До Вашої уваги продаж модульного будинку, що розташований у мальовничому Котеджне містечко Oklahoma Cottage Town. Ділянка 6 соток з ландшафтним дизайном та автоматичним поливом, парковка на 2-3 авто. Будинок площею 144м2 з раціональним плануванням. Велика кухня вітальня з виходом на затишну терасу та каміном для романтичних вечорів, три просторі спальні, два санвузли та бічна-відкрита тераса площею 70 м2. Повна комплектація меблями і технікою необхідною для комфортного проживання. Будинок повністю автономний: своя свердловин, септик, акумулятори для безперебійного живлення. Також на ділянці автономно встановлена SCANDI SPA з лазнею, душем та кімнатою для відпочинку. Котеджне містечко Oklahoma Cottage Town розташоване в селі Дмитрівка Києво-Святошинського району. На машині можна за 20 хвилин доїхати до станції метро «Житомирська». Поблизу КМ розташована кінноспортивна база, кілька озер, сосновий ліс. На особистому авто вийде всього за 4 хвилини дістатися дитячого садка, школи, стадіону, церкви, хімчистки, аптеки, банку, сільради та кількох магазинів. Там знаходиться зупинка маршруток, на яких можна доїхати до столиці. Кожні 10 хвилин у бік Києва вирушає маршрутний автобус. Від котеджного містечка «Оклахома Котедж Таун» можна приблизно за півгодини доїхати на автомобілі до міжнародного аеропорту Київ (Жуляни). За 8 хвилин їзди від новобудов знаходиться гіпермаркет MegaMarket.

возможна продажа по єОселя
лісна

владелец
возможна продажа по єОселя
Польова, 7

До Вашої уваги! Виставлено на продаж двоповерховий будинок з ремонтом в с.Дмитрівка, Бучанського району,Київської області. Домоволодіння розташоване на ділянці 10 соток та має наступні характеристики: -ділянка правильної форми та з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будинку(є можливість реєстрації); -відкатні ворота; -автонавіс; -свердловина 82 метри; -облаштований город (огірки, кабачки та ін.); -господарська будівля; -приміщення для інвентаря; -плодові дерева; Будинок з ремонтом, загальною площею 157 метрів, матеріал будівництва – цегла, утеплення мінеральна вата(10 см), та клінкерна цегла; В будинку два поверхи, перший поверх: - тепла, водяна підлога - хол, кухня вітальня, комора, котельня, санвузол і кімната 13 метрів; Другий поверх: - гардеробна 9 метрів, санвузол та три окремі кімнати; Велике горище. Будинок опалюється електричним котлом, також змонтовано дорого вартісний твердопаливний котел, абсолютна автономія. Якісно побудований, просторий будинок з чотирма зручними кімнатами та доглянутою земельною ділянкою в селы Дмитрівка, 20 кілометрів до станції метро Житомирьска. Звертайтесь, буду радий, якщо саме Ви його купите.

Північна
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

В оточенні соснового лісу, на ділянці 39 соток зі своїм ландшафтним дизайном розташований сучасний 2-поверховий будинок Преміум-класу в с. Дмитрівка Бучанського району Київської області у котеджному містечку Белгравія. КМ «Бєлгравія» складається з 3-х містечок. Наш будинок у Бергравії-3, це закрита територія для Белгравії 1 та 2, має свою пропускну систему, інфраструктуру, басейн, зону відпочинку та розташований на кордоні з прилеглим лісом. КМ «БІЛГРАВІЯ» - це розкішний комплекс, що зарекомендував себе дуже добре, проживають відомі люди країни, а найголовніше знаходитись дуже зручною локацією, по Житомирській трасі, за 15 км 13 хвилин до м. Житомирська. Будинок побудований за новітніми технологіями, просторий, має відмінне П-подібне планування з великою внутрішньою терасою, просторі кімнати, 5 спалень на 2-му поверсі, і ще 2 кімнати на першому поверсі, до кожної спальні є ванна кімната і вбиральня. Основною родзинкою планування є величезний простір 107 м2 - кухня-їдальня-їдальня, з виходом на терасу, де можна його чудово зонувати і приймати гостей. Великі вітражні вікна дають широкий огляд дивовижним краєвидам за вікном, у будь-яку погоду і час можна нескінченно насолоджуватися видом з вікна. Є балкони на 2 поверсі, також можна організувати зони відпочинку, медитації. Зручні широкі сходи. Вікна алюмінієві. Плоский дах підкреслює архітектуру та пластику будинку, де вигідно з горизонтальною композицією розроблено фасади будинку. Коли потрапляєш у це домоволодіння, хочеться жити, творити та наповнюватись та насолоджуватися життєвою енергією та гармонією. Інженерні мережі від котеджного містечка, є обслуговування території, цілодобова охорона, відеоспостереження. Показ за домовленістю. Без комісії % для покупця.

