Новий будинок з дизайнерським ремонтом, з великою ділянкою - 12 соток. Будинок повністю готовий до життя, знаходиться в с. Погреби, Броварського р-н. Поряд річка, пляж, спортивні майданчики, добрі сусіди. Гарне та тихе місце для життя та відпочинку. Будинок можливо придбати за програмою "Є оселя", також можливий торг. Планування: Одноповерховий будинок – 134 м2. - Велика вітальня з кухнею – 46 м2; - Вихід з вітальні на терасу – 15 м2; - 3 спальні; - 2 санвузли; - Котельня; - Хол. Будинок дуже комфортний та ергономічний за плануванням. Просторі та світлі приміщення. Конструктивні особливості будинка: Готовність будинка – 100%. - технологія будівництва - монолітно-каркасний; - фундамент - монолітно стрічковий; - стіни несучі - газоблок Аерок; - димарі та вентиляція розведені по приміщеннях; - дах - натуральна цементно-піщана черепиця Аляска; - ливнестокова система покрівлі та дренажна система відливу дощової води; - фасад утеплений мінеральною ватою; - декоративне оздоблення фасаду “ Baumit” (Австрія) + оригінальний дизайн; - електроенергія заведена в будинок 16 кВт; - металопластикові вікна Євро 70 двокамерний пакет з енергозберігаючим склом та проти зламаною фурнітурою; - огородження ділянки, паркан+периметровий (автоматичні відкатні ворота); - каналізація - Септик об’ємом 6.5 м3; - глибина свердловини 55м ( труба 125мм+два фільтри та глибинний насос). Комфорт: - 5 км від Києва; - екологічно сприятливе середовище для проживання та відпочинку; - поряд річка, пляж, дитячі та спортивні майданчики; - своя свердловина; - поряд три магазини: Сільпо, Фора, АТБ; - ми надійна компанія «Лайфбуд», будуємо більше 20 років. Показ будинка зробимо в зручний для вас час. Телефонуйте, домовимось про зустріч. З повагою, Олександр.

владелец
Кодацька

Пропоную затищний будинок в с. Погреби, по вул. Завбірська, зовсім новий будинок в Погребах на мальовничій ділянці - 32 сотки з власним ставком, глубиною - 3 м. Будинок одноповерховий 130 кв.м2. Планування: кухня вітальня - 53 кв.м, дві окремі кімнати, 3 санвузли, гардеробна, кабінет, тихнічна кімната, підвальне приміщення + окремостояча будівля. Зроблений новий сучасний ремонт в 2022 р. Три види опалення: парове, газове, камін, який взимку може стати альтернативним видом опалення і обігріти весь будинок. Підігрів підлоги по всій поверхні будинку. Система очистки води. Гараж на два авто. Автоматичні ворота. Генератор. На території є окрема будівля (в якій знаходиться сауна, літній душ, санвузол, майстерня) + теплиця, тандир, зона відпочинка біля ставка, ( водойма повна риби-осетри та стерлядь) садок з плодовими деревами, невеличкий город, але має дуже родючу землею.

завбірська, 19

Продамо будинок. С. Погреби, Троєщина, Десняниський район. Ділянка 8 сотки 135м2 Стрічковий фундамент. По верху фундаменту залита монолітна плита 400мл. Стіни з газоблоку який утеплений пінопластом 100мл. Криша монолітна 200мл плита Утеплювач пінопласт 200мл, по криші, пвх мембрана від якісного виробника, потім залита піщано цементна стяжка. По всьому будинку розведена, тепла підлога. Зроблена стяжка Зроблена Штукатурна. Розведена Електрика Септик з переливом. Скважина У дворі: Бруківка виробник «Мандарин» Вікна в ламінації. Всі документи є. Із плюсів сьогодення: світло ніколи не вимикають. 150.000$ (торг) Без комісії Хто шукає будинок з якісних матеріалів, в Києві? Запрошуємо на перегляд.

