Продаж 2-поверхового будинку, Honey Hills, Нові Безрадичі, Обухівський. Продажа 2-этажного дома, Honey Hills, Новые Безрадичи, Обуховский. Відсутність пробок на вїзді до міста у будь-який час дня та ночі. Будинок у котеджному містечку. 5 хв. на автомобілі і на вибір близько 10 ресторанів ("Партизан", "Три Мушкетери" і т.д.) Канал вздовж ділянки котеджного містечка Велике озеро недалеко від будинку (менше 1 км) Зовнішнє оздоблення: дизайнерський натуральний камінь золотий сланець Архітектурний стиль Вікторіанський Паркет "Мербау", тільки екологічно чисті матеріали (дерево, натуральний камінь) Повітряне опалення: кондиціювання "Carrier" із тепловим насосом. Енерго-зберігаючий будинок. Встановлено станцію на 30 кВт Сонячних панелей, Система вентиляції та рекуперації повітря. Камін Біологічна система очищення стоків Штучне озеро на ділянці Кругла Джакузі 1, 5 метри. Зручне розташування кімнат у будинку. Перший поверх зустрічає хол, простора зона кухні-їдальні, що переходить у велику вітальню з діючим каміном, а також з виходом на внутрішню криту терасу. На другому поверсі дві окремі дитячі спальні, кабінет та майстер-спальня. Гараж на два авто, з автоматичними воротами також розташований у будинку. Основні характеристики: Адреса: Нові Безрадичі, Київська область Тип Нерухомості: Котедж Площа будинку: 245 кв. м Площа ділянки: 8, 5 соток Кількість поверхів: 2 Стан: Високий стандарт оздоблення Особливості Будинку: Просторий вітальний зал з панорамним вікном. Сучасна кухня з усією необхідною технікою. Затишні спальні із власними санвузлами. Кабінет для роботи на віддаленій роботі. Великий гараж на 2 автомобілі та технічні приміщення. Котеджне Містечко "Honey Hills" в Нових Безрадичах - це ексклюзивна резиденція, яка пропонує розкішне життя в природному середовищі. Ось деякі переваги цього унікального котеджного комплексу: Переваги "Honey Hills": Ексклюзивне закрите котеджне містечко. Охорона та системи безпеки 24/7. Ландшафтний дизайн та зона відпочинку. #78073

Нові Безрадичі

Продається чудовий будинок 375 кв.м, три поверхи, 7 кімнат. Перший поверх велика вітальня, кухня та обідня зона, гардероб, гостьова ванна кімната, пральня та підсобне приміщення. Другий поверх три спальні (господарська та дві гостьові). Господарська має вихід на велику терасу, окрему ванну кімнату з джакузі та гардероб. Також є додаткова ванна кімната для інших двох спален. Третій поверх ігрова зона , більярд ,кабінет та бібліотека. Будинок повністю мебльований та оснащений побутовою технікою. Ремонт виконаний у стилі колоніальної класики. Комбіноване опалення, потужний газовий котел. Як альтернативне опалення є електричний котел. Система опалення регулюється за допомогою компьютера. На території подвіря також є гостьовий будиночок та сауна, літня кухня, зона барбекю. У дворі є бассейн(2.90-7.50) На території виконано ландшафтний дизайн, встановлена система автополиву. Свердловина 47 м. Гараж з входом до будинку, крім гаража є місце для паркування двох авто. Тип стін цегла, покрівля бітумна черепиця. У піший доступності є ліс та озеро. Також є церква та невеликий магазин. Закрита територія та постійна охорона. За 10 хв на авто ви дістанетесь великого ТЦ Мегамаркет, дитячий садочок "Світлиця", приватна початкова школа, фитнес - клуб Дельтаплан. Аутлет містечко " Мануфактура". За потреби є додаткові фото подвіря та будинка (сауни, гостьового будиночка ,та барбекю зони) Швидкий продаж, документи готові. Запрошуємо на перегляд ! Торг можливий.

