Великий просторий будинок 296,8 кв м з ділянкою 13 соток з літнім будинком, погребом та двома великими гаражами. Дуже теплий взимку та прохолодний улітку добротний будинок побудований з пиляного кримського каменя, утеплений пінопластом та обкладений білою силікатною цеглою. У будинку два житлові поверхи та великий міцний підвал на чотири кімнати та котельнею. Підвал можна використовувати для зберігання запасів продуктів та як бомбосховище. У котельні встановлений газовий котел для опалення всього будинку та насос для забезпечення водою з власної свердловини глибиною 40 м. Автономна каналізація. Є стабілізатор напруги. У будинок заведений газ, тому ви не будете прив’язані до відключень світла. На першому поверсі будинку розташовані два санвузли з ванною та біде, простора вітальня, кухня з усією необхідною технікою та меблями, велика світла столова кімната, та окрема спальня кімнатна. З кухні вихід до котельні та підвалу, а також вихід на задній двір. На другий поверх ведуть масивні дубові сходи де ви знайдете закриту утеплену лоджію, кабінет із своєю робочою атмосферою та три світлі затишні кімнати з окремими входами. Простора, доглянута, зелена територія будинку з квітами, деревами та кущами огороджена міцним цегляним парканом та автоматичними воротами для заїзду авто. У літньому будинку з одного боку два великі гаражі, з іншого боку, на першому поверсі літня кухня, приміщення для зберігання речей та інвентарю та велика засклена тераса для літнього відпочинку з сімєю та друзями. На другий поверх літнього будинку ведуть міцні залізні сходи, якими ви потрапляєте до просторої кімнати з великими вікнами, яку можна обладнати як спорт зал, більярд або майстерню. Також на території окремо побудований великий погріб на дві кімнати з господарським приміщенням. Поруч з будинком є супермаркет “Фора”, продуктові та господарські магазини, будівельний магазин Мега-Буд, відділення Нової пошти, аптеки та кафе. Будинок знаходиться у селі Красилівка, Київська область, Броварський район. До метро Лісова 24 км 20 хв їзди на авто, до Броварів 6 км — 7 хв на авто. Ходить приміський автобус.

Київська

Продається ділянка 8 соток рівної форми, з двоповерховим каркасним будинком - 65м2 у стилі барнхаус. Ділянка знаходиться в селі Красилівка 15 хвилин від м. Лісова (25 км від Києва) На ділянку проведена електрика та вода. Великі панорамні вікна з видом на поле, фасад будинку повністю оздоблений. Проведена проводка. Без ремонту, можна робити планування під себе. Дуже затишне місце, навколо прекрасні сусіди, які завжди готові допомогти. До ділянки веде асфальтована дорога. Недалеко від будинку - повноцінний супермаркет Фора, Нова пошта. Також зупинка громадського транспорту прямо до м Лісова. Без комісії Ціна договірна

власник
провулок Польовий

Продам новий 2-во поверховий будинок, 250м2, 2021року, 17сот, з ремонтом мебелями та технікою. Є все, заїжджайте та живіть, робили власники для себе, не економили. 5-ть кімнат, дві гардеробні кімнати, 2-ва с/в, велика кухня вітальня, кладова, підсобна кімната, гараж на два автомобіля, заведено біля 40кВт, з-ри фази,, можливо заряджати відразу 2-ва електромобіля, всі меблі та техніка якісна, європейских брендів, висота стелі 3-3,3м, підлога дорогий вініл (теплий), два балкони, велика тераса над гаражним приміщенням та на 1-му поверсі, все що бачите на фото залишається окрім особистих речей, сам будинок з цегли з подвійним утепленням між кладкою і ззовні, дуже теплий зимою і прохолодний влітку, подвійна система фвльтраціі води, потрійний септик, свердловина на 30м, все зроблено з розумом, 2-ва бойлери на 400літрів, аудіо система по всьому будинку, охоронна сигналізація, розумний дім, кожний етап будівництва був під контролем (є фото). Реально хороший будинок для комфортного та щасливого життя, не пошкодуєте! До Києва – м. Лісова чи м. Бориспільська – 20 хвилин. До центру Броварів 10хв.

можливий продаж по єОселя
Травнева, 5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Придбайте будинок мрії (новобудова) в 25 км від Києва, с. Красилівка, Броварського району. Котеджне містечко «Mulberry homes» – це затишок та спокій, екологічні матеріали, охорона території 24/7, спортивні майданчики, сучасне кафе, неподалік ліс та 3 природних озера, комунальне обслуговування. До Броварів – 15 хв. Поруч магазини, садок, школа за 5 хвилин. Загальна проща будинку - 104,4 м2, житлова площа - 35,9 м2 + терасса, присадибна ділянка 0,0895 га . Будинок побудований з якісних дорогих екологічних будівельних матеріалів керамоблоку (Porotherm wienerberger, Австрія), утеплення базальтовою ватою (Paroc, Польща) , ізоляція - гідро і паробарєр ( JUTA, Чехія) дах - фальцевий метал (Ruukki, Фінляндія), фасад: фінська термомодифікована сосна (Thermory), електрика підведена, каналізація - септик, своя свердловина, асфальтована вулиця. В будинку 3 кімнати, 2 гардеробні, 2 санвузла, бойлерна, вітальня столова з панорамним краєвидом. Ціна пропозиції 90 000 доларів. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Італійський квартал, 8

