ул. Мирного, 17

Панаса Мирного, 17, ст.М"Печерська", ст.М"Кловська"; Будинок 2006р., власна цілодобова сервісна служба: охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, 4 швидкісні ліфта. Площа: 107,0\46,0\15,0, с/в-2, балкон засклений; Дизайнерський ремонт, висота стель 3 м. Велика кухня-студіо, спальня, 2 гардеробні, балкон. 2 санвузли (ванна, душкабіна), пральна кімната. Квартира обладнана меблями і побутовою технікою. Панорамні вікна з гарним видом на місто. Елітний новий будинок з підземним паркінгом. Цілодобова охорона, відеоспостереження. Поруч ст. М "Кловська", "Печерська", Маріїнський парк, парк Слави, супермаркети, ресторани, Печерський ринок, ТРЦ Гулівер, БЦ Парус, урядовий квартал. На реклмному номері є мессенджери. Всі. Швидко відповім !

2к Панаса Мирного, 17, ст.М"Печерська" Оренда БЕЗ%

Є ГЕНЕРАТОР НА БУДИНОК!!!!!!! Пропонується квартира в єлітному комплексу, в центрі Печерська ! В квартирі зробоений сучасний ремонт, все продуманно до дрібниць! Квартира повністью мебльована, є все не обхідне для проживання! Перегляди за домовленністью!

можно с животными
Панаса Мирного вул., 17

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Панаса Мирного вул., 17