возможна продажа по єОселя
Єдності вул.
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продамо будинок. С. Погреби, Троєщина, Десняниський район. Ділянка 16с. Стрічковий фундамент. Стіни з газоблоку який утеплений пінопластом 100мл. Криша монолітна 200мл плита Утеплювач пінопласт 200мл, по криші, пвх мембрана від якісного виробника, потім залита піщано цементна стяжка. Зроблена Штукатурна. Розведена Електрика Септик з переливом. Скважина У дворі: Бруківка виробник «Мандарин» Вікна в ламінації. Всі документи є. Із плюсів сьогодення: світло ніколи не вимикають. Дві великі тераси, одна з них накрита. Є відео огляд Кухня 40м2 з вітражними вікнами 170.000$ (торг) Без комісії Хто шукає будинок з якісних матеріалів, в Києві? Запрошуємо на перегляд.

возможна продажа по єОселя
Майданівська вул.

Найкраща пропозиція будинку в Погребах! Сучасний будинок 2017р. побудови. Площа 270м. Ремонт з якісних матеріалів: ексклюзивні італійські меблі на замовлення та фурнітура , дорога відомих брендів. Дуже функціональне планування , продумане із розрахунку для великої родини. На першому поверсі велика кухня-гостьова для зустрічі гостей, кабінет для роботи, та санвузол. На другому поверсі три дитячі, та хозяйська спальня, два санвузли, щоб всім було комфортно та зручно. Мансардний поверх можна переобладнати в ігрову. Особлива перевага- велика ділянка 17 соток з ландшафтним дизайном і різними насадженнями. Це справжня мрія для дітей та відпочинку у власному будинку. Для зручності прямо з будинку вихід в гараж на дві машини та Хоз.приміщення. Окремо паркувальний майданчик перед будинком. Важлива перевага- асфальтована вулиця з освітленням та сучасною забудовою. Ідеальна інфраструктура поруч:до Києва 10 хв. на авто (до центру Києва – 40 хв.), до р. Десна 10 хв. на авто. В пішохідному доступі: тенісні корти (криті та відкриті), спортивні та дитячі майданчики, озеро, церква, школа, нова пошта та ін. 5 хв. на авто супермаркети Сільпо, Фора, АТБ, ресторани. Дана пропозиція є найкращою за комплексом характеристик в радіусі 10км. Ви можете впевнитися в цьому на перегляді. Чекаємо Вас

Некрасова, 14

Продається будинок 5 кілометрів від Києва, в Броварському районі, в селі Погреби. Будинок 2-х поверховий, з площею 210 м2, з ділянкою 20 соток, 6 окремих кімнат, великий підвал. У будинки заведено електрику, газ, перший поверх тепла підлога, залита. На території ділянки посаджені різновидні дерева. Поряд із будинком знаходиться ліс. Сусіди поряд живуть.

Єдності вул.

Продається 3кімнатна квартира в новому ЖК в селі Погреби в 15хвилинах від Троєщини. Автономне опалення, каналізація, скважина з водою. До Києва кожну годину маршрутка, 30хв до метро Лісова. В 10хвилинах супермаркет Фора. На території дитячий майданчик та велика альтанка з мангалами, поруч ліс. Також є школа, садочок, футбольне поле, відділення банку, Укрпошта, Нова пошта.

возможна продажа по єОселя
Грушевського, 12в

БЕЗ КОМІСІЇ. РОЗГЛЯДАЄМО ПРОГРАММУ єОселя! Продам двосторонню роздільну двокімнатну квартиру в ЖК «Погреби», по вул. Грушевського, 12, с. Погреби, Броварського району. Квартира загальною площею – 60 м2 знаходиться на 2 поверсі 3 поверхового цегляного будинку, стан після забудовників. Квартира з зовнішнім утепленням, дуже тепла за рахунок внутрішнього розташування в будинку, можливе перепланування під своє бажання та на свій смак. Житлова площа – 30 м2 з окремими кімнатами вікнами виходять у двір. Кухня – гостинна – 24,5 м2 з виходом на балкон чекає свого дизайнера – кухаря. ЖК «Погреби» мають закриту територію з дитячим майданчиком, з місцями парковки під авто, своя облаштована зона барбекю-відпочинку, є облаштовані місця для рибалки, хороша інфраструктура, рядом розташовані школа та дитячий садочок, магазини Фора, Сільпо та інші, відділення банку, м’ясний базар. Мальовнича місцевість, поряд гарний ліс і річка, чисте повітря і зоряне небо, відмінна транспортна розв’язка, до Києва 15-20 хвилин транспортом. БЕЗ КОМІСІЇ. Первинні документи! Терміновий продаж! Можливий торг! 50 000$. 0936585344, 0676585344.