Квіткова

До вашої уваги пропонується дуже красивий і затишний новий будинок-дуплекс у Нових Безрадичах ,кооператив Енергетик. 6 соток землі. Будинок робили для себе по архітектурному дизайн проекту.Ремонт у сучасному стилі, використовувались дорогі матеріли. Італійські меблі, сантехніка Villeroy & boch і Hansgrohe. Меблі на 1-му поверсі MERX -кухня, шафи, комоди. Камін. Диван в гостинній Blanshe. 1-й поверх гостинна кімната, кухня, санвузол, котельня, комора.2-й поверх-великий холл з диваном, 2 кімнати. санвузол , гардероб. На території ландшафтний дизайн. Зона барбекю. У будинку газовий і 2-х контурний електрокотел. Плита газова. На 1-му поверсі водяний підігрів підлоги. У дворі автополив, є грядки для посадки смаколиків. Ремонт робил виключно для себе! Будинок цегляний.Дах бітумна черепиця. Скважина 20 метрів. Запрошуємо Вас на перегляд у зручний для вас час.

лісна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Київська, Обухівський, Нові Безрадичі, 2 поверх., площа: 230,0 кв.м, 4 кімн., ділянка 30,0 сот; Будинок в закритом містечку серед лісу. Цілодобова охорона, пропускна ситема. Відеоспостереження. Повна комплектація меблями та технікою. Вбудована кухня з технікою Miele преміум класу (варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина). Три окремі спальні. Дві гардеробні кімнати. Три санвузли. Дві ванни, дві душові. Сантехніка преміум класу. Індивідуальне опалення. Тепла підлога. Система кондиціонування. Пральна та сушильна машина Miele. Власний басейн біля будинку.

Підгірна

Пропонується на продаж сучасний будинок, в Нових Безрадичах. Площа 500 кв.м., ділянка 20 соток, з басейном, ставочком з рибами, фонтаном і лотосами, сауною, зоною барбекю, дитячим майданчиком і ландшафтним дизайном. Будинок побудовано за сучасним проектом з дотриманням європейських стандартів і норм. Будинок трьохповерховий, складається з великої вітальні, кухні з обідньою зоною, 4 спальні, 2 санвузли, більярдна, тераса, веранда, спортзал, сауна, підвал, гараж та ін. Підключено 3 фази електрики. Встановлено 2 котли: двоконтурний газовий Ferroli 45 кВт і твердопаливний Ferroli 30 кВт, який може працювати на будь-якому виді палива. Газова колонка. Підключено стабілізатор напруги, інвертор Infinity, з чотирма акумуляторами, який, при відсутності електропостачання, може працювати, безперебійно, 24 години; дизельний генератор Madek, який підключається в автоматичному режимі. Власна свердловина і система очистки води. Тепла підлога, там де кахель. 5 кондиціонерів СН та Samsung, частина з яких інверторні. Декілька телевізорів, в тому числі 2 з діагоналлю 65 дюймів. Система охорони Ajax з відео наглядом, в тому числі 18 камер в будинку і на території. Освітлення території з датчиками руху. 2 каміни: на дровах і електричний. Інтернет зі швидкістю 1 Гб. Капітальний ремонт у класичному стилі з використанням якісних натуральних матеріалів: натурального каменю та різних порід дерева. Дизайнерські меблі та елементи декору, багаторівневе освітлення, в тому числі люстри з муранського скла. Нова кухня з вбудованою побутовою технікою, в тому числі посудомийна машина, двох дверний холодильник Samsung side-by-side, морозильна камера, кухонний комбайн, електрогриль та ін. Багато кухонної побутової техніки та техніки для догляду за будинком та садом, в тому числі 2 пилососи, мийка Karcher, 2 газонокосарки та снігоприбиральна машина. Будинок повністю готовий для комфортного проживання. Поряд ліс та озеро. Хороша транспортна розв’язка. До Києва 20 хвилин на авто.

можливий продаж по єОселя
Підгірна

Будинок 375 кв.м, три поверхи, 7 кімнат. Перший поверх велика вітальня, кухня та обідня зона, гардероб, гостьова ванна кімната. Другий поверх три спальні (хозяйська та дві гостьові). Хозяйська має окрему ванну кімнату с джакузі. гардероб. Також є додаткова ванна кімната для інших спален. Третій поверх ігрова зона ,кабінет та бібліотека.. Будинок повністю мебльований, оснащений побутовою технікою. Комбіноване опалення, потужний газовий котел. Як альтернативне опалення є електричний котел. Система опалення регулюється за допомогою компьютера. На територіі подвіря також є гостьовий будиночок та сауна, літня кухня, зона барбекю.. У дворі є бассейн(2.90-7.50) На території виконано ландшафтний дизайн, встановлена система автополиву. Свердловина 47 м. Гараж з входом до будинку, крім гаража є місце для паркування двох авто. Торг можливий.