Продаж будинку в селі Красилівка Броварського району з приватизованою земельною ділянкою 25 соток та додатковим літнім будиночком . Комунікаціі заведені в будинок , зроблена розводка по світлу , стяжка підлоги , матеріал стін -газоблок 30см , зовні не утеплено , дах - металопрофіль 0,45 . Газ відсутній . Опалення комбіноване ( електрокотел , та твердопаливний ). Будинок введено в експлуатацію .

можливий продаж по єОселя
Тичини, 4

Продається двоповерховий будинок в с.Красилівка, вул. Героїв України. Загальна площа - 140 м2, житлова - 80 м2. Комунікації: свердловина(50м), септік с переливом(2 секції), електрика - 3 фази (10кВт день/ніч. Є можливість збільшити). Огорожена ділянка (профліст) прямокутної форми - 6сот. Відстань до траси - 300м, під`їзд - грунтовка. Акт на землю.

Без комісії. Продаж будинку в с.Красилівка

Початок села, будинок вiд траси на Киiв, ii видно iз вiкна кухнi. Вул. Благодатна. Будинок з усiма коммунiкацiями в жилому состоянii с косметическ. ремонтом. 4 комнаты. Газ котел новый, эл. бойлер. 3 раздельные спальнi, гостiная, кухня, веранда, ванная с с\у. каналiзацiя, выгрiбная яма. Два гаражi, лiтняя кухня на 2 комнаты з кладовкой и погрiбом. 2 курятника, бесiдка, асфальтированный двiр, парковка во дворi. Ухоженный огород с большой теплицей, в кiнцi копанка. На заднем дворi садок с газоном. Груша Парижанка, орiх, черешня-щепа красная, яблоня, персик. В теплицi растет два сорта винограда Дамские пальчики и синiй Кардинал. Грядки петрушки, пос. чеснок, клубнiка. Остановка автобуса коло дома, 10 метрiв. Третiй дом от трассы. Документы на дом i на землю. 25 c.

Будинок в Красiлiвкi, Броварской р-н, пiд Броварами, 2 км до Броварiв.

Продам уютный дом 2013 г постройки в с. Красиловка, Броварского р-на Прекрасный, грамотно спланированный дом, в котором Вы сможете ощутить достаточно пространства и домашний уют!!! Дом состоит из 4 отдельных комнат, громадная гардеробная комната +просторная кухня-гостинная, теплый гараж со входом в дом.Рядом с домом дополнительно парковочное место Дом оснащен всей необходимой мебелью и техникой (варочная поверхность, духовой шкаф, посудомоечная машина, холодильник), известных мировых брендов дом построен на 7 сотках земли в частной собственности с целевым назначением - для строительства и обслуживания частного дома Отличные и дружелюбные соседи!!! Молодой массив! Рядом построены новые дома! До М Лесная 22 км Фундамент - железобетон Стены - блоки из пенополистирола с утеплением пенопластом Крыша - ондулин Своя скважина (в доме есть дополнительная система фильтрации воды) Канализация - септик СПП КОЛЛЕГАМ!!!

Продам уютный дом с ремонтом  и генератором 215 м2 2013 г/пост Бровары

Продаж унікального будинку в мальовничому місці - с Красилівка Броварського району. До м Бровари - 10 км, до м Київ (ст м «Лісова») - 24 км Унікальність будинку в матеріалі будівництва - екологічне карпатське дерево, дах - бітумна черепиця. Оселя без внутрішнього оздоблення - це дає можливість майбутнім власникам втілити найсміливіші задуми та задовольнити свої потреби! В будинку три окремі спальні, два санвузли, гардеробна, кабінет та простора кухня-вітальня - 26 кв м! Земельна ділянка- 10 сот, огороджена та встановлено автоматичні ворота! Вже є зелені насадження , двір вимощено каменем, побудовано вольєр! Є штучне озеро з коропами! А також будиночок для бджіл! Пропозиція варта Вашої уваги! Телефонуйте 09*********85, працюємо за державними програмами!

Продаж унікального будинку, с Красилівка

Продається затишна половина будинку в с. Красилівка, Броварський район Розташування: — с. Красилівка, Броварський район, Київська область. Характеристики будинку: — Загальна площа: 42 кв.м. — Кімнати: суміжно-прохідні. — Кухня, коридор. — Прибудова для санвузла та котельні. — Опалення: газовий котел, а також опалення на дровах. — Вода: свердловина. — Каналізація: септик. — Лічильники: газ, електрика. На ділянці: — Сарай. — Місце для автомобіля. — Невеликий дворик. Переваги: — Затишок та комфорт заміського будинку. — Економне опалення. — Власна вода та каналізація. — Доглянута ділянка з сараєм та місцем для авто.