возможна продажа по єОселя
Грушевського, 12

Продаж 2 кімнатної квартири с. Погреби Броварський район Київська обл. ЖК Погреби вул Грушевського, 14 68/40/12 цегляний будинок, квартира з мансардою , дві кімнати з чудовим ремонтом, велика кухня обладнана усією необхідною технікою та меблями, бойлер на 100л, посудомийна машина, кондиціонер. Велика мансарда з вбудованими шафами, у підвалі будинка є комора на дві квартири. Облаштована теріторія( місця для відпочинку та дитячій майданчик). Біля будинку декілька парковок для мешканців та гостей. До Києва 5 км. Вартість 75 тис дол. США. Перегляди за домовленістю.

возможна продажа по єОселя
Грушевського, 14

Київська, Броварський, Погреби, Висока, 2 поверх., площа: 160,0 кв.м, 5 кімн., ділянка 7,0 сот; продається новий будинок розташований поблизу набережної р.Десна, дворівневий, виконано якісний ремонт, повністю мебльований; електрика - 3 фази, свердловина, 4 вигрібні ями з переливом, своє опалення - двоконтурний електрокотел, високий фундамент 1.5м, стіни - газоблок утеплений мінватою, дах - метелочерепиця, ділянка 7 соток, теплиця, гараж із оглядовою ямою, 100 м. річка Десна, приємні сусіди, жилий масив, будували для себе не на продаж

Висока

готова квартира в новому комплексі ЖК Riverside. Надійний забудовник Comfort Life відомий зданими більше 60 зданими в експлуатацію будинками по Києві і області. ЖК Riverside це новий подих в заміську забудову. Комплекс з 12 будинків бізнес класу , біля каналу та озер . Променади , фонтан , кафе , тенісна академія , велодоріжки , скейт парк , футбольна академія , стадіон - це лише частина переваг Riverside. Пропозиція в 1му будинку , вже введений в експлуатацію . однокімнатна квартира з готовим ремонтом . Завезіть меблі та техніку і насолоджуйтесь проживанням в тиші і злагоді. 35м , окрема спальня та окрема кухня. невисокий поверх . Якщо ви шукаєте недорогу однокімнатну квартиру по програмі Єоселя , то ми чекаємо на вас. Записуйтесь на перегляд. Для наших клієнтів особливі умови.

возможна продажа по єОселя
Кутузова, 1

Готова квартира в новому комплексі ЖК Riverside. Надійний забудовник Comfort Life відомий зданими більше 60 зданими в експлуатацію будинками по Києві і області. ЖК Riverside це новий подих в заміську забудову. Комплекс з 12 будинків бізнес класу , біля каналу та озер . Променади , фонтан , кафе , тенісна академія , велодоріжки , скейт парк , футбольна академія , стадіон - це лише частина переваг Riverside. Пропозиція в 1му будинку , вже введений в експлуатацію . Розкішний пентхаус , 4 кімнати , тераса 30м. Для проживання і відпочинку великої сімʼї Якщо ви шукаєте недорогу однокімнатну квартиру по програмі Єоселя , то ми чекаємо на вас. Записуйтесь на перегляд. Для наших клієнтів особливі умови.

