Двох кімнатна під ремонт 5 поверх 71а Дом Банан

власник

Дому нужен хороший хозяин и уход. Установлены новые окна(практически) во всём доме. Новый газовый котёл. Большой гараж. На все интересующие вопросы отвечу по телефону.

власник
Продаётся дом в Ладане

Продам будинок смт Ладан вул.Журавська 94 .Світло газ вода у дворі.0.9,3.4,2,9.0,2.0,2

Продам будинок  в смт Ладан  по вул.Журавськой 94.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок смт. Ладан (район Березина - Сосна) 20 соток землі будинок 110кв.м літня кухня, сарай, погреб, два гаражи.

власник
Будинок смт.Ладан (район Березина - Сосна)

Продається будинок 77кв .м, з газовим отопленням, вода своя пробойна,є сарай ,вхідний погреб , в дворі є колодязь. Біля будинку город 6 сотих.За 200м від дому сосновий ліс з великим пляжем для купання. Недалеко є продуктовий магазин, заправка бензин,газ. В селищі є садочок,школа дитячі майданчики .Селище проїзне курсують кожен час рейсові автобуси! За потреби можемо надати додаткові фото та відео для більш детального огляду ! Земля Приватизована!!! Реальному покупцю гарний торг! Номер для вайберу - 05******28 Номер для дзвінків - 09******84

власник
Будинок біля лісу та річки

Продам будинок в гарному стані, заходь і живи . З усіма удобствами. Гараж, сад, літня кухня, погребПоруч ліс, річка Удай. Тихі сусіди. 06******23.

власник
Будинок в гарному стані. Всі подробиці по телефону. Можливий торг

Термінова продажа квартири в місті Ладан Чернігівської області

власник

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста.Без ремонту.

власник
Продам квартиру 1 смт Ладан

Продам квартиру, є газ (можливе опалення дровами), світло, вода, погріб, сарай, прибудинкова територія. Більш детальна інформація по телефону.

власник
продам квартиру (смт. Ладан)

Продам 2-х кімнатну квартиру,є сарай, погріб та невеличка ділянка, смт.Ладан р-н"Кремель"

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру смт.Ладан

Всі питання за номером телефону

власник

Продається 2-х кімнатна квартира в самому центрі Ладана на 5-му поверсі. Квартира потребує косметичного ремонту. Самі не робимо, щоб покупець впевнився, що нема «підводних каменів». Дотримуємось правила, що краще зразу зробити «під себе», ніж після когось переробляти. В квартирі дуже класні радіатори, пластикові вікна і застелений балкон в 2021 році. Також можна зробити цікаве перепланування. Ціна $ 5000. Звертайтесь за телефоном 06*********01.

власник

Продам свою хорошу 2х кім квартиру смт Ладан в цегляному будинку по вул. Миру 100 , 52кв.м / Квартира розташована на 3 поверсі / 5 поверхового дома, не кутова, дуже тепла і видова. Два кімнати, с / в роздільний, склопакети, бойлер. Чисте парадне, доглянута прибудинкова територія. Будинок розташований в центрі селища. Поруч розвинена інфраструктура , садік, школ, магазини, ринок.Ідеальная транспортна розвязка. Без комісії .

власник
Продам 2х комнатную квартиру.

СМТ Ладан. Продам будинок 88.6 кв, 2 кімнати, кладова,кухня окрема, 2 коридора. Проведені вода ,газ, є пічне опалення.На території є споруди, город 8 соток, фруктовий сад. Реальному покупцю торг.

власник
Будинок 88.6кв з великою територією

Продам дачу в смт. Ладан, знаходиться біля стадіону (вул. Стадіонна) Прилуцький район. Земельна ділянка 12 соток, сад. Пічне опалення, меблі. на дачу є всі документи. Торг

власник
Дача в смт Ладан

мебльована 3-кімнатна квартира (85 кв.м) в мальовничому селищі Ладан Чернігівської області. Квартира розташована на цокольному поверсі 5-поверхового будинку з окремим входом і підїздом для автомобіля. Три кімнати (одна прохідна), роздільний санвузол, кухня ( дві окремих кімнати: столова і місце для миття посуду), склопакети, балкон засклений, а найголовніше - індивідуальне опалення. На прибудинковій території розміщені квітники та невеличка альтанка з столиком і лавочками. Всі меблі та техніка (пральна машина, холодильник, газова плита) залишається. Поряд школа, магазини, дитячі садочки. Ідеальна транспортна розвязка. Для відпочинку є соснові зони на річці Удай. Також можна придбати садову ділянку зі ставком та городом, яка знаходиться навпроти.

власник
Мира улица, 37, Ладан, Черниговская 14000.0 USD