Продажа сучасного нового будинку в с.Рожівка Броварського р-ну. Біля лісу, в затишному місті. Побудований в 2016р. Сучасний, стильний і функціональний будинок 200м2, з 4 спальнями на другому поверсі, одна з них , для батьків, з окремим санвузлом, гардеробною кімнатою і кабінетом, повноцінна відокремлена зона для дорослих. Дизайн інтер’єра другого поверху виконан з екологічних матеріалів, все в дереві. В будинку 3 санвузла і 2 гардеробні кімнати. Є зовнішнє утеплення будинку -10 см мінвати. На першому поверсі розташована велика вітальня, яка з’єднана з кухнею і столовою. З неї вихід на велику терасу. Родзинкою першого поверху є піч на дровах яка взимку прогріває будинок, а також є можливість на ній готувати їжу. Актуальним на даний час є наявність повноцінного підвалу-50м2 з червоної цегли. Є можливість зробити комфортну кімнату для укриття. Поруч з будинком ,будівля в якій розташована баня з кімнатою для відпочинку і невеличкою спальнею для гостей. Також є кімната для занять спортом. На території розташовані ще декілька споруд: теплиця, пісочниця з стелею, хозяйське приміщення. Будинок для дружньої і щасливої сім’ї чекає на своїх нових господарів.

Піщана, 29

Продам новий будинок В сучасному котеджному містечку "Софія",яке знаходиться в 10 км від Броварів по трасі Київ- Чернігів. Територія котеджного містечка закритого типу. Вже встановлені шлагбауми та відеонагляд Асфальтована широка дорога та освітлення вулиць. Будинок 108 кв.м. розташований на ділянці 10 соток. Ділянка повністью огорожена,має автоматичні відкатні ворота. Передній двір вимощена тротуарною плиткою для стоянки кількох автомобілів. Просторий задній двір має достатньо місця для зони барбекю та басейну. Будинок одноповерховий має сучасне функціональне планування : Три кімнати ,коридор,суміжний санвузол ,велику кухню студію з виходом на терасу. В будинку зроблено розводку електрики та теплої підлоги. Машинка штукатурка стін,стяжка підлоги,розводка сантехніки.Стеля утеплена мінватою 300мм. Далі ви створюєте власний інтерєр ,наповнюєте його улюбленими кольорами, деталями і дрибничками . Комунікації введено в будинок,а саме світло,вода (скважина 30м) Переливний септик 2 на 1,5 куба. В котеджному містечку вже здано в експлуатацію і заселено більше 20 будинків. Є кілька магазинів,зупинка транспорту. Четвертий квартал 2025 року буде проведено газ. Облагорожено озеро і паркова зона відпочинку для мешканців містечка. БОНУСИ Від забудовника: СВІТЛО15 КВАТ ДОПОМОГА В ОФОРМЛЕННІ ДОКУМЕНТІВ ПІДКЛЮЧЕННЯ ІНТЕРНЕТУ Вартість будинку 95000 доларів. Без % Дзвоніть сьогодні. Швидко покажу 380634050861 Анна

возможна продажа по єОселя
Кооперативна, 5

Продається житловий будинок в с/т Академік, на Лінії 6, буд.328. Капітальний, правильно побудований будинок для постійного проживання, окремий гараж, басейн, та невеличка літня кухня. До будинку окремий підїзд по рівній дорозі. Окрім газового котла будинок має три груби, стеля на даху та сам дах додатково утеплені спеціальною ватою. В середені будинку все зроблено надійно та довговічно. Міжкімнатні двері деревяні . Сходи на другий повех вироблені із якісної деревени та зроблені без єдиного цвяха.