эксклюзив
Привітна, 79

Ця пропозиція на танхауси в Дмитрівці здається дійсно унікальною і привабливою. Можливе розстрочка оплати на 6 місяців. Ось кілька переваг, які вона пропонує: Розташування: Чисте повітря та спокійне середовище недалеко від Києва - ідеальний варіант для тих, хто шукає спокій та близькість до природи, не віддаляючись від міських переваг. Дизайн та площа: Двоповерхові будинки площею 70,03 кв. м, що може забезпечити достатньо простору для комфортного проживання. Подарунок у вигляді варіантів дизайнерських рішень робить простір ще більш привабливим. Безпека та комфорт: Закрита територія та наявність автопарковки на території забезпечують комфорт та безпеку для мешканців. Зручний підїзд до двору також робить життя зручнішим. Є своя земельна ділянка 1 сотка. Інфраструктура та доступність: Розвинена інфраструктура поруч, а також близкість до зупинки транспорту та необхідних закладів роблять це місце ще більш привабливим для проживання. Близькість до Києва: всього 7,5 км до міста Києва (7 хвилин ізди), до метро Житомирська 18 км (17 хвилин), що забезпечує легкий доступ до всіх міських переваг. До Мегамаркету 3 хв, АТБ 4 хвилин. Без комісіі!!!!! Якщо ці переваги відповідають вашим потребам та вимогам, раджу розглянути цю пропозицію ближче і, можливо, звязатися для отримання додаткової інформації або організації перегляду.

возможна продажа по єОселя
Зоряна

Продаж будинку в Дмитрівці. Загальна площа - 130 м2 з терасою. Ділянка 15 с, фундамент моноліт, 3 кімнати, кухня-вітальня, санвузел, гардеробна, тераса. Будинок виконаний із газоблоку 300мм. мін вата 120мм, металочерепиця Чехія. Біля хвойного лісу

Нова

БЕЗ%, дім 91м2, с.Дмитрівка, Бучанський (Києво-Святошинський) район, 15 км ст.м Житомирська Київська область Бучанський район село Дмитрівка Будинок площею 91м2 на земельній ділянці 2.5 сотки. Гарний житловий стан, металопластикові склопакети, кондиціонери, меблі. Будинок утеплений, дах-металочерепиця, опалення-газовий котел, водопостачання-централізоване, електроенергія 5 кВт. Є можливість підключитись до центральної каналізації!!! Будинок двоповерховий: 1-ий поверх: Тамбур 1.4м2, хол 5.8м2, велика вітальня 21.8м2, прохідна кімната 12.8м2, кухня 13.3м2, санвузол 4м2. 2-ий поверх: кімната 13м2, кімната 18м2. Вдале місце розташування, центр населеного пункту, 15 км до станції метро Житомирська, асфальтований під’їзд до будинку. Повний пакет документів для продажу по програмі Єоселя!!!

возможна продажа по єОселя
Мічуріна, 61

Бучанский район, Дмитровка, 16 км від Києва по Житомирській трассі КМ Оклахома Будинок 130 кв.м. , 6 соток землі з соснами та автополивом парковка на 2-3 авто, септик і скважина Планування: три спальні кімнати, два санвузли, вітальня з каміномт а велика тераса кухня, техніка, дивани, вбудовані шафи – це все вже є SCANDI SPA5(лазня/душ/кімната відпочинку) ПОвна автономність під час відключення світла, встановлена акумуляторна система з запасом до 2-х діб Поруч Озеро, Ліс

