Пропоную гарну трикімнатну квартиру в ЖК Квадрат. Планування кухня-студія, дві окремі спальні, ванна кімната, пральна кімната. Зроблено сучасний та якісний ремонт. Квартира повністю мебльована, встановлена вся необхідна техніка. Закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням та власною охороною. Облаштовані паркомісця із дотриманням концепції «двір без машин». Велика кількість зелених насаджень, безпечні дитячі ігрові майданчики, затишна зона для відпочинку, функціональний спортивний майданчик для дорослих, спеціально відведене місце для вигулу домашніх улюбленців Продаж по переуступцi. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Волошина, 2

Пропонується на продаж гарна 1-но кімнатна квартира в передмісті м. Ужгород, в с.Минай, неподалік від басейну з термальними водами. Квартира розташована на 4-му поверсі, будинок облаштований ліфтом, під"їзд з домофоном. Поряд кафе, магазини, спортивний зал, зона відпочинку. Квартира з ремонтом, з меблями, частково з технікою. Загальна площа - 51, 5 м кв, ламінат, в кухні та коридорі - плитка, є вмонтована кухня., великий с/вузол.

Минайська вул., 111

Продається будинок новобудова в Ужгородському районі, мкр-н Минай. Площа будинку 135 м.кв, + цокольний поверх 130 м.кв. Земельна ділянка 8 сот. Комунікації: центральна вода, два септика , світло- три фази, газ поряд із ділянкою. Будинок побудований із повноцінної цегли, стіни 50 см + утеплені 10 см. пінопластом, фасад покритий декоративною штукатуркою ” барашек* та викладений клінкерною плиткою, вікна 8-ми камерні, дах покритий фальцованною бляхою, якісні вхідні двері. Всередені буде зроблено: тепла підлога по всьому будинку, чистова стяжка, розведена сантехніка, стіни поштукатурені, вихід на твердопаливний камін, тераса викладена плиткою. Зручне планування: дві кімнати із власними гардеробними, дитяча із виходом на терасу, кухня-студіо із виходом на терасу, два санвузли. По периметру будинку буде встановлено паркан із каліткою, двір викладений бруківкою та озеленений. Здача будинку кінець 2023 р. Переписка мінімальна. Ціна 165 тис дол. Є можливість розтермінування до здачі в експлуатацію. Код: 12703

Минай
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 3-кімнатна квартира з чорновим ремонтом у ЖК “Квадрат”. Комплекс зведений у Минаї, поруч з вул. 8 Березня та вул.Легоцького. Квартира площею 100 м² знаходиться на 5-му поверсі із 6-ти. Будинок з ліфтом. Є можливість придбати квартиру у розтермінування до року при сплаті 50% першого внеску. Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, дитяча кімната, 2 санвузли, гардеробна. Додатково до квартири є ще одна кладова 4 м², яка знаходиться на 1-му поверсі. Також можна купити ще одну кладовку і гараж. Електричне опалення. Панорамні вікна, міцні вхідні двері. Охайний під’їзд, гарне подвір’я, закрита територія з концепцією «двір без авто». Продається від агенції з комісією.

Волошина, 2

Продаж чудового котеджу у ближньому Минаї. Котеджний комплекс “Минайський затишок” будується у приватному секторі поруч з Новим р-н міста. До вул.8 Березня 3 хв. пішки. Тут доступними є всі центральні міські комунікації, такі як водопостачання та водовідведення, електроенергія. Навіть газ – поруч. Загальна площа котеджу складає 105 м². Земельна ділянка: 1.18 соток. Здача в експлуатацію відбудеться у 4-му кварталі 2023 року. Котедж 2-поверховий, побудований із цегли. Стіни утеплені 10 см пінопластом. Дах – односкатний, утеплений 20 см мімватою. Висота стелі 2.9 м. Якісні панорамні вікна. У котеджі заведено воду, каналізацію, 15 кВт світла. Планування: -1-й поверх: кухня-студія з виходом на терасу, кімната для гостей, комора, санвузол; -2-й поверх: 3 спальні, санвузол. Буде виконано благоустрій території. Котеджі продається від забудовника без додаткових % та переплат.