возможна продажа по єОселя
Куиузова, 1

Готова квартира в новому комплексі ЖК Riverside. Надійний забудовник Comfort Life відомий зданими більше 60 зданими в експлуатацію будинками по Києві і області. ЖК Riverside це новий подих в заміську забудову. Комплекс з 12 будинків бізнес класу , біля каналу та озер . Променади , фонтан , кафе , тенісна академія , велодоріжки , скейт парк , футбольна академія , стадіон - це лише частина переваг Riverside. Пропозиція в 1му будинку , вже введений в експлуатацію . Однокімнатна квартира , яка легко перетворюється в двокімнатну . Планування дозволить зробити як невелику квартиру з двома окремими кімнатами + кухня , так і євродвушку , зі спальнею та кузнею вітальнею . Чистове оздоблення , вже підготовлене для вашого ремонту. Підходить під державні програми (оселя, відновлення) Для наших клієнтів особливі умови

возможна продажа по єОселя
Кутузова, 1

Продам 2 кім квартиру, ЖК Riverside, вул. Горького 3, Погреби Будинок №1 зданий! ЖК Бізнес класу! Площа квартири 60,19 м.кв, Знаходиться квартира на 4 поверсі з ліфтом Schindler.. Чудовий вид з вікон на зону відпочинку.! - Територія ЖК охороняється. Висота стелі до 3 м. - Ремонт розпочали: стіни готові під покраску або поклейку шпалер, підлога рівна ( лазерна стяжка), в квартирі змінено планування ( є новий план), при необхідності, можна все повернути назад. По тех плану забудовника: 2 кімнати, кухня, хол, два санвузли. На сьогодні планування таке: кухня, хол, санвузол біля входу, велика спальня 41 м2 зі власним гардеробом та санвузлом. - Опалення: в квартирі встановлено газовий котел Bosch - індивідуальне опалення та гаряча вода. - Комунікації ЖК, підключено до Києва. - Біля будинку є гостьовий паркінг, з можливістю покупки парко місця! Також у продажі є комори! Поруч житлового комплексу проходить канал, а також є озеро для Вашого відпочинку, парк, також на території комплексу передбачені : дитячі та спортивні майданчики. - На перших поверхах будуть розташовані торговельні приміщення для магазинів, аптек, кафе, ресторанів, салонів краси та відділення пошти. Купити продукти можна буде не тільки на території комплексу Riverside, але й на ринку або у селищі Погреби, до якого на авто 3 хвилини. Дорога до супермаркетів великих торгових мереж займе 5-10 хвилин на авто: найближчі «Варус», «Сільпо», «АТБ», «Фора» та «ЕКО-Маркет». В селі є також школа та дитячий садок. Додатково для дітей шкільного віку поблизу навчальні заклади Києва: до школи №320 — 10 хвилин на авто, до шкіл №301, №300, №311 — 11 хвилин на авто, а до школи №308 та гімназії №283 — 12 хвилин.