Лісова, 1

Продається просторий двоповерховий будинок, вул. Ірпінська, буд.79, с.Дмитрівка, Київська область. Будинок розташований на земельній ділянці 10 сот, кадастровий номер -3222484401:02:002:5106. Загальна площа 214 кв.м, житлова – 130 кв.м, кухня - вітальня – 40 кв.м. Будинок побудовано з газоблоку в 2021 році. Дах - якісна металочерепиця, встановлені високоякісні металопластикові вікна. Всі комунікації в будинок не заведено. 1-й поверх: дві гостьові кімнати, санвузол, кухня-вітальня з виходом на терасу; 2-й поверх: чотири спальні, санвузол. Територія огороджена дерев’яним забором. Зручне та функціональне планування. Чудове місцерозташування, тиха локація, поруч з лісовою зоною. Зручна транспортна розв’язка. Всього 15хв. на автомобілі до Киева по Житомирській трасі. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Олександром, за ціною узгодженою з власником.

Мічуріна, 79

Шукайте комфорт та затишок для вашої сімї у нашому просторому будинку, розташованому у тихому та мальовничому Києво-Святошинському районі, у закритому КМ "Белгравія"! Цей двоповерховий котедж вражає своєю просторою площею 220 кв.м та розташований на 7 сотках доглянутої землі. На першому поверсі вас чекають: - Затишна кухня-вітальня для сімейних обідів - Комфортний кабінет-гостьова для зустрічей з друзями - Сучасний санвузол - Котельня з пральнею для вашого зручності - Простора комора для зберігання А на другому поверсі: - Велика майстерня спальня з гардеробом для вашого комфорту - Дві затишних дитячі спальні та кабінет для творчих ідей - Два санвузли з ванною та душем для ранкових ритуалів - Дві просторі відкриті тераси для вечірніх посиденьок з краєвидом на природу Будинок обладнаний ексклюзивною меблями та технікою світових брендів, щоб забезпечити ваш комфортний і сучасний спосіб життя. У дворі вас чекає великий басейн, зона відпочинку для дорослих та дітей, а також інфраструктура КМ "Белгравія", включаючи відеоспостереження, автомийку, ресторан, тенісний корт та дитячі майданчики. Недалеко від будинку розташований ліс, де ви зможете насолодитися прогулянками та часом з вашою сімєю. Не упустіть шанс зробити цей чудовий будинок вашим новим домом! Зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд!

Привітна

42611 Продається півбудинку із землєю в селищі Дмитрівка Бучанського району Києво-Святошинскької області Земля під забудову 0,879 га Півбудинку 40 м2 введений в екплуатацію Вода і газ зеведені в будинок 2 кімнати суміжні і кухня будинок цегляний є літня кухня сарай літній душ з сусідами територія розмежована Земля родюча є фруктові дерева Сільська рада магазини амбулаторія є в селище зупинка маршруток на Київ кожні півгодини Brokingdom - ваш провідний партнер у пошуку будинків! З нами ви зможете обрати свій ідеальний будинок, який стане вашим домом. Від просторих сімейних будинків до затишних котеджів - у нас ви знайдете все, що потрібно для щасливого життя!

