Продаж будинку під ремонт в селі Великі Дмитровичі Обухівського району. Розглянемо всі форми розрахунків, включаючи обмін на квартири, автомобілі, товари та інші ліквідні активи. Мальовнича тиха місцевість на відстані 23 км від Києва по Новообухівській трасі, поряд листяні та хвойні ліси, зариблені озера до 1 км. Монолітний 2-поверховий будинок з високим цоколем (можливо використовувати як укриття), нестандартне планування, під ремонт. Житлова площа 170 кв. м, кухня-вітальня 28 кв. м, загальна площа 411 кв. м, 7 кімнат, 4 санвузли, гардеробні, гараж на 2 автомобіля, приміщення для домашнього кінотеатру, технічні приміщення. Будинок розташований на пагорбі, на земельній ділянці 9,44 соток, монолітна фундаментна плита - 0,7 м, монолітні перекриття - 40 см, облаштований якісними панорамними вікнами, гарні видові характеристики, багато світла і повітря. Комунікації підведені – газ, електрика (15 кВт), підготовлене місце під септик. Будинок введений в експлуатацію, підготовлений для ремонту . Відео будинку по запиту. Розглянемо розрахунок в гривні, програму е-відновлення. Без комісії. Скористайтеся вигідною пропозицією! Продажа дома под ремонт в селе Большие Дмитровичи Обуховского района, 23 км от Києва. Без %. Рассмотрим все варианты расчетов, включая обмен на квартиры, автомобили, товары и другие ликвидные активы. Обухівський район, Новообухівська траса, цокольний поверх, укриття, без оздоблення, без ремонту, озеро, ліс. Обуховский район, Новообуховская трасса, цокольный этаж, укрытие, без ремонта, лес.

эксклюзив
Київська, 1-Д

Продається чудовий затишний маєток який складається з: - основного будинку Шаллє 165 м2, -СПА комплексу, -басейну з терасами, -гаража на 4 автомобіля, Будинок розташований на південному схилі гори , практично "врізаний в гору", задяки чому створюється свій унікальний мікроклімат. Ділянка 15 соток з неперевершеним ландшафтним дизайном. По всій території укладено доріжки з бруківки. Основний будинок - 165 м2 плюс тераса (сибірська модрина) - 50м2. Одноповерховий з великими панорамними вікнами, висота стелі 6м. У будинку система - "розумний будинок", газова та електрична системи опалення, підлоги з підігрівом (система водяного опалення підлог). Додатково встановлені повітряні конвектори опалення. У вітальні півтораметровий дровяний камін. У будинку передбачено резервну систему електропостачання за допомогою генератора та автономної акумуляторної станції, є система блискавкозахисту та охоронна сигналізація з тривожною кнопкою. На ділянці дві скважини- основна та резервна Заведен оптоволоконний інтернет Будинок повністю мебльований, дві гардеробні кімнати, кухня з вбудованою технікою. Три спальні, два санвузла . Додаткова кімната з окремим входом ( гостьова або для домопрацівника). Будинок максимально утеплений. У будинку є зимовий сад, кінотеатр з кінопроектором і екраном, що опускається. З усіх приміщень є виходи в двір. Другий будинок - СПА 80 м2, в ньому лазня (стіни та лежанка з липи), роздягальня та душова. Додатково будинок використовується як гостьовий. Газове та електричне опалення, система - водяна тепла підлога. Обладнаний кондиціонером з можливістю додаткового опалення взимку. У будинку є зимовий та літній мангал. Повністю мебльований. На даху встановлено теплові сонячні батареї. Прилегла тераса із сибірської модрини 140м2. Басейн обємом-34 метри кубічних. Обладнаний автономною системою очищення, двома ультрафіолетовими системами дезінфекції, потужним протитечією та американським тепловим насосом для підігріву з високим ККД. Басейн дозволяє купатися круглий рік. Гараж-120 м2 Розрахований на 4 автомобілі. Або 3 авто та окреме приміщення для господарських потреб зі своїми воротами. Гаражні ворота автоматичні. Гараж обладнаний спортивно-тренажерним куточком. На ділянці: автоматичний полив з автономним управлінням, ландшафтна гірка з 500 самшитами та десятками різних ялівців. 4 блакитні ялинки. 60 дорослих доглянутих туй. Позаду будинку різні види ялівців, розташованих на бутових терасах. На терасах розташовані городи і чагарники: дорослі кущі лохини, що рясно плодять, різні види смородини, аґрус та інші. На верхній терасі сад з персиковими деревами, абрикосами, черешнями, яблунями, грушами та горіхом. За садом вихід у прилеглий ліс із акацій. Поруч із ділянкою розташовані кілька озер з можливістю риболовлі та історичний заповідник Володимирська Криниця Будинок знаходиться за 30 хвилин їзди до центру Києва. До будинку веде асфальтована дорога, яка регулярно обслуговується взимку при снігопадах. Поруч магазини, дитячий садок та школа.