Горького, 3

Пропонуємо на продаж від власника чудовий дуплекс в селі Погреби (4 км. від Києва), загальною площею 120 кв.м., ділянка 5,5 соток. Світлий, затишний будинок з дуже вдалим функціональним плануванням простору – 5 кімнат в т.ч. велика вітальня, а також багато місця для зберігання. На першому поверсі знаходяться тамбур, повноцінний санвузол з душовою кабіною, котельня, містка комора, кабінет, велика вітальня-кухня з виходом на веранду площею 23 кв.м. На другому поверсі - 3 спальні і великий санвузол з ванною. Також є вихід на горище для зберігання речей. Будинок утеплений, на першому поверсі та у ванній 2 поверху є тепла водяна підлога. На території довкола будинку є басейн 7 метрів, крите паркування на 2 авто з антресоллю, свердловина, плодові дерева та багато троянд різних сортів. Будинок знаходиться в кінці невеликої проїзної вулиці, тож тут тихо і не ганяють машини. Всі меблі та техніка пропонується разом з будинком. Є все для комфортного життя за будь-яких обставин: - Двозонний лічильник електрики день-ніч - Фільтр для води до будинку 3 ступені - Сигналізація Аякс - Оптоволоконний інтернет + запасний Старлінк (стаціонарний, аккаунт не вимкнено) - Бойлер для гарячої води - Дизельний генератор на 6 кВт (вистачає на весь будинок) з можливістю автозапуску - Безперебійник - Домашній кінотеатр з Андроїд ТБ - Твердопаливний котел Stropuva (підтримує температуру 2-3 діб на 1 завантаженні) + запас брикетів на наступну зиму - Електричний котел (програмований як завгодно або керований з телефону) - Басейн 7*3,5 з підсвіткою - Розсувні ворота - Автоматичний полив на ділянці - Залишаються також електричні газонокосарки для догляду за ділянкою Таким чином з точки зору автономності у нас мінімальна залежність від мереж плюс будинок, на щастя, на "щасливому трансформаторі" - відключення електрики тільки аварійне або через обслуговування мереж. Вся техніка та обладнання обслуговується та працює справно, багато пристроїв керуються з телефону. Є всі меблі та є безліч місць для зберігання речей. Будинок знаходиться в 4 км від Києва - тобто практично у місті за відстанню, але з зовсім іншим комфортом для життя. Навколо вся інфраструктура – магазини, ресторани, новий тенісний та футбольний клуби, НП, школа, багато іншого. Поруч дуже красиві та мальовничі місця – озера, Десна, лук, ліс, де можна гуляти чи кататися на велосипеді. Село входить до Зазимської ОТГ, яка активно розвивається. Ми продаємо будинок у звязку з планами виїжджати, тому в запропоновану ціну входить практично все, що Ви бачите на фото (включаючи навіть посуд) - варіант, якому ми віддаємо перевагу. Тим не менш, ми можемо обговорити з Вами і ціну, і те, що ми залежно від її корекції заберемо з собою. Будемо раді розповісти та показати Вам більше. П.С. Шановні агенти, ми цінуємо ваш та свій час. Фотографувати, рекламувати, просувати вміємо, ексклюзив не цікавий. Чекаємо на перегляд з вашими клієнтами.

владелец
возможна продажа по єОселя
Незалежності

таунхаус в 3-х км від Києва Без комісії для покупця Будинок з червоної цегли, дуже теплий 2-поверховий з балконом Власна ділянка 2 сотки Є місце для парковки 2-х авто Всі комунікації заведені Зданий в експлуатацію, можна починати ремонт Без комісії Вся інфраструктура поруч Можливий продаж по програмі єОселя телефонуйте щодо перегляду

возможна продажа по єОселя
Малишка, 5

Цей будинок неймовірно теплий і затишний. Його розташування забезпечує зручний доступ до столиці . Лише пʼять хвилин на авто і ви вже в Києві . Це двоповерховий будинок в селі Погреби Броварського району 2010року побудови загальною площею 260 м квадратних . Житлова площа 78м2 В будинку на першому поверсі вітальня, санвузол, велика зала кухня - столова ,та гостьова кімната . Другий поверх три спальні та санвузол . Кутова ділянка 24 сотки ,фасад 75 м . На ділянці побудований дерев’яний зруб 74м2, більярд ,сауна ,камін. Мангальна зона та молодий сад забезпечує гарний відпочинок в колі сім’ї та друзів . В будинок заведено 380 кіловат ,три фази . Підігрів підлоги в санвузлах . Газове опалення ,бойлер накопичувач . Система очищення води ,скважина 60м Пожежно охорона сигналізація ,авто ворота.Гараж. Будинок побудований з газоблоку ,,Аеросʼʼ. Зовнішнє оздоблення цегла ,,Літос ʼʼ6см, дах німецький катепал . Утеплювач Roskwall плюс стеродур . Цей родинний будинок із хорошою аурою і чудовими спогадами та позитивними емоціями ,які точно передадуться новому власнику. 380000у.о. Без комісії

