Пропонуемо дачу ,Заворичи, Броварскій р-н, Київська область., вул Садова 5, 2 участка поруч по 6 соток продаем разом 12 соток, Дом 3 -х поверховий 6×7 ,,6 кімнат, цегляний ,без внутрешного оздоблення, гараж, погреб, єлектрика ,вода колонка з насосом,газ можливо провести в дім ,поруч 3 хвилини пішки 2 озера ,далі ліс, гарна дорога осфальт, ,электричка 20 хвилин пішки, маршрутка метро Лісова ,,обжитий кооператив судове товариство ,,Мережник ", Від дачі до м. Києва 46 кіл.до м. Бровари 35 кіл., 26000у.е. Відповідаю на звінкі

возможна продажа по єОселя
Садова, 5

Продається двоповерховий, цегляний будинок в селі Заворичи, Броварського району в дачному кооперативі " Ватутінець" в 55 км від Києва. Загальна площа будинку 106,7 кв.м. Простора веранда. Спальня 9 кв.м, коридор, кухня, сходи. Також в будинку є гараж. На другому поверсі дві кімнати по 15 кв. м. та великий балкон. Земельна ділянка 12 соток. Власна свердловина, туалет на вулиці. На території фруктові дерева, кущі смородини та виноград, ліс навпроти будинку. До жд станції " Заворичі" і магазинів 10 хв пішки. Телефонуйте!

возможна продажа по єОселя
Дачна, 256

Продається дім. Збудований для себе, але продається з ряду особистих причин. Дуже утеплений. Силікатний кирпич, стінки зсередини саман+ 100 утеплювач+ гіпсокартон. Поли деревяні можна залишити, можна постелити ламінат. Дім готовий для проживання на 99%. Повністю огороджено. Недалеко річка Трубіж та з-д станція Заворичі, в селі є школа та дитячий садочок, аптеки, нова і Укрпошта, кафе та багато магазинів. Розглядаємо обмін на квартиру Бровари/Київ

владелец
Продажа/обмін будинок в с. Заворичі
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Дача на межі Київської та Чернігівської областей. Біля села Марківці. 94,5/63,8/13 кв. м. Будинок з мансардою, 2014 року побудови на 12 сотках землі. Стіни – «термос»: дерево та метал . Покрівля -профнастил , шифер (веранда), будинок з усіма вигодами: ванна, туалет, подача та підігрів води, каналізація. Підлога –лінолеум + плитка. Санвузол в кахелі. Продається з меблями, новою побутовою технікою та всіляким господарчим інвентарем. Опалення - електричні конвектори. Додатково є дров*яна пічка . Подача води зі свердловини (глибина 36 м) через насосну станцію та підігрів від бойлера. Суцільний паркан по всьому периметру садиби (профнастил+ сітка). Сад , город. Господарчі будівлі: 2 сараї , літня кухня. Будинок добротний , повністю придатний для цілорічного проживання. Продається разом з усім наявним скарбом: меблями та технікою. Транспортний зв*язок з м. Київ - електричка, 1 година До Дарницького вокзалу, ще 30 хв до Київського залізничного вокзалу, 40 хвилин до Броварів . До станції пішки 15 хвилин. Ліс та озеро на відстані 1 км від будинку. Тихо, свіже повітря, хороші, дружні сусіди, - що ще треба для комфортного життя на природі! Вартість 15000 у.о + 500 у.о - комісія АН . Відповім на телефонний дзвінок. Повідомлення не читаю.

Дача з усіма вигодами в садовому товаристві

Дом, газ, скважина, насос, туалет ванна суміжні, 2 х кімнатна, кухня, плита, холодильник, піч на 2 комфорки, сад, огород, погреб, сарай, сарай для худоби, школа та магазин в 3 хвилинах

владелец
Дом в Заворичах

Продам дачу, 70км от Киева, Нежинское направление, 4 км от с. Заворичи или с. Мокрец. Станция электрички Трубеж(идти до дома 5-7 минут) , СТ "Каштан". В доме 3 жилые комнаты, 2комнаты на первом этаже и 1 на втором. В доме есть груба, очень хорошо греет дом зимой, ещё и можно готовить на ней. Кухня отдельно от дома. Подключён Интернет, 6 соток, много цветов, новая беседка на 8 посадочных мест. Есть сарай с дровами, мангал, небольшой подвал с насосной станцией. Летний душ и биотуалет на улице. Есть возможность провести газ в дом. Территория охраняется круглогодично. Вывоз мусора каждые 2 недели. Прекрасное место для грибников и рыбаков. Каждую неделю по субботам маленький базарчик, прямо около платформы. Можно преобрести мясную и молочную домашнюю продукцию, сезонные овощи и фрукты. Посмотреть можно в любой день по договорённости. Я владелица, дача приватизирована , все документы в порядке. На интересующие вопросы отвечу по телефону.

владелец
Продам дачу, 70 км от Киева

З Києва електричкою в Ніжинському напрямку до зупинки ст.Заворичі. Від зупинки 5 хвилин ходьби до дачної ділянки. Земельна ділянка 6 сотих (кадастровий номер оформлено). Будиночок оформлено в БТІ Броварського району. Будинок 8х8м із верандою. Веранда частина напіввідкрита, частина закрита. Будинок 8х6м (велика кімната24 кв.м, дві спальні кімнати по 12 кв.м. Під дахом кімната 20 кв.м. Літня кухня з сарайчиком12 кв.м. Газова плита з балоном у літній кухні. Вбудований туалет у сарайчику. Садове товариство газофіковане, газ проходить по вулиці. За бажання можна підключитися. Будинок опалюється піч-плитою. Ділянка електорофікована. Вода зі свердловини, електронасосом.

