Продам 1кім квартиру 45м2 в новобудові у спокійному та тихому районі з дуже красивими краєвидами. ✅ Ідеально підходить для людей які цінять спокій та тишину, де ваші діти будуть зростати в гармонії з природою. ✅ До 5ти хв знаходиться річка і парк, поблизу магазини, школа, садочок, зупинки громадського транспорту, 10 хв їзди до центру. ✅ Сучасне планування забезпечить Вам зробити квартиру вашої мрії. ✅ Можливе розтермінування індивідуально під кожного клієнта. ✅ В ціну входять якісні броньовані двері, 5тикамерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом, якісна штукатурка та стяжка під маяки, всі лічильники заведені в квартиру, інтернет та кабельне телебачення. ✅ Більше інформації по телефону або на вайбер. ✅ Без комісій та переплат(представник забудівника). ✅ Також допоможу продати вигідно любу Вашу нерухомість.

Українських Декабристів вул., 61

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІЇ ОДНОкімнатна квартира від ЯКІСНОГО забудовника Зручне, функціональне планування Якісне будівництво!! Житловий комплекс розташований в тихому, спокійному районі. Двір закритого типу,достатньо місці для авто. Неподалік відпочинкова зона на березі річки . В пішій ході знаходиться автобусна зупинка,магазини,дитячий садок та школа. Можливе розтермінування на 24 місяці. Маємо ще інші пропозиції ДЛЯ ДЕТАЛЕЙ – ТЕЛЕФОНУЙТЕ АБО ПИШІТЬ У ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС МЕСЕНДЖЕР.

Українських Декабристів вул., 52

Продам класну 1 кімнатну квартиру в готовому будинку на стадії введення в експлуатацію. Квартира знаходиться на зручному 6 поверсі площею 45 м2 з якої відкривається чудовий вид на річку Бистрицю.Велика кухня з виходом на заслену лоджію,окремо спальня яка теж має вихід на лоджію,суміжний санвузол,в коридорі є місце під гардероб. ЖК розташований у затишній місцевості,без зайвого шуму та метушні.Поруч є дитячий садок,автобусна зупинка та магазин.Гарне транспортне сполучення,до центральної частини міста 10 ха на авто . Показ квартири у зручний для вас,всі деталі за телефоном.

Українських Декабристів вул., 58
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається шикарний сучасний новозбудований будинок . Чудове місце розташування, 10 хв на автомобілі до центру міста, ходить громадський транспорт. Будинок розміщений в 1 лінії від дороги. Будинок двоповерховий з цегли та бетонним перекриттям. Покрівля даху-якісна металочерепиця. Також є великий гараж площею 26м2. Ділянка – 5 сотих. Територія будинку обгороджена вимуруваним парканом. -зовнішня декоративна штукатурка, утеплена пінопластом 10 -внутрішня штукатурка -стяжка під маяки -сучасні металопластикові вікна VIKNAROFF -броньовані вхідні двері. Дуже практичне і багатофункціональне планування площею 160м2: На першому поверсі: велика кухня-студія, окрема гостьова кімнатна, сан-вузол з вікном. На другому поверсі: 3 окремі спальні кімнати, сан-вузол, гардероб. Комунікації всі міські: внутрішня розводка каналізації, на території центральне водопостачання, світло (3 фази),газ, водовідведення. Розвинута інфраструктура: поруч школа,садок,всі необхідні заклади громадського,спортивного,розважального характеру. Чудовий варіант для себе в безпосередній близькості до міста. Консультації та детальна інформація за телефоном.

Юності, 14

Продається простора трикімнатна квартира в Івано-Франківську, на вулиці Українських Декабристів. Розташована на 10-му поверсі десятиповерхового будинку, з якого відкривається чудовий вид на околиці. Загальна площа квартири становить 82,3 м². Квартира в сирцевому стані, що надає можливість облаштувати її за власним смаком та зробити ремонт на свій розсуд. Помешкання дуже просторе, що дозволяє максимально ефективно використати житлову площу. Будинок обжитий, добре доглянутий, з усіма необхідними комунікаціями та зручностями. В районі розвинена інфраструктура: поруч знаходяться магазини, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту, зони відпочинку біля річки. Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне житло в спокійному районі міста з гарними видами і зручностями поблизу.