Гончара

Продаж 4 кімнатної квартири з власною терасою Введенний в експлуатацію, можна заходити на ремонт. Квартира 119 м2, 4 кімнати (2-і з видом на річковий канал), велика вітальня, яка підкупає з першого погляду, два санвузла, гардеробна , коридор Дитячий майданчик, парк. Наземна парковка Цілодобова охорона комплексу. ЖК Riverside знаходиться в с. Погреби, всього 2 км від Києва Заміський комплекс «Ріверсайд» - це міні мікрорайон ближнього передмістя столиці, який відповідає сучасним тенденціям житлового будівництва. Поряд з ЖК є Сільпо, Фора, АТБ, Jysk, фітнес клуб - все, що потрібно для комфортного життя. Ексклюзивні умови для наших покупців Запрошую на перегляд за попередньою домовленістю

возможна продажа по єОселя
Кутузова, 1

Пропонується у продаж 1-кімнатна квартира з ремонтом у ЖК Riverside Велика кімната, окрема кухня укомплектована меблями, суміжний санвузол, Є варіант без ремонту. У проекті ЖК планується 12 будинків комфорт та бізнес класу висотою 4-7 поверхів. На цей час побудовано 2 будинки, один вже введений у експлуатацію, другий - наприкінці 2024 року. Будинки газифіковані, у кожній квартирі встановлено забудовником газовий котел Bosch. Висота стелі 3 метри. Всі комунікації у ЖК - міські. Поряд з ЖК є Сільпо, Фора, АТБ, Jysk, фітнес клуб - все, що потрібно для комфортного життя. Є варіанти 2-х, та 4-х кімнатних квартир Продаж квартири за програмою єОселя ЕКСКЛЮЗИВНІ УМОВИ ДЛЯ НАШИХ ПОКУПЦІВ!!! Запрошую на перегляд за попередньою домовленістю.

возможна продажа по єОселя
Кутузова, 1

Пропонується у продаж 1-кімнатна квартира у ЖК Riverside Загальна площа 34,7м2, кімната 15,6 м2 кухня 11,9 м2 санвузол 3,7м2 коридор 3,5 м2 Пропозиція в 1му будинку , вже введений в експлуатацію У проекті ЖК планується 12 будинків комфорт та бізнес класу висотою 4-7 поверхів. На цей час побудовано 2 будинки, один вже введений у експлуатацію, другий - наприкінці 2024 року. Будинки газифіковані, у кожній квартирі встановлено забудовником газовий котел Bosch. Висота стелі 3 метри. Всі комунікації у ЖК - міські. Поряд з ЖК є Сільпо, Фора, АТБ, Jysk, фітнес клуб - все, що потрібно для комфортного життя. Є варіанти 2-х, та 4-х кімнатних квартир Продаж квартири за програмою єОселя ЕКСКЛЮЗИВНІ УМОВИ ДЛЯ НАШИХ ПОКУПЦІВ!!! Запрошую на перегляд за попередньою домовленістю.

возможна продажа по єОселя
Кутузова, 1

Пропонується у продаж 2-кімнатна квартира у ЖК Riverside Загальна площа 71,5м2, 2 кімнати, коридор, санвузол, вбиральня, велика кухня. У проекті ЖК планується 12 будинків комфорт та бізнес класу висотою 4-7 поверхів. На цей час побудовано 2 будинки, один вже введений у експлуатацію, другий - наприкінці 2024 року. Будинки газифіковані, у кожній квартирі встановлено забудовником газовий котел Bosch. Висота стелі 3 метри. Всі комунікації у ЖК - міські. Поряд з ЖК є Сільпо, Фора, АТБ, Jysk, фітнес клуб - все, що потрібно для комфортного життя. Є варіанти 2-х, та 4-х кімнатних квартир Продаж квартири за програмою єОселя ЕКСКЛЮЗИВНІ УМОВИ ДЛЯ НАШИХ ПОКУПЦІВ!!! Запрошую на перегляд за попередньою домовленістю.

возможна продажа по єОселя
Кутузова, 1

Продається двох поверховий приватний будинок у с. Погреби Київської обл. Броварський район. Загальною площею 85 м²,на 5 сотках землі приватизованій, цільове призначення ділянки - під забудову будь яких споруд. В центрі села, від магазину "Фора" 800 м. Тиха вулиця, Незаледності 35 б. до м. Київ 3 км. Будинок з газоблоку,криша метало-черепиця,перегородки газоблок,фундамент стрічковий зверху плита монолітна. Тепла підлога. По будинку розводка по каналізації готова.Район новобудов,поруч чисті водойми,зелена зона відпочинку. Ми господарі,не агенство не рієлтор.