Мічуріна, 32а

Двоповерховий сучасний будинок розташований в закритому котеджному містечку «Белгравія», що створює приватну та безпечну атмосферу для мешканців. Будинок має площу 290 кв.м і втілює сучасний дизайн та комфорт. Зовнішній вигляд будинку вражає своїм стилем та елегантністю. Він оточений великою територією, на якій можна відпочивати та проводити час з родиною та друзями. Автоматичні ворота забезпечують безпеку та зручність вїзду. На території будинку є простора тераса з зоною барбекю, де можна насолоджуватися свіжим повітрям та приготуванням страв під відкритим небом. Також є будиночок охорони та господарське приміщення для зберігання інструментів та інших необхідних речей. Загальна площа території складає 14 соток, що дозволяє вам насолоджуватися простором та природою. На першому поверсі знаходиться: Кухня-вітальня: простора кухня, яка втілює мрії будь-якої господині. Обладнана сучасною технікою та стильними меблями, вона створює ідеальні умови для приготування їжі та прийому гостей. Панорамні вікна пропускають багато природного світла, а вихід на терасу дозволяє насолоджуватися свіжим повітрям та красою навколишнього пейзажу під час сніданку або вечері. Кімната відпочинку з функціонуючим каміном: ця кімната є ідеальним місцем для відпочинку та релаксації. Функціонуючий камін створює атмосферу затишку та комфорту, а зручні меблі дозволяють насолоджуватися вільним часом разом з родиною чи друзями. Робочий кабінет: ідеально підходить для проведення робочих зустрічей або ведення ділових справ. Забезпечує комфортні умови для ефективної роботи вдома. Гардеробна: простора гардеробна дозволяє організувати зберігання одягу та взуття відповідно до ваших потреб та вподобань. Гостьовий санвузол: призначений для зручності гостей та відвідувачів. Сучасний дизайн та якісні матеріали створюють приємну атмосферу для користувачів. Пральна кімната: у пральній кімнаті є всі необхідні зручності для прання та сушіння одягу, що дозволяє забезпечити безперебійне функціонування побутової техніки та зручне використання приміщення. Там же знаходиться сучасна система опалення та система очистки води. Гостьова кімната з власним санвузлом та гардеробом: ця кімната призначена для комфортного перебування гостей. Вона оснащена власним санвузлом та гардеробом, що забезпечує приватність та зручність для гостей під час їх перебування. Перший та другий поверх будинку розділяють камяні сходи, які є не лише функціональним елементом, а й важливою деталлю внутрішнього дизайну, яка додає стиль та елегантність приміщенню. На другому поверсі розташовані три окремі спальні, кожна з яких має власний санвузол та гардероб. Основна спальня: ця простора кімната призначена для власників будинку, обладнана зручним ліжком. Має власний санвузол з душем, що забезпечує комфорт та зручність. Є велика гардеробна, яка дозволяє організувати зберігання одягу та взуття. Друга спальня: аналогічно першій спальні, ця також має власний санвузол з душем. Зручне ліжко та меблі для зберігання роблять цю кімнату ідеальним місцем для відпочинку та сну. Третя спальня: оснащена власним санвузлом з ванною та гардеробом. Вона може бути використана як спальня для гостей або членів сімї, забезпечуючи приватність та комфорт для кожного гостя. Кожна з цих спалень створює приватний та комфортний простір для мешканців. Всі ці характеристики роблять цей будинок ідеальним місцем для комфортного проживання та відпочинку для всієї сімї. Його сучасний дизайн, зручне розташування та функціональність роблять його бажаним вибором для тих, хто шукає стильний та затишний будинок. За більшою інформацією та відеооглядом - звертайтеся по номеру телефона.

Привітна вулиця, 104

Затишний будинок в мальовничій локації поруч з величним сосновим лісом. Зручне сполучення з м. Київ - 18 км до ст.м. Житомирська та 6 км до м. Ірпінь. Простора ділянка в 12 соток. Вже висаджені плодові дерева, виноград, малина та декоративні рослини. Передній дворик вимощений тротуарною плиткою, є автонавіс та крита тераса. Сам будинок зручно розміщений на ділянці. Якісно побудований, теплий взимку та прохолодний влітку. Планування зручне та продумане: кухня-вітальня - 45 м2 з виходом на криту терасу, 3 спальні, санвузол з ванной та душовою, технічне приміщення (котельня). Передбачена можливість облаштувати на другому поверсі додатково 2 кімнати. Доступна ціна та мінімальне оформлення. Пропозиція БЕЗ %. Телефонуйте або пишіть, на зв’язку в усіх месенджерах.