Українських Декабристів, 45

Можливий продаж по постановах !!! Продаж 2 к. квартири по Вулиці Декабристів . Гарна, видова квартира на комфортному 6 поверсі , 9 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 68 м2 Житлова 34.5 м2 Кухня 10.4 м2. Гарний сучасний євроремонт. Простора кухня з меблями , якісною технікою та великою лоджією і з чудовим виглядом з вікон на річку. Санвузол з душевою кабіною. Велика світла вітальня з кутовим диваном. Стильна спальня з двоспальним ліжком. Будинок знаходиться в чудовій, затишній локації , поруч річка та зелена зона. Двір закритого типу з відеоспостереженням. Ціна 84800 дол Перегляд за телефоном

Українських Декабристів, 41

Продаж . 1 к квартира - студія. Декабристів, Веселка Річкова Площа 37,2 м2 Поверх 10/10 Зверху є технічне приміщення Балкон відкритий. Опалення індивідуальне газове. Тепла підлога кухня, ванна, коридор. Залишаються всі меблі та техніка. Вартість 44900 доларів.

Українських Декабристів, 12

Продається 3 кім .квартира у зданому будинку ,запущені всі комунікації. Будинок розташований в екологічній зоні поруч із центром міста. У вартість входить: -штукатурка стін -Енергоефективні вікна двері -Лічильники газ, вода, світло -дозвіл на І/о Огляд у зручний час Деталі за телефоном

Декабристів, 45

Пропозиція Продаж Будинку в с. Микитинці •вул. Грицишина •індивідуальне газове •площа 168м2 •2 поверхи •цегляний •6 кімнат •13 соток площа ділянки •утеплений зовнішньо пінопластом Будинок готовий до проживання, територія обгороджена, поряд проживають сусіди. Комунікації всі міські, на території є також літня кухня і криниця. Двір викладений бруківкою, також є на території сад. Дорога до будинку повністю асфальтована, тиха та комфортна зона поряд з містом. Розвинута інфраструктура: садочок, школа, магазини.

Грицишина, 112

Здається 2-кімнатна квартира загальною площею 60 м2 з функціональним плануванням в р-ні Незалежності-Тисменицька за вул. Декабристів. Код квартири - #37138311 • 5 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • лоджія; • ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • дитяче ліжко; • шафа; • телевізор; • пральна машина; • холодильник. Відеоогляд youtube.com/watch?v=p4IcWdZx5WA Затишна квартира з якісним ремонтом має спальну кімнату мебльовану шафою та двоспальним ліжком з ортопедичним матрацом, дитячу з міжкімнатними дверима та кухню площею 10 м2. На кухні сучасні меблі з вбудованою технікою (мікрохвильова піч, духова шафа, газова плита, витяжна вентиляція, холодильник). Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Квартира має індивідуальне опалення, якісну сантехніку, побутову техніку, меблі та все необхідне для комфортного тривалого проживання. Поряд школа, садочок, магазини, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

2к квартира по вул. Декабристів , ЖК ВЕСЕЛКА РІЧКОВА

В будинку 5 окремих кімнат, кладова, 2 санвузла, гараж, котельня. Два входи в будинок. 10 сот землі. Індивідуальне газове опалення, на кухні та коридорі - підігрів підлоги. Ремонт робили для себе. На підлозі дорога паркетна дошка. Дубові сходи. В кожній із кімнат вмонтована шафа гардероб. В кімнатній залі - камін. Оренда будинку з меблями та необхідною побутово. технікою, інтернет. На вулиці мангал та качеля. При необхідності посуд, постіль. Навколо будинку підключене відеоспостереження. Також в користування надають газокосарку.

Юності, 50

Обгороджена ділянка правильної форми. Цегляний, двоповерховий, накритий будинок з гаражем. Поруч гарний ліс. Хороші сусіди

власник
Дача  Юності за Електролюкс

Номер оголошення на сайті компанії: SH-189-964-LX. Пропонується до продажу 2-поверховий будинок з косметичним ремонтом, площею 150 м². Житлова площа - 78 м². Будинок розташований у мальовничому місці Микитинців на вулиці Українських Декабристів у місті Івано-Франківськ. Газове опалення, власна свердловина, автономне опалення. На ділянці площею 10 соток є всі комунікації для комфортного проживання. Не упустіть чудову можливість придбати цей будинок із затишною атмосферою. Телефонуйте прямо зараз!