владелец
Продаєм будинок під Києвом с.Погреби

Продаж 4-кімнатної квартири з терасою, ЖК Riverside, вул. Горького 3, Погреби Без комісії! Будинок зданий! Заміський комплекс Бізнес класу!  Площа квартири 112 м.кв, у квартирі висока стеля 3.3 м, є можливість переплануваня, знаходиться на 5 поверсі з 7.Чудовий вид з вікон! Територія ЖК охороняється.  Ремонт чистовий від будівельників, з лазерною стяжкою і штукатуркою. Планування кімнат: велика кухня-вітальння 26,4 кв.м. з виходом на терасу 26,6 кв.м , 4 спальних окремих кімнати, одна з яких 21 кв.м, інші по 10 кв.м, два сан.вузли. Біля будинку є гостьовий паркінг, з можливістю покупки парко місця! Також у продажі є комори!  Поруч житлового комплексу проходить канал, а також є озеро для Вашого відпочинку, парк, також на території комплексу передбачені : дитячі та спортивні майданчики.  На перших поверхах будуть розташовані торговельні приміщення для магазинів, аптек, кафе, ресторанів, салонів краси та відділення пошти. Купити продукти можна буде не тільки на території комплексу Riverside, але й на ринку або у селищі Погреби, до якого на авто 3 хвилини. Дорога до супермаркетів великих торгових мереж займе 5-10 хвилин на авто: найближчі «Варус», «Сільпо», «АТБ», «Фора» та «ЕКО-Маркет». Для дітей шкільного віку поблизу навчальні заклади Києва: до школи №320 — 10 хвилин на авто, до шкіл №301, №300, №311 — 11 хвилин на авто, а до школи №308 та гімназії №283 — 12 хвилин. Є декілька варіантів на різних поверхах з ремонтом і без! Дзвоніть, домовимося на перегляд!

Продаж 4-к. квартири з терасою, ЖК Riverside, вул. Горького 3, Погреби

Продаж евродвушки, ЖК Riverside, вул. Горького 3, Погреби Без комісії! Будинок зданий! Заміський комплекс Бізнес класу!  Площа квартири 53 м.кв, є можливість перепланувати у повноцінну 2-кім квартиру, знаходиться на 5 поверсі з 7.Чудовий вид з вікон! Територія ЖК охороняється. Ремонт чистовий від будівельників, з лазерною стяжкою і штукатуркою. Планування кімнат: велика спальна кімната 24 кв.м з можливістю зонування, кухня 13 м.кв, сан вузоли 3,98 м.кв і 2,24., коридор 10,28 м.кв. Біля будинку є гостьовий паркінг, з можливістю покупки парко місця! Також у продажі є комори!  Поруч житлового комплексу проходить канал, а також є озеро для Вашого відпочинку, парк, також на території комплексу передбачені : дитячі та спортивні майданчики.  На перших поверхах будуть розташовані торговельні приміщення для магазинів, аптек, кафе, ресторанів, салонів краси та відділення пошти. Купити продукти можна буде не тільки на території комплексу Riverside, але й на ринку або у селищі Погреби, до якого на авто 3 хвилини. Дорога до супермаркетів великих торгових мереж займе 5-10 хвилин на авто: найближчі «Варус», «Сільпо», «АТБ», «Фора» та «ЕКО-Маркет». Для дітей шкільного віку поблизу навчальні заклади Києва: до школи №320 — 10 хвилин на авто, до шкіл №301, №300, №311 — 11 хвилин на авто, а до школи №308 та гімназії №283 — 12 хвилин. Є декілька варіантів на різних поверхах з ремонтом і без! Дзвоніть, домовимося на перегляд!

Продаж евродвушки, ЖК Riverside, вул. Горького 3, Погреби
1 - 24 из 52 результатов

География, Погребы