возможна продажа по єОселя
Лінія 6, 328
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Ексклюзивний продаж будинку в СТ “Богданівське” с.Рожівка,Броварський район, що знаходиться в 10 км від м. Бровари! Затишний, світлий, комфортний будинок, у якому виконаний косметичний ремонт, укомплектований усією необхідною технікою та меблями для зручного проживання. Садовий будинок площею 70 квадратних метрів запрошує вас в світ затишку та комфорту: включає окрему кухню оснащену усією необхідною технікою – холодильник, газова варильна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина, газовий котел, установлені фільтри для очистки питної води. 2 роздільні спальні кімнати, гостьова простора кімната та санвузол, де встановлена душова, пральна машина та бойлер. Простора тераса, яку з часом можна обладнати під додаткові спальні кімнати. Біля будинку побудоване приміщення для зберігання різних дрібничок та вмісткий гараж. Все зроблено з душею. Будинок побудований в 2014 році, стіни газоблок + утеплення пінопластом (взимку дуже тепло та невеликі платежі за опалення). Скважина на воду, септик, газове опалення, також додатково встановлений камін на дровах. Тепла підлога у ванній та на кухні. Красива та доглянута територія складає 10 соток. Для відпочинку обладнаний дворик із зоною барбекю, висаджені дерева та кущів, газон з автополивом, теплиця, дитячий майданчик та вихід з території відразу у ліс, а також є місце для паркування автомобіля в гаражі та поруч біля будинку. Територія садового товаристваповністю закрита, в’їзд через шлагбаум та охорону, яка працює 24/7. Будинок знаходиться в мальовничому місці, поруч є місце для відпочинку на р. Десна з облаштованими пляжами, місцем для риболовлі. Також поруч знаходиться школа, дитячий садок,магазини, аптеки, пошта і багато чого іншого. До міста Бровари 10 км. Зробіть крок до вашої мрії про ідеальний дім – цей будинок чекає саме на вас! Буду рада бачити вас на перегляді, для запису пишіть на Viber, Telegram або телефонуйте за вказаним номером.

вул. Садова-3, 30

Продаж будинку (дуплексу, таунхаусу) по ціні 1к квартири 7хв від м. Бровари 15 хв. від Києва. Знаходиться в мальовничому заміському місці поруч з лісом- с. Рожівка, Броварський р-н. Його люблять як броварчани та кияни, а також мешканці інших регіонів. Зачинений комплекс, всі будинки викуплені, а також поряд побудовані сусіди. В комплексі управляюча компанія, яка слідкує за загальною територією. У кожного таунхауса є паркомісце. Дуплекс кутовий, сусіди по одній стіні, зі своєю територією 2 сотки. Продається від власників з максимальним чистовим ремонтом, який вони робили для себе: розводка електрики, капітальний утеплений другий поверх, підлога штукатурка, утеплення криші, зроблені стелі тощо. 82м2, 4 окремі кімнати та кухня-студіо, суміжний санвузол- дуже зручне планування. Електрика 10 квт, скважина та септик на комплекс, які обслуговує управляюча компанія. 45000$ , торг доречний Відеоогляд за посиланням: https://vm.tiktok.com/ZGeHWWbNV/ Дуже класна альтернатива квартирі! Телефонуйте, перегляди у зручний час. Працюємо з усіма державними програмами: єОселя, єВІдновлення, постанова 280 0502062048 0636001921

