Продаж. Апартамент. Поляниця. Буковель Продаж апартаменту в готельно-ресторанному комплексі Lemonte, село Поляниця, Буковель. Площа апартаменту - 27,9 м.кв., який знаходиться на 3 поверсі з великою лоджією. На території комплексу є: великий лобі-бар, ресторан з терасою, 3 конференц-зали, тренажерний зал, дитяча кімната, дитяча зона розваг та дитячий басейн, найбільший СПА у мережі Fomich, бані з послугою лазник, сінно-соляна кімната, масажні кабінети, бари, ресторан котрий є відокремленим від СПА, частина СПА зони - джакузі, місця для відпочинку, ресторан та гриль-зона. Управляюча компанія - Fomich Hotels Group. Введення в експлуатацію кінець 2025 року. За детальною інформацією звертайтесь і ми Вас проконсультуємо більш детально!

Вишні, 300

Пропоную до продажу дуже гарні, світлі та затишні апартаменти в новому, сучаснову готельному комплексі LEMeandre. БУКОВЕЛЬ Площа 45 м2 Поверх 7/7. Апартаменти номер 703 Переуступка. Здача обєкту у 2-му кварталі 2024 року. Ідеальний варіант для інвестиції! Дуже тихе та спокійне місце, БЕЗПЕЧНЕ. На даху знаходиться чудова лаунж-зона, кафе-бар. На 1-му поверсі SPA-комплекс, ресторан, 2 басейни в комплексі. 750 метрів підйомник. Є інші варіанти в цьому Комплексі! Детальніше про девіденти обговоримо по телефону) Телефонуйте/пишіть 380663265732 Viber/Telegram/WhatsApp Агент з нерухомості, Максим)

Урочисте Вишня, 221

Rich Stone - розкішний апарт-готель в самому серці Карпат (Буковель) Код #36481241 Це не лише готель - це інвестиція у Ваше майбутнє з прогнозованим пасивним доходом до 12% щорічно. Пропонуємо Вам унікальну можливість придбати апартаменти в цьому винятковому бутік-готелі, який вже зараз стоїть на рубежі успіху. Його компактні розміри не перешкоджають розташуванню в ньому: • Розкішної SPA-зони з хамамом, сауною, інфрачервоною сауною, масажним кабінетом та басейном; • Сучасного ресторану європейського рівня; • Просторої прибудинкової території з зонами відпочинку; • Апартаментів з ексклюзивним дизайнерським ремонтом, обладнаних усіма необхідними меблями та технікою; • Сучасних архітектурних та фасадних рішень, які забезпечать актуальність готелю на протязі багатьох років. - продумані планування від 27 м2 Також великою перевагою комплексу є те, що він вже збудований, тобто вже сьогодні Ви можете зайти в свій апартамент, а через рік він розпочне свою роботу - Можливе розтермінування з 1 внеском від 30%. Зараз ціни стартують від $2350 за м², проте прогнозується зростання їх вартості до 30% протягом року. Насолоджуйтесь високими прибутками від оренди завдяки успішному управлінню та стабільно високій заповненості номерів. Ми горді представити Вам не просто ще один готель. Rich Stone - це символ розкішного відпочинку в Карпатах, місце, де кожен м2 детально продуманий, де кожен гість відчуває себе особливим. Запрошуємо Вас стати частиною цього успіху. Звертайтеся вже сьогодні та переконайтеся в унікальності цієї пропозиції особисто. Не втрачайте можливості інвестувати у майбутнє з Rich Stone

Карпатська, 12
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Готовий ексклюзивний апартамент від FOMICH з власним SPA, рестораном, конференц залом та захоплюючим краєвидом на гори у серці Поляниці! Код: 36428411 Фіксований гарантований дохід по договору контракту Розташування: Цей розкішний апартамент розташований у престижному районі Буковелю, що забезпечує не лише чарівний вид на Карпати, але й миті розслаблення та задоволення у власному спа-ресторані. Опис: У цьому апартаменті ви зможете насолоджуватися розкішними умовами відпочинку (SPA, Ресторан, Конференц зал.) Вишукана обстановка та найвищий рівень обслуговування FOMICH Group Додаткові переваги: - Прекрасний краєвид на гори та Буковель, який дозволить вам насолоджуватися красою карпатського ландшафту кожного дня. - Приватні краєводи, які забезпечать вам максимальний комфорт і затишок у вашому відпочинку. - Чудове розташування недалеко від всіх основних атракцій Буковелю, таких як лижні траси, ресторани та розважальні заклади. Це унікальна можливість стати власником престижного апартаменту у найпривабливішому гірському курорті України та насолоджуватися найвищим рівнем комфорту та розкоші.