Квіткова

Продаж унікального, сучасного деревʼяного каркасного будинку в стилі шале в Нових Безрадичах, Обухівська траса. Відстань від центру Києва 40 км. Велика ділянка 42 соток. ( є можливість будувати також) . На ділянці дуже гарний будинок повністю облаштований для життя. Цей будинок варто побачити на власні очі! Будинок укомплектований всім необхідним. Уся необхідна техніка провідних компаній. Два поверхи. На другому дві спальні та сан вузол. На першому поверсі камінний зал малий, кухня-їдальня, сан вузол та спальня, великий камінний зал з великим каміном з чудовим виглядом на сад. Все виконано з найтоншим смаком. Велика відкрита тераса, підлога з палубної дошки, чудово освітлена. Барбекю зони. Ще на території збудовано гостьовий будинок-кімната з власним санвузлом та кухнею, з окремим входом. Гараж на два авто. Розсувні ворота (все автоматизовано). Красива доглянута територія. Поруч ліс та озеро (1 км). Опалення, гаряча вода працюють від газового котла. Генератор. В зимовий період в будинку дуже тепло. 350 м2 загальна площа Будинок-280 м2 + літкух/гараж -70 м2) + тераса 60 м2. Ціна 500000 лол. Телефонуйте! Покажемо в любий зручний для вас час!

Підгірна

Нові Безрадичі. Просторий та затишний двоповерховий будинок 134 кв.м. на 6 сотках в закритому котеджному містечку СТ "Енергетик", де пропозиції зявляються вкрай рідко! До Вашої уваги пропонується будинок в стилі альпійського шале повністю готовий до проживання: новому власнику достатньо перевезти власні речі! Будинок будувався для себе з використанням високоякісних матеріалів. Сучасний ремонт та меблі, вся техніка від Whirlpool, багато різного освітлення, затишна камінна зона. Зручне планування: 1 поверх-простора кухня-вітальня з виходом на терасу, гостьова кімната та гостьовий санвузол, топочна, підсобне приміщення; 2 поверх- 3 кімнати: дві спальні, одна з виходом на терасу другого поверху і власною гардеробною кімнатою, дитяча кімната та санвузол. Чудова велика тераса першого поверху з обідньою зоною та зоною відпочинку (24 кв.м.), та простора видова тераса на другому поверсі будинку з гарними краєвидами (24 кв.м.)- додатково в подарунок до загальної площі будинку! Доглянута ділянка 6 соток з озелененням та садом з плодових, декоративних та екзотичних дерев. Гарне розміщення будинку на ділянці дозволило розташувати на ній також мангальну зону з бесідкою, прибудоване господарське приміщення, а також навіс над зоною паркування двох автомобілів, при цьому залишивши відчуття вільного простору. Матеріали побудови: газоблок, дерево, утеплювач мінвата 100 Опалення індивідуальне: електрокотел, а також камін на дровах. Вода: свердловина Каналізація: септик Електрика: 25 кВт Ворота автоматичні. Дорога асфальтована до будинку! Газ - поряд по вулиці. Поруч 2 озера з облаштованими пляжами, ліс. Прямий вихід до озера для жителів містечка, закрита територія, охорона. Всього 20 хвилин до міста по незавантаженій трасі з повністю відсутніми заторами і мальовничими краєвидами. Гарна інфраструктура, все, що потрібно, поряд. Право власності на будинок і землю. Один власник. Прописаних немає. Перегляди в зручний для Вас час. 185000 у.о. Без комісії для покупця