Продаж дачний будинок з ділянкою Заворичі ТОРГ

Металевий забор з вулиці. Зробили калітку і двоє воріт. Є можливість при перебудовах. Три інші сторони огорожені сіткою. В землю по периметру закопана полоска з шиферу. Буряном з сусідами не обмінюємося. Світло заведено в дім. Вода скважина на ділянці. Насос ручний і електричний. Зроблено так, що можна накачати воду в басейн. А потім цим же насосом викачати теплу воду на грядки. Почали ремонт. Є матеріали, якщо не будувати палац. В будинку за основу на фундамент поставлена монолітна кімната 3 на 5 метрів. До неї прибудована друга з цегли з великим погребом. І коридор через усе. Криша над другою кімнатою і коридором тіче. У основній жилій кімнаті зроблено гарне утеплення з середини. Поставлені металопластикові вікна. Плюс, що можете все облаштувати так, як саме Вам потрібно та втілити всі Ваші дизайнерські мрії, не переплачуючи за чужий ремонт. Газ по вулиці. Є можливість провести виділений провідний інтернет. Через дорогу сусідів немає. Ліс і щебетання пташків. В 4 хвилинах станція. Електрички ходять регулярно. Автобус до метро Лісова. Два магазини. Дивіться фото. Телефонуйте. Приходьте на перегляд. Торг присутній. Нам треба гарні сусіди.

владелец
Дача 4 хвилини до електрички Заворичі 6 соток чекають нового господаря

Продається сімейниий затишний будинок в селі Заворичі, Броварського району. Три поверхи. Цегляний. Перший поверх: спальня, вітальня, зала, широкий коридор. Покриття: ламінат. Кухня. Арочні вікна. Світла і простора. Покриття: плитка. Ванна кімната: душова, ванна та туалет — сумісні. Плитка. Другий поверх: чотири спальні кімнати, великий коридор. Покриття: ковролін. Третій поверх. Підведене електро і газове постачання. Сім‘я користувала під побутові потреби. Висота 3 метри по перекриття. Є можливітсь розташувати там ще три кімнати. Дах: утеплений та перекритий металочерепицею у 2018 році. Опалення: двухконтурний газовий котел. На території є недобудований гараж. Станція. Вода у дворі, криниця, скважина. До Києва 55 км. До Броварів 30 км. До станції електропоїздів 2 км. Поряд ліс, річка, церква. Сусіди привітні. Дружний куточок. У дворі є сад: і молоді дерева, і вже родючі. Територія біля будинку дуже гарна та велика. 12,5 соток. Є де розмістити і гамаки, літні куточки зі столами і стільчиками. Будинок теплий, світлий та просторий. Взимку тепло, улітку зберігає прохолоду. Готовий до великої сім’ї. Затишні і окремі кімнати. Та власне, пристосований одразу до життя в ньому. Продається із частиною меблів. Будемо уточнювати. Всього територія будинку 240 м кв. Документи в порядку. Неповнолітні діти не прописані.

Чудовий   будинок  в  с.Заворичi

Невеличкий будинок з косметичним ремонтом, майже в центрi с.Заворичi.

Заворичi   Броварського  району

Продам цегляний будинок в садовому товаристві с.Заворичі Броварський р-н, від Києва м.Лісова 45 км..Від електрички 5 хв. пішки. Новий дах металочерепиця, нові вікна, ремонт, замінено електропроводку на мідну, можливість встановлення електроконвекторів або газове опалення (газ по вулиці), нова каналізація, замінено підлогу, душ та туалет в будину. Піч з обігрівом по всім кімнатам. На ділянці своя скважина, ландшафт, полив, паркан, навіс для авто, Все робили для себе.. Гарні сусіди проживають постійно.

владелец
Продам будинок с.Заворичі

Продаю дачу/Насосная станция и вода есть /Озеро в 10 метрах/Долгов нету/Участок 6 соток !От электрички 5 минут остановка Трубеж !Дом продаю с техникой и мебелью !И газонокосилкой !

владелец
Продаю дачу Трубиж/Заворичи

Продам будинок в с.Заворичі Броварський район, вул Шевченка ,центр, до електрички 20хв.пішки. Будинок 61кв.м,висота стелі 2,8м дерев`яний, обкладений цеглою. До будинку підведена вода з власною скважени 90м, встановлено бойлер, є каналізація. Душ і туалет є як в домі, так і на вулиці. Дом газофіковано, газова плита, опалення - твердопалевний котел. Є можливість підключення газового котла. Підключено швидкіский інтернет.Новий лічильник на світло 2 тарифи. (кондиціонер,пральна машина, холодильник,дрова для опалення (на сезон) залишаються наступному власнику). Земельна делянка 32сотки. На ділянці скважина 90м, льох, літній душ з бойлером, туалет, молодий сад 45 дерев(персики 10сортів, яблуні 11сортів, сливи, алича, черешні, абрикоси,вишні, груші), кущі (ожина, малина, агрус, виноград) Фасад ділянка 65м. Будинок в жилому стані( проживали постійно останні 7 років )

владелец
Продам будинок с.Заворичі, ТЕРМІНОВО,власник

География, Заворичи