Карпатська, 4

Ласкаво просимо в розкішний світ Карпат, де Ви зможете володіти власним куточком раю! Код #35554293 Котедж знаходиться у вже діючому котеджному містечку EcoBerghaus, це один з найкращих котеджів в комплексі за рахунок того, що знаходиться в першій лінії і має дуже класний краєвид на гору Хомʼяк та загалом на Карпати. Всього 5хв автомобілем до витягу, шикарні краєвиди та топова якість будівництва роблять цей комплекс не тільки ідеальним для власного, комфортного проживання, а також і інвестиційно привабливим за рахунок управляючої компанії, яка буде здавати в оренду Ваш будинок та підтримувати його в гарному стані в час Вашої відсутності. На території комплексу вже є діючий ресторан, а також будується СПА зона. Опис будинку: - Інвестиційний комплекс з швидкою окупністю. - Топова якість будівництва з використанням натуральних та екологічних матеріалів. - Повністю готовий для проживання або здачі в оренду з допомогою власної управляючої компанії. - Дизайнерський ремонт з дуже якісними меблями та технікою. - Шикарні краєвиди на гори. - Відкрита тераса з обідньою зоною та зоною барбекю. - Власна земельна ділянка з документами. - Розвинена інфраструктура з рестораном та СПА комплексом. Площа будинку складає 112м2 + ділянка площею 4сот. Дуже класне та продумане планування, де на першому поверсі розташовані - велика кухнея-студія з виходом на велику терасу з зоною барбекю, технічним приміщенням та санвузлом, на другому поверсі розташовані три житлові кімнати та санвузол. Якщо Ви шукаєте дійсно вигідне, якісне та дохідне житло - телефонуйте щоб отримати деталі.

Прелуки

Продається новозбудований 2-поверховий будинок загальною площею 134 м2 в мальовничому куточку с. Поляниця (з видом на гору Хом’як). Код будинку - #34050411 • 2 поверхи; • новобудова; • індивідуальне опалення (електричне); • панорамні вікна; • тераса; • дизайнерський ремонт. У будинку дворівневе планування, відповідно до якого передбачено2 спальні кімнати з виходом на відкритий балкон та роздільний санвузол на 2-му поверсі; кухня-вітальня, санвузол, паливна на 1 поверсі. Якісна технологія будівництва з керамоблоку, монолітні перекриття та вікна з алюмінієвого металопрофіля. Котедж повністю укомплектований для проживання всіма меблями та технікою. Встановлені всі лічильники та комунікації (вода, електрика, септик). Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Прелуки, 553

Відпочивайте самі, або заробляйте! Однокімнатний апартамент із двоспальним ліжком типу Стандрат із видом на гори в готовому комплексі, який буде миттєво приносити дохід у центральній частині гірськолижного курорту Буковель – Premium Club SPA. Готель Premium Club SPA – це зручність та комфорт у серці Буковелю. Сервіс обслуговування 24/7 зроблять ваш відпочинок у Буковелі незабутнім. Апартамент типу Стандарт із видом на гори знаходиться на 3 поверсі, площею 23.1 м.кв. та включає в себе: wi-fi, цифрове телебачення, холодильник, електрочайник, душову кабіну, фен. На території готелю є SPA, спортивний зал, дитячу кімнату, коворкінг/конференц зал. Максимальне розміщення гостей в номері – 2 + додаткове місце для дитини. Дохідність: 40% прибутку з оренди заробляє готель, 60% - власник апартаменту. Готель Premium Club SPA - це вигідна інвестиція в Буковель, примножуй свої девіденди щоденно!