Гуца, 32

Аренда дома, Дмитровка, Киево-Святошинский р-н Оренда будинку, Дмитрівка, Києво-Святошинський р-н Пропонується в оренду загородний будинок в селищі Дмитрівка Києво-Святошинського району. Будинок розташований за 28 км від центру Києва та має зручний підїзд з Житомирської траси, за 3 км. На ділянці 25 соток розташовані три споруди: - основний будинок - гостьовий будинок - технічний блок із навісом для автомобілів. Основний будинок загальною площею 314 м2 складається з трьох рівнів: 1-й поверх: - кухня-вітальня із каміном - спальня або кабінет - санвузол - гардеробна 2-й поверх: - головна спальня із гардеробом, каміном та санвузлом - дві спальні або дитячі кімнати - санвузол Усі кімнати мають свої тераси. Підвальне приміщення має: - кімнату вільного призначення - санвузол - пральну кімнату. В будинку встановлено ліфт. Гостьовий будинок (66 м2): - кухня-вітальня із мангалом та антресоллю - кімната вільного призначення - санвузол. Будинок зведений із цегли за каркасно-монолітною технологією, утеплений. Опалення газове та електричне. Встановлено промислову систему очищення води методом зворотного осмосу. Каналізація - септик. #3159.17350139

Аренда дома, Дмитровка, Киево-Святошинский р-н

Здається в оренду квартира в елітному комплексі «Белгравія». Перше заселення! Загальна площа 61 м2 Велика кухня-вітальня 30 м2 з новою технікою: посудомийна машина, індукційна піч, микрохвильова піч. Італійський розкладний диван. Великий с/у - велика та сучасна душова, бойлер, нова сантехніка, led підсвітки. Світла спальня з італійським ліжком та ортопедичним матрасом. Тепла підога по всій квартирі (із водяним контуром) 18 000 грн/міс + комунальні платежі + паркомісце (безкоштовно) Територія комплексу закрита, цілодобова охорона 24/7 `озвинена інфраструктура, поряд кафе, садіки, школи.

Оренда сучасної 1к квартири 61 м2 котеджний комплекс Белгравія

Оренда нової однокімнатної квартири в впоповерховому будинку біля соснового лісу. Квартира знаходиться на території котеджного комплексу Белгравія. Площа 41 м2 - дизайнерский ремонт - водяна тепла підлога на всю площу квартири, всі меблі - італійські, кондиціонери. дивіться огляд за посиланням: surl.li/umznm

Оренда квартири, сучасний ремонт КК Белгравія, Дмитрівка

С.Капітанівка, Озерна 10, Київська область, Бучанський район. Клубний комплекс із закритою територією! Район біля хвойного лісу. У продажу 7 одноповерхових будинків, різного метражу та ділянок. Є можливість вибору за перевагами! Всі будинки з великими терасами під дахом від 25 кв. які облицьовані керамогранітом. У кожному будинку два с/в. Технічна кімната. Ділянки від 5 до 6,5 соток. Котедж із внутрішньою штукатуркою, під чистове оздоблення. Висота потіл – 3,75 м. Міжкімнатні перегородки (кирпич) – 100мм. Заведено 10 кВт електроенергії + інтернет-кабель (оптоволокно). Фундамент котеджу монолітний: монолітна плита підлоги та стіни з газобетону, шириною 300 мм, марки D500. Криша: плоска, монолітна система – 200 мм, утеплена пінополістеролом, покрівельний матеріал-ПВХ мембрана. Вікна ALUPLAST - 3-х камерні, енергозберігаюча фурнітура ROTO, Німеччина. Фасади всіх будинків утеплені мінеральною ватою, толщиною – 100 мм, облицьовані керамічною плиткою та фасадною штукатуркою BAUMIT. Свердловина – 75м. Септик – 10м3. Місце для паркування на дві машини. Інфраструктура: поряд є ліс, озера, у радіусі 4 км: Супермаркети: ФОРА, МЕГАМАРКЕТ, Ресторан «FoRRest», ОЩАДБАНК, Нова Пошта, Дитячий садок, школа. Заїзди з Києва з трьох боків, один Житомирською трасою, найближчий. Через Ірпінь та через Варшавську трасу. Ціни 1100 у.о. за м. кв. Є три планування: 143 кв.м. - 157300 у.о. 168 кв.м. - 184800 у.о. 169 кв.м. - 185900 у.о. Без комісії для покупця! 06******00, 09******03 Юлія Коттеджи, Дом Капитановка! От 143 кв.м. С большими Террасами, закрытой территорией! С. Капитановка Озерная 10, Киевская область, Бучанский район. Клубный комплекс с закрытой территорией! Район находится на территории хвойного леса. В продаже 7 домов, разного метража и участков. ID: 827132925

Котеджи, Дом Дмитровка! От 143кв.м. С закрытой территорией!