Продаж пів будинку 18000$ с.Красилівка Броварський район

Продається двох поверховий будинок з терасою, балконами, сучасне планування, гараж, з участком 23 сотки, с.Красилівка, Київська обл., Броварський р-н, з документами. До участку підведено світло, вода, газ, інтернет, вирита скважина, 20 км від Києва, гарна траса, будинок розташований в котеджному містечку, поряд магазин Фора, та багато інших крамниць, Нова почта, школа, аптека, заправка, 500 метрів зупинка, гарно ходить транспорт, приємні молоді сусіди, неподалік озеро невеличке, гарна природа 80 000 тис доларів торг , власник

власник
Участок з будинком

Продаж будинку, КМ Mulberry Homes, с. Красилівка, Броварський. Продажа дома, КГ Mulberry Homes, с. Красиловка, Броварской. Будинок площею 180м, без ремонту (будівельне оздоблення). До Броварів – 15 хв. Поруч магазини, садок, школа за 5 хвилин. Тихе та екологічно чисте місце далеко від міської суєти. Котеджне містечко розраховане на 240 будинків, зі своєю інфраструктурою, магазином, кафе, дитячим садком, зонами відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками та іншим. Будинок 180м + навіс на 2 машини + 6 соток землі. Будинок збудований з якісних матеріалів: - стіни керамоблок (wienerberger, Австрія) - утеплення базальтовою ватою (Paroc, Польща) - гідро-паробарєр (Juta, Чехія) - фінський фальцевий дах (Ruukki) - фасад: фінська термомодифікована сосна (Thermory) та італійський сланець (CUPA pizarras) - перекриття монолітні (Ковальська) - Деревяні вікна (Roda, Литва). Виконано якісний дорогий ремонт, встановлено гарну сантехніку та кухню, зроблено зоноване освітлення. А також встановлений тепловий насос, що суттєво заощадить ваші кошти у опалювальний сезон. Своя свердловина та септик. За територією котеджного містечка доглядає обслуговуюча компанія, яка здійснює: вивіз сміття, прибирання території, чищення снігу, освітлення вулиць, охорона містечка та інше. #3157846

Продажа дома, КГ Mulberry Homes, с. Красиловка, Броварской

Продажа капитального 2-х этажного дома, расположенного в с.Красиловка, Броварского района. Площадь участка - 22 сотки. Огород, сад. Во дворе хоз. постройки: (гараж, сауна с бассейном, капитальный погреб, флигель, летняя кухня, сарай, помещение для животных). Территория полностью огорожена. Дом строился из качественных материалов с соблюдением всех строительных норм (фундамент - блоки, стены - кирпич, перекрытия - железобетон). Отопление - твердотопливный котел, есть возможность установки газового (газ заведен в дом). Электричество - 3 фазы. Вода - 2 скважины, Канализация - местная (огромный септик). Все документы в порядке и готовы к продаже. Возможен торг.

Продажа дома. 180 м.кв. Красиловка, Броварской р-н.

Будинок з оформленими документами в котеджному містечку Mulberry Homes. Зроблений дизайнерський ремонт, укомплектований преміальною технікою Siemens, варильна поверхня з вбудованою витяжкою Elica, холодильна шафа для вина AEG. Освітлення Eglo (Австрія). Дорога кухня зі шпону та островом зі штучного каменю. Меблі фабрики Blanche. Італійська та німецька сантехніка Gessi, Grohe. Раціональне та зручне планування в один поверх, 128 мКв. Велика гостьова на 35 мКв з кухнею 29 мКв та окремі 3 спальні. Майстер спальня зі своєю гардеробною та ванною кімнатою. Зручний навіс під 2 авто, який є частиною будинку Обігрів та кондиціонування здійснюється тепловим насосом Mycond. Встановлена якісна система вентиляції усього будинку Vents. Віддалене керування зі смартфону усією технікою в будинку. Для додаткового обігріву та створення атмосфери відпочинку є камін. Будинок збудовано з якісних енергоефективних матеріалів - червоної цегли, утеплений мінеральною ватою, обшитий фінським фальцом Ruukki з якісною паро-вітромембраною Juta F150. За рахунок цього влітку в будинку прохолодно, а взимку споживає мінімум енергії для обігріву. Тепла підлога по всьому булинку. Є відеонагляд, сигналізація з сервісом пультової охорони. Територія котеджного містечка охороняється, пропускна система. За чистоту та догляд території відповідає обслуговуючий кооператив. В КМ є затишне кафе зі смачною кавою та круасанами, дитячий майданчик Місце розташування не уступає КМ в Осокорки, Буча, Ірпінь, Конча-Заспа та нообуховське направлення.

власник
Продаж будинку у КМ Mulberry Homes Красилівка Бровари

Географія Красилівка