Вишня, 540

Продається затишний будинок 120м2 у самому серці курортного містечка Буковель! Це ваша унікальна можливість придбати розкішне житло з видом на неповторні гірські вершини та зручним доступом до всіх розважальних та рекреаційних закладів! Окупність 12-14% річних Код: 36213543 - Преміум апарт-готель "Crystal Hills" - 2 спальні, ідеально підходять для великої родини або друзів; - Простора вітальня 52м2, де можна зібратися вечорами на зустрічі; - Повністю обладнана кухня з сучасною технікою та мебеллю; - Дохід 32$ із 1м2 або 3800$ у місяць доходу від будинку 120м2 ♀️ Великий SPA-комплекс площею 1700 м² з відкритим вуличним басейном на гори та внутрішніми басейнами, саунами, спа-процедурними кабінетами та іншими розкішними можливостями для відпочинку та здоровя. Розташування: Центр курорту Буковелю, зручний доступ до гірських витягів та трас для лиж та сноуборду. Ціна: 3400 за 1м2 із можливістю розтермінування на 2 роки За додатковою інформацією, будь ласка, звяжіться з нами. Не пропустіть цю неймовірну можливість мати своє особисте гніздечко в одному з найпрестижніших місць Карпат!

Поляниця, 2

Продається 1-кімнатна квартира (апартаменти) загальною площею 25 м2 в готельному комплексі преміального класу зі своєю розвиненою інфраструктурою недалеко від центру гірськолижного курорту Буковель в с. Поляниця за вул. Вишні. Код квартири - #35847847 • 9 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • з меблями та технікою; • балкон; • дизайнерський ремонт. Дизайнерські апартаменти з ремонтом мають функціональне планування в стилі studio з вбудованою мінікухнею, меблями та технікою. Санвузол з душовою кабіною обладнаний якісною сантехнікою. На території готелю є двоповерховий підземний паркінг на більше ніж 170 місць, ресторан із літньою терасою, 2 поверхи СПА, площею понад 1500 м2 з відкритим басейном, лобі баром, саунами, чанами, масажними та сольовими кімнатами, а також відкрита тераса на даху обєкта, площею 500 м2 з неперевершеним видом на ліс та гори. Забезпечте собі стабільний дохід на рівні 12% річних завдяки вдалому інвестуванню в цей елітний готель. Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб отримати більш детальну інформацію та організувати перегляд, телефонуйте за вказаним номером.

Вишні, 230

Продається видовий апартамент 55 м2 в самому серці Буковеля Таких проектів Ви ще не зустрічали! Функціонал 2 кімнатного, робоча зона кухні та відокремлена спальна зона, а також простора вітальня. Великий балкон-тераса з видом на гори! Код квартири #34679971 Чому варто обрати апартаменти в Crystal Hills Bukovel? Ми знайшли відповідь на це питання! 1. Концептуальність та архітектура комплексу. 2. Розташування в самому Буковелі, неподалік від центру, витягів та всієї інфраструктури курорту, що має велике значення. Адже всі ми знаємо, що локація - це основне правило нерухомості (Location, location, location) 3. Наразі ми пропонуємо найкращу цінову політику в Буковелі, що дозволить нашим інвесторам отримати найкращу ставку капіталізації та приросту ціни за м2. 4. Невелика кількість апартаментів - одна з головних переваг. У нас буде в межах 72 апартаменти. Це забезпечить стабільне круглорічне заповнення комплексу і, відповідно, отримання високих прибутків від здачі в оренду. 5. Власна обслуговуюча компанія з прозорими та чесними правилами співпраці. Кожен власник апартаменту фактично є співвласником комплексу. 6. Завдяки попереднім двом пунктам, а також унікальності Crystal Hills, ми гарантуємо одну з найвищих ставок операційної прибутковості від здачі в оренду та капіталізації в регіоні. 7. Власна інфраструктура у вигляді великого СПА, яке займає цілий поверх, великого зовнішнього та внутрішнього басейнів з чудовими краєвидами, конференц-зали, ресторану, відпочинкових кімнат, кімнат для зберігання лиж та багатьох інших зручностей. 8. Можливість розтермінування на період будівництва комплексу. 9. Дохід разом з капіталізацією досягає 17% річних. 10. Формат і концепція, які завжди будуть актуальними, адже є щось тимчасове, а щось вічне! Заробляйте, відпочивайте та володійте найкращим активом - придбавши нерухомість в Crystal Hills Bukovel. Не упустіть свій шанс на інвестицію у престижний житловий комплекс, який поєднує концептуальність, розташування, високу доходність та якість обслуговування. Ви можете переконатися в цьому, побачивши на власні очі!