возможна продажа по єОселя
Броварська

Територіально знаходиться біля с. Рожівка в 8 км від м. Бровари. Тільки тиша, спокій і чисте повітря. Повна безпека для всієї родини. Вдалині від міської суєти, автомобільних пробок та загазованого повітря. Одноповерхові котеджі площею 150 м2 кожен з додатково розміщеною зоною відпочинку на експлуатованої покрівлі. Функціональне планування приміщень робить котедж надзвичайно зручним і комфортним для проживання. Власна земельна ділянка дає можливість для реалізації власних ідей по ландшафтний дизайн. Котеджі будуються у повній відповідності з технологіями капітального будівництва. Будівництво розпочато! Поетапне введення будинків в експлуатацію, починаючи з 4 кварталу 2020 року. Вибирайте на свій майбутній будинок і оформіть бронювання в відділі продажу. Кількість котеджів обмежена. Опис будинку Стіни з цегли М100 Оздоблення фасаду комбіноване з використанням декоративної плитки і штукатурки. Вхідні металеві двері з декоративними накладками МДФ з двох сторін, два замку, антисрез. Вікна металопластикові, профіль 5 камерний, двокамерний склопакет 40мм з енергозберігаючим напиленням, фурнітура SIEGENIA. Розводка електрики по будинку з висновком закладних труб на ділянку для освітлення території. Встановлюється електричний котел опалення, виконується монтаж труб опалення, системи "тепла підлога", без установки батарей опалення. Штукатурка стін машинним способом (МП75). Стяжка підлоги. На експлуатованої покрівлі облаштування зони "барбекю", укладання кахлю. Сходи на покрівлю з поручнями. Паркан по периметру ділянки. Виконується вимощення з тротуарної плитки. Свердловина для води, насосна станція, розводка труб водопроводу по дому. Каналізаційний септик на 6м3, розводка каналізації по дому.

Лесная, Рожевка, Киевская 150000.0 USD

Шикарний дім у броварскому напрямку. 260м2. Ст " прилесье ". Літня кухня, септик, вагончик для будівельників.

владелец
Дім у Броварскому районі. 260м2.

Продам Будинок Загальною Площею 397 м². Дім 2-поверховий з цокольним поверхом по всьому периметру будинку, 3 спальні, гардеробна, кабінет, 4 сан. вузла, велика вітальня з підготовкою під камін, кухня, гараж на 2 авто, над гаражем велика кімната під спортзал 42 м. кв., в цокольному поверсі: пральня, котельня, сауна, комора. Житлова площа будинку 158 м. Кв. Кухня 25 м². Ділянка площею 12.5 соток. Закрита територія. Сусіди. Вихід на ліс! Тихо. Спокійно. Ділянка має вихід на канал який зєднаний з озером. 20 км. від м. Лісова та 9 км. від м. Бровари. Між селом Пухівка та с. Рожівка в оточенні лісу. Будинок має два поверхи та цокольний поверх. Будинок без ремонту. До будинку підведено газ, електрика (6 кВт). Розведена по будинку частково. Централізована каналізація. Будинок збудований з червоної цегли, товщина стін 60 см. Будинок введений в експлуатацію. На ділянці ростуть дерева. Гараж на два автомобілі. На територію містечка (заїзд через шлагбаум), відеоспостереження, охорона. Ціна Будинку Площею 397м2 97 000 долларів США. 245 долларів США/м2!! Продаж від Власника, без комісії.

Продаж  Будинку в Елітному Містечку "Лісове озеро" Рожівка

Продам новий будинок площею 108м2. Земельна ділянка площею 10 соток. Підведена електроенергія. Опалення метало-керамічні панелі. В будинку дуже тепло. По всьому будинку тримається 20-21 градус. Сигналізація будинку. Зарядка встановлена на електромобіль. Парковка на два автомобілі. Будинок весь час в процесі добудови. Будувався особисто для себе! Дуже якісно! Ціна 69500 долларів США. Торг можливий!

Продам Будинок 108 м2 поряд ТОВ Прилісся Ліс Заповідник

Продаж будинку (недобудова). Побудований 1 поверх з перекриттям. Є дозвіл на будівництво. Підключена ел. Енергія Сусіди побудовані. Ділянка (16,33сот)знаходиться всередені кварталу. Що забезпечить тишу та спокій.

Продаж будинка с. Рожівка

Продаж земельної ділянки в с. Рожівка, в загальному 17соток. (14 під будівництво + 3 с/господарського призначення). На ділянці в 14 соток розташовані 1/2 будинку та господарські будівлі. Всі комунікації. Ділянка розташована в центрі селища.