Словянська, 10

Продаж будинка в с. Минай. Є 3 житлові кімнати. Велика кухня-хол. Газ проходить перед воротами. Опалення електричне. Гараж в цокольному приміщенні.

Центральна, 111

Код об"єкту 195/23. В с.Минай, зовсім поряд з городом, близько до ЖД лікарні, продається 2-х поверховий будинок , збудований з цегли. Будинок будувався для себе, якісно, з дотриманням всіх будіваелних норм. В цокольному поверсі будинку - господарчі приміщення, гараж, спортзал, котельня, сауна, басейн. Басейн критий, з соляною очисткою, фільтрацією, противотоком, кольоровою підсвіткою. 1-й поверх - великий зал на дві кімнати, їдальня, с/вузол, кухня, тераса. 2-й поверх - 3 спальні, с/вузол, вихід на горище. Загальа площа будинку -330 м кв. Опалення - газовий котел, каналізація - і міська , і септик, є газ, світло 3 фази. На другий поверх будинку виведено газ трубу, що дає можливість зробити в кімнаті кухню , зробити окремий житловий поверх для молодої сім"ї.

Минайська вул., код195

Продається 3-кімнатна квартира площею 200 м² (разом з терасою). Знаходиться на 6-му поверсі з 6-ти ЖК “Квадрат”. Це стильна новобудова у Минаї поруч Новим районом міста Ужгорода. Тому у пішому доступі класична гімназія, садочок, ТЦ “Vega”. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, 2 гардеробні, 2 санвузли, пральня, тераса. Чорнові стіни, чистова стяжка підлоги. Індивідуальне електричне опалення. Панорамні вікна, в т.ч. розсувна система на вікні при виході на терасу. Дизайнерський під’їзд, “двір без авто”. Продається від агенції з комісією. Телефонуйте, організуємо показ.

Волошина, 2

Продаж 1-кімнатної квартири у ЖК “Квадрат” у найближчому передмісті Ужгорода (Минаї), але фактично новобудова зведена на перехресті вулиць 8 Березня та Легоцького у Новому р-ні міста. Жителям доступна вся міська інфраструктура: зупинки громадського транспорту, навчальні та медичні заклади, ТЦ “VEGA” та ТЦ “Токіо”, супермаркети, ринок, кав’ярні. Здача у експлуатацію – кінець осені 2024 року! Квартира площею 43.26 м² знаходиться на 4 поверсі з 6-ти будинку з ліфтом. Планування: кухня, спальня, суміжний санвузол. Ремонт: чорнові стіни, чистова стяжка підлоги. Панорамні вікна, міцні вхідні двері. Індивідуальне електричне опалення. закрита територія з концепцією «двір без авто». Цілодобове відеоспостереження та власна охорона. Облаштовані паркомісця, велика кількість зелених насаджень, безпечні дитячі ігрові майданчики, затишна зона для відпочинку, функціональний спортивний майданчик для дорослих. Спеціально відведене місце для вигулу домашніх улюбленців. Продаж від агенції з комісією.

Волошина, 2

Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК “Квадрат” у найближчому передмісті Ужгорода (Минаї), але фактично новобудова зведена на перехресті вулиць 8 Березня та Легоцького у Новому р-ні міста. Жителям доступна вся міська інфраструктура: зупинки громадського транспорту, навчальні та медичні заклади, ТЦ “VEGA” та ТЦ “Токіо”, супермаркети, ринок, кав’ярні. Здача в експлуатацію – кінець осені 2024 року. Квартира площею 61.29 м² знаходиться на 4 поверсі з 6-ти будинку з ліфтом. Планування: кухня-вітальня, 2 кімнати, гардеробна, суміжний санвузол. Ремонт: чорнові стіни, чистова стяжка підлоги. Панорамні вікна, міцні вхідні двері. Індивідуальне електричне опалення, тепла підлога. закрита територія з концепцією «двір без авто». Цілодобове відеоспостереження та власна охорона. Облаштовані паркомісця, велика кількість зелених насаджень, безпечні дитячі ігрові майданчики, затишна зона для відпочинку, функціональний спортивний майданчик для дорослих. Спеціально відведене місце для вигулу домашніх улюбленців. Продаж від агенції з комісією.