Урочище Вишні, 1

Продається 1-кімнатна квартира (апартаменти) загальною площею 21 м2 з видовим балконом та мальовничими краєвидами гір в готельному комплексі Kardamon Resort & SPA зі своєю розвиненою інфраструктурою недалеко від центру гірськолижного курорту Буковель. Код квартири - #35847815 • 8 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • з меблями та технікою; • балкон; • дизайнерський ремонт. Апартаменти з дизайнерським ремонтом мають функціональне планування в стилі studio з вбудованою мінікухнею, зручним розкладним диваном, шафою та телевізором. Власна ванна кімната з душовою кабіною та якісною сантехнікою. На території готелю є двоповерховий підземний паркінг на більше ніж 170 місць, ресторан із літньою терасою, 2 поверхи СПА, площею понад 1500 м2 з відкритим басейном, лобі баром, саунами, чанами, масажними та сольовими кімнатами, а також відкрита тераса на даху обєкта, площею 500 м2 з неперевершеним видом на ліс та гори. Забезпечте собі стабільний дохід на рівні 12% річних завдяки вдалому інвестуванню в цей елітний готель. Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб отримати більш детальну інформацію та організувати перегляд, телефонуйте за вказаним номером.

Урочище Вишні, 230

Екслюзив ТОП Буковель апартаменти центр інвестиція Карпати" Від забудовника Такого досі не було в наших Карпатах. Самий центр Буковеля, преміальний комплекс з апартаментами. Унікальний в кожній деталі. Ідеальна інвестиція з гарантованим прибутком - та чудовий варіант для відпочинку. Є розтермінування. Від забудовника. Центр. Апартаменти. 30м2 і більше. Дизайнерський ремонт та меблі; Є тераси з номерів. Переваги: 1. Преміум клас. Унікальний проект якого не було в Карпатах 2. Центр Буковеля. 3. Близько до підйомника 4. Сучасна архітектура. 5. Підземний багаторівневний паркінг 6. Спа зона, та інші відпочинкові зони. Дитячі кімнати. Сауни, чани. 7. Відкритий басейн з панорамним краєвидом. 8. Апартаменти з видовими терасами. 9. Окремі будиночки. 10. Апартаменти з продуманими плануваннями від 30 м. 11. Апартаменти з ремонтом та меблями під ключ. Дизайнерські рішення. 12. Управлінська компанія з гарантованим доходом . Від 10% річних. 13. Окремі будиночки для великої сімї. 14. Відпочинкові тераси загального користування. 15. Масажні кабінети 16. Апартаменти зі своїми терасами. 17. Найкраща інвестиція, приріст в рік мінімум 30% до ціни. 18. Кімнати для лиж 19. Конференц зали для бізнес зустрічей 20. Ресторан, кафе. Телефонуйте. Код обєкту #33043843

Урочище Вишні, 22

Продаж апартаментів в готелі преміум-класу Kardamon Resort & SPA – інвестиції в топову нерухомість курорту Буковель. Переваги апарт-готелю Kardamon Resort & SPA: - річний дохід 12% - капіталізація 800-1000 $/м² - розвинена готельна інфраструктура: великий SPA-комплекс, басейн на даху, два ресторани, зони для релаксу - зручна локація: 800 метрів до гірсько-лижних витягів та свій шатл готель-витяги - розташування в цікавій місцевості поруч з річкою та яром Kardamon Resort & SPA – ще один проект локального девелопера Екобуд Бергхаус, перевіреного часом: власні землях в курорті, побудоване та вже працююче котеджне містечко Еко Бергхаус, нові проекти на різних стадіях будівництва: Еко Бергхаус СПА, Бергхаус Прелуки, Бергхаус Апартментс. Запишіться на перегляд об’єкту Kardamon Resort & SPA з відвіданням всієї території забудовника. Код: 35850913