владелец
Продаж земельної ділянки та 1/2 будинку. с. Рожівка, 17соток

Продам сучасний незавершений будівництвом маєток. 19,5 сот. 30 кВт. Рожівка. Вже збудовані дві будівлі: гостьовий будиночок (42 кв.м) з навісом під дві машини (6м на 6м на бетонній подушці) та барбекю з відкритою терасою та господарчим блоком з санвузлом та душем (67 кв.м). Стрічковий фундамент на 1,5 метри, монолітні плити перекриття, керамоблоки Кератерм 380мм/240мм + клінкерна цегла+ утеплювач 100, дах - натуральна черепиця. Будували для себе, дуже якісно! Є залишки будівельних матеріалів та будівельна будка на колесах (в подарунок). Є проект будівництва одноповерхового житлового будинку на 200м. Ділянка вирівняна, правильної прямокутної форми 40м на 50м, цільове призначення: 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Є геологія. Ділянка високо над водою. Майже всі сусіди побудувалися і живуть постійно. Гарний асфальтований під’їзд. Вулиця тупикова (їздять тільки свої). Офіційно куплено та розведено електрику 30 кВт (3-х фазний лічильник), підключено та розведено інтернет, встановлені 2 відеокамери на ділянці. Газ вздовж ділянки. Дерев’яний паркан. Зупинка громадського транспорту в 3-х хвилинах. Дитячий садок поруч, школа у Калинівці (возить автобус). Два магазини, пошта, аптека, медпункт, церква. Чисте повітря. Поруч ліс, комплекс відпочинку "Водограй", зариблене озеро, до пляжу на Десні 5 км. Напрямок - Броварський район, село Рожівка. До Києва 20 км, до Броварів 7 км.

Продам ділянку з незавершеним будівництвом будинком. 19,5 сот. 30 кВт.

Продається таунхаус площею 48 метрів в с.Рожівка ЖК Smarts. Затишне, зручне місце біля лісу. Світло, вода, каналізація є Сусіди активно заселяються на роблять ремонт Поруч зупинка транспорту, магазин До Києва 25 хв на авто

Таунхаус вигідна ціна будинок с.Рожівка 23000$

Будинок, дача 150 кв. м., встановлені пластикові вікна, вхідні двері. Глибина фундаменту 1,5 метри. Два поверхи. На першому: одна кімната, кухня-студія, санвузол, котельня, залита тепла підлога, розведені труби і каналізація під сантехніку. Перекриття першого поверху деревяні балки. Висота 3 м. На другому: три кімнати, санвузол, гардероб (мансардний поверх). В дім заведена електрика і вода (на території скважина з занурювальним насосом та гідроакумулятором на 150л.). Переливний септик, дві ємності по два двометрових кільця. Під забор залит бетон і встановлені стовпи. Поруч постійно живуть декілька сусідів. На території садового товариства копають озеро, є дитячий майданчик, магазин. https://maps.app.goo.gl/ETojMddKCV8zU6jP7

владелец
Будинок дача земля

с.Рожівка, вул.О.Довженка, новий будинок загальною площею 160кв.м, два поверхи, зроблено якісний дизайнерський ремонт, все продумано до дрібниць, бо будували власники для себе. Весь перший поверх-тепла підлога, велика кухня-вітальня, с/в, тераса. Другий поверх – три кімнати, гардеробна, хол. Встановлено два котли: електричний (тариф день/ніч) та твердопаливний. Будинок повністю укомплектований необхідними меблями та побутовою технікою, все залишається. Земельна ділянка 15 сот, доглянута, молодий сад, гарні породи дерев: ялинки, сосни, магнолії і т.д. На території знаходиться баня, карпатська бочка, зона барбекю, все облаштовано для комфортного проживання та відпочинку. Також є капітальний погріб, який цілком можна використовувати як укриття. Новий масив села, гарні сусіди, зручний під’їзд. Ціна:135000у.о. з торгом!

Терміново сучасний якісний будинок с.Рожівка, зайти і жити!

