м. Ананьїв. Поряд з центром міста по вул. Дзержинського. Всі подробиці по телефону або повідомлення. Торг доречниий.

власник
Терміново продаю будинок

Перший поверх кухня, гараж і складські приміщення. Другий поверх кімнати і велика терасса, була задумана для літнього відпочинку з гарним видом на пів міста. Є можливість підключення газу (всі внески були сплачені), вибита криниця, тихе спокійне місце. Всі дороги біля будинку асфальтовані. Дім введений в жилий фонд. Всі документи на дім та на землю є, переоформлення без жодних проблем.

власник
Продаю дім з гаражем

Продам квартиру в одноэтажном трех квартирном доме в центре г. Ананьев ул. Пушкина 4, напротив типографии. Общая площадь 49,3 кв.м. : жилая 25,7, кухня 14,7, коридор 9,3. Высота 3 м. Под ремонт. Маленькая комната с печкой жилая. Отопление печное, есть проводка телефонной связи, подключено электричество. БУ газовые баллоны и плита, холодильник, стиральная машина, кровать, стулья, столы, комод, шкафы, утварь. Имеется 2 сарая, земледельческая земля. Рядом расположены магазины, банки, школы, районная администрация и т.п. Продажа от владельца, документы в порядке. Оценочная стоимость 2500.

власник
Продам свою квартиру в центре г. Ананьев ул. Пушкина
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

продам дом на 0.0625 га общей площадью 65кв.м. 3 комнаты. В городе ул.Садовая есть газ электричество гор. вода печь.На территории есть газифицированная летняя кухня и сарайчик.Несколько фруктовых деревьев.орехи и виноград. Подъезд к дому асфальтирован.Документы готовы к продаже.В доме требует ремонт так как после постройки в нём никто не жил

власник
продам дом в Ананьеве

ПРОДАЄТЬСЯ БУДИНОК В АНАНЬЄВІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ !!! Продається затишний будинок загальною площею 72 кв.м на вулиці Затишній. Основні характеристики: дві великі кімнати-просторі і світлі, ідеальні для сімї. Кухня: облаштована газовою плитою з природнім газом . Опалення:пічне+ газ (конвектор). Додаткові будівлі: газифікована літня кухня (59,5кв.м): дві великі окремі кімнати. Також є веранда ,яка підходить для літнього відпочинку. Під верандою знаходиться підвал з окремим виходом. Опалення літньої кухні: пічне + газ . Є приміщення для утримання домашніх тварин. Зручності на свіжому повітрі. У дворі своя колонка з водою, що забезпечує зручність в будь-яку пору року. Ділянка: загальна площа землі складає 4,67 сотки, що представляє достатній простір для ведення господарської діяльності. Розташування: тиха і спокійна вулиця в центрі міста. Поруч лікарня , магазини та парк відпочинку з дитячими та спортивними майданчиками. ЦІНА ДОГОВІРНА. Для отримання додаткової інформації та огляду будинку телефонуйте за номером.09******64 Галина Миколаївна.

власник
Продам добротний будинок

Продається газофікований будинок під ремонт в м.Ананьїв по вул. Дворянській (вугол Лукашевіча),центр міста,в 2х кварталах лікарня,школа,садочок,в домі є три кімнати окремі,кухня та ванна кімната,також в домі є піч,світло,вода,своя каналізація,біля дому є літня кухня,погріб,душ та туалет на дворі.Також є Тех.паспорт на будинок та кадастровий номер на землю.Площа ділянки 8 соток,город 4 сотки. Фото не буде,є огляд з 18:00 по 19:00 по домовленості заздалегідь.

власник
Продам дім м.Ананьїв Одеська область

Продається будинок в м.Ананьїв на 3-й дільниці з усіма зручностями.За детальною інформацією звертатись за номером 09******82

власник
Продам будинок в м. Ананьїв 3 дільниця.

Продам приватний будинок з присадибною ділянкою,в Ананьївському районі Одеської області, велика присадибна ділянка, поруч ліс,ставок , зручна локація для бджолярства Всі деталі за телефоном +38********79

власник
Приватний будинок з присадибною ділянкою

Продается дом с удобствами. Ананьев Одесская обл. (район кирпичного завода) Общая площадь: 80 м2 Жилая площадь: 50 м2 Количество комнат: 4 Метало пластиковые окна. Отопление: газовое (котел и батареи), или печное (дрова/уголь). Вода, хол./гор. (бойлер 100 л.) в доме. Автономная канализация. Гараж с ямой и светом, Летняя кухня, Хоз/постройки, подвал. Земельный участок - шесть соток. Требуется ремонт, местами. Торг.. Возможна рассрочка (ипотечный договор). Документы на дом в порядке, земля приватизирована - кадастровый номер.

власник
Продается дом с удобствами Ананьев.

Географія Ананьїв