Урочище Вишні, 103

Топова нерухомість курорту Буковель наразі відкрита для інвестицій! Продаються апартаменти в готелі преміум-класу Kardamon Resort & SPA. Переваги: - річний дохід 12%, капіталізація 900 $/м² - великий SPA-комплекс, басейн на даху, два ресторани, зони для релаксу, зручна лижня кімната - 800 метрів до гірсько-лижних витягів та готельний шатл до витягів - колоритна місцевість поруч з річкою та яром Kardamon Resort & SPA – ще один проект локального девелопера Екобуд Бергхаус, перевіреного часом: власні землях в курорті, побудоване та вже працююче котеджне містечко Еко Бергхаус, нові проекти на різних стадіях будівництва: Еко Бергхаус СПА, Бергхаус Прелуки, Бергхаус Апартментс. Запишіться на перегляд об’єкту Kardamon Resort & SPA з відвіданням всієї території забудовника. Код: 35856911

урочище Вишні, 103

нвестиція в Карпати. Буковель. Унікальний сучасний комплекс. Дохідність до 12 % річних. Найкраща пропозиція на ринку. Розтермінування при потребі. Капіталізація Ваших м2 за період будівництва. Продається апартамент в сучасному преміальному апарт готелі від відомої компанії. Повністю з дизайнерським ремонтом, всіма меблями та технікою. Є всі зручності. Видовий. Дохід під ключ, від управляючої компанії Комплекс знаходить в гарній локації. Має велике СПА, басейн, джакузі, сауни, соляні кімнати та багато іншого. Ресторан на 1 поверсі та видовий на останньому поверсі. Є конференц зал. Підземний паркінг для авто Розтермінування від забудовника. Перший внесок 30%. Дохідність до 12% річних від оренди без операційних затрат. Власна управляюча компанія. Звертайтесь. Заробляйте та відпочивайте в Карпатах. Значно вигідніше від купівлі квартири в будь якому місті. Без комісійних. Код апартаментів #35346223

Участок Вишні, 11

Ідеальне поєднання ціни, локації,якості та престижу - апарт готель, новий та сучасний з крутою інфраструктурою та дохідністю. Діючий. Продається апартамент 25 м2 з дизайнерським ремонтом, всіма меблями та технікою, СПА зонами, басейном з підігрівом, сауна, ресторан + басейн є в середині та на вулиці. Сучасний ресторан європейського рівня, зони відпочинку, красивий інтерєр та архітектура. Найкраща ціна в регіоні Карпат. Комплекс має також конференц зал, дитячу кімнату, лижні зони, рецепшен, цілодобову охорону та власну парковку. Якісно збудований та реалізований. Вдала інвестиція з дохідністю від оренди та капіталізації, яка показує приріст 20% в рік на збільшенні м2. Ціна квартири - а окупність, привабливість та капіталізація немає рівних в регіоні. Вам дуже сподобається цей проект. Телефонуйте Код квартири #35079363

Яблуниця, 2

Дохідне житло в Карпатах. Буковель. Унікальний преміальний комплекс з крутою інфраструктурою. Дохідність до 12 % річних. Найкраща пропозиція на ринку. Можливе розтермінування. Ріст вартості м2 мінімум на 25% Продається апартамент в сучасному преміальному апарт готелі від відомої компанії. Повністю з дизайнерським ремонтом, всіма меблями та технікою. Є всі зручності. Видовий. Дохід під ключ, від управляючої компанії Комплекс знаходить в гарній локації. Має велике СПА, басейн, джакузі, сауни, соляні кімнати та багато іншого. Ресторан на 1 поверсі та видовий на останньому поверсі. Є конференц зал. Підземний паркінг для авто Розтермінування від забудовника. Перший внесок 30%. Дохідність до 12% річних від оренди без операційних затрат. Власна управляюча компанія. Звертайтесь. Заробляйте та відпочивайте в Карпатах. Значно вигідніше від купівлі квартири в будь якому місті. Без комісійних. Код квартири: 35450609

Участок Вишні, 11

Продається готовий будинок з дизайнерським ремонтом біля Буковелю. Код будинку #35596429 Великі панорамні вікна, з яких відривається мальовничий гірський пейзаж. Обладнаний якісною та дороговартісною технікою та меблями. Простора тераса, 3 спальні, камінний зал та більярдний зал. Індивідуальне опалення. Власне подвіря з басейном Compass Pools розміром 3,8*8,5. Приватизована земельна ділянка площею 10 соток. Власна скважина та біосептик. Відео нагляд, автоматичні ворота. Будинок зведений у 2022 році. Ніхто не проживав. 2 км до Буковелю. Відео огляд по запиту.