Підгірна, 18

БЕЗ КОМІСІЇї!!! Пропонується до продажу маєток в котеджному містечку на березі озера в с.Нові Безрадичі, Обухівського р-ну. Раціонально продуманий комплекс з двостороннім плануванням розташований на 44 сотках землі. Стильний ландшафтний дизайн та берег озера створює затишну атмосферу для щасливого проживання родини. 1. Господарський будинок 440м2: має три окремі спальні (кожна зі своєю гардеробною та санвузлом), простора зала з вбудованою кухнею - острів, кабінет для паління, який оснащений окремою витяжною системою, зона відпочинку, гостьовий санвузол та велика окрема кухня з професійним обладнанням. В будинку передбачено окремий вхід для персоналу, де в блоку розташована кімната, кухня, гардеробна та санвузол. Простора котельня, яка обслуговує весь комплекс. Гараж на два авто. Хоз блок (приміщення для інвентарю). Особливість будинку - вихід як зі спалень, так і з гостьової зони на простору терасу 43м2, з неймовірним видом на озеро та ганок з лазнею. 2. Лазня окремим будинком 70.73м2: банна зона (купель, три окремі парильні), гостьова кімната, санвузол, своя котельня та тераса 40.14м2 з прямим виходом на озеро. 3. Гостьовий будинок: простора вітальня, кухня, гардеробна, дві окремі спальні зі своїми санвузлами. Домовласництво виконано з клеєного бруса (ялина), розмір 300*260мм; баня розмір бруса (200*260мм), з 5-го ступеня вогнестійкості. Вікна та двері фірми REYNAERS. Система будинку управляється через додаток у мобільному. Вартість 1.79млн USD.

Підгірна, 3

Без комісіі. Ціна 123 000$. *Село Романків. Росинка. *Повноцінний будинок введений в експлуатацію. * Ділянка 5 сотих. * Загальна площа будинку 101 м2. * Газ. Двоконтурний котел. * Свердловина. Насосна станція. * Септік. * Будинок повністю облаштований меблями та технікой (кондиціонери, вбудовані меблі, якісна дервʼяна столярка, бойлер). * На території кооперативу два великих озера з пляжами. * Закрита теріторія з охороною *магазин на теріторії, доступ з брелка, або додатка в телефоні. *Метро видубичі 20 хвилин майже без світлофорів по ідеальній дорозі.

можливий продаж по єОселя
Друга

Продаж будинку з власним виходом до води, на р. Стугна, облаштовано власний причал. Закрите КМ Azimut Diamond Club клубного типу, у престижному районі Київський обл. - Нові Безрадичі. Підходить для всіх, хто цінить свободу, безпеку, затишок та високий рівень сервісу. КМ займає 25 Га території, біля заповідної зони. Воно розташоване у 18 км від межи міста, до Ново-Обухівської траси 1,2 км, до центра Києва 32 км. З ранку, та ввечері до Києва 15 хвилин. Azimut Diamond Club – це сучасна екосистема, націлена на організацію комфортного жилого простору. Будинок з ремонтом, меблями та технікою. Обладнаний всім необхідним обладнанням та комунікаціями (інвертована система опалення, твердопаливний котел, генератор, теплі поли, охоронна сигналізація, свердловина, система очищення води, автополив газону). Загальна площа будинку 228 кв.м., житлова площа 125 кв.м. В основному будинку на площі 178 кв.м. плануванням передбачено: простора вітальня, з великими вікнами, кухня, відкрита веранда, 2 спальні, гардеробна, кабінет і 2 с/вузли. Другий будинок площею 41 кв.м. (без урахування веранди) складається з двох кімнат, 2 с/вузлів, веранди та котельні. Площа ділянки 17 соток. Ділянка розташована на березі р. Стугна, берегова зона біля 30м, облаштовано власний причал. Периметр ділянки повністю огороджений, ландшафтний дизайн та підсвітка. КМ має закриту територію, з 3-ма постами охорони та 35 камерами відеоспостереження і системи сигналізації. У 15 хвилинах їзди автомобілем є все, що може знадобитись навіть дуже вимогливому мешканцю: - 3 торгових центра; - ресторани; - СПА комплекси; - продуктові магазини; - приватні клініки. Відеоогляд на Ютубі youtu.be/H0GYnHKcKQk Ціна 285 тис. дол. Без комісії для покупця. Для ріелторів партнерська угода, без дублювання у рекламі.

