Продам дом в кооператив Волошка Продам дом, подходящий для круглогодичного проживания, есть печка. В доме есть вода, санузел, все новое, кухня. Также есть в доме погреб. Пластиковые окна. Електричество, заменян счётчик, установлен економ тариф. Есть небольшой сарайчик для хранения садового инвентаря. Ровный участок. Большой плодоносный виноградники. Рядом очень большой хвойный лес. Остановка електрички 5 минут. Остановка маршрутки 5 минут. Транспортная розвязка отличная! Каждые 30 минут. По участку завезена земля, очень хорошо плодородит. Много кустов, цветов и деревьев. Хозяин. Газа в доме нет, линия идёт сразу за воротами, по желании можно подключить. Документы только на землю Возможен обмен на гостинку с моей доплатой, Киев.

владелец
Продам дом дача обмен на квартиру

Продам будинок в селі Богданівка, усі зручності у будинку, озеро своє, ліс до зупинки 15хв.Чудове місце, тихо.Строїли для себе.12 сот.землі.

Продам  будинок- дача з своїм  Озером  Богданівка .

Продам будинок в с. Богданівка 40 соток землі разом з будинком. Будинок площею 100 кв.м. В будинку підведено світло, газ, вода. Газовий котел відсутній, треба встановлювати новий. В будинку косметичний ремонт, частково встановлені пластикові вікна. Будинок приватизований, документи на одного власника, ніхто не прописаний. Реальному покупцеві можливий торг! Контактна особа: Микола, 09*********84

владелец
Продам будинок в с. Богданівка
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Стара деревяна хата, є сарай, складське приміщення з погребом.

владелец
Будинок + земля (25 + 30 соток)

Інвестуємо-кредитуємо-продаємо. Чекаємо на Ваші дзвінки! На повідомлення в olx не відповідаємо! Продам повністю облаштований будинок в с. Богданівка Броварського району. Продам житловий будинок в с. Богданівка Броварського району. Повністю готовий до проживання (круглий рік, є опалення), всі комунікації і повний комплект документів. Можлива реєстрація. Санвузол в будинку, душова кабіна. Котел. Ремонт. Всі необхідні меблі і техніка. Скважина.  2 ділянки по 5 сот. Сад. Газон. Огорожа. Цегляні госп.побудови: літня кухня, сарай, помешкання для тварин. Є місце для городу. Живопісна місцевість. Поруч ліс, в пішій доступності озера. Є капличка.  В с. Богданівка розвинена інфраструктура. Будинок розташований в СТ, вулиці освітлюються, сміття вивозиться. Зручний транспорт до Броварів і Києва. 50000 у.е. торг.

Продам повністю облаштований будинок в с. Богданівка Броварського райо

Продам За гривні Через додаток ОЛХ БУДЬТЕ УВАЖНі

владелец
Садовий будинок село Богданівка вулиця Польова 132 Броварського район

Хочете жити подалі від галасу та дихати свіжим повітрям - тоді Вам потрібно вже звонити та домовлятись на візит! Продам будинок на земельній ділянці 20 соток! Для любителів природи та свіжого повітря, ідеальна локація! Для тих, хто хоче побудувати шикарний будинок за власним омріяним проектом на природі , це просто ідеальне місце! На ділянці є старенький будиночок , такий рідний для мене, стіни все ще памятають счасливий сміх ще моїх батьків!!! Цей будинок може стати і для Вас счасливим! Сюди можна не просто приїхати на літо, а й зимувати: пічка потребує ремонту, але грубка функціонує, а це тепло і комфорт в будь-яку погоду. Зимою в будинку завжди тепло, а літом Вас зустріне приємна прохолода! Електрика підведена, газ проходить по вулиці поруч з ділянкою, з 3-х сторін живуть сусіди! На ділянці є старенький колодязь (потребує чистки) , сад, город, погріб, хозприміщення (сарай) Тиха вулиця, спокойні сосіди. Дуже гарна локація: вид на гай та ліс, поблизу Новобогданівка, поруч Національний природний парк "Залісся", чисте повітря, ліс. В селі є поліклінніка, супермаркет, магазини, нова пошта, укр.пошта, аптека. Гарна транспортна развязка, 18км до Броварів, 40 км до Києва. Через село проходить багато автобусів-маршруток, практично кожну годину, в час пік через 20-30 хвилин. Земельна ділянка та будинок прватизовані. Власник 1.