Розглядаємо усі державні програми Є-оселя, Є-відновлення, Є-сертифікат, постанови КМУ! Продам сучасний будинок 110 кв. з авторським дизайном самого проекту та ремонту загалом, у чудовому місці-селі Рожевка, Броварський район. Будинок наповнений любовю, гостинністю і чудовою аурою людей, який його створили з першого візуального проекту і до останнього штриха в кінцевому вигляді. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ТА МАТЕРІАЛИ: - Загальна площа (+тераса): 110 кв.м.+36 кв.м - Площа ділянки: 12 соток +4 сотки - Ремонт: дизайнерський ремонт - Рік побудови: 2018 рік - Матеріал стін: газоблок 300мм - Тип покрівлі: бітумна черепиця - Зовнішнє утеплення стін: мінеральна вата (200мм) - Утеплення даху з перекриття мінеральна вата (250мм) - Фундамент - стрічковий, монолітна плита 200мм - Утеплення та гідроізоляція фундаменту-за технологією - Міжкімнатні стіни-цегла - Вікна двокамерні, пятикамерний профіль - Оздоблення фасаду - декоративна штукатурка та дерево ПЛАНУВАННЯ: 1 поверх: - Велика кухня-вітальня - Котельня - Пральна - 1 с\у - Простора тераса 2 поверх: - 3 спальні - Санвузол - Вбиральня КОМУНІКАЦІЇ: - Система опалення: двоконтурний електрокотел - Каналізація: 4 ями по 2 кільця з виходом у дренаж - Електроенергія:3 фази та 12(15кВт) кВт (прямий договір) - Свердловина: 36 м - Газ: 2 метри від будинку ДОДАТКОВО: -Бойлер -Двозонний лічильник (день/ніч тариф) -Стабілізатор напруги ІНФРАСТРУКТУРА: - асфальтований підїзд - Зелена зона - Дитячий майданчик - Відділення пошти (5 хв) - Ресторани (5 хв) - Школа (15 хв) - Магазини (5 хв) - Зупинка транспорту (500 метрів) - Ліс із грибами -Озеро У ВАРТІСТЬ БУДИНКУ ВХОДИТЬ: - Всі комунікації (заведені до будинку) На будинок є всі документи для введення в експлуатацію на Вас! Дзвоніть зараз за вказаним номером телефону.

Продам сучасний  будинок  авторський  ремонт 110 м2 Є-Оселя без %

Продается дом в с Роживка Броварского р-на 185 м кв. гараж на 2 машины. Участок 15 соток. Молодой сад.10 сортов десертного винограда. Скважина 43 м .Генератор на случай отсутствия электроэнергии, газ, камин. Гранитный забор. Дом расположен в 50 м от леса.12 км до аквапарка =Терминал= 22 км до м.Лесная и Петровка. 3 спальни, кухня, двери, лестницы из натуральной ольхи 2 туалета баня, погреб 20 м кв.