Гощів

Продаж одноповерхового будинку у стилі «Модерн», з власним виходом до води. Закрите КМ Azimut River Club клубного типу, у престижному районі Київський обл. - Нові Безрадичі. Підходить для всіх, хто цінить свободу, безпеку, затишок та високий рівень сервісу. КМ займає 25 Га території, біля заповідної зони. Воно розташоване у 18 км від межи міста, до Ново-Обухівської траси 1,2 км, до центра Києва 32 км. З ранку, та ввечері до Києва 15 хвилин. Azimut River Club – це сучасна екосистема, націлена на організацію комфортного жилого простору. Загальна площа будинку 448 кв.м., житлова площа 185 кв.м. Площа ділянки 32 соток (з власним виходом на затоку річки Стугна, по якій можна вийти на Дніпро). При будівництві будинку використовувались якісні матеріали. Будинок стоїть на плиті із двійним армуванням (50 см), КМ має закриту територію, з 3-ма постами охорони та 35 камерами відеоспостереження і системи сигналізації. У 15 хвилинах їзди автомобілем є все, що може знадобитись навіть дуже вимогливому мешканцю: - 3 торгових центра; - ресторани; - СПА комплекси; - продуктові магазини; - приватні клініки. Ціна 469 тис. дол. Без комісії для покупця. Для ріелторів партнерська угода, без дублювання у рекламі.

Гощів

Втомилися від міської суєти і все частіше замислюєтеся про свою невелику дачу, де чисте повітря, спів птахів, тиша та природний затишок заряджатимуть Вас позитивною енергією? Тоді наша пропозиція Вас зацікавить! До продажу пропонується дачна ділянка прямокутної форми, на якій розташований невеликий двоповерховий будинок 80 метрів. Ділянка 7 соток розташована у тихому та затишному місці, недалеко знаходиться озера, де можна позагорати на сонечку. Наша Дача розташована за адресою: Обухівський район, Нові Безрадичі, садове товариство «Світанок». Гарне місце розташування в безпосередній близькості від Києва. Вартість 35 000 $. Без комісії для покупця!

ексклюзив
Садова, 3

У затишному котеджному містечку « Dream Land”» Нові Безрадичі , розташувався неповторний будинок з клеєного бруса, що має неперевершений шарм і комфорт. Основний будинок площею 200 квадратних метрів втілює у собі вишукане поєднання стилю та функціональності. Його дизайн підкреслять деревяні елементи, що створюють атмосферу тепла та затишку. Велика вітальня , функціональна кухня , доповнена затишною терасою . Для зручності персоналу передбачено окремий будинок, що забезпечує комфорт та приватність. Чудова окрема лазня стане ідеальним місцем для релаксації та відпочинку. Після лазневих процедур можна поринути в освіжаючий басейн, чан оточений зеленою оазою на ділянці площею 24 сотки. Функціональна котельня - електричний котел , пілетний котел , генератор на 20 кВт . Цілодобова охорона , відеоспостереження. Тут кожен метр здається просоченим спокоєм та гармонією з природою. Красиво оформлена зелена ділянка з квітучими рослинами та деревами створює умиротворену атмосферу, дозволяючи насолоджуватися мальовничими краєвидами у будь-яку пору року. Це ідеальне місце для тих, хто цінує красу природи та комфорт високого рівня.

Сонячна

Продажа дома 250 кв.м. Кооператив Энергетик. Обуховское направление, район Безрадичей. Кооператив Энергетик. Капитальный, новый, шикарный Дом 250 кв.м., озеро и пляж Кухня-студио, с выходом на терассу. 2 с/у, 4 спальни. В доме установлен котёл, пол с подогревом. Шикарные окна 3-х камерные. Гараж на 1 авто с автоматическими воротами. бронированная входная дверь. 2 с/у. Автоматические ворота. Участок 7 соток. Участок правильной формы. С/т под охраной, озеро, минута пешком и Вы на пляже. Приятные соседи. Просмотр по договорённости.