Будинок, Микитинці, 150 м²

Продам двохкімнатну квартиру в спокійному районі міста. Перевагами цієї квартири є те що вона знаходиться в обжитому будинку а також поруч з річкою. Міжповерхове розташування теж дуже вдале. 6 поверх є одним із найкомфортніших для проживання. Бонусом є вже змонтований двохконтурний газовий котел. Ціна також досить адекватна, зважаючи на темпи зростання вартості нерухомості в нашому місті. Покупка даної квартири зараз може стати не поганою інвестицією в короткому проміжку часу, враховуючи вище згадане здорожчання. Можливий символічний торг. !!!Прохання ріелторам не телефонувати!!!

Продам 2х кімнатну біля річки! Микитинці (Декабристів 56)

Продається Таунхаус у затишному і спокійному районі по вул.Юності площею 117м2 і ділянкою 3.5сотих. Таунхаус на етапі здачі, готовий до ремонту. Комунікації: світло, центральна каналізація, скважена. Територія обгороджена парканом з металевого листа і кругом по території викладена бруківка. За більш докладною інформацією телефонуйте!

Продається Таунхаус готовий до ремонту

Продається затишний будинок з елегантним та стильним дизайном в с.Микитинці, р-н вул. Українських Декабристів. Навколо велика земельна ділянка з ландшафтним дизайном, з невеликим озерцем та просторою альтанкою з вимурованим мангалом. В будинок є декілька входів - окремий одразу на перший поверх та через гараж, з цокольного поверху (по висоті повноцінний поверх). Цокольний поверх - гараж, викладений плиткою; приміщення, де стоять два котла, газовий та твердопаливний, пральна та сушильна машинки, гардеробна частина та кладовка, просторий кабінет в класичному стилі, тренажерний зал, сауна з невеликим басейном та душовою кабіною, санвузол. Перший поверх - гостьова спальня, гардеробна, санвузол, кухня - студія з великою столовою, велика зала з диваном. Панорамні вікна виходять у двір та в сторону річки, яка знаходиться через дорогу. На кухні є вся побутова техніка, яка забезпечує повний комфорт при приготуванні їжі: варильна панель на 5 комфорок, духова шафа, мікрохвильва піч, холодильник, посудомийка, холодильна вітрина для зберігання фруктів та овочів, керамогранітна мийка, очищувач води. Другий поверх - батьківська спальня зі своїм санвузлом та ванною; дві окремих спальні, санвузол з душовою кабіною, гардеробна. Мансардний поверх з ремонтом, без перестінок, оббитий деревом, постелена деревяна підлога. Можна додатково зробити кімнати або зону відпочинку з більярдом. Ремонт і дизайн робились для сімейного комфортного проживання, тому використовувались якісні матеріали та дороговартісні елементи декору. Всі меблі зроблені з дерева під замовлення. Будинок цегляний, з бетонним перекриттям, декорований деревяним брусом для надання затишку та краси. Опалення в будинку газове, твердопаливне та електричне. Для безперебійного електропостачання є своя міністанція, яка переключається автоматично. В стелі встановлена система кондиціонування для подачі теплого та холодного повітря по всьому периметру кухні, столової та зали. Є окремо кондиціонери в кімнатах. На підлозі - дизайнерська плитка, привезена з Іспанії та якісний ламінат. По всій ландшафтній території встановлений полив для рослин. Ділянка огороджена парканом з бутового каменю та шлакоблоку, з автоматичними воротами. Дорога до маєтку асфальтована, заїзд викладений бруківкою. Присадибна ділянка має призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. Є можливість збільшити територію земельної ділянки. Майже всі меблі та побутова техніка залишаються, дещо власники планують забрати, але все узгоджується. Для більш детальної інформації та огляду телефонуйте 05******50.

Сучасний будинок з елегантним дизайном в передмісті

Продається сучасний ТАУНХАУС по вул. Українських декабристів. Чудове місце розташування, 10 хв на автомобілі до центру міста, ходить громадський транспорт. Код будинку - #36267091 Будинок двоповерховий з цегли та бетонним перекриттям. Покрівля даху-якісна металочерепиця. Також є великий гараж площею 23м2. Ділянка – 2.5 сотих. Територія будинку обгороджена парканом. Дуже практичне і багатофункціональне планування площею 140м2: На першому поверсі: велика кухня-студія, сан-вузол та гараж. З кухні-студії вихід на терасу. На другому поверсі: 3 окремі спальні кімнати, сан-вузол, гардероб та 2 балкони. Розвинута інфраструктура: поруч школа,садок,всі необхідні заклади громадського,спортивного,розважального характеру. Чудовий варіант для себе в безпосередній близькості до міста. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/suchasnij-taunhaus-za-vul-ukrayinskih-dekabristiv Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Сучасний таунхаус за вул. Українських Декабристів

Продається будинок в с.Микитинці 1 поверх -коридор -комора -Житлова кімната -Житлова кімната -Житлова кімната На території земельної ділянки площею 10 сотих є -сарай -літня кухня -вбиральня -водяна свердловина глибиною 8 м Дорога до будинку асфальтована.Від цетральної дороги до будинку 200 м. Площа земельної ділянки дозволяє добудувати альтанку, гараж, скопати город та висадити сад За детальною інформацією звертайтеся за номером телефону!