#715 Затишний великий будинок для сімї з гарним авторським ремонтом у тихому мальовничому місці Києво-Святошинського району, у закритому КМ "Белгравія", 2-поверховий котедж. Площа будинку – 220 кв.м, загальна площа всієї території 6.5 соток землі. Доглянута ділянка. У будинку на 1 поверсі: - кухня -вітальня - кабінет-гостьова - санвузол - котельня з пральньою - комора на 2 поверсі: - майстер спальня з гардеробом - 2 дитячі спальні - кабінет - дитячий санвузол з ванною - великий санвузол з душем і ванною - 2 відкриті тераси Будинок укомплектований меблями та технікою світових брендів (телевізор смарт 2 шт, кондиціонери 5 шт., посудомийна машина, духова піч, мікрохвильова піч, холодильник, морозильна камера, чайник, тостер, бойлер 220 л., пральна машина, тепла підлога - весь 1 поверх та на 2 поверсі в санвузлах, парогенератор, очищення води). У дворі великий каркасний басейн 5.5 метрів, зона відпочинку для дорослих та дітей. КМ "Белгравія" закритого типу, скрізь по території є відеоспостереження, своя автомийка, ресторан, тенісний корт, дитячі майданчики. Поруч ліс, де можна гуляти і проводити час із сімєю.

Продаж будинку 220м2 КМ Белгравія, Дмитрівка, вул. Привітна

Продається будинок в Бучанському районі, в селі Дмитрівка.16 км від Києва по Житомирській трасі, КМ "Оклахома".Будинок 130 кв.м, 6 соток землі з соснами та автополивом, стоянка на 2-3 авто, септик і свердловина.Планування: три спальні кімнати, два санвузли, вітальня з каміном та велика тераса, кухня, техніка, дивани, вбудовані шафи.SCANDI SPA5 (лазня/душ/кімната відпочинку). Повна автономність під час відключення світла, встановлена акумуляторна система з запасом до 2-х дібПоруч Озеро, Ліс.Ціна: 119500 у.о. Код обєкта: #17878.

Продається будинок в селі  Дмитрівка (вул. Лісова)

Продам Вам готовий, одноповерховий будинок з класним ремонтом в Київській області, Києво-Святошинський район, с. Дмитрівка, район Куба. Будинок розташовано на великі ділянці землі, 13 соток, обнесено капітальною огорожею з автоматичними воротами. Район з новою забудовою, одне соціальне середовище, вся сусіди гарні будинки. Навколо - сосновий ліс. З Києва, до будинку, зручно добиратись по Житомирській трасі, 15 км до ст м Житомирська. В будинку виконаний ремонт по авторському проекту з якісних матеріалів, побутова техніка, меблі все входить в вартість. Горище утеплене, перекриття залізобетонна плита.

Северная улица, 3, Дмитровка, Киевская 210000.0 USD

Продажа 2-этажного дома, ул. Молодежная, Дмитровка. Продаж 2-поверхового будинку, вул. Молодіжна, Дмитрівка. Житомирская трасса Локация Дмитровка село, входит в Бучанский район Киевской области Украины Планировка: Дом общей площадью 130м2 27м терраса расположен на участке 11соток. Участок ограждён забором с откатными воротами Отличное место расположение центр (Новая почта-Садик- Школа-Аптека-Автобусная остановка-Салон красоты-Церковь) Дом из двух полноценных этажей Первый Этаж вмещает в себя собственную котельную с постирочной, гостевая комната, сан узел с душевой и просторную кухню- гостиную Второй этаж это три полноценные спальни, санузел и вместительный гардероб Фундамент армированная лента бетон м350 ФБС в земле 1м 30см Коробка газоблок 30см 10см утепление пенопластом с декоративной штукатуркой Крыша 4 скатная метало черепица графит 0, 45 Окна 5 камерный профиль с двухкамерным стеклопакетом Рехаy Бетонная лестница на 2этаж Отмостка во круг дома Входная группа парковка для 2 авто из тротуарной плитки. Коммуникации в дом заведено электричество 15кВа-Скваджена 95м/п-Септик 6м3. # 3 1 5 9 1 7 3 3 3 3 6 0