Кооператив Энергетик

Котеджне містечко ДРІМЛЕНД Саме ці 28.96 соток НА НАБЕРЕЖНІЙ з ВЛАСНИМ ВИХОДОМ ДО ВОДИ, - дозволять вам знайти своє місце сили чи затишку; місце, де можна слухати тишу, а чути себе; місце, де можна дозволити собі розкіш: доповнити природний ландшафт, а не зруйнувати його, - побудувавши ВЛАСНИЙ БУДИНОК, КОТЕДЖ чи БІЗНЕС Все це - ПРОСТІ РЕЧІ, ВАЖЛИВІ та ПОТРІБНІ КОЖНОМУ: повечеряти з родиною на свіжому повітрі; посидіти біля води або прогулятися лісом, виспатись, забувши про тривогу або просто нічого не робити Сьогодення змушує нас шукати затишні місця, де почуваєшся в безпеці та можеш потурбуватися про себе , своє ментальне здоровя, про своїх близьких. Дозвольте собі ЖИТИ в МОМЕНТІ: на власній терасі насолоджуватися сходом та заходом сонця Це місце, в якому сусідів не просто знаєш в обличчя, а вони можуть стати друзями або партнерами, адже мають схожі з вашими цінності та принципи, бо обрали саме цю локацію ДЛЯ ПРОЖИВАННЯ чи СВОГО БІЗНЕСУ Ви будете проживаючи максимально близько до природи, але: залишатись в курсі всіх подій, спілкуватися з друзями та близькими; віддалено працювати та дистанційно вести проєкти всі ці можливості забезпечать вам вже ПІДКЛЮЧЕНІ 40кВт ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ та швидкісний ОПТОВОЛОКОННИЙ ІНТЕРНЕТ впевнитесь, що до Києва, всього 14 км = 20 хвилин будете знати ЗНАТИ, що сусід праворуч, теж ПРОДАЄ свою ДІЛЯНКУ, а це додаткових 80.72 сот. для вашого ландшафтного дизайну, басейну, або бізнесу, наприклад, комплексу відпочинку точно ОТРИМАТЄТЕ бонусом технічну документацію, ПРОЕКТИ, ПЛАНУВАННЯ, або як можна реконструювати приміщення під ДВІ, ЧОТИРИ або ШІСТЬ окремих КВАРТИРТИ Перегляд ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЇ можливий за посиланням в оголошенні або в особисті повідомлення

ексклюзив
Дрімленд

Ексклюзивна пропозиція! Пропонується сучасний будинок з елементами мараканського стилю, який знаходиться у с.Нові Безрадичі Це справжній витвір мистецтва !!! Передати атмосферу та всю красу будинку описом не можливо, його потрібно побачити на власні очі! Елементи дизайну , які вокористані у ремонті, це як картина, можна розглядати годинами. Кожний санвузол це шедевр. Кожні міжкімнатні двері також і так можна сказати про все,що ви побачите у цьому будинку. Висока Якість будівництва та оздоблення. Це дійсно варто вашої уваги! Невеликий опис будинку: Це авторський проект групи архітекторів. Будинок 234 м2 має 2 поверхи..,5 кімнат . На 1-му поверсі знаходиться велика гостинна кімната, кухня-столова, сауна з неймовірно-красивою кімнатою відпочинку. Також на 1-му поверсі знаходиться ігрова кімната для дітей., 2 санвузли та хозкімната.На 2 поверсі спальня, дитяча кімната , гостьова кімната, санвузол. По всьому будинку великі панорамні вікна з електричними ролетами. Проект будинку відміний. Опалення-газове, скважина 30 м. Територія: Ландшафтний дизайн, великі сосни,туї та багато інших рослин. Декоративне озерце з рибками. На території є гостьовий будинок з панорамними вікнами та каміном. Також Бассейн, зона гриля та барбекю. Парковка для авто- 5 машин. 200 метрів від будинку величезне озеро з пляжем. Телефонуйте,відповім на всі запитання. Цей будинок для поціновувачів краси, стилю, якості! Ви маєте це побачити! Чекаємо на перегляді!