владелец
Продажа дома в с. Рожiвка Броварского р-на

До вашої уваги наш комплекс на 18 сучасних таунхаусів SMARTS, які розташовані під Києвом, Броварський р-н в селищі Рожівка Комплекс вже повністю збудований, покупці вже роблять ремонти. В продажу залишился лише один таун площею 84 кв.м в якому вже змонтовані перегородки та сходи. Також за вашим бажанням можемо виконати всі ремонтні роботи в вашому тауні "під ключ". Планування таунхаусу BLISS (84 кв.м): На першому поверсі розташований коридор з нішою під шафу-купе, санвузол, простора кухня-вітальня та дві затишні спальні. На другому поверсі - кабінет, гардероб та ще одна спальня, або спальня, гардероб та ще один санвузол з ванною, або ще дві спальні. Крім вдалих планувань, SMARTS таунхауси відрізняються високою енергоефективністю. Їх зведено з використанням газоблоків та додатково утеплені базальтовою ватою, що зберігає тепло взимку та прохолоду влітку. Кожен таунхаус має власну систему опалення на електриці (до кожного тауну підведено 8кВт на три фази, при бажанні можна збільшити). У містечку є централізоване водопостачання та «біосептик» для системи каналізування. Невелика площа житла також дозволяє зекономити як при покупці будинку, так і при його утриманні. Також на закритій території комплексу є велика зона паркінгу, котра розрахована на 20 автівок. Є автоматичні ворота та калитка з доступом за електроним ключем. Інфраструктура: SMARTS таунхауси мають зручну транспортну доступність до Києва. З містечка до станції метро "Лісова" можна дістатися за 20 хвилин автомобілем, а до масиву Троєщина - за 35 хвилин. Бровари знаходяться всього за 15 хвилинами їзди на автомобілі. Також одразу біля комплексу є зупинка загального транспорту, на якому за розкладом можно добратися до Києва через Бровари. У селі знаходяться магазин, дитячий садок, відділення "Укрпошти", "Нової пошти" та фельдшерський пункт. Дітей до школи везуть шкільним автобусом до сусіднього села. Однак, мешканці SMARTS мають можливість відвозити своїх дітей до шкіл у Броварах або Києві. Біля SMARTS таунхаусів розташована розвинена рекреаційна інфраструктура. Тут ви зможете насолоджуватися атмосферою спокою та екологічного середовища. За межами містечка починається ліс, де ви можете гуляти, збирати гриби та ягоди, проводити пікніки або займатися ранковими пробіжками. Всього 15 хвилин на авто і ви на чудовому та обладноному пляжі на річці Десна у селі Пухівка. Для любителів риболовлі поряд знаходиться рибний хутір (5 хвилин автомобілем) та комплекс відпочинку "Водограй", де ви зможете не лише рибалити, але й провести час з друзями або сімєю, насолодитися барбекю, відвідати сауну чи зіграти у більярд. Також хочемо відмітити, що Рожівка целе тупікове селище, а значить тут не буде великогабарітного та шумного транспорту. Будівництво таунхаусів успішно завершено, всі комунікації підведені та підключені, а також забезпечені всі необхідні документи, що підтверджують законність будівництва. Ділянка має цільове призначення для будівництва та обслуговування житлових споруд (у кожного будинку виділена окрема ділянка зі своїм кадастровим номером). Готові надати вам ключі від вашого омріяного таунхаусу! Запрошуємо вас відчути комфорт і затишок, які надає наш комплекс. Перегляд проводиться за попереднім записом. Ви можете безпечно переїжджати та насолоджуватися комфортом вашого нового будинку. Для отримання додаткової інформації звертайтесь за номером телефону.

Таунхаус 84м2, новий, с. Рожівка, 10км до Броварів

Можливий продаж по сертифікату Е Відновлення!!! Возможна оплата Крипта! Продаж будинку 220 м2 ділянка 7 соток. Ексклюзивний авторський проект КМ «FOREST VILLA». Будинок під’єднаний до всіх комунікацій (світло 18кВт, інтернет, власна Скважина, септик 8м3,). За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, або у чат, відправлю більше фото, відео, детальний опис та локацію. Є варіанти іншого планування. Перегляд за попередній домовленості!!!

Продаж коттеджу N6! 220 м2! КМ «FOREST VILLA» Терміново

Пропоную на продаж 2х кім. квартиру 73 м2 по вул. М. Лагунової 18 Б , 12 пов / 18. Квартира дуже гарна , світла з ремонтом , меблями та побутовою технікою. Чистий продаж. Свіі двір , паркінг, консьерж - дуже гарне розташування будинка в самому центрі міста. Ціна - 82 500 $ Дзвоніть і приходьте на перегляд , квартира чекає своїх нових власників .

Продаж 2х  М.Лагунова 18 -Б !

