і санвузол. Високі стелі (2,9м). Власна котельня на два котла: один на газ, другий на тверде паливо. В будинку високе утеплене мінватою горище з двома великими вікнами,що дає можливість зробити ще 2 повноцінні кімнати. Є діючий камін, тільки зверху не оздоблений. Вікна металопластикові, якісні. Своя скважина і двосекційний септик. Біля будинку є 10 сот. приватизованої землі, яка розділена документально на два участка. Вся територія огорожена, вїзні ворота і хвіртка зачиняються. Будинок знаходиться в чудовому місці, від Ковельської всього 700 метрів. Тиха вулиця, 5 хв. До зупинки транспорту і магазинів.

Продається будинок в Луцьку (Тарасове).

Продаж 1-км квартири в ЖК «Італійський» Здача вже в цьому році!! Наявність ліфта Якісне будівництво Достатня к-ть паркомісць Тихий район Відеонагляд

1-км ЖК «Італвйський»

Продам новий будинок в селі Тарасівка, людвоповерзовий, з гаражем на 1 автом, з розпочатими ремонтними роботами, площа 286м, 5 кімнат, кухня, 3 балкони. Ділянка 31сот. Будинок з піноблоків Є Септик Підлога утеплена Хороша транспортна розв’язка, до м. Луцьк 5км. Прекрасне місце для тихого сімейного життя, поруч школа, магазини, дитячий садочок, церква, Всі інші деталі за тел.

Тарасове. Новий будинок 2 поверхи, 286м, с.Тарасове

Продам таунхаус в спокійному районі міста неподалік центру, вул.Чернишевського 14в. Розміщений на земельній ділянці загальною площею 4.2 соток. 4 житлових кімнати, кухня- студія, 2 санвузли, сходова, тераса. Приєднано електромережу 10кВт з можливістю підняття потужності. Водопровід та каналізація міські, є усі необхідні робочі проекти водоканалу. Все заведено в будинок . Проводка всередині будівлі розведена. Заведено оптоволокно для приєднання Wi-Fi. Встановлені надвірні електровиводи під генератор та для зарядження електрокару. Є комин для встановлення каміну та окремі вентканали для системи вентиляції та кондиціонування. Фундамент смуговий монолітний, глибиною 140 см. Перший поверх змуровано з червоної цегли, другий з газобетонних блоків. Утеплення- пінопласт 10 см. Панельні перекриття першого та другого поверхів. Покрівля мембранна, плоска з розуклонкою, гідроізольована, утеплена пінопластом середньою товщиною 30 см. Поштукатурено станцією, цементно- вапняним розчином. Влаштовано зовнішню водостічну систему. Покладено бруківку. Подвірʼя відділене від сусідів парканом з металопрофілю. Розміщення будинку - в тупику по вул.Чернишевського, за 25 м від центральної дороги. Інфраструктура хороша- неподалік є 13 школа, магазини, зупинки в різні напрямки. Прибудинкова територія дозволяє розмістити гараж та зону відпочинку і мати власне велике обійстя в межах міста.

Таунхаус локація перехрестя Ковельска-Чернишевського, 2 км до центру

Затишний будиночок на околиці Луцька,поблизу ліс. ЕКОДІМ. За деталями звертатись за номером телефону 06******94.

власник
Будинок модульний

Продається дублекс в Тарасове, неподалік від міста, 100м2 , якісно збудований, тераса накрита , камін, перший поверх, та санвузол на другому поверсі - тепла підлога , якісні вікна та вхідні двері, є вибір з 2,5 соток землі та 4,5 соток землі.

Тарасове , дублекс

Будова 2022р 105м2 5сотих Якісний ремонт Додаткові фото на меседжер Власне житло Всі документи зроблені Продаж не терміновий Деталі за телефоном

власник
Дуплекс с.Тарасове

Продається 1-кімнатна квартира в новобудові ЖК «Західний Олімп». Площа 39 кв.м,сучасний ремонт і меблі ,теплі підлоги по всій квартирі. Меблі залишаються всі,що є на фото. Поверх 2-й з 5-ти. Опалення автономне газове. Поруч магазини, транспортна зупинка,на території комплексу є дитячий майданчик, працюють магазини ,кафе. Тихе затишне місце. Ціна 50500$. «Є Оселя» можлива!

Однокімнатна квартира з ремонтом

Продається сучасний двохповерховий будинок з гаражем у с. Тарасове з захоплюючим видом на ліс. Загальна площа 250м², побудований на монолітно-стрічковому фундаменті з використанням екологічних та енергоефективних матеріалів. Цей будинок вражає своєю функціональністю, має просторний гараж та затишні тераси на передньому та задньому двориках. У будинку три просторні спальні кімнати з балконами, включаючи найбільшу з власним санвузлом та гардеробною. Кухня-вітальня з каміном створює затишок, а три санвузли та додаткові приміщення забезпечують комфорт і практичність. Також є додаткова тераса площею 67м² над гаражем, з виходом з другого поверху. Ділянка 9.5 соток дозволяє втілити ваші ландшафтні ідеї, а також облаштува зону відпочинку. Розташований у справжньому природному лісі, неподалік від озер, це місце ідеально для тих, хто цінує комфорт та благополуччя. Запрошуємо на перегляд, більш детальна інформація за телефоном або під час особистого огляду.

Сучасний будинок з гаражем у с.Тарасове
1 - 24 з 32 результатів

Географія Тарасове