Лісна

Продаж еко будинку 160 кв.м. Нові Безрадічі, Новообухівська траса. СТ « Енергетик», Обухівський район, Нові Безрадичі, 32 км від центру Києва. Двоповерховий будинок з профільованого брусу (сосна) загальною площею 160 кв.м. Зручне планування: 1поверх- простора кухня-вітальня, гостьова кімната, господарська приміщення або гардеробна, санвузол з душовою кабіною, тераса; 2поверх - дві спальні, простора дитяча, санвузол з ванною. Укомплектований всіма необхідними меблями та технікою. Будинок розрахований на круглорічне проживання. Ділянка площею 6.7 соток, але по факту 9.5 соток має 2 заїзди: один з території садового товариства, інший – особистий, з прилеглої вулиці до товариства. Доглянута ділянка з озелененням та садом з плодових дерев. Мангальна зона з бесідкою, господарська побудова для зберігання технічного інвентарю. Будинок побудований 2016 році з використанням якісних матеріалів. Технічні характеристики: Фундамент - монолітна плита 20 см., є дренажна система з виводом за межами ділянки. Будинок із бруса сосни 200*200 мм. Каналізація – септик з переливом . Вода – свердловина 53 м. Заведено 3 фази електриці (мідна проводка), тариф лічильника день-ніч. Гаряче водопостачання - 2 бойлери 50 та 80 літрів. Опалення - камінофен, має витяжку с іскрогасником, 2 мобільних інфрачервоних обігрівача та додатковий тепловий насос повітря-повітря. У 2023 році проведена необхідна обробка бруса фарбою зі спеціальним складом 3 в 1, яку треба проводити кожні 7 років. Встановлена охорона сигналізація, відеоспостереження на ділянці. Поруч 2 озера з облаштованими пляжами, ліс. Прямий вихід до озера для жителів містечка, закрита територія, охорона. До міста 20 хвилин по не завантаженій трасі. Гарна інфраструктура, все необхідне поряд. Вартість 148000 дол. Без комісії.

лінія 14

Здаю 2-кімнатну квартиру у довгострокову оренду. Буде зручною для життя 2-4 людей, в т. ч. дітей. В квартирі КУХНЯ 12,0 кв. м. (холодильник, індукційна плита, елект. духовка); ВІТАЛЬНЯ 15,0 кв. м. (смарт ТВ, розкладний диван); доросла СПАЛЬНЯ 17,6 кв. м. (2-спальне ліжко, велика шафа-купе, вихід на балкон, кондиціонер); ДИТЯЧА спальня 17,3 кв.м. (1-спальне ліжко, шафа. За потреби можна додати ще ліжко); САН. КІМНАТА №1 3,7 кв.м. (душ, пральна машина), САН. КІМНАТА №2 2,1 кв.м. (туалет, бойлер), БАЛКОН-ЛОДЖІЯ 3,2 кв.м. (є засклена частина, є відкрита частина). Проведено оптоволоконний інтернет. Щойно зроблений повний ремонт. Всі меблі і техніка нові. При відключенні світла вода є! Поверх 10 з 22. В підʼїзді 2 ліфта+окремо вантажний. Приємні, турботливі консʼєржі. Територія навколо будинку доглянута. Є місця для парковки. Багато місця для прогулянки з дітьми. Поруч із будинком є приватні і державні дитячі садочки, декілька шкіл, продуктові магазини, кафе, ресторани. За 5 хв пішки є парк Позняки. Станція метро Позняки 13 хв пішки.

власник
Здаю 2-кімнатну квартиру в аренду

Предлагается на аренду Коттедж в закритом КГ Azimut River Clubс выходом на канал. Общая площадь 400м2 , состоит из 2х этажей и который расположен на участке 12 сотках. Планировка собой представляет : На первом этаже : Кухня, гостиная с камином и высокими потолками что придает свой изыск , большая обеденная зона, отдельно гостевая можно сделать под кинозал , санузел гостевой , прачечная , гардеробная и тех. часть На втором этаже : 3 спальни (одна из них мастер спальня ), 2 санузла. Также есть крытый гараж на две машины и котельная. Много места для хранения вещей. На территории также есть лаунж зона и бассейн.Есть проект на строительство гостевого дом с баней. Дом отапливается электро и твердотоплевным котлами(газа нет) Канализация центровая .Своя скважина. В КГ есть генератор, который обеспечивает все дома электричеством. Коттедж расположен рядом с базой отдыха отдыха Lake Village # 3 1 5 9 1 7 3 4 0 9 4 9