Юности улица, 44, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 57800.0 USD

Продаж 1-к квартири в Житловому комплексі закритого типу в рекреаційній зеленій зоні поблизу річки. загальна площа 28.6м2 кухня 7.83м2 Житлова 11.4м2 Найвигідніша пропозиція на ринку нерухомості. Для огляду, телефонуйте за номером

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 19000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-937-901-DR. Продається 2-кімнатна квартира в новому обжитому будинку ЖК Ювілейний. Площа 75, 5 м², квартира без оздоблювальних робіт. Без комісії. Розташована квартира на вулиці Українських Декабристів .Квартира розташована на 2 поверсі 9-поверхового будинку. Житло відноситься до класу комфорт. У будинку є домофон. З вікон квартири чудовий краєвид на річку. Не втрачайте можливість стати власником цієї просторої квартири поряд з рікою !

Украинских Декабристов улица, 58, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 1837500.0 UAH

Продається 3 кімнатна квартира у зданому обжитому будинку, Запущені всі комунікації , ліфт працює. У вартість входить : -Штукатурка стін по маяках -Лічильники газ, вода, світло -Дозвіл на індивідуальне опленя -Якісні вхідні броньовані двері -Енерго-ефективні м\п вікна Будинок розташований у затишному районі поруч із центром . Розвинута інфраструктура: -Зупинка грамадського транспорту -Магазини -Навчальні заклади Огляд у зручний час , Деталі за телефоном

Украинских Декабристов улица, 45 корпус 5, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 41950.0 USD

Продається затишна смарт-квартира в ЖК "Вишневий". Загальна площа 28, 6 м², що дозволяє зручно розмістити всі необхідні меблі та техніку. Кухня площею 7, 83 м² стане чудовим місцем для приготування та прийому їжі, а житлова кімната 11, 4 м² забезпечить комфортний відпочинок. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-поверхового будинку, що відкриває гарний вид з вікон і гарантує відсутність шуму від сусідів зверху. Житловий комплекс "Вишневий" знаходиться в екологічно чистому районі, з розвиненою інфраструктурою: поруч магазини, аптеки, дитячі садки та школи, зручне транспортне сполучення. Ця квартира ідеально підходить для молодої пари або однієї людини, яка цінує комфорт та сучасний стиль життя. Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової смарт-квартири! Для більш детальної інформації та організації перегляду телефонуйте за вказаним номером.

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 19000.0 USD

ЖК "Вишневий" Вул. Декабристів Продається простора 1-кімнатна квартира Будинок у фасаді, 5 секція. Характеристика: - площа 28, 61 м2 - житлова 11, 4 м2 - кухня 7, 83 м2 - поверх 10/10 Інфраструктура: - школа, садочок - магазин, аптека - річка Комплекс закритого типу. Чудова локація для життя! Зацікавила пропозиція? Деталі та огляд - за телефоном! Перегляд у зручний для Вас час!

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 19000.0 USD

️2-кімнатна квартира у затишному місці, для сімей!️ "Вишневий" - ідеальне місце для життя тих, хто цінує спокій та природу. Житловий комплекс розташований в затишному куточку, де кожен ранок починається під спів птахів, а краєвиди з вікон квартир зачаровують. Поруч протікає річка Бистриця-Надвірнянська, ставши улюбленим місцем для відпочинку мешканців. Оптимальне розміщення на 6-му поверсі, площа 64 м2., Стан квартири: сирець(готова до ремонту!): залита стяжка, зроблена електрика, броньовані вхідні двері. Квартира тепла в середині, не кутова, цегляні зовнішні стіни утеплені пінополістиролом. Поблизу усе необхідне: АТБ, дитячий та спортивний майданчики, школа, садок, дитяча лікарня. Закрита територія з концепцією «без авто та сторонніх». Деталі та огляд по дзвінку! Допоможу з усіма питаннями️

Украинских Декабристов улица, 45 корпус 5, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 42640.0 USD
123...5
1 - 24 з 99 результатів

Географія Микитинці