Дома на участке 6.2! с.Рожевка Комплектация: Парковка во дворе на 2 авто, стены газоблок+утепление, утепленный фундамент, фасад и террасы с цоколем отделаны керамогранитом, стильный забор, откатные ворота, септики, скважина, 10 кВт! - Гостевая студия/кухня - три спальни – один с.у. - Прихожая - кладовая/котельная или тех.помещение - своя скважина без железа и запаха - хорошие высокие потолки 3.0 м, - отдельный выход на большую террасу 20м2 - утепление крыши базальтовая вата 200мм, - энергосберегающие окна премиум класса – двойной септик с переливом. Свет день/ночь, газ по улице, интернет в доме, вода, проложен кабель до ворот Есть место для установки бассейна и сооружения хоз.блока или сауны. Асфальтированная дорога через дорогу хвойный лес, озера, г.Десна, Киев и Бровары 100м от дома остановка. Бесплатный школьный автобус забирает и привозит домой, рядом детсад, два магазина. Дорога от ТРЦ ТЕРМИНАЛ-АКВАПАРК занимает всего 8 минут без пробок и тянучек в час пик. Чистый воздух, сосновый лес, нет городского шума и при этом 8 мин от Броваров и 17 мин от Киева

Сучасний будинок 108м2 + тераса 20м2! !

1 будинок повністю готовий, 2й на етапі будівництва, готовність на середину вересня. Ділянка готового будинку - 7.5 сотих. Дялінка (права) де будується будинок - 9 сотих. Працюємо з державними програми ЄОселя та ЄВідновлення. Продам будинки 10*13 метрів. Чистих 116 м2. Побудовані у мальовничому селі Рожівка, Броварського району, Київської області. Стіни 300 мм газоблок + 5 см утеплення пінопластом. Фундамент утеплений пінополістиролом. Цоколь викладено керамогранітною плиткою. Гостьова кімната-кухня на 46 м2. 3 кімнати, 2 санвулола (одна кімната мастербедрум з окремим санвузлом) Є технічне приміщення-гадрероб, куди заведено світло та вода. Скважина 46 метрів, вода чудова, є результати аналізів, повністю придатна до вживання відразу. З гостьової кімнати є вихід на криту терасу 15м2. Вікна преміум класу 7 см товщиною та подвійним склопакетом (3 скла), 40 мм між склом. Передбачена система вентиляції (утеплена) для 2 санвузлів та кухні. Септик з переливом 2 м кільця, 4 шт, 23 м3. Електроенергія заведена 15 кВт. Газ по вулиці 10-15 метрів до будинку, можливе приєднання. Двері з терморозривом теплі, зовні сірі, в середині білого кольору. Покрівля утеплена рулонною базальтовою ватою 20 см. Передбачена тепла підлога, всі рівні виведені ідеально для її реалізації. Паркан 2 метри, зробить ваш будинок затишним місцем. Асфальтований підїзд прямо до будинку.

владелец
Продаж 2х будинків  в Рожівці, по 116 м2

Пропонуємо 3-х поверховий замок в Рожевці Броварського р-ну, для тих хто шукає спокійне, комфортне життя. Загальна площа 475м2. Планування: 1 поверх- камінна простора вітальня, кухня студія, гостьова кімната, дитяча кімната, гостьовий санвузол. 2 поверх - просторий хол, санвузол з джакузі, спальня, балкон, кімната відпочинку, 3 поверх видова вежа з балконом. Виконаний дизайнерський євроремонт, встановлено чудове освітлення, нічне підсвічування по всьому будинку. Облаштовано вишуканими ліжками, новими меблями та сучасною побутовою технікою: холодильник, газова піч, електропіч, мікрохвильова піч, духова шафа, система зворотного осмосу, витяжка. Будинок теплий та затишний. Підключено нагрів -тепла підлога. Комунальні послуги нараховуються по лічильникам. Опалення газове у період з листопада по березень нараховується до 10тис.грн. За чистотою на території доглядає садівник за домовленістю. Все є для комфорту. До Києва дістатись на авто за 20хв. Возможна посуточная аренда. Условия-по договоренности. Номер оголошення на сайті компанії: RH-169-251-DR.

Броварская улица, 1, Рожевка, Киевская 50000.0 UAH

География, Рожевка