Київська обл Богданівка, 20 сот. 45км до Києва

Продаж дачі , Київська область , « СТ Прилісся -9», Лінія 16. Булинко 3 поверхи , площа 134 кв м , ділянка 6,9 сотих ( по факту до 10 сотих огороджено ), 3я лінія від заповідника , ліс , постійно свіже повітря . Цільове призначення земельної ділянки - садівництво. Кадастровий номер 3221280801:02:004:0097. Планування : 1й поверх гараж з воротами та літня кухня ; 2й поверх житловий , 4 кімната суміжні , косметичний ремонт, груба на дровах ; 3й поверх криша - мансарда . Вікна поміняні м/пл . Сходи деревʼяні . Перекриття криша шифер . На ділянці окремо побудований сарай , с/вуз . Своя скважина до 60 м . Фруктовий сад . Сусіди побудовані , деякі проживають на постійній основі . Територія СТ охороняється , вʼїзд по перепусткам тільки для мешканців . 25000 уе

Продаж дачі СТ Прилісся -9 біля лісу

Це ідеальна пропозиція для великих сімей або тих, хто живе з батьками та боїться відключення світла, водопостачання чи опалення! Цей повністю автономний маєток має власну свердловину та котельню з твердопаливним котлом. Тут ви можете насолоджуватися життям, знаючи, що ваш спокій не буде порушено навіть у найтяжчі часи. Пропонуємо до продажу розкішний маєток з двома будинками за гарною ціною! Від Києва – 35 км. Село Богданівка Броварського району. Мальовниче, тихе місце. Чиста екологія. Будинок із зрубу. Екологічно чистий, красивий, просторий, затишний, теплий, з гарною енергетикою. Загальна площа 138 м². Двоповерховий. Перший поверх: кухня (вбудований кухонний гарнітур фірми “Інтерстиль”, вся побутова техніка від провідних виробників), велика вітальня, вбиральня, санвузол, веранда. Другий поверх: 3 кімнати, санвузол (12 м², велика ванна), балкон. В спальні та вітальні - фірмові меблі компанії “IMAP”. Газ, світло, система очищення води. Дротовий Інтернет, супутникове ТБ (600 каналів). Система безпеки: розводка кабеля на 8 камер спостереження. На території ділянки площею 13 соток розташований гостьовий будинок з лазнею на дровах (120 м²) дровником та котельнею. Котельня обладнана твердопаливним котлом з Протермом, потужністю - 50 кВт., з акамулятором тепла на 1,5 тони. Також є терморегулятор і Ладомат. Резервно накопичувальна емкість для води на 1 тону. Своя свердловина 45 м з насосом. Ландшафтний дизайн, по всьому периметру газон захищений антикротовою сіткою. Молодий садок з яблунями, грушами, сливами та абрикосами. Також висаджені Павловнії, Катальпи, Плакучі берези, Клени та хвойні дерева. П’ятизональний автоматичний полив. Є необхідний хозінвентар для догляду за територією (газонокосарка та інше). Цей маєток пропонує не лише проживання, але і спосіб життя. Не втрачайте можливості скористатися цією унікальною пропозицією! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації! Ключі у ваших руках, готові до угоди. Без комісії для покупця!

Продається ексклюзивний маєток зі зрубу - 35 км від Києва! Без комісії

Інвестуємо-кредитуємо-продаємо. Чекаємо на Ваші дзвінки! На повідомлення в olx не відповідаємо! Продам дачний будинок 81 кв.м під Броварами, 40 км від Києва Продам дачний будинок у садовому товаристві біля села Богданівка Броварського району. 40 км. від Києва. Прямі маршрутки з Києва (7 хв пішки до зупинки), ходять кожні 20 хв. від автостанції Дарниця. До залізничної станції - 3км. Наприкінці села – озеро з пляжем, поруч з садовим товариством – ліс.  У селі інфраструктура: супермаркет, амбулаторія, дит. садок, школа, клуб, багато магазинів, пошта, базар (у певні дні). 6 соток. Можлива прописка. На цокольному поверсі гараж 33 кв. м і 2 помешкання господарського призначення з  окремими входами. Можна зробити їх технологічним приміщенням для розміщення водяної станції, котла, можливо туалету, ванної кімнати тощо. На другому поверсі — передпокій, службове помешкання, велика кухня, дві окремі спальні. Є необхідні меблі. Над другим поверхом - з/б перекриття, планувався ще один повноцінний капітальний поверх. Фундамент - блоки; будинок розрахований на три рівня над фундаментом. У будинку нова електрична проводка. Світло зараз відключене, але всередині повне розведення. Газ проходить прямо поряд із ділянкою.  Ділянка 6 сот. Свердловина 34 м. Цегляний санвузол: літній душ і туалет. Сад, виноградник, багато квітів. 17000 у.о. Документи на будинок і землю в наявності.

Продам дачний будинок 81 кв.м під Броварами, 40 км від Києва

География, Богдановка