Октябрьская улица, Новые Безрадичи, Киевская 3500.0 USD

Оренда будинку. Пропонується закрита резиденція в котеджному містечку в Старих Безрадичах, Обухівського району. Це унікальна пропозиція надає можливість жити в просторому будинку загальною площею 1200 квадратних метрів, розташованому на ділянці площею 3 гектари. Резиденція оточена лісом і органічно вписується в рельєф місцевості, створюючи своєрідну атмосферу київських Карпат. Територія містечка перебуває під постійним наглядом та охороною, забезпечуючи високу безпеку та комфорт мешканців. Будинок має три поверхи, кожен з яких відрізняється власною функціональністю та рівнем комфорту: 1-й поверх: дитячі та гостьові спальні, кабінет, ігрова кімната, камінна зала, столова, кухня, масажний кабінет та СПА-зона, обладнана басейном і двома видами саун. Дитячі кімнати мають власні гардеробні та санвузли, кожен з ванною та душовою. Гостьова спальня також має приватний санвузол. 2-й поверх: простора майстер-спальня з двома гардеробними кімнатами та виходом на велику терасу. -1-й поверх: спортзал з різноманітними тренажерами, танцювальна дзеркальна зала з зоною для fly-йоги, винна кімната з підтримкою необхідної температури та спеціальними холодильниками для вина, домашній кінотеатр, пральня та кімната для персоналу з окремою кухнею та санвузлом. В будинку виконано якісний дизайнерський ремонт, також він укомплектований всією необхідною технікою та меблями. Встановлені сучасні системи кондиціонування, мікроклімату, вентиляції, вбудований пилосос по всьому будинку, тепла підлога та системи очистки води. Будинок регулярно обслуговується і готовий для вашого комфортного проживання. Перегляди можливі за домовленістю у зручний для вас час. # A 6 9 2 1

Тиханська вул., 34

Сдается в аренду домовладение в Новых Безрадичах: - Площадь домовладения: 500 м² - Участок: 12 соток, напротив озеро с чистейшей водой. Прямой вид на воду. На территории участка расположены: - Гостевой дом и хозяйский дом - Большой спортзал и зал для медитаций или фитнеса - 6 спален - Гараж на две автомобиля - Бассейн и камин - Генератор Идеальный выбор для комфортного проживания или отдыха с семьей и друзьями. В 5 км Новая Ходосовка, Мануфактура, Новые Безрадичи, Обуховское шоссе 1 минута Если я не на связи пишите в телеграм: p108ss Сохраните мой номер в контакты

Монтажников, 51

Предлагаю в аренду шикарный дом в 16 км от г. Киев, в Обуховском районе, с. Новые Безрадичи, в закрытом коттеджном поселке "Авгур", в экологически чистой и живописной местности на прибрежье озера с своим причалом, песчаным пляжем, ландшафтным участком 1 га. - Общая площадь дома: 620 м2, 3 этажа, Н= 2.75 - 5 м, оборудованное бомбо-убежище, выход в гараж. 1 этаж: большая гостиная/кухня/столовая студия с выходом на террасу к зоне отдыха - барбекю, баня озеро; гостевой с/у; 2 этаж: 2 спальни, с/у/ванная/душ, детская игровая комната; 3 этаж: хозяйская спальня со своим с/у/джакузи гардеробной и выходом на балкон; а также спальня/кабинет/спортзал. Сделан качественный ремонт, укомплектован дорогой мебелью и техникой. Технически оснащен: центральной системой кондиционирования, приточно-вытяжная система, пожарная/охранная сигнализация, кинотеарт и аудио система, газовый и электрокотел, генератор, камин, TV/internet. Дом спроектирован так, что имеются выходы на две стороны с видом на озеро, внутренний двор и на улицу. Дом утепленный, кровля - катепал, ж/б перекрытия, м/п окна, канализация - септик, скважина. - Есть отдельный дом для охраны - 60 м2 с двумя гостевыми комнатами, с/у. - Во дворе баня - 70 м2, гараж - 90 м2, беседки, детская площадка, мангал. - Охрана, садовник, инфраструктура.

Центральна, 1

Пропонується будинок з авторським дизайном у закритому КМ по Новообухівській трасі. Село Ново Безрадичі. Будинок загальною площею 450м. кв., робився для себе, меблі та техніка найкращих світових виробників. Будинок в ідеальному стані. Планувальне рішення будинку: Велика кухня-вітальня, два гардероби при вході, санвузол, 3 дитячих (2 зі своїми санвузлами), майстер спальня зі своєю вбиральні, зоною відпочинку та великим санвузлом. Гаражний бокс на дві машини. Ділянка 25 соток з терасою, басейном, ландшафтним дизайном, виходом до озера. Великий генератор на 30 кВт.

Піщана
1 - 24 з 66 результатів

Географія Нові Безрадичі