Молодежная, 1, Дмитровка, Киевская 99000.0 USD

Продажа стильного, современного коттеджа 150м2 в стиле hi-tech. КГ «EVERGREEN», не далеко от Киева. Житомирская трасса. (Дмитровка - Капитановка). Есть несколько видов планировок XXXXXXXXXXXX телефон для звʼязку! РАСПОЛОЖЕНИЕ: с. Дмитровка, Бучанского района, рядом заповедный, хвойный лес, на расстоянии 16 км от г. Киева, по трассе (Киев-Житомир). ИНФРАСТРУКТУРА: - Гостинично-ресторанный комплекс Царьград 4 км; - Суперкмаркеты: ФОРА, МЕГАМАРКЕТ 4 км; - Ресторан «FoRRest» 3, 4 км; - ОЩАДБАНК; - Новая Почта; - Детский сад, школа; - КГ «Белгравия». Коттедж с внутренней штукатуркой, под чистовую отделку: Двор и комплекс ограждены крафтовым забором, установлены откатные ворота. Подъезд и внутренняя улица асфальтированы+паркоместо на 2 машины, с тротуарной плиткой. Терраса облицована керамогранитом Электричество - 10 кВт Собственная скважина - 75м, вода заведена в дом Собственный септик - 10м3 Межкомнатные перегородки кирпич - 100мм Дом продается с внутренней штукатуркой под чистовую отделку Высота потолков - 3, 75м В дом заведен интернет кабель (оптоволокно)

Озерная улица, Дмитровка (Буча), Киевская 163800.0 USD

До Вашої уваги! Виставлено на продаж двоповерховий будинок з ремонтом в с.Дмитрівка, Бучанського району, Київської області. Домоволодіння розташоване на ділянці 10 соток та має наступні характеристики: -ділянка правильної форми та з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будинку(є можливість реєстрації); -відкатні ворота; -автонавіс; -свердловина 82 метри; -облаштований город (огірки, кабачки та ін.); -господарська будівля; -приміщення для інвентаря; -плодові дерева; Будинок з ремонтом, загальною площею 157 метрів, матеріал будівництва цегла, утеплення мінеральна вата(10 см), та клінкерна цегла; В будинку два поверхи, перший поверх: - тепла, водяна підлога - хол, кухня вітальня, комора, котельня, санвузол і кімната 13 метрів; Другий поверх: - гардеробна 9 метрів, санвузол та три окремі кімнати; Велике горище. Будинок опалюється електричним котлом, також змонтовано дорого вартісний твердопаливний котел, абсолютна автономія. Якісно побудований, просторий будинок з чотирма зручними кімнатами та доглянутою земельною ділянкою в селы Дмитрівка, 20 кілометрів до станції метро Житомирьска. Звертайтесь, буду радий, якщо саме Ви його купите.

Северная улица, Дмитровка (Буча), Киевская 250000.0 USD

Сучасний котедж у котеджному містечку преміум класу - «Белгравія», що розташований в 7 км від Києва Житомирським шоссе. Вдалині від шуму і суєти мегаполісу, оточений хвойними лісами. Котедж спроектовано під конкретну ділянку, з урахуванням особливостей ландшафту по індивідуальному замовленню, побудований по монолітно-каркасній технології, потужний фундамент, стіни із червоного кирпича, криша - плити перекриття. Площа 445 м2, ділянка 33 сотки. Дуже великі алюмінієві рами, панорамне скління. Висота стелі - 4 м, друге світло - висота стелі 8 метрів. Простора світла кухня-вітальня площею - 130 м2, з виходом на терасу 95 м2. В будинку 5 спалень, кабінет, гараж на 2 авто, 2 великих тераси та технічне приміщення. Територія комплексу закритого типу, охорона та відеоспостереження. До інфраструктури комплексу належить: - власний ставок; - тенісний корт; - спортивні майданчики; - дитячі майданчики; - дитячий садок; - кафе; - автомийка; - садовий центр; У безпосередній близькості з комплексом знаходяться відділення банків, пошт, аптеки та багато іншого.

Продаж котеджу 445 м2 в елітному комплексі 7 км от Киева
1 - 24 из 51 результатов

География, Дмитровка