Волошина, 2

Продається сучасна 1.5-кімнатна квартира в ЖК Карпатського (забудовник Газда), м. Ужгород, вул. Патруса Карпатського. Квартира знаходиться на третьому поверсі, площа 43.3 м.кв. Зручне та продумане планування: кухня-студіо, окремо кімната, санвузол, балкон. В квартирі зроблено якісний ремонт, встановлено меблі та техніку, залишається все як на фото. Газове опалення, тепла підлога по всій квартирі, є додатково інверторний кондиціонер. Будинок новобудова – клубного типу, цегляний та утеплений 10см. пінопластом, вікна – перфект (шестикамерні) панорамні, територія закрита під відеонаглядом, дитячий майданчик, парковка. Хороша локація: поряд зупинка, АТБ, дитячий комплекс “Імперія”, спорт комплекс “Акварель”, ринок. Переписка мінімальна. Є відеоогляд квартири. Ціна 65 тис дол. Код: 14880

Патруса Карпатського, 17

Продаж приватного житлового будинку в пригороді міста с. Минай. Загальна площа 156 кВ м. Вдале та продумане планування. Перший поверх камінний зал, кухня, гостьова кімната (кабінет), сан/вузол з душовою кабіною, кладовка . На другому поверсі три спальні кімнати , ванна, гардероб. Будинок збудований з якісних будівельних та оздоблювальних матеріалів. Цегла, фасад та дах будинку утеплений. Вакуумні вікна з євробрусу, натуральна внутрішня столярка. Дах - черепиця. З каміну є розводка по кімнатах. Інтер’єр будинку дуже затишний. В дворі навіс на два авто з підсобним приміщенням. Тераса. Паркан по периметру ділянки. Автоматичні ворота. Двір викладений бруківкою. Земельна ділянка 8 сотин, правильної та рівної форми. Газон, фруктові дерева, багаторічні туї. Хороша асфальтована дорога. До міста - 5-7 хв на авто. Ціна 220 тис $. Торг У власності більше 3-х років

Залізнична

Шевченко, 3

Продаж повністю укомплектованої квартири в новобудові ЖК Квадрат. Комплектація квартири: - опалення: водяне, підлогове, котел valliant 6 кВт. Все на цифрових регуляторах з автоматизованими програмами опалення. - гаряча вода - бойлер 80л Gorenje. - підлога - клейовий вініл Quick Step - одним контуром по всій квартирі. - меблі корпусні дсп + фасади фарбований мдф. - на кухні стільниця з штучного каменю, також така стільниця на розкладному обідньому столі та у ванній кімнаті. - техніка на кухні: все Gorenje, лінійка Simply City, (подвійний холодильник, духова шафа, індукційна плита, витяжка, мікрохвильова. Пральна машина + сушильна машина на 9кг Samsung. - відкоси на вікнах з теплим монтажем на ЕППС та гранітними підвіконнями, встановлені ролети, тюлі, штори. - також є кондиціонер та рекуператор в кухні-вітальні. - величезна гардеробна шафа 3000х2700х600 в спальній кімнаті. - два великі смарт телевізори 55 та 42 дюйми з вайфаєм. - охоронна система Ajax, система фільтрації питної води - потрійний осмос. - через 3 місяці - буде готово резервне живлення через інверторні батереї. В подарунок йде комора на першому поверсі, біля вікна, площею майже 3 кв. Для огляду та за деталями - телефонуйте!!!

возможна продажа по єОселя
Волошина, 2

Квартира в районі Пяного базару. Зручне розташування. Квартира у кірпічній вставці, 9ти поверхівки. 3 поверх, ліфт працює. Можна на велику сім ю або покімнатно студентам. Всі меблі та техніка. Телевізор 55, посудомийна, мікрохвильова, пральна машина та інші. 09******43

владелец
Терміново, здам 4х кімнатну квартиру! Від власника!