возможна продажа по єОселя
Київська, 68

Без комісії Продаємо житловий будинок в с.Великі Дмитровичі, або обмін на квартиру з нашою доплатою(розглянемо всі пропозиції),50 метрів від центральної вулиці Київська. Цегляний, загальна площа 48,6 кв.м., житлова 35.30 кв.м., 5.8кв.м кухня та два коридори, гараж. Ділянка приватизована загальною площею 8,4 сотки з них 5 соток ОСГ, на ділянці є літня кухня, погріб, криниця (вода питна), невеличкий садок. Ціна 27900$

Київська, 3
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Без комісії Продаж 3к.квартири в самому центрі с.Великі Дмитровичі,вул.Київська,45, 2/4пов.,70.26/42.2/7.5,будинок заселений,індивідуальне газове опалення,жилий стан,кімнати окремі,всі меблі та побутова техніка залишаються покупцям,є лоджія 4.16м,засклена,вікна склопакети,с/вузол роздільний в кафелі,лічильники на все,помірні комунальні,у дворі дитячий майданчик,В 100 метрах від будинку є: школа, дитячий садок, лікарня, три магазина, будівельний магазин, спортивний сучасний майданчик, футбольне поле,також поряд комплекс відпочинку і рибалки "Родинна Оселя", є озера та ставки,ліс,свіже повітря,біля будинку зупинка транспорта,кожні 30хв.їде маршрутка на Київ та Обухів,27 км до Києва, 14 км до Обухова, 10 км до Ходосівки (Мега-маркет, фора, сільпо, аутлет-мануфактура, Мак-Дональдс),мінімальне оформлення,ціна 40000у.о.

Київська, 45

Затишний будинок S=265 кв.м., розташований на 48 сотках. Будинок має 2 основні поверхи плюс повноцінний цокольний поверх та горище. На ділянці є критий басейн з підігрівом, гостьовий будинок 100 кв.м., сауна, хамам, будинок-літня кухня з виходом на терасу мангальна- барбекю,2 гаражі, 2 скважини, , фільтри очистки води, газовий котел. В будинку діючий камін, добротні деревяні сходи, нові деревяні склопакети, відкриті балкони, засклена тераса-лоджія. На території ділянки є дерев’яна альтанка, фруктовий сад, виноград, ботанічні квіти, дерева і вічнозелені рослини, які прикрашають всю ділянку. Сама ділянка огороджена кам’яною огорожею та кованими автоматичними воротами. З кожного вікна будинку відкривається мальовничий краєвид. З першого поверху на декоративні квіти і рослини, з другого поверху- на природу с. Великі Дмитровичі. Будинок підходить і для постійного проживання , і для заміського відпочинку. Сусіди порядні. Будинок введений в експлуатацію, земля у власності.

владелец
Будинок S=265 кв.м. на 0,5 га  в с. Великі Дмитровичі

До Вашої уваги пропонується на продаж великий сімейний будинок, що розташований на земельній ділянці 28,2 соток, у с. Великі Дмитровичі! Будинок знаходиться в мальовничому куточку, в оточенні зелених пейзажів та гарних будинків. На території знаходиться 2 будинки - основний та літня кухня. Також є генераторна та закриті паркінги на 3 автомобіля. Основний будинок: - 3 поверхи + цоколь + горище + паркінг на 2 авто - 11 кімнат - 4 санвузли (гостьові, в душовою кабіною та ванною) - Придбанник - Кухня-вітальня - Зимовий сад з купіллю - Сауна - Камін - 4 входи в будинок - 3 великі комори - Припливно-витяжна вентиляція - Кондиціонери - Твердопаливний котел - Система подачі води - Генератор Міцубіші - Бойлери та стабілізатор електрики на будинок Літня кухня: - Газовий котел - Вбудований гараж - Майстерня - Гараж для авто Територія: - Автоматичні ворота та звичайні - Полив - Генераторна - 4 септика - Величезний сад з фруктовими деревами Продаж без меблів! Величезна територія ділянки дозволить Вам втілити будь-які ідеї щодо облаштування території та будинку! Всього 20 хвилин від Києва. Поруч з Ходосівкою Запрошую Вас на перегляд!

ПРОДАЖ сімейного будинку, с. Великі Дмитровичі / 2 будинки, 28,2 соток

Продается дом: Удаленность от Киева 25 км Площадь дома 320 кв. м. 6 комнат Ландшафтный дизайн участка Площадь участка 16 соток. Все вопросы, дополнительные фото и видео могу предоставить. Просмотр по договоренности. Местоположение показывает Романков, на самом деле Великі Дмитровичі.

Будинок с.Великі Дмитровичі 320м2

География, Великие Дмитровичи