урочище Стаїще

Продається 3-поверховий будинок загальною площею 388 м2 виконаний в стилі шале з оригінальною архітектурою і дизайном помешкань, а також земельна ділянка площею 0,75 га в мальовничій локації з чудовими краєвидами на гори Хом‘як та Синяк поруч з курортом Буковель в с. Поляниця. Код будинку - #35573153 • 3 поверхи; • новобудова; • індивідуальне опалення (твердопаливний котел); • тераса; • басейн; • дизайнерський ремонт; • з меблями та технікою. Котедж має 6 спалень з ванними кімнатами, відпочинкову залу з каміном, терасу з диванами, спільну кухню, зону барбекю, кімнату обслуговуючого персоналу та господарські приміщення. На території обладнано відпочинкові зони: басейн з підігрівом, дитячий ігровий майданчик та міні футбольне поле. В окремій будівлі розміщується лазня і чан на дровах. Є власний паркінг. Комплекс забезпечений усіма комунікаціями: свердловиною, власною трансформаторною підстанцією, 60 кВт світла, генератор та біосептик. В котеджі створені комфортні умови проживання і відпочинку. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Поляниця

Продається елітна 1-кімнатна квартира (апартаменти) загальною площею 21,97 м2 з панорамними вікнами з яких відкриваються неймовірні краєвиди Карпатських гір в готельному комплексі Kardamon Resort & SPA в урочищі Вишні курорту Буковель. Код квартири - #35699891 • 10 поверх з 12 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • панорамні вікна; • з меблями та технікою; • дизайнерський ремонт. Апартаменти з якісним дизайнерським ремонтом мають функціональне планування в стилі studio з вбудованою мінікухнею, зручним диваном, двоспальним ліжком, шафою. Власна ванна кімната з душовою кабіною та якісною сантехнікою. Переваги: - правильний інвестиційний потенціал: висока капіталізація 800-1000 $/м² та річний дохід до 12% - сучасна інфраструктура готелю: зона відпочинку та SPA-комплекс з басейном для релаксу, висококласний ресторан; - супер локація: менше кілометра до гірськолижних витягів + шатл до витягів. Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб отримати більш детальну інформацію та організувати перегляд, телефонуйте за вказаним номером.

урочище Вишні, 103

Самий центр Буковеля, преміальний комплекс з апартаментами. Унікальний в кожній деталі. Ідеальна інвестиція з гарантованим прибутком - та чудовий варіант для відпочинку. Код квартири: 35869731 Апартаменти 27 м2. Продумане сучасне планування. Є розтермінування. Від забудовника. Центр. Апартаменти. 27м2 і більше. Дизайнерський ремонт та меблі; Є тераси з номерів. Переваги: 1. Преміум клас. Унікальний проект якого не було в Карпатах 2. Центр Буковеля. 3. Близько до підйомника 4. Сучасна архітектура. 5. Підземний багаторівневий паркінг 6. Спа зона 1700м2 на всього 60 апартаментів, та інші відпочинкові зони. Дитячі кімнати. Сауни, чани. 7. Відкритий басейн з панорамним краєвидом. 8. Апартаменти з видовими терасами. 9. Окремі будиночки. 10. Апартаменти з продуманими плануваннями від 23 м. 11. Апартаменти з ремонтом та меблями під ключ. Дизайнерські рішення. 12. Управлінська компанія з гарантованим доходом . Від 12% річних. 13. Окремі будиночки для великої сімʼї. 14. Відпочинкові тераси загального користування. 15. Масажні кабінети 16. Апартаменти зі своїми терасами. 17. Найкраща інвестиція, приріст в рік мінімум 30% до ціни. 18. Кімнати для лиж 19. Конференц зали для бізнес зустрічей 20. Ресторан, кафе.

Урочище Вишні, 7

Продається 1-кімнатна квартира (апартаменти) загальною площею 27 м2 в готельному комплексі зі своєю розвиненою інфраструктурою поряд з 2 гірськолижним схилом в самому серці курорту Буковель. Код обєкту - #35664761 • 5 поверх з 6 (ліфт); • новобудова; • панорамні вікна; • з меблями та технікою; • дизайнерський ремонт. Апартаменти з якісним та дороговартісним дизайнерським ремонтом мають функціональне планування в стилі studio з вбудованою мінікухнею, зручним диваном, шафою. Власна ванна кімната з душовою кабіною та якісною сантехнікою. В комплектацію входить мікрохвильова піч, холодильник, електрочайник, телевізор с плоским екраном. В готелі є власний ресторан із неймовірною панорамою на курорт. Також є паркінг і функція Ski-in Ski-оut. Дані апартаменти це перш за все інвестиція адже в комплексі успішно працює керуюча компанія, яка забезпечить вам отримання прибутку. Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб отримати більш детальну інформацію та організувати перегляд, телефонуйте за вказаним номером.

Поляниця, 1

Продається 1-кімнатна квартира (апартаменти) загальною площею 25 м2 з краєвидами на багаторічний хвойний ліс в сучасному комплексі WOOD Hotel у чудовому місці для комфортного відпочинку в р-ні курорту Буковель (9-10 хв на авто). Код квартири - #35665765 • 2 поверх з 4; • новобудова; • панорамні вікна; • тераса; • ремонт. Апартаменти мають якісний сучасний ремонт, телевізор із плоским екраном і зручне двоспальне ліжко, комп’ютерний стіл, а також окрему ванну кімнату з душовою кабіною та якісною сантехнікою. Планування апартаментів з ретельно продуманим ергономічним дизайном житлового простору. Є вихід з номера на відкриту літню терасу. Комплекс має власну СПА, зручний паркінг, ресторан зі смачними стравами; басейн на вулиці та багато власної території для комфортного відпочинку. Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб отримати більш детальну інформацію та організувати перегляд, телефонуйте за вказаним номером.

Поляниця, 1

Унікальна пропозиція на ринку Буковеля по співвідношенню ціна-якість! Продається апартамент в сучасному готелі преміум-класу Kardamon Resort & SPA. Панорамне СПА, яке знаходиться на останніх поверхах даного апарт-комплексу зробить Ваш відпочінок просто незабутнім! Має відкриті та закриті басейни, соляні кімнати, масажні кімнати, джакусі, спа, сауни та багато іншого, конференц зали, два ресторана, дитячі кімнати, відкриті тераси з шикарними краєвида на гори! Основні переваги апарт-комплексу Kardamon Resort & SPA: - кожен апартамент має власну терасу; - прогнозована капіталізація 25% - 35%; - річний дохід 12%; - розвинена готельна інфраструктура: великий SPA-комплекс, басейн на даху, два ресторани, зони для релаксу; - зручна локація: 800 метрів до гірсько-лижних витягів та свій шатл готель-витяги; Kardamon Resort & SPA – це унікальний комплекс, який розрозблений в співпраці двох найкращих компаній регіону і базується на багаторічному досвіді як девелопера так і управляючої компанії і увібрав в себе все найкраще. Управляюча компанія Fomich Hotels Group, яка на ринку більше 10-ти років і має в управлінні більше ніж 7 готелів, які успішно працюють і приносять прибуток своїм інвесторам! Девелопер Ecobud Berghouse, який має в своєму активі вже побудоване та працююче котеджне містечко EcoBerghouse, також є нові проекти на різних стадіях будівництва: EcoBerghouse SPA, Berghouse Preluky, Berghouse Apartments. Робіть вибір на користь розуміних інвестицій - записуйтесь на перегляд нашого комплексу Kardamon Resort & SPA! Будемо щиро раді Вас бачити! Код 36168775

урочище Вишні, 20
123...5
1 - 24 из 115 результатов

География, Поляница (Паляница)