Оренда Квартира 2 окремі кімнати, 2 балкони Площа 75 кв.м Поверх 4/5 без ліфту Газове опалення, підігрів підлоги Закритий двір. Є парковка окремо, платна Світло не вимикають, або дуже рідко Центральна частина міста, поруч набережна, та вся інфраструктура Новий будинок, гарний ремонт, є вся необхідна техніка та меблі Ціна 800$ місяць + ком. Послуги по лічильникам. Послуги ріелтора 50% від місячної вартості.

Оренда 2к квартири у центрі, новобудова

Оренда будинку . Минай Ідеально для сімʼї. Площа 300кв.м 6 кімнат норм(житлові-спальні) 2кухні,2санвузли А також є постірочна, 2госп.кімнати та гараж

Оренда будинку в с.Минай.

🏠 Здається в оренду добротний будинок у с.Минай, Ужгородського району. 10 хв. їзди на авто до центру міста ▪️8 соток ▪️150 м2 ▪️товщина стін 60 см, утеплений ▪️три окремі кімнати, хол з кухнею ( 60 м2) санвузол роздільний, комора, гардероб ▪️вода - свердловина, осмос+фільтр (мінералізація води) ▪️опалення - котел на пелети, камін на дрова, тепла підлога ▪️біо-септик ▪️меблі і техніка: телевізор, холодильник, індукційна плита, посудомийна машина, духова шафа, потужна витяжка, мікрохвильова піч, пральна машина ▪️з холу вихід на терасу і задній двір ▪️чудове зелене подвірʼя з газоном і плодовими деревами. Полив газону автоматичний. ▪️зона відпочинку з мурованим мангалом ▪️вулиця тиха, не проїзна ‼️Без тварин ‼️Орендарі повинні доглядати за будинком і подвірʼям, як за власним.

Станційна

Оренда в ЖК Квадрат. Чудовий сучасний комплекс. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Перша здача Оплата за 2 міс і комісія агента 50% від міс вартості оренди

Волошина, 2

Поблизу Ужгорода у Пригороді здається в оренду будинок, тобто це поверх 2х поверхового будинку з окремим входом з вулиці. У дворі є мангал, бесіда. 4 кімнати. Окремо кухня. Два санвузла. Будинок готовий до заселення. Конт ном тел 05******79. Єва Бейоівна. Агенція.

Здається в оренду частина Булинку у Пригороді Ужгорода

Здається в оренду будинок в с.Минай, в тихому районі. Будинок побудований з Кримського ракушняку, товщина стін 60 см.,дуже теплий! На території плодові дерева, автополивом, барбекю зона, парковка на 3 машини і більше. Будинок на 150м2, 3 житлові кімнати + великий хол-кухня,гардеробна, підсобні приміщення. Вода- скважина 50 м, фільтра осмос+ мінералізований. Каналізація - біосептик який сам себе очищує Опалення - котел на пелетах, тепла підлога. Здається з всією технікою та меблями. Без тварин, в будинку є кіт. Орендарі мають доглядати за будинком як за своїм, це головна умова 📞0505110444 Олександра 💰Ціна: 1500 євро/місяць+ 50% комісія посередника

Станційна

Оренда 1 кімнатної квартири в ЖК Квадрат Поверх 4 44 м2 Окрема гардеробна,спальня,кухня студія з диваном,санвузол з дешевою. Вся необхідна техніка є. Штори і ролети власники купляють. Можна заселитись з маленьким песиком або кішкою.

можно с животными
Волошина, 14

Оренда 4-х кімнатної квартири у приватному будинку. С.Минай, тиха асфальтована вулиця. Є подвірʼя. Окремий вхід з центральній вулиці Площа 100 кв.м 4 окремі кімнати 2 санвузли Кухня Тераса. Ціна 700$

Оренда 4кімнатноі квартири у приватному будинку

Здам 1-но кімн.квартиру по вул. Шевченка, Минай Здається тільки для проживання 1-ї людини

Здам 1-но кімн.квартиру по вул. Шевченка
1 - 24 